Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 702 . 703 . 704 . 705 . 706 . 707 . 708 . 709 . 710 . 711 . 712 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Markét
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 18:02
- Nahlásit

blažena
Cituška
Já když jsem chtěla vyfotit Anču s grifonkama nebo bordíkama, které taky zrovna nemusela, tak jsem jí prostě dala povel lehni, naskládala drobky kolem a fotila.... ty její ksichty sice stály za to, ale fotečky byly.
Takže Cituško, trošku na ty kudrnatce zatlač a foť....

Ada
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 18:04
- Nahlásit

Cituška
Už se těším na fotečky mrnouskůFot, fot moc.

Teta
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 18:10
- Nahlásit

Tak dámy, už toho mám pro dnešek dost a jdu domu. Připravím nějakou zdravou večeři a zapiju to litrem vody! Pak se mi tam do toho bříška určitě už žádné čoko nevejde

Ada
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 18:15 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Teta
Ještě makáš?Brrr.Tak dlouho to ti nezávidím

Teta
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 18:17
- Nahlásit

Ada

Cituška
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 18:21
- Nahlásit

Teta

Já Vám pošlu mailem bacil, mám 3 kg dole za 3 dny, neboť je mi stále blujno!

Markét

To víš, že počítá, i když tak úspěšní jako ty jsme teda rozhodně nebyli, ale stejně je záchranařina královna všech disciplin

všem
tož já to s těma erdelkama zkusím, snad mi je nezakousnou jsou to přece teriéři!

blažena
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 18:22
- Nahlásit

Ada
mno na polívky su obzvlášť nemehlo - taky jednoduchý
to tam dáš jako tavený sýr, či co?

Ada
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 18:22
- Nahlásit

Teta
Já bude dělat véču zejtra švárovi.Sestra jde do práce (to jsem zvědavá kolik spadne letadel pod jejim velením)
Tak mu udělám špaget'áky.

Ada
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 18:24
- Nahlásit

blažena
jj.Dám tam krabičku tavenáku.Na tom určo nic nepokazíš.Kolik jich tam dáš je na tobě.A je to fakt dobré a ani to není žádná kalorická bomba.Spíš naopak

Ada
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 18:27
- Nahlásit

Artíček
A jak to vypadá u vás?Co Iriska a mimča.doufám že je vše v pohodě

Cituška
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 18:34
- Nahlásit

Artiček

také se připojuji, dlouho žádné zprávy

Ada
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 18:50
- Nahlásit

To všichni kukáte na ulici?

ola
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 19:13
- Nahlásit

Připojuju se k ostatním - Artičku zahrň nás podrobnostma! Co dělají mimísci?

Corleona
Co je s tebou?
Co Unitka, už máte březost potvrzenou???

blažena
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 19:15
- Nahlásit

já vám dám Ulici - mořím potomka s vlastivědou

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 19:29
- Nahlásit

blažena
s vlastivědou? To by z tebe měla moje panička radost.

Markét
.... "z Lejanců" - o tom jsem četl asi před dvěma dny tady: URL

Ada
... no, já Vašeho pana předsedu neznám. Má vubec boxera? To víš, život je změna a chtělo by ji to prosadit i u vás. Já už se třeba Věrkám nemohu 4 měsíce dovolat ani domailovat. Divný.

Ada
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 19:30
- Nahlásit

blažena

A kdo je větší chudák?Potomek nebo Ty?

Ada
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 19:36
- Nahlásit

Tommy Gun
Jáhoda se jmenuje.A že ho neznáš mě nepřekvapuje.Má boxera to jo.Ale nic s ním nedělá.Já s Věrou starší mluvila před vánocema.Žádala jsem o krycí lístek a k mému udivu ještě ten sám týden došel Jednou jsme o něho žádali 3x a pak jsme si pro něj dojeli na den boxera.Jinak nevím kdy byho poslala.Musíš volat večer a nechat to hodně dlouho zvonit.Maj telefon dole a bydlí na hoře.A jak jim neslouží nohy tak jim to trvá.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 19:40 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Ada
Když jsem potřeboval info, volal jsem vždycky večer - mobil, pevná. Nic. Tak mail. Zase nic. Tak kurňa, jak to fungujou. Tak jsem zavolal vaší tajemnici paní Vlhovej a ta mě odkázala na Věrky. Jak u blbejch na půdě. Panu ing. Jahodovi se nesmí mailovat do práce (pracuje prý v bance - ve stejné jako já). Zápisy z vejborů se mu musí posílat poštou. Nemůže nebo neumí si zřídit soukromou mailovou schránku. A v práci by prý z toho měl nepříjemnosti. Já ti fakt nevím. Na další výstavu - resp. před výstavou tam mají mít "dohlídku" z ÚV KSČ. Žádali i o CAC výstavu, která vzhledem ke kvalitě zajištění akce v letech minulých nebyla přidělena. Prostě hrozný.

blažena
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 19:44
- Nahlásit

Ada

synátorovi je 2.světová válka totálně ukradená....
už jsem si musela dát kus povidlového koláče abych neskončila v hysterickém oblouku.....já fakt hubnout nemůžu

Vcelka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 19:51
- Nahlásit

Tak to já se dneska k večeři docela našťouchla, už jsem si po tom hladovění musela dát něco dobrýho. Udělala sem těstoviny s kuřecim masem a nivovou omáčkou. Mňam. Teď se ovšem bojim stoupnout na váhu, myslim že budu zase tam kde jsem byla po vánocích.
Dneska si Viky doma pěkně hrál když sme byli v práci, na sedačku v obýváku nanosil skoro všechny boty z předsíně. Takže tam oklepal všechen ten bordel, někdy sme tu jak u prasátek.

Ada
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 19:56
- Nahlásit

Tommy Gun
O té výstavě vím.Je to ostuda jak hrom.Fakt se stydím.Protože ořece jen jsem tam členem a na výstavě sem pomáhala.Ale ony si nedaj vysvětlit že maj práci rozdělit a že to půjde jak má.Vždyt lidi by pomohli.My, Zlatušky Makovští,byla tam i Citunka.Jenže to pak taky může zase skončit tak že bude jeden rozhodčí a celé snažení je v pr... Leda že by se doi té doby něco změnilo.

Ada
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 20:00
- Nahlásit

blažena
Moje řeč.Jídlo na nervy je nejlepší.A taky jít se psem ven se vyblbnout.To je taky zaručené na nervy

Ada
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 20:01
- Nahlásit

Tommy Gun
Jak to fungujou????? spíš nefungujou ne?

Markét
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 20:03
- Nahlásit

Vcelka
Ada
A já jsem dělala závin s pórkem, žampiony a nivou.... jednu nohavici se mi dokonce podařilo ubránit, abych měla co konzumovat zítra ve škole

Vcelka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 20:04
- Nahlásit

Markét
to zní zajímavě, nechceš prozradit recept?

Stýnka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 20:10
- Nahlásit

Michla
koukla jsem teď na netu na inzerci "Pes přítel člověka a je tam pár inzzerátů. Jsou tam teda u těch inzerátů jen tel.čísla, nic o rodičích, odběru apod, ale můžete to zkusit. Třeba se zeptejte na jméno chovatele nebo CHS a já třeba poradím, jestli tam sáhnout nebo ne když budu vědět.

777-551 016
777-595 114
724-293 128

Tak to třeba zkuste.

Markét
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 20:10
- Nahlásit

Vcelka
Úplně jednoduché - nakrájela jsem 2 větší pórky, asi 10 žampionů, ty jsem orestovala na másle a prdla tam 3 vajca, aby se lehce srazily. Pak jsem přidala něco přes 100g nivy, no a osolit, trošku pepře a trošku muškátového oříšku. Mezitím jsem rozválela listové těsto, posypala trochou strouhanky a "prdla" tam tu náplň.
Byla to premiéra a fakt super!

Cituška
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 20:16
- Nahlásit

Tož všici
tak jsem tam nabouchala fotky štěňulí v pěti týdnech a totálně zmořená jdu usnout u televize, než mě zase vzbuděj - andílci

Vcelka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 20:28
- Nahlásit

Markét
tak to někdy vyzkoušim. Tuhle jsem dělala ty brambory z angl.slaninou a bazalkou jak sem dávala Ada a byli moc dobrý, teď tu bazalku cpu všude možně.
Cituška
ty jsou skvělý musí to být fakt skvělá podívaná je pozorovat. Taky by se mi s nima hodně těžce loučilo.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 20:33 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Ada
.... právě. Tady jde o důvěru v team lidí a delegování pravomocí. Toho se asi bojí, aby se neukázalo, že jsou nahraditelní. Chtělo by to trochu decentralizovaného řízení s delegováním pravomocí a jasné definování odpovědnosti.

<< 1 ... 702 . 703 . 704 . 705 . 706 . 707 . 708 . 709 . 710 . 711 . 712 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání