| Autor |
Zpráva |
Cituška
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 18:01
- Nahlásit
articek
Kde jste koupili tu vyhřívanou dečku nebo podložku? Nemáš nějaký tip? Na jednu firmu jsem volala, cena cca 3500
mistr
Máš můj bezmezný obdiv
Teta
chápu, největší neposeda je Kleopatra a na fotkách je to rozmazaná skrvna, pokud nespí, což už jsou fotky stereotypní
Markét
tak si to hezky užij, dneska kino a zítra trénink
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 18:02
- Nahlásit
ola
borůvky jsou ovoce, tak to je vlastně dietní
|
articek
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 18:05
- Nahlásit
Cituška
v lékařských potřebách kolem 1000 - 1500Kč, musím říct že je super, ušetří mi hodně práce
|
articek
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 18:08
- Nahlásit
Cituška
jo a prý je mají v Datartu kolem 1000Kč a jsou větší
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 18:12
- Nahlásit
Ada
tak doufám, že to bude už všechno v poho Jestli jste teda neměli na zahradě těch kolíčků celý košík
fšem
a byla jsem dnes na stopě......je fakt super počasí, kéž by to takhle vydrželo celou zimu Stopa parádní !!!!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 18:15 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
mistr
No to jsme právě měli, v průjezdu.Ale snad nechodila požírat kolíčky
Zrovna má v hubě uzel a snaží se sním rozmlátit podlahu Mlátí sním o zem a vypadá že ju to hrozně baví
My jsme taky chodili dokud to šlo.Až nabere Aidinec sílu tak zase začnem.Už mám absták.Jsem závisláka, a pořádnej. Jo a su na to hrdáááá
|
ola
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 18:19
- Nahlásit
mistr
borůvky jsou ovoce, tak to je vlastně dietní
To jóó, nebýt toho šlehačkovýho těsta ze čtyř vajec okolo těch borůvek....
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 18:21
- Nahlásit
Ada
taky jsem zjistila, že když nechám psa třeba měsíc ležet, že pak to je vše o 100% lepší, rychlejší, .....atd..... . Ale ty máš mlaďocha, tak ten má ještě elánu habakuk
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 18:27
- Nahlásit
mistr
jj. Jen vezmu do ruky balonek a už mi sedí u nohy a zbožně na mě civí
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 19:11
- Nahlásit
Ada
Konečně zase dobré zprávy
Markét
Borat je prý hustej, nezapomenutelný zážitek
articek
Taky držim palečky, aby bylo vše v pohodě. Miminka jsou moc krásný.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 19:14
- Nahlásit
Libka
Lidi mám jít sice na oslavu ale jdu se koukat na tel. ale myslím že jen co si kní sednu vytuhnu.Tak dobrou
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 19:34
- Nahlásit
Ada
Se ti ani nedivim, musí to být pěkný nápor na psychiku. Tak se holky hezky vyspinkejte.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 19:38
- Nahlásit
Libka
Tak se hlásím po filmové produkci - ano, Borat je fakt hóóódně dobrej - doporučuju všem. A když má člověk aspoň trošku pojem o ameristických reáliích, tak si smlsne dvojnásob. Ještě teď se směju.
Ada
No, cvičák je kousek za Telčí, ale kecala bych, který je to směr. Ale nevím, zda budeme na cvičáku, nebo někde jinde. Nechám se překvapit.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 19:50
- Nahlásit
Markét
Borata budu mít příští týden na PC. Dneska budu koukat na Saw 3.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 20:06
- Nahlásit
Tommy Gun
O čem to je?
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 20:08
- Nahlásit
Lenda
Saw je anglicky pila, ovšem jistě tušíš, že se nebude jednat o film z prostředí timbersportu
Tommy Gun
Taky jsem zkoušela, jestli bychom nešli do vedlejšího sálu, kde ji zrovna promítali, ale neprošlo to. No, Borat mě uspokojil dostatečně
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 20:09
- Nahlásit
Tommy Gun
Saw 3???????
Ty ďáble komínářskej
Hubnoucí a hřešící
Poslušně hlásím že oproti Mistrovi jsem tedy nesportovala, zato jsem od 9. hodin ráno do 15.30 hodin gruntovala celý barák (zamétat, luxovat, vytírat, setřít prach, umýt 2 záchody a 2 koupelny, převlíkat postel). Pak jsem ještě pekla chleba a buchtu a uvařila psům, a taky mi jede druhá pračka. Měla jsem dobrý pocit, až do té doby než jsem si uvědomila že bych ještě potřebovala 4 takové dny na to abych umyla všechny dveře a okna a vyprala záclony a taky potřebuji ještě vydrbat celý nábytek v ložnici od boxeřích žgrchlí
Jo, a taky jsem ještě uvařila večeři.
Jinak poslušně hlásím že jsem k snídani měla 1 bílý jogurt a pomeranč, k obědu 10 dkg šunky a mandarinku a k večeři dvě přírodní kotletky, k tomu salát a žampionky. Strejda to měl o trochu vylepšené americkýma bramborama a na kotletkách měl žampiony přikryté šunkou a sýrem
Jo, a jeden si k tomu dal ještě spoustu tatarky!
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 20:11
- Nahlásit
Markét
Já to blbě napsala-Borat jsem myslela.
Tu pilu si dovedu představit.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 20:14
- Nahlásit
Teta
Ještě,že mám 2+1.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 20:14
- Nahlásit
Lenda
Film Borat = musí se líbit všem kromě Amíkům
Borat Sagdijev je šestým nejznámějším Kazachem a nejlepším televizním reportérem Kazašské státní televize, která ho vyšle do USA, aby zde natočil dokument o této "zemi neomezených možností". A případně si našel novou manželku, protože tu starou tlustou mu znásilnil a roztrhal medvěd. Známý britský komik Sacha Baron Cohen bývá pro své imitační a improvizační schopnosti často přirovnáván k Peteru Sellersovi. Cohen s filmovým štábem putuje po Spojených státech a uvádí do rozpaků nic netušící lidi, kteří se domnívají, že jsou svědky natáčení skutečného dokumentu pro Kazašskou televizi. Cohen jde ovšem tentokrát v drsnosti a politické nekorektnosti svého humoru mnohem dál, než bylo možné v televizní show. Nebude ušetřen nikdo! (Skutečná kazašská vláda nemá s tímto filmem nic společného a oficiálně proti němu podala protest.)
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 20:17 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit
Lenda
Borat aneb Nakoukání do amerycké kultůry na obědnávku slavnoj kazašskoj národu
Krátký popis
Borat Sagdijev je šestým nejznámějším Kazachem a nejlepším televizním reportérem Kazašské státní televize, která ho vyšle do USA, aby zde natočil dokument o této "zemi neomezených možností". A případně si našel novou manželku, protože tu starou tlustou mu znásilnil a roztrhal medvěd.
Více+foto na http://www.sms.cz/film/borat
anebo (včetně klipů) na www.borat.cz
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 20:20
- Nahlásit
Lenda
Takovej jeden romantickej film - pust si repro a mrkni na trailer - pak si okno s trailerem zavři a mrkni na uvodni stranku: URL
|
Cituška
Člen |
- Nahlásit
Teta
Ty jo, jdu na něj co nejdřív taky...
Jinak se připojuji, mám naštěstí jen 3pokojový byt, i když pračky mám tak 2 - 3 denně běžně s naším 11letých člověčím prasátkem a manželem muzikantem - požíračem bílých košil a ztrácečem černých ponožek - taky jste si všimli, že na ponožky je v koši na prádlo černá díra?
Artiček
moc děkuju, určitě si ji pořídím, věřím, že je to skvělá věc
Jinak fotečky jsou fakt moc hezký, foťte, foťte!
Před chvílí tu byla Denisa poňuchat se s mláďáty...
|
Lenda
Člen |
- Nahlásit
Teta
Markét
Díky.Tak na ten taky půjdu,až k nám dorazí.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 20:21
- Nahlásit
Tommy Gun
Ty piráte!!!!!!
Markét
Na Borata se chystám! Možná příští týden to vyjde. Jen doufám, že zas vedle nás, či za náma nebudou sedět nějací stupiditové nebo hihně nebo obojí, navíc steloucí si pod sebe popcorn jak podsvinčata. Nebo na debilitáře, kteří při filmu rozsvítí svůj mobil a esemeskují. Na ty máme smůlu, máme chuť je během představení inzultovat (jednou už padl dotaz "Chceš do držky ? holt Ostrava..) a pak když sedáme do auta před kinem, tak si slibujem, že příště si počkáme na DVD a shlédnem to v klidu a tichu v obýváku s talířem žrádla na břiše.. jako praví yntelygenti.
ola
Hatě za to nemohly , ale zHatil se nám signál na net. Šel jen střídavě furt padal signál a jen mail jsem kolikrát posílala na pět pokusů. No hrůza. Naštěstí smlouva s firmou Kyslik už v únoru končí..
artiček
Věřím, že už jste si smůlu vybrali a miminům se bude dařit oukej!!! Už se děsím, co nás čeká. Ode dneška se mi jedna naše jeví jako březí. Ale uvidíme na USG ..
Teta
Albi je v poho, už něco zhubnul, takže do galat se vleze. Víš ďoucho, co jsou galaty, ni? Volal taky do Zell am See a sníh prý je a sněží a lyžuje se i níž než na ledovci, i na Schmittenhoehe, takže je to SUPR!!! Nemůžu se dočkat!!!!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 20:24
- Nahlásit
corleona
Já myslím, že ted někdy má mít Saw III premiéru v ČR, takže jeste nejsem tak pozadu. S tím Boratem bohužel pozadu jsem. Tak ten bude přístí týden.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 20:30
- Nahlásit
Cituška
že na ponožky je v koši na prádlo černá díra? Přesně!!! A navíc se ztratí vždycky jenom jedna z páru. Tak tu "jednu" vždycky dávám zvlášť do jednoho šuplíku že až se najde druhá, tak to spáruju.. No a šuplík už nejde zavřít a ze šatny slyším Toma, jak říká "Kde mám nějaké ponožky?"
Teta
Chrchle na dveřích mě čekají zítra.. Taky obchcaný zahradní nábytek na terase a zašlapaná zabahněná terasa. A zítra budem vyvážet pytel houen celé smečky. Musíme na to být dva, jak je těžký. To by člověk nevěéééééééřil, jak ta Acana ztěžkne..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 20:32
- Nahlásit
Tommy Gun
Hmmm. to je jako když jsem sledovala ve zprávách, jak slavnostně Bill Gates uvedl od Májkrosoftu Ikspéčka a já už jsem je měla dva měsíce nainstalované... Pudem všichni, až na nás přijdou!!!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 20:33
- Nahlásit
Tommy Gun
Ad Tvá sms:
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 20:37
- Nahlásit
Tommy Gun
Tu romantiku radši vynechám.
Cituška
corleona
U nás to je s ponožkama stejný,ale jde pouze o pánské.Moje se neztrácí.
|