| Autor |
Zpráva |
articek
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 10:48
- Nahlásit
Artroza
máš tam detaily
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 10:50
- Nahlásit
articek
ty jo!! ta byla naka rychla a co rikala?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 11:00 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Artroza
dostali jsme od obou dam pochvalu, prej vypadaj dobře a Olina potvdila ty dva druhy hlav, ale nevím jaký druh je lepší.To jsem na vás Corleonou zvědavá co řeknete, dneska se přijede podívat pán na toho zlaťáka s límcem, pomalu nám to ubejvá
|
articek
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 11:17
- Nahlásit
Artroza
Teta
myslíte, že bych vám mohla poslat nabídku štěňat v němčině pro korekci?
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 11:18
- Nahlásit
articek
spis tete....
|
articek
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 11:46
- Nahlásit
Artroza
teta nikde
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 12:17
- Nahlásit
Ada
Tak sláva. Jak se jmenuje ten vet? Možná už to tu bylo?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 12:25
- Nahlásit
Teta
plís pomoc je to pár slov
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 12:26 - Změnil/a: Michla
- Nahlásit
[b]
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 12:26 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Cituška
Michla
Ale ano.Ona Věrka mladší je v poho.I ta starší když jí vyhovíš.My jsme na kontrolu vrhu jeli k ní.Byl hic a dálnice ucpaná, my v autě štěnata, fakt sem měla radost.Řelka že když máme jen dvě tak že máme dojet k ní. Byly to první míma tak jsem nevěděla jak to chodí.Když jsme chtěla štěnata tetovat do ucha, řekla že se to nesmí.Prej jen do slabiny.Taky to nebyla pravda.
Pak ta slavná výstava v Brně.5 let jí tam děláme blbce a chcem pomoct.Ani jeden rok nebylo vše v pořádku.Schaněli jsme počítače.Když jsme přijeli asi o dvě hodiny dřív na místo kde měla výstava být nikdo tam nebyl.Tak jsme si sehnali věci a začali sami ještě ze Zlatuškama chystat co šlo.Ale bez nich toho moc nešlo.Většinu věcí měli Věrky u sebe.Počítače jsme vezli zbytrečně.Nebyla elektrika.Naštěstí to mamka čekala a vzala i psací stroju.
A to nemluvím o tom jak tam přivezli paní co sotva chodila a Věra velká je poslala pryč že tam autem nesmí.Ale teda hlavně jak to řekla.(spíš jak to zařvala) to už se moje mamka naprdla a sprdla ju.
A tadle poslední výstava už byla fakt katastrofa.Mě předevšema poslala do prdele když jsem jí chtěla vzít krabice o které mě požádala at jí je vemu A to jsem jí odpověděla že teda du. Pak měl¨přehlídku maunfíle a teprve pak se posuzovalo.Poslední posouzený byl v osum večer.Místo toho aby rozdělily úkoly si chtěj dělat vše sami.A podle toho to dopadá. A o jejím chování to nemá cenu rozebírat.Alre je to děs. I to co nám udělala s prvním krycím psem od ní nebylo zrovna fér. a to jen proto že nemá ráda páničku toho psa. (nemyslím tim Perryho) před ním jsme měli vybraného jiného ale ten nechtěl krejat.Takže takové o ní mám mínění já. Pán co má prvního boxera odmítá jezdit na den boxera právě vkůli ní a Makovskému. Tahle pohoda tam vládne.
Je něco jiného tam jednou za měsíc jet zacvičit, a něco jiného sněma něco chystata.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 12:31
- Nahlásit
Michla
Růžička se jmenuje.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 12:57
- Nahlásit
Ada
to jo, určitě máš ve spoustě věcí pravdu a taky vím, že když mi bylo 20, byla jsem k ní velmi kritická. Náhodou jsem byla na jednom dni boxera věnovanému přípravě zkoušky chovnosti a svodu a bylo mi za ty lidi hanba. Nikdo nevěděl, co má dělat, nikdo si ani nepřečetl chovatelský řád, když nás seřadila do kruhu a chtěla ukázat, jak se psům posuzuje skuz a zuby, musela překřikovat tu bandu dospělých svéprávných lidí, takže se nevidím, že byla nakonec sprostá, ale možná je to také tím, že už je mi 40 a spoustu věcí vidí člověk šedivě, a ne jenom bíle nebo černě. Obě jsou velmi svérázné, a navíc je paní Jindrová stará a já už si dneska říkám, jak asi budu vypadat v jejím věku. To vše není omluva pro jejich chování ve vypjatých situacích, ale je to o tom, že je buď člověk přijme takové, jaké jsou, a vezme si z nich to lepší, nebo jde jinam, což ta možnost je. A určitě je špatně, že jsi vezla štěňata k ní, je to nesmysl a dneska bych to neudělala, ale mluví ze mě věk a tudíž si to můžu dovolit. Na té výstavě jsem byla a myslím, že je to o komunikaci a respektu, možná k nim má spousta lidí takový respekt, že se jich prostě bojí. Když jsem byla na schůzi boxerklubu pobočky, bylo nás tam 6! a když se tam Jindrová ptala, kdo pomůže s výstavou, zvedli se 2 ruce. Asi mylně získala za kus života zkušenost, že co si člověk neudělá sám, to nemá.... Není to dobře, ale měli bychom s tím něco dělat my mladí (tím myslím skromně i sebe )
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 13:04
- Nahlásit
Articek
Toho krásného žíhaného pejska s límcem už si někdo zamluvil?
Že mu zůstal ocásek...
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 13:15
- Nahlásit
Včera jsme B.odstranili tu bouličku a já jsem si dnes málem kuch.nožem amputovala prst.Takže jsme vyrazily venčit s ovázanou nožičku a bakulí na prstě. Docela jsme vypadaly,že jsme se pokousaly navzájem.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 13:19
- Nahlásit
Lenda
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 13:35
- Nahlásit
Articek, tak to je super, ze uz mate takhle zajemce par dni po poroudu Jsem vcera nadhazovala Ondrovi jak se narodili dalsi stenici a ze je tam zlata fenecka...a nic
Lenda, no prosimte ze ty si se Brauny chtela vyrovnat
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 13:39
- Nahlásit
Paja s Tinou
To nesmíš nadhazovat,ale rovnou dovést.Chlapi jsou hrozně nerozhodní.
Jsem prostě solidární.Však mi ten prst tak spokojeně prohlížela.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 13:44
- Nahlásit
Cituška
Já vím že by se s tím mělo něco dělat.Jenže já se těm lidem nedivím že nemají už zájem sní spolupracovat.Znám lidi kterým není 20 jako mě a mají docela podobný názor.Jezdili jí pomáhat dlouhé roky na výstavy,ZCH apd...a taky jim došla trpělivost.On totiž málokdo snese aby s ním jednala tak jak to má občas ve zvyku Věra starší.
Já neříkám že děla vše blbě.Ani to říct nemůžu,nevidím do toho.
Určitě udělala proboxery hodně.O tom není pochyb.
Ale taky se zeptej proč na tu schůzi nikdo nejezdí?a proč sní nechce nikdo spolupracovat?
Už v Brně na té výstavě to říkalo opravdu spustu lidí.Ï jeden rozhodčí co tam byl nám řekl svoje.Takže něco na tom bude.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 13:47
- Nahlásit
Cituška
A ještě k té naší pobočce.Ona by mohla klapat.Lidí by na to bylo hobaděj.Ale nikdo nic neřekne.Protože ostatní se neozvou a nezastanou se těch co mají snahu to změnit.Zeptej se Mistra.
A jinak co mimináci?Koukám každou chvilku na foto a jsou kouzelní.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 13:59
- Nahlásit
Lenda,
a jak se vam darilo vcerejsi vyriznuti? Branila se Brauny?
Cituska a co tvoji stenici? Mas nejake nove foto?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 14:09
- Nahlásit
Ada
Je mi to jasný, a taky určitě si netroufne v mým věku na mě tak jako na ty mladší, ale pokusíme se s tím něco udělat, co ty na to?
Mimiňáci už spěj vždy jen tak hoďku, to honem udělám nejnutnější v práci nebo úklidu a pak se jim věnuju, už krásně slyšej na svý jména a teď jsem jim dala na ohrádku hadru, uvázanou, takže se s ním kouzelně perou, dneska jim je 5 týdnů, tak dám večer zase nový fotky. Každej je jinej, nemyslím horší nebo lepší, ale jinej. Pejsek je jako chlapi, pohodář, důležitý je se pořádně najíst, vyspat a pak zkoumat. Holky jsou věčně ve sporu, ale pak usínají spolu... Patynka (Kleopatra) je takový ďáblík, pořád v pohybu, Kájinka je dominantní, a strašně ukecaná, když chystám žrádlo, kvílí a poštěkává, nebo když mě vyzývá ke hře, tak taky. Začínám se bát, jak budu brečet, když půjdou
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 14:15 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Cituška
Já bych klidně byla pro.Dyt kdyby ta pobočka fungovala a byl tam klíkek a pohodička hned by se tam líp cvičilo.A mylím že i víc lidí by tam na ty dny boxera jezdilo.Brněnská pobočka je veliká.A na dny boxera jezdí 5lidí.Rodinné přislušníky nepočítám.
A to je velká škoda.
Tak veliká gratulace miminákům.Já když odjížděla Barunka bečela jak želva.Ale tím že doma zůstávala Aida to nebylo tak hrozné.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 14:23
- Nahlásit
Cituska, to uz jim je 5 tydnu? Jejda toto leti, to je hruza. A jaky to mas ty webovky?
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 14:25
- Nahlásit
Cituška
Ada
Máte pravdu obě dvě. To je právě to. Dá se to řešit dost těžko. Ale pokud by se moc chtělo, tak by to určitě mohlo klapnout. To bych se snad i já přihlásila do BéKá. Protože totiž, brněská pobočka by nutně potřebovala znovicírovat a oživit.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 14:25
- Nahlásit
Brauny byla super.Ona si od nás nechá všechno líbit.Jen na poslední steh se koukala,ale nijak ji to nevadilo.Je fakt šikulka.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 14:38
- Nahlásit
Lenda, no tak to je paradni ze takhle drzela. To je opravdu statecna!!!
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 14:39
- Nahlásit
Stýnka
Bostoni nejsou. Je to v kelu, neb nejsou ani bráboši, z čehož plyne, že si asi pořídí (nic ve zlým) nablblého kavalíra. Ach jo
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 14:40 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Michla
Jen mám obavy že vedenímu se chtít nebude.Věřím že Makovští ti by i jo.Ale přeceda je absolutně k ničemu.Neviděla jsem ho ani nepamatuju.On je tam jen na ozdobu.I mojí mamce nabídli jestli by nechtěla dělat přecedu.Jenže mamka jak něco nedělá na 100% tak to není nic pro nu.Oni scháněli člověka co bude ticho a udělá co oni chtěj.Prej by jen jednou za rok zajela na nějakou schůzi.Co je to pak za funkci?
ale možná že kdyby nám poradili zkušenější co jsou tu?Třeba Artroza,Corleona,Tommy,Teta,Artíček atd.... Tak by jsme mohli něco zkusit vymyslet.Ale chce to at nám poradí někdo zkušenější.
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 14:42
- Nahlásit
Lenda
to teda je. Šikovná. Moje čubina taky skousne ladecos, ale v tomto bych za ni ruku do ohně asi nedala.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 14:45 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit
Michla
Říkám ti, zavolej Ladě!
A bostony určitě nebrat "Z Lejancu" a "Pod Měndou", tam ani grifonky. Že jo, Stýnko?
Zkus http://www.zgargamellu.cz/brabantici_inzerat.html
|