Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 702 . 703 . 704 . 705 . 706 . 707 . 708 . 709 . 710 . 711 . 712 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Lenda
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 20:37
- Nahlásit

Ada
Taky držím palce.

articek
Je mi to moc líto.

Ada
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 20:50
- Nahlásit

Cituška
Tommy Gun
Markét
Lenda
Dík....Otrava krve je vyloučena.Už jsu stoho úplně na nervy.Zítra jí podle okolností budou řezat.Kouknou jí do žaludku jestli tam něco neleží co nemůže strávit.Tak Aidě držte palce.

Ada
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 21:00
- Nahlásit

Tady mi dnes přišli fotky naší Barunky.Tak se můžete mrknout
Tommy Gun
Tadle je speciálně pro Tebe

Ada
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 21:12 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Tommy Gun
Mohl by jsi je znát co maj Barunku.Jmenujou se Šindelářovi.Myslím že jsou i členama Krumlovské pobočky.Máte je tam ve fotogalerii na výcvikovém vejkendu v Žírovnici tuším.Skáčou zrovna přes překážku a Barča je na vodítku.Neznáš je? Maj ještě právě buldočka a pesana s Orion chovu.Říkaj mu Ikon.

blažena
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 21:14
- Nahlásit

Ada
tak Aidičce budu zítra držet všechny palce - no mohla by být něčím ucpaná - může to být v žaludku nebo třeba už i ve střevě
Barunka je tedy náramná fešanda
a ten buldočák je kluk nebo holka a fakt spolu bydlí?
vycházejí spolu podobně jako Orin chovík s Bradokoušem nebo líp

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 21:16
- Nahlásit

Ada
Jj, znám je !!! Sem nevěděl, že maj taky malou sviňuchu ušatou bradokoušovou. Hehe. Chudák Barča. Ten malej bradokouš je psík či feňule?

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 21:17
- Nahlásit

blažena
koukám, že mi čteš myšlenky.

Ada
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 21:19
- Nahlásit

blažena
Fakt spolu bydlí.Vychází spolu OK. on buldoček je takovej mírnej a vždy ustoupí.Jsou všeci tři pěkně doma spolu.Ale prej ho už Barunka taky párkrát srovnala.Ale nic vážného.

Já doufám že už se to s Aidou vyřeší jinak se zblázním.Víš jak to bylo s naší Fatty?Psala jsem Ti to tehdá.ZÍtra se to zkusí znovu a jestli to nevýjde tak se bude řezat.

Ada
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 21:21
- Nahlásit

Tommy Gun
Je to psík

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 21:30
- Nahlásit

Ada
Až za měsíc uvidím paní Šindelářovou, tak se jí musím optat na detaily.

Ada
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 21:36
- Nahlásit

Tommy Gun
A Barunku jsi viděl už někdy?

Cituška
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 21:44
- Nahlásit

Ada

taky moc držím palce, nejhorší je, když člověk neví, co to je a tudíž, co dělat, je to s prominutím na posr.....

Ada
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 21:49
- Nahlásit

Cituška
Sem dnes Aidu cpala zelím.PAní doktorka mi vysvětlila že jestli měla nebo má něco v žaludku tak že to zhoršení může být proto že se to začalo pohybovat a třeba postupovat a že je možné že to dostane ven přirozenou cestou.Ale kdyby ne tak do ní kouknou.

Markét
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 22:08
- Nahlásit

Ada
Jo, zelí je dobrá věc, to se dává i lidem, když spolknou nějaký pevný předmět - aby vyšel přirozenou cestou (zkušenosti z psychiatrie, ale já jsem "měla klíče", fakt!)

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 22:11
- Nahlásit

Ada
A Barunku jsi viděl už někdy? - bohužel jeste ne. Tak snad ji někdy uvidím.

Ada
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 22:12
- Nahlásit

Markét
já jsem měla klíče
Tommy Gun

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 22:13
- Nahlásit

Markét
Zejtra máme vejbor v Třeboni. Se mi tam nják nechce. Btw se má plánovat i termín členské schůze. Vypadá to předběžně na první polovinu unora. Tak to jen, abys byla v obraze.

Ada
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 22:14
- Nahlásit

Já jdu venčit a doufám že mě někdo uvidí, jak kontroluju to co Aida vykadí.

Cituška
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 22:17
- Nahlásit

Ada

Mně takhle první boxerka zhltla v lese kus kopyta nějaké zvěře a byla špatná, a nikdo jsme nevěděli proč, už to vypadalo beznadějně, tak jsem z tábora jela na veterinu do Brna a tam ji hned operovali, mám to kopýtko schované...

Ada
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 22:19 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Cituška
Kopýtko?Já mam tudle zkušenost už s Fatty.Sežrala celého peška.Fakt i s ušima.Jenom tu nápln vytahala ven.
Ale dostala to ven nakonec přirozenou cestou.
Zkusíme to i s Aidou.Dostane i ty samé homeopatika a něco na bolest.Třeba se jí to povede pak dostat ven.No celou noc sní budu běhat ven.ale snad to bude stát za to.Ona jak mi to veterinářka popisovala to zní docela logicky.Tak snad už konečně se jí uleví.A je fakt že podobný průběh to byl i u Fatty.

Markét
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 22:59
- Nahlásit

Tommy Gun
Díky zta zprávu, já už jsem si řikala, že to letos ňák vázne... dřív to bejvalo v prosinci, loni v lednu a letos... abychom se napřesrok nescházeli při LVT
Už jsem se bála, jestli jsem něco neprošvihla, ale na druhou stranu vím, že komunikace u nás funguje dobře a že byste na nás nezapomněli...
Tak pozdravuj Třeboň, já se budu trápit ve škole a to je horší.
A kdo vlastně bude novým PCH?

Cituška
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 23:05
- Nahlásit

Ada

Tak hlavně aby to dobře dopadlo, už je to dlouho a musíš být hrozně unavená
Dobrou a zítra hned ráno napiš, co nového

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 23:14 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Markét
Já to urgoval už od září, že musíme stanovit termín, nejdýl v lednu. Ale "vono se to nějak" nestihlo.
Návrh na novou PCH vzešel od předsedkyně ÚP - návrh je na českobudějovickou majitelku chovného psa z Dybohůrky.

Ada
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 23:19
- Nahlásit

Cituška
Dobrou.

Teta
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 23:31
- Nahlásit

Ada
Ahojky, tak jsem to tady teď dočetla a je mi z toho smutno.
Moc na vás myslím a budu zítra držet palečky. To jsem zvědavá co nakonec třeba vykadí

Ada
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 23:54
- Nahlásit

Teta
Děkuju.Chtěla jsem se jít vyspat ale neusnu.Nerada bych aby jí řezali.Mám stoho obavy.Přece jen je slabší než jindy.
Ted spí a chrápe jak námořník.Ale zase třeba ju nepustila chut si hrát.Donesla mi uzel na tahání a míček.Chodím ju každou chvilku venčit s baterkou jestli náhodou.

Ada
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 01:08 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Aida právě vykadila neuvěřitelné množství zelí a v něm kolíček na prádlo a nějaké plato od tabletek.Asi to ze zahrady.My máme léky schované tak at se knim nemůžou psisa dostat.Volala jsem to veterinářce a jak spala tak se hned vzbudila a do telefonu zakřičela no hurááá.Dostala homeopatika na zastavení krvácení kdyby to poškrábalo střëvo.
Takže já si jdu lehnout a budu spát jak špalek.Takže dobrou všem

Markét
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 06:54 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit

Ada
No tak je vidět, že jsi hlídala opravdu poctivě - a že se to vyplatilo, hurá!
(Ve stejnou dobu jsem lítala po zahradě s Charley, která se rozhodla pro změnu blít... to budu asi muset dospat ve škole )

Tommy Gun
No, tak to jsem tušila, ono taky, kdo jiný by to dělal, že?

Cituška
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 09:01
- Nahlásit

Ada

super, to mám fakt velkou radost!
Já budu na diskuzi až odpoledne, jdeme dneska s partou na výlet se psy spojený s tréninkem záchranného vyhledání v ploše, tak se Vám pak ozvu

Artičekmyslím na Vás a mamču, snad jste se vyspali a je vše v pohodě, držím palečky

alli
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 09:24
- Nahlásit

Ada
Tak to je fakt super

Articek
Držím palce, ať už je vše v pořádku.

<< 1 ... 702 . 703 . 704 . 705 . 706 . 707 . 708 . 709 . 710 . 711 . 712 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání