| Autor |
Zpráva |
Teta
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 22:24
- Nahlásit
mistr
Huráááá,nejsu blond!
Ty jo, na icq jsou pěkný smilícy
|
articek
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 22:27 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
blažena
něco jí dali snad oxi a vitamíny, ale je to teda pěkný sajrajt ty lůžka
|
articek
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 22:29
- Nahlásit
blažena
ale oni mají ty ocásky tak pěkný
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 22:32
- Nahlásit
articek
ocasy ufajcni.........víš jaký to je, až to má v dospělosti jako větev??? je to pak jako sebemrskání zaživa
|
articek
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 22:36
- Nahlásit
mistr
já věm, zítra máme perný den , přijede Olina dělat šmik šmik a v závěsu Maruška
|
articek
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 22:42
- Nahlásit
Cituška
senkjů
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 22:43
- Nahlásit
articek
Tak ať vám to zítra všechno dopadne dobře, já mám skoro 38 a jdu do postele a budu se modlit, aby se štěnda pokud možno vzbudila jen jednou
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 22:50 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
articek
Já bych to ořezala komplet a jezdila závodit a vystavovat ven
Mě se prostě ti oškubabí boxíci líbí víc.Nemůžu si pomoct.
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 22:53
- Nahlásit
articek
tak Maruška bude náročná !!!!! zajeďte do Tesca na nákup
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 22:56
- Nahlásit
Dobrou noc všem a Artíčkům pevné nervy s Maruškou
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 22:56
- Nahlásit
mistr
tak Maruška bude náročná!!!!zajed'te do Tesca na nákup
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 22:58
- Nahlásit
To je tak děsná?či co?Že by nebyla taková jen ta naše....
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 07:16
- Nahlásit
Zdravím Vás,občas zajdu přečíst co je tu nového,už se nedá ani vstřebávat,co tu probíráte.
articek
dodatečně velká gratulace k mimčům,jsou boží.
Ada
Ať se Aidě daří,ta věta byla úděsná ale už si dostala od všech sprdunk.
Všem dietářkám držím palce i bych se přidala ale nemám vůli a kdo dokáže zhubnout má můj obdiv a závidím.
Já si dala taky takový úkol,zhubnout trochu do šatů co jsem si koupila,ale ještě jsem nezačala a potřebovala jsem to do soboty,máme maturák(teda né já ale dcera,já jsem už přerostlá na takovou věc tak jsem jen doprovod)tak nestíhám.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 08:32
- Nahlásit
Važte se tak jednou za týden (nejlépe ráno), ne každý den! - to teda ne! Já chci vidět každý den, jak to jde dolů!
Nejeste oříšky, banány a hroznové víno! - A co mám teda jako jíst?
Nepijte limo ani džusy. Pouze neperlivou vodu, kávu a čaj. - Proč ne džusy?
Jestli pijete kávu s mlékem tak pouze tu co je v těch vaničkách. - jaké vaničky? Já to piju z hrnku??
S pečivem opatrně, pouze jeden kus denně max! Vážně jen jeden? A může to být cca metrová bageta?
10dkg šunky=5 dkg sýra = sýr je nevýhodní, lepší je maso! Miluju sýry!
Rýže není dietní: 3,5 gramů rýže=15 dkg vařených brambor!! - nechtěla jsem být sprostá, ale na tohle jde říct jen "To mě po*er!" Copak číňani žerou brambory? Prd a jsou jak lunti!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 08:32 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Artroza
plís dotaz!!!!!!!!!Spěchá
nevolal kvůli včerejšímu tématu, ale něco jiného
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 08:50
- Nahlásit
articek
jdu...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 09:04
- Nahlásit
ola
A může to být cca metrová bageta?
A když to pečivo je celozrný tak taky jen jedno denně? To je divný ne? A rýže neni dietní? Co se má pak teda jíst za přílohy?
Dneska ještě nejdu na oběd, ale na večer si koupim aspoň kuřecí maso, a udělám si nějakou dobrůtku protože už mi to chybí a zítra už na oběd pudu. Jako vážit se jen jednou týdně to nevydržim, včera sem se vážila třikrát
Denisa
taky sem měla mononukleózu, měla sem jí v 16 letech a zhubla sem asi 2 kila jenže tenkrát sem byla ještě štíhlá, ani to nebylo tak hrozný protože naši my kupovali na dietku jen tu nejlepší šunčičku a podobný dobrůtky a když se smažilo tak sem dostala vždy to první usmažený. Chvíli to trvalo než sem měla jaterní testy v normálu.
Chodka
no a vejdeš se do těch nových šatů nebo ne?
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 09:07
- Nahlásit
mistr
articek
Ada
tak Maruška bude náročná!!!!zajed'te do Tesca na nákup
Pražáci, co ode mě mají čubu předloni chovali a byli přes léto se štěndy na chalupě v Krkonoších. Tak že by jako přivezli Maruš na 2. kontrolu tam. Ona vůbec neměla čas, ale pak se uvolila, že kdyby pro ni přijeli a zase ji dovezli do Prahy, tak že by snad... ale že má hrozně naspěch... Tak ji jednoho odpoledne přivezli do Krkonoš, kontrola proběhla.... a v tom "spěchu" ji do Prahy odváželi v 1.00 hodinu v noci
Dodnes je to naše obílená historka. Prý příště radši štěňata odvezou do Prahy než tohle
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 09:13
- Nahlásit
Markét
no comment
ted si to uziva Articek , pry sla delat chlebicky, tak asi fakt v tom Tescu byla
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 09:17
- Nahlásit
ola,Teta,Vcelka
Já se ještě od 1.1. nevážila(měla jsem pak zkaženej celej den)...A v nejbližší době se vážit ani nebudu,protože by mě mé nadšení zrejmě opustilo...
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 09:20
- Nahlásit
mistr
Jsem si dovolila odejít na 2 hodiny na úřady
no to sis proste dovolila dost no.... to nesmis to ja si taky nelajsnu.....
vlakove zasilky ZASADNE neprebirame
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 09:20
- Nahlásit
Markét
Zdeněk z ní měl pátý vánoce když jí viděl v Braníku na výstavě kde byla o berlích a když vyhráli tak tam začala s těma berlema skákat, no a když sme pak byli na výstavě v Třeboni tak měla zase ruku v sádře, tak se tomu smál.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 09:28
- Nahlásit
ahoj všichni
tak jsem včera usnula a manžel si se štěňátky zhruba hodinu kolem půlnoci hrál a nevím, co s nimi provedl, jestli kouzlo osobnosti? ale vstávala jsem v 6.50, takhle se vyspat, to ani napamatuju!
articek
tak to tedy pevné nervy
Ada
u nás byla paní Jindrová úplně super, ale zřejmě to bude tím, že jsou to její dětičky
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 09:39
- Nahlásit
Vcelka
no a vejdeš se do těch nových šatů nebo ne? jsou elastické aby vynikla moje nesouměrná figura ještě chybí koupit stahovací prádlo,elastické punčochy a vyrazit za dámu.
Celý večer budu zatahovat břicho. Co neuděláš pro parádu.
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 09:56
- Nahlásit
Cituška
Ada
U nás byly Věrky taky v pohodě. Ony jsou sice absolutně svérázné, ale třeba já jsem od nich získala spoustu cenných informací.
articek
Hezky, moc hezky jste to vrhli.
Stýnka
Díky moc za typy. Zrovna tam, kde jsi to moc nedoporučila se kolegyně ptala a pán jí nebyl dvakrát sympatickej. Dohazoval jí vehementně bišonka. Taky je sranda, jací jsou vučuránci Slováci. Jak uslyší češtinu, už chcou platit éčkama, sviňáci. Tam u nich asi neexistuje jediná CHS, která by chovala z lásky k plemeni . Je to škoda.
Cituška
Je to zajímavé, ale naše mimina spávala ke konci klidně až do sedmi. Ale je fakt, že jim mamka vařívala ještě o půlnoci krupicovou kašičku s medečkem , což dost spolehlivě zabíralo.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 10:03
- Nahlásit
Michla
No oni doteď taky jedli v půlnoci naposled a pak spali do rána, ale posledních pár dní najednou se budili i 2krát za noc, ale ne hlady, jen si hráli a rvali se, což v paneláku v půl čtvrté ráno je lahůdka
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 10:14
- Nahlásit
ola
Ale dnes říkali na TV Nova,že se taky může štípat do bůčku na břiše,jemně masírovat a hladit a tukové buňky se zaleknou a zmenší.
Tak si z dietou nedělej hlavu.
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 10:19
- Nahlásit
Michla
já si pamatuju když jsem pořizovala našeho bostoňáčka, tak jsem je už asi rok sledovala na výstavách a krytí chovatelů a to dění okolo nich. No a když jsem volala do jedné z těch mnou nedoporučovaných CHS tak mi řekli, že mají štěňata ze dvou vrhů ale vůbec mi nebyli schopni říct po jakých rodičích.... Tak to jsem tenkrát fakt raději vzdala a šáhla jinde.
Ale v tý době ještě nechovali tolik plemen, tak mi nic jiného ani nevnucovali...
|
articek
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 10:41 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
všem
udělali jsme dobrou věc přizvali jsme s k Marušce i Olinu a ta jí honila, takže i s ocasama a kontrolou vrhu necelá hodina. Chlebíčky jsou pryč, nic dalšího z lednice nezmizelo
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 10:46
- Nahlásit
articek
Hurá hurá hurá!
To jste šikulky!
|