| Autor |
Zpráva |
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 09:46
- Nahlásit
Markét
Hele Markét, nevzala bys to ty? Přeci jen - odchováno máš, výcvik výstavy děláš taky. Co ty na to?
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 10:07
- Nahlásit
Ada
Super!!!!Tak snad už to bude jen lepší...
Articek
Držím pěsti,aby už ostatní byli v pořádku
|
articek
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 10:15
- Nahlásit
zatím všechno O.K.
ADA
gratuluju k nočnímu úspěchu
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 10:17
- Nahlásit
Ada
To je móóc dobře.Hurá!!!!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 10:27
- Nahlásit
Ada
.... super. Nočnímu kadění zdar!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 10:30
- Nahlásit
Ada
articek
no holky konečně dobré zprávy
jen tak dál!!!!!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 10:32
- Nahlásit
Tommy Gun
jo a za ten ukradený "slovní obrat" budu požadovat autorské tantiemy - to víš chlapče dneska nejni nic zadarmo.....
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 10:51
- Nahlásit
blažena
.... koliko žádáš?
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 11:18
- Nahlásit
Tommy Gun
pravidelnou a bezchybnou grafickou úpravu nejmenovaných statistik
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 11:25
- Nahlásit
mno vidim že se tady blembám sama - tož čauky večer
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 11:54
- Nahlásit
blažena
no problem - když to půjde, klidně.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 12:39
- Nahlásit
Artiček
Máte krásně velikou a vysokou bednu, to je super! A ty fotky Irisky s míčkem v tlamě taky, je vidět, že už má pár porodů za sebou, Cita první tři týdny nezvedla hlavu od štěňat, tak příště už snad nebude tak "zarytá"....
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 15:22
- Nahlásit
Tommy Gun
Cha chá, to jsi se trefil! Já a výstavy!
Je pravda, že už jsem na několika byla, ale......
V současné době se dost angažuju v záchranařině a už mě zlanařili do výboru u grifonků. Boxery si s díky nechám až na stará kolena (navíc já a papírování, to vskutku nejde dohromady). Však ona to naše milá "od Dybohůrky" zvládne dobře....
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 15:58
- Nahlásit
Všem ahoj
Do ted jsem spala Včera to ještě pokračovalo. Po vykadění si lehla a já taky.Jenže pak chtěla zas ven a nakonec vykadila ještě půlku kolíčku
Zelí zapůsobilo.Aidula už se dnes nadlábla z mírou mletého kuřecího zamíchaného ze zelím.Vypadá moc spokojeně.Už jsme zase v Kamenici.Zítra se bude instalovat světlo na zahradu a v nejbližší době i kamera.Sousedi to už takhle taky řeší.
Artíček
Myslím na Vás a štěniky.doufám že vše je OK. Posílám miminákům ponuchnání
|
ola
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 16:06
- Nahlásit
Ada
Tak to je fain, že už je líp! Koho by napadlo, že za tím může být kolíček na prádlo, že jo? Snad už bude OK!
artiček
Mimísci jsou k poňuňání. Jak se na ně tváří hrdý otec?
Co je s Corleonou??? Že by na "Fire made in Baška" byla uvalena vazba za tu prskoshow v Hatích?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 16:15
- Nahlásit
ola
Ono to bylo všechno se vším.Ty prášky, jak otekla a prej jak jí bolelo břicho tak mohla sníst ten kolíček ani nevěděla jak.I když si to nějak nedokážu představit.
Corleoně myslím blbne připojení.Tak asi není online.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 16:23
- Nahlásit
Ada
Tak snad už to bude dobrý, teď aby nabrala sílu
S tou kamerou je to dobrej nápad, jen si člověk říká, kam až to půjde dál, a co všechno se může normálním slušným lidem stát
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 16:25
- Nahlásit
Markét
My jsme dneska udělali vycházku a aby lidi netušili, zhruba v půlce trasy je čekala rojnice, dostali za úkol se rozdělit do skupin po třech, dostali plánek terénu a šli hledat, každý měl přidělený úsek. Figuranti dostali za úkol v případě potřeby psovi pomoct a nenechat ho odejít. Dopadlo to super, všichni byli "zachráněni", pak hromadné focení a to já už běžela domů za štěndy...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 16:26
- Nahlásit
Ada
tak hurá to sem moc ráda že zelí pomohlo a snad už bude vše o.k.
articek
fotky s mimískama moc hezký
Já se před chvíli vrátila s Vikym od našich. Viky s jejich Fíkem zvorali celý dvůr jak se furt honili. Viky odjížděl domu zase jako čuně s krví pod okem. Jsou to telátka, ale aspoň je pořádně vylítanej a bude od něj chvíli klid.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 16:31
- Nahlásit
Cituška
Já už se nějak ani nedivím.Už aby ten byt byl volnej a já se odstěhovala.Bude to jen kousek od sud.
Vcelka
Ted už snad jo
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 16:44
- Nahlásit
Ada
stejně co to může být za lidi když na cizí zahrady hází plata s práškama, co s toho maji. Člověk aby pak ty psiska měl furt někde zavřený a bál se s nima vystrčit nos.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 17:04
- Nahlásit
Cituška
Tý jo, pěkný, my si zítra jedem zacvičit do Telče. A nebo, že bychom raději prošli památky chráněné UNESCEM?
A teď jsem navíc byla pozvána do kina, jdeme na Borata, tak se těším. Sice jsem hotová ze školy, ale takové pozvání se rozhodně neodmítá, že, dámy?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 17:28
- Nahlásit
Markét
Do Telče?To jedete cvičit záchranřinu?
Je tam dobrej cvičák?Já znám Telč jak svoje boty.Nejvíc se mi tam líbí park bo tam můžu pustit psisa a nikdo neremcá a nic nezakazuje.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 17:34
- Nahlásit
Ada
To je bezva zpráva!!!
Corleona
Kulový vám blbne připojení. Jste jeli nikam na hubnoucí kůru abystse se vešli do těch lyžarských outfitůůůůůů
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 17:38
- Nahlásit
Teta
A co malej Alex?JAk se má?A kdy bude nějaké to foto?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 17:49
- Nahlásit
ola
Jak se na ně tváří hrdý otec hrdý otec dneska zdrhnul bez varování ze zahrady domů a šel se na ně podívat.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 17:51
- Nahlásit
Vcelka
taky je u nás zvoraná zahrada, tráva nějak zmizela
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 17:52
- Nahlásit
Ada
Alex se má výborně. Celej den si hraje, zlobí Legolase, papá, kadí, čůrá a spí. Prostě psí život
Foto bude až se nám podaří ho normálně vyfotit. Je to nezkutečný neposeda. Artroza toto může potvrdit. Pokusila nedávno o foto ale bez úspěchu Je to prostě nevyfotitelný pes.
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 17:56
- Nahlásit
Tak vážené dámy !!!
Já mám dnes hubnoucí den Ráno cvičení, pak müsli s mlíkem, teď jsem byla běhat a zase müsli, kromě toho asi tisíc litrů vody Zítra to stejné a prozměnu ještě squash
To by ku.va bylo, aby sem nezhubla !!!!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 17:58
- Nahlásit
mistr
Já dneska zhřešila. Dala jsem si dva! kousky borůvkové bublaniny! Ach jo! Kdyby ji kluci nenechali na stole, tak by to tak určitě nedopadlo!
|