Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 711 . 712 . 713 . 714 . 715 . 716 . 717 . 718 . 719 . 720 . 721 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Cituška
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 23:48
- Nahlásit

corleona
articek

Mně Korinka umřela až třetí den a taky najednou začala naříkat a do rána byla pryč, to jsem ji už 2 dny krmila sama, nechtěla sát, a kdysi 3 vrhy v pohodě a jakoby "náhodou", taky jsem se sesypala, manžel chudák nevěděl, jak mi pomoci,mám její fotku schovanou 3denní

Jo a Denisa je úplně nakažená!

corleona
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 23:52 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Cituška
Já se dodneška nemůžu podívat na fotky těch mrtvých mimin.. Jedno z těch dvou bylo nádherné, jediné zlaté, nejhezčí hlava, krásné bílé znaky..

Jo a Denisa je úplně nakažená! Tak to je dobře! Už shání ženicha?

Cituška
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 23:55
- Nahlásit

corleona

Chápu, taky jsem ji zatím neotevřela, jen vím, že tam je, a jak říká Artiček - tohle nemůže nikdy nikdo zaplatit...
Pan Procházka správně píše, že hodně chovatelů udělá první vrh a je také vrhem posledním, protože už nemá odvahu se k tomu vrátit...

Cituška
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 23:56
- Nahlásit

corleona

Já myslím,že už ho má

...ale to musím prozradit ona..

corleona
Člen
# Zasláno: 7 Led 2007 00:02
- Nahlásit

Cituška
Tak to je dobře, že už má jasno

Denisa
Páčit to z Tebe nebudu, neboj..
No ale přece jenom.. řekníííííí..

Ada
Člen
# Zasláno: 7 Led 2007 00:22
- Nahlásit

corleona
Páčit to z Tebe nebudu, neboj...
No ale přece jenom...řekni

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 7 Led 2007 00:29
- Nahlásit

mistr
.... hledáš nějakého, který si tě vodtáhne do jeskyně za pačesy?

Markét
Pila jeste neproběhla. Ale jeste neska, vlastně už zejtra nebo jak je to .... prostě za chvíli poběží.

corleona
Heve, my mít 12 programů a na bednu koukám tak hodninu týdně. Takže je nám taky na dvě věci.

Co slovo to perla. Místo sobotního TV programu tu čtu tvé příběhy. Ty bys mohla vydat knihu jako Zdena Frýbová o Robinovi. Fakt se bavím.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 7 Led 2007 00:39 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Jdu mrknout na Saw 3 - tak mi držte palce, at mi nekontrolovatelně nepovolí oba svěrače.

Market
Zaktualizoval jsem naší ÚP webovky.

Fšem
Hele, co Vám říká rozhodčí Adlt? Prosím o nějaké info. Jméno znám a jeho "exteriér" taky, něco už jsem slyšel, ale nedokážu si už vybavit co. Tak mi něco napište - sem nebo na maila. Tenkjú.

Cituška
Člen
# Zasláno: 7 Led 2007 01:21
- Nahlásit

fšem

tak teď mám nakrmeno, vyběháno ,vyřáděno, vytřeno a andílci sladce usnuli a já se belhám do postele, uši pokousané, ruce ocucané, a doufám, že se nevzbudí dřív jak v pět
prosííím

dobrou

Cituška
Člen
# Zasláno: 7 Led 2007 01:23
- Nahlásit

Tommy Gun

tak já ještě než usnu budu chvíli držet ty palce

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 7 Led 2007 02:35
- Nahlásit

.... aby si ho nepřekous a nevypadly mu (to už je skoro případ pro očního lékaře) - URL

Denisa
Člen
# Zasláno: 7 Led 2007 02:43
- Nahlásit

no lidičky já jsem si to velmi rozmýšlela, ale teď už nad tím nepřemýšlím neb bych to předem vzdala... prostě děj se vůle boží a štěstěna snad bude při nás, totálních amatérech... myslím, že všichni vetové v Brně budou na telefonu anebo rovnou u nás v obyváku, to bude jistější! No a jinak... nezakřikovat předem, že jo...
a ženich , Cituška to hnedle věděla který, bystrá to žena ne, tak asi dám někdy na web ohlášky a zásnuby, ještě se poradím s mým hlavním poradcem jak se to dělá, jestli to není brzy vlastně a taky ještě řádně požádáme s G. o ruku rodiče ženicha!

mistr
no počkej až dorazíš do Brna, vyrazíme to roztočit do víru velkoměsta těch lovců je tu habakuk, nebudeš vědět kterýho si vybrat, přehrabovat je budeš vidlema, taková blondýna fešná!

all
tak včera jsem byla kalit a vrátila se domů později než druhý kalič, ten už ležel v betli a bylo zvláštní, že mě nevítala G.! no a samozřejmě ležela si vedle na mým fleku a jen zvedla hlavu když jsem vešla, že jako Nazdar, paničko, achjo, to budu muset slézt co... A dnes se tam cpala zas... takže už mě nebude shazovat jen z gauče u TV, ale i z vlastní postele asi nebo co... rozmazlenkyně rozvalovací! v každé místnosti má pelíšek, ale ona se roztahuje na našich odpočívadlech

Denisa
Člen
# Zasláno: 7 Led 2007 02:45
- Nahlásit

Tommy Gun
ježiš, ještě rohy a vypadá jak čert!

corleona
Člen
# Zasláno: 7 Led 2007 09:26
- Nahlásit

Tommy Gun
jako Zdena Frýbová o Robinovi to si teda musím přečíst

Adlt to je jméno nebo kancelářská zkratka?

Artroza
Člen
# Zasláno: 7 Led 2007 09:57
- Nahlásit

corleona
guten morgen

Robina si precti je dost dobrej...

Markét
Člen
# Zasláno: 7 Led 2007 10:12 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit

Artroza
corleona
Tommy Gun
No jistě, Robin by měl patřit mezi povinnou literaturu každého pejskaře. Vlastně spíš každého, kdo se teprve rozhoduje, že si koupí psa.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 7 Led 2007 10:13
- Nahlásit

corleona
kancelářská zkratka - hustá jako vždy.

Artroza
Ááááá, zdravíčko.

Artroza
Člen
# Zasláno: 7 Led 2007 10:23
- Nahlásit

Tommy Gun
tcccc
ja uz tady od 8 delam web....¨
noooo taky jsem teda mezitim snidala...

Artroza
Člen
# Zasláno: 7 Led 2007 10:45
- Nahlásit

to all
tak uz je web, doufam, ze vam to video pujde spustit...( delam to poprve ) .....

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 7 Led 2007 11:11
- Nahlásit

Artroza
..... a to je propagační video na Joshuu nebo na toho plešatýho uřvanýho strejdu Boba? Hezký videjko.
Ty fotky Richelieu - tý wooooeee. Hmmm.

Artroza
Člen
# Zasláno: 7 Led 2007 11:16
- Nahlásit

Tommy Gun
)))

diky ))
zasluhy jsou urcite pul na pul Bob/ Joshik )

Cituška
Člen
# Zasláno: 7 Led 2007 11:17
- Nahlásit

Artroza

Dobré ránko, jejeda, už běžím na stránečky....

Cituška
Člen
# Zasláno: 7 Led 2007 11:29
- Nahlásit

Artroza

jsem šikulka, video jsem spustila, super, a fotky Richelieu taky, je to fešanda, akorát štěníci tam ještě nejsou

Dannie
Člen
# Zasláno: 7 Led 2007 11:31
- Nahlásit

Ahojky všichni!!
Tak nějak vás tu nestíhám ani číst... Takže vůbec nejsem v obraze, co se děje... Takže budu reagovat jen na poslední stránečku, jinak bych asi zbláznila, kdybych měla dočítat těch 100 stránek zpátky...

Artroza
Pěkný video a moc pěkný fotky Richelieu... A co "S" štěňátka -všechny jsou zadaný?

Cituška
Napsala jsem ti mailíka, tak až ti to mimísci dovolí, tka koukni...

Artroza
Člen
# Zasláno: 7 Led 2007 11:32 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit

Cituška
hmmmmm nejsou

asi pristi tyden...proste takova pravidelna davka emoci

musim jeste dodelat prazkou pobocku a uvarit obed, nez se mi vratej stravnici z treninku....

Cituška
Člen
# Zasláno: 7 Led 2007 11:46
- Nahlásit

Dannie
už máš odpověd

Artroza

jako u nás mezi vařením odbíhám na forum a ještě mám za to sprďáka!

Cvičíte i s Orrym?

Artroza
Člen
# Zasláno: 7 Led 2007 11:58
- Nahlásit

Cituška
jo jo, zrovna vcera mel "vycvikovy den"...stopicka, aporty, obrana... vse tak lehce...ale aby se o vikendu neflakal, ze
byl docela sikovnej...myslela jsem ze vecer odpadne, ale vokusoval nas tady a navstevu az do noci.....
navic jsem zjistila, kdo nam krade z misy na stole jablka.... pako...

Dannie
Člen
# Zasláno: 7 Led 2007 12:10
- Nahlásit

Cituška
Právě jsem odeslala odpověď na odpověď...

Stýnka
No.... Lingvistika.... Uvidíme ve čtvrtek....Ale spíš myslím, že to nedopadlo....

pech
Člen
# Zasláno: 7 Led 2007 12:14
- Nahlásit

Tommy Gun
adlt chová dlouhé roky dogy, bydlí snad v Přešticích nebo tak někde, rozhodčí.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2007 12:53
- Nahlásit

pro dámy, Tommy snad promine
Teď mi přišla dobrá sms
o tom že nejsmutnější zvíře na světě je muž protože má prsa bez mléka, ptáka bez křídel, vejce bez skořápky a pytlík bez peněz. Údajně až 80% žen se nevdá, protože zjistili že kvůli 70 gramům klobásy se nevyplatí chovat doma celé prase!

<< 1 ... 711 . 712 . 713 . 714 . 715 . 716 . 717 . 718 . 719 . 720 . 721 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání