Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 702 . 703 . 704 . 705 . 706 . 707 . 708 . 709 . 710 . 711 . 712 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Ada
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 00:27
- Nahlásit

Nikde nikdo.Tak já jdu taky chrnet.Dobrou.

Artroza
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 07:39 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit

Tommy Gun
eeee myslim, ze byla pridelena... neb o CAC vystavu nemaji pobocky zajem, takze byli pouze 2 zadatele a mame 2 vystavy CAC- jako klub...se jeste prohrabu zapisama na webu, abych nemystifackovala....

Cituška
znate ch.s. erdelu "z Cartaris" nebo " z Kartaris" - nevim presne jak se to pise.....?

mistr
...... no a co......
tak mu proste bylo smutno no.....

Michla
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 07:49
- Nahlásit

ola
Ahoj, tam už taky volali........... a nic. Ale oni už se asi rozhodli a já už se tím pádem neangažuju. Tož tak. A co ty? Už jsem tu dlouho nenarazila nä nějaké vtipné foto.

Cituška
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 07:55
- Nahlásit

Artroza

Je to Skartaris a náš Archibald má tatínka z této chovné stanice, Ikar Skartaris, má ten pes dokonce IPO 3, ale právě jsem ho viděla tu zkoušku dělat a přišel mi na erdela takový bez šťávy a ta obrana byla na hranici (proutek), ale mám dojem, že pán snad cvičí v Polné, tak se musím zeptat Ady

Artroza
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 07:57
- Nahlásit

Cituška
aha... tak Skartaris
je to poradkyne chovu ze? - majitelka Skartaris....
vim, ze vubec necvici....ale spis me zajimalo, jestli jeste chova....

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 08:24
- Nahlásit

Artroza
..... maš pravdu, tu CAC nakonec maj. - budou dvě opravy v bulvaru a na webu. Spravně je to v předposledním zapisu. Chjo.

Michla
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 08:26
- Nahlásit

Tommy Gun
Vůbec nechápu, co je divného na tom, že se nemůžeš Věrkám dovolat.

Artroza
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 08:31 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit

Tommy Gun
jo taky jsem to nasla

hele jeste me nekdo urgoval, ze mame blbe, ze ted lednova vystava je pro boxery v nedeli, ne v sobotu ( mame blbe datum)
a je zmena rozhodciho- posuzuje A. Karban. Puvodne mel posuzovat A. Karban, pak poradatele uverejnili nahradnika ( delegovaneho organizatorem) a vzhledem k 28 prihlasenym boxerum posuzuje A. Karban.

Michla
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 08:40
- Nahlásit

Stýnka
Ahoj Stýnko díky moc, jak už jsem psala Ole, je nejspíš rozhodnuto ve prospěch o poznání méně inteligentního ometáka. Nutit komukokoli cokoli nemůžu. Každopádně jsem aspoň načerpala spoustu nových info o Bostoncích. Když jsem byla malá a viděla poprvý číslo Psa přítele, zrovna tam byl Bostonek na titulní stránce a hned se mi zalíbil. Až budu nemohoucí stará babka, tak si ho pořídím.

Artroza
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 09:00
- Nahlásit

Bláža
nova aktualizace jo??

Teta
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 09:12
- Nahlásit

Ada
Dam listové těsto,rozválím nacpu do něj angl.slaninu,tvrdý sýr,zamotám,potřu vajíčke a peča a peču
Dělám to samé, akorát místo slaniny dávám šunku a pak když to zabalím a potřu vejdem tak na to dám ještě sezamová semínka.

Artíček
Měla jsem včera moc velký fofr v práci a proto jsem ti nemohla s tou němčitou pomoct. Promiň

Cituška
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 09:14
- Nahlásit

Artroza

Paní Jandová nikdy nepatřila k velkochovatelům, spíš tak 1 vrh za 3 roky, ale měla pár hvězdných zvířat v povaze, nejlepší byl Huron Scartaris (IPO3, kousáč jako prase), exteriér lepší průměr
Jestli ještě chová nevím, dlouho nikde neinzerovala

Denisa
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 09:22
- Nahlásit

chjóóó, kecálistky!

Jsme byly včera s G. obranařit, byla jsem z toho celá zpocená a úplně mě to dorazilo... dnes máme domluvenu jednu lítačku a pak jdu na dízu, tak se těším jak tam budu za zombie!

Včelka
jo? to by bylo super, kdyby měl tedy Felix již nový domov... ale já jim fakt nevěřím ani fň... bohužel.

artiček
krásné fotečky s krásnýma prďolátkama!

cituška
se teď nemůžu dostat na stránky, asi aktualizuješ co?
jo a včera na obranách mi říkala Jana od Kurtíka a Afry, že už prcky viděla.

blažena
parádní diplom!
jo, ale chtěla jsem se zeptat, jaktože nemá G. svůj bannerek na Ungelťáckých stránkách? je tam jakýsi Grand a Harry a Isabella nikde...

Ada
Cituška
o brn. pob. BK jsem už tu psala svůj názor...
ano, chtělo by to změnu, ale za sebe vím, že prostě ten čas nemám se v tom angažovat, takže můžu být ráda, že tomu někdo ten svůj čas věnuje a pokud by z vás někdo do toho šel, tak ho ráda podpořím... Na schůzi minulé jsem byla a nemyslím si, že by to až tak nešlo s tím něco udělat... a měla jsem z toho pocit, že většina tam na svých funkcích vůbec nelpí, spíš je to tak, že nikdo jinej není!

Artroza
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 09:22
- Nahlásit

Cituška
aha....
ja znala jeji Floris, pak Hanny ( ji rikala..nevim jak se to pise)... vim ze mame se nejvic libila Artemis ( jeji prvni)
hmmm myslela jsem, ze ji jde predevsim o exterier...ale o tom jsem se s ni nebavila.... vzdy totiz tvrdila, ze zkousky jeji psi nepotrebujou, ze erdelove se vychovavaji sami..

onehda jsem videla delat zkousku erdela v Kralupech..... musim rict, ze si erdely pamatuju z detstvi jako velka temperamentni elegantni zvirata a nejak me nezaujala ta cubina... ale fakt je, ze to s ni delala velmi stara pani ..( urcite vite o koho jde, jiz mezi nami neni...) ale ta laska mezi panickou a fenou byla skvostna....
proste dalsi exot na zkouskach

blažena
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 09:50
- Nahlásit

Artroza
jo, jo nová
jupík, 3x jupík
prosím Ornelka z PF vyrůstá na Olomoucku na farmě kde chovají koně a tendle Hatátytla je od mala její nejvíc největší kámoš

blažena
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 09:58
- Nahlásit

Denisa
se Giordince hluboce omlouvám - důvod je prostý - stránky nejsou můj výtvor - nedělám si je, ani neaktualizuju - su na to hňup
ale dohlédnu na to, aby byla příští aktualizace o banner bohatší.....
stydím se stydím, právě beru lopatu a jdu se zakopat
takové kvásné stránky Giordinka má a se s nima nevytahuju

Cituška
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 10:15
- Nahlásit

Artroza

Ano, to byla paní Geblerová a ta fenečka je babičkou našeho Archibalda a popravdě to byla poslední slušná fena, co jsem potkala, samozřejmě poznamenaná stářím své paničky, a taky fenku serval kolem roku nějaký pes a ona utekla a půl roku se skrývala někde v Praze v nějakých sadech, než ji našli a byla hrozně zbídačená, ale dostala se z toho, Gerry Family Citas.
Já jsem na feny, a fenu erdela bych si prostě nevzala, není to ono, takže už jedině placatku

Denisa
Deni, a co sobota navečer? V neděli totiž přijedou Ti majitelé pejska a ještě Jitka (Kájinčina), tak už je toho hodně

Cituška
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 10:17
- Nahlásit

Denisa

tak už to na stránky jde

Artroza
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 10:32
- Nahlásit

pro vsechny hubnouci!
to jsem dnes nasla v blesku a kdyz to psali v blesku, tak to bude urco pravda

1 litr džusu = 1 černá jedenáctka
10 dkg oříšků = 1 velký vepřový řízek
1 tyčinka na hubnutí (cca 700 kJ) = 150 kuřecího steaku nebo 150 g sýra cottage
balíček nízkotučných chipsů (1600 kJ) = 1 hamburger s malou porcí hranolků nebo 7 nízkotučných jogurtů
miska corn flakes s mlékem (30 g + 1/4 l mléka) = 2 porce bramborové polévky

takze ja si dam radsi hamburgra s hranolkama a ten rizek...

blažena
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 10:44
- Nahlásit

Artroza
no istě - vidím to stejně

Michla
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 10:55
- Nahlásit

Cituška
To jsou milousi a pěkně macatí. Hned bych je pomazlila

Denisa
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 11:00
- Nahlásit

blažena
tak já to G. vyřídím, myslím, že omluvu přijme!
Cituška
krásní prckové, ti si to teda užívají!
se těšííííím! tak jo, v sobotu navečer, řekni velitelský čas kdy se mám dostavit!
Artroza
to je jasný! já to vidím tak, že dát tělu o co a kdy a kolik si řekne a prostě jsem za free žranici!

Artroza
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 11:02
- Nahlásit

Denisa
za free žranici to beru!!!

Topgun
tak zpet...ta vystava je prave ze v sobotu, ted jsem to nasla na MSKS...a my tam mame zrejme nedelni datum....kupodivu je to jiz od patku.....

Cituška
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 11:08
- Nahlásit

Denisa

Máš to ke mně chvilku, bydlím u cvičáku, tak to zkusím odhadnout, kdy budou vzhůru a napíšu Ti sms v sobotu kolem poledne, JO?

Denisa
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 11:22
- Nahlásit

Cituška
Máš to ke mně chvilku,no počkej ale já nebydlím na cvičáku z Krpole mi to k vám trvá tak až tu půlhoďku autem a když je zácpa u kasáren, tak dýl, ale to v sobotu nebude... taky mě vždy děsí ti cajti od Osady až navrch, tam dodržuju striktně rychlost, víš
a já už u vás sice byla, ale nevím číslo... tak až mi budeš psát, tak prosím napiš celou adresu a i patro radši! dík!
napíšu Ti sms v sobotu kolem poledne, JO?
Jo jo jo!

Cituška
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 12:03
- Nahlásit

všem

tak abyste se trochu zasmáli..
1. ke štěňatům budu chodit v plechové podprsence, pánové prominou, ale jedno hodné štěňátko mi nakouslo bradavku, a přitom pirsing nemám ráda a nelíbí se mi

2. zkoušela jsem tedy přemluvit Kendíka, položila ho, nachystala foťák do polohy a kdykoliv jsem štěně položila, a chtěla cvaknout, Kendík vystřelil do vzduchu jak postřelená srna a prchl, štěně na chlupech nohy zakousnuté, a podle toho, že prostě ležet nebude, vrátím papíry od zkoušek

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 12:08
- Nahlásit

Ahojda,
jsem si ted taky vzpomnela ze jsem vcera slysela ze v dnesni Mlade Fronte ma byt nejaka priloha o hubnuti!!! Jinak ja uz se zase stydim, po dva dny jsem zase necvicila...vzdycky padnu unavou do postele a uz se z ni nevyhrabu

Cituska, tak bod 1. me vyborne ppbavil...ikdyz takovy pirsing bych si zrovna asi taky neprala

Teta
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 12:30
- Nahlásit

Ola
Artroza psala:
litr džusu = 1 černá jedenáctka
10 dkg oříšků = 1 velký vepřový řízek
1 tyčinka na hubnutí (cca 700 kJ) = 150 kuřecího steaku nebo 150 g sýra cottage
balíček nízkotučných chipsů (1600 kJ) = 1 hamburger s malou porcí hranolků nebo 7 nízkotučných jogurtů
miska corn flakes s mlékem (30 g + 1/4 l mléka) = 2 porce bramborové polévky

Tak už mi věříš že džusy, oříšky atd. nejsou dietní!

Poslušně hlásím že hlady fakt netrpím a mám 1,5 kg dole
(vážila jsem se po 4 dnech ve stejnou denní hodinu)

blažena
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 12:34
- Nahlásit

Teta
no tak to s tím hubnutím nepřeháněj,ať za chvíli Alex neváží víc než ty

Teta
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 12:37
- Nahlásit

blažena
Já fakt nedietím, raději tomu říkám že jsem začala jíst zdravě. Piju víc vody, vynechávám majonézy, limonády, sladkosti, čipsy a smažené věci.
Jediné co možná trochu jako dietím že jím méně pečiva a příloh.
Ale.... uvidíme jak dlouho mi to vydrží

<< 1 ... 702 . 703 . 704 . 705 . 706 . 707 . 708 . 709 . 710 . 711 . 712 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání