| Autor |
Zpráva |
Michla
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 14:53 - Změnil/a: Michla
- Nahlásit
Markét
To vííím . Ladě se volalo, jenže oni se uvrtošili, že musíjou mět hned teď a hned teď nejsou. Je teprve nakryto. Na tu adres se podívám ihned. Zdar já.
P. s.: Došla fota?
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 15:03
- Nahlásit
Michla
No jasně, že došla, pošta nějak poslední dobou funguje. Díkes.
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 15:06
- Nahlásit
Markét
Už jsou v ............... jsou pryč, je to v pé.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 15:08
- Nahlásit
Michla
Hm, tak smůla. Du venčit.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 15:13
- Nahlásit
Paja s Tinou
www.cituska.websnadno.cz
letí to strašně! Ach jo
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 16:31
- Nahlásit
Cituska,
no tak z nich uz jsou pekni lumpove Moc krasny a jak si nadherne hraji Syn si na ne asi taky paradne zvykl co...pro me by ten odchod byl silenej...bych to orvala jako blazen
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 17:12
- Nahlásit
Kde je kdo???
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 17:14
- Nahlásit
Cituška
a ten legendární erdelí záchranář je v nějakém příbuzenském poměru s kluky kudrnatými co máte doma teď
a už máš doma opět oba koníky?
ale co teda postrádám jsou los fotos mimiňáků s erdlíky, nebo jim je Cita ještě nechce půjčovat?
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 17:15
- Nahlásit
Ada
já su tu
tak jak se jmenuje ta zázračná injekce - furt nic nevim
a jak Aiduška - už jí chutná, neblujánkuje
a co Fatty a hárání???
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 17:21 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
blažena
Já taky furt nic nevím.Čekám až pan doktor dorazí
Aida si jen ublinkla Takže OK:
Fatty hárat přestala.Ale to je u ní normální.Počítám že tak za 14dní zase začne.Takdle to už několikrát udělala.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 17:24
- Nahlásit
blažena
Jinak Aida blbla s neteří a moc nemocně nevypadala.Takže ok.A šmejdí kde by co snědla.Se sní stydím chodit ven.Ještě mě budou pomlouvat že jí nedám najíst jak je hubená.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 17:26
- Nahlásit
Michla
Zkoušela jsi tu Fanfáru?
http://krasnafanfara.spk.cz/boston-s.html
Tam štěňata mají, ne?
http://www.beautygremlins.com/verkauf.htm
Ještě tady... ale jenom pejsci!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 17:28
- Nahlásit
Ada
to ona jako začne opravdu krvácet a pak to stopne???
taky dobrodružka
jo z jiného soudku : masové koule se špagetami jsou báječné
kdyby jsi si chtěla udělat další testík receptu u kuchařského nedouka (rozuměj mne) - jsem ti i s rodinou jako pokusný králík plně k dispozici!!!!
řečeno "natvrdo" : gde sou další slibované recepty?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 17:29
- Nahlásit
Jo, FeeBee je nějaká zvadlá. Nevím proč, asi faleška. Je trochu nalitá, ale ne zas tak moc. Není prostě ve své kůži. Dokonce jí dnes Jakub strčil až pod nos perníček a ona ho nechala ležet na křesle!? Na procházce čuchá, běhá atd., ale doma je zcíplá!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 17:31
- Nahlásit
blažena
Jaké recepty, když se tu drží dieta???
Jóó, dnes mi Zdenek koupil do práce džus. Hádejte jakej!? Rajčata + červená řepa. HNUS, hnus a ještě jednou hnus!!!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 17:32
- Nahlásit
ola
no Michla psala že jak naši bývalí bratři uslyšej češtinu chcou "éčka" - ale myslím že botonci i brabantíci nejsou ani u nás za hubičku....
a než sa vyčumovat na kavalíra.....
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 17:34
- Nahlásit
ola
já žádnou dietu nedržím
mě nějakých trapných 5kg opravdu nezachrání....
aby jsi věděla právě jsem mimo jiné zadělala na báječné chodské koláče.....jo, jo ty já můžu
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 17:35
- Nahlásit
Lenda
Ale dnes říkali na TV Nova,že se taky může štípat do bůčku na břiše,jemně masírovat a hladit a tukové buňky se zaleknou a zmenší.
Tak to říkali špatně. Má to být takto: kdykoliv dostaneš na něco chuť tak si ten tukový bůček na bříšku nebo prdlece chytneš/štípneš a zeptáš se sama sebe "mám na to fakt chuť?".
Ola
Proč ne džus? Tak si přečti kolik je v tom cukru a Éček!
Jinak můžu jenom dodat že si klidně dej metrovou bagetu, možná nezhubneš ale určitě budeš sytá a šťastná
Ada
Já jsem se s paní Jindrovou snad osobně ještě nesetkala ale mám tuto zkušenost. Legouš kryl jednu čubu z "vašeho regionu" a pí. Jindrová chovatli (první fena a první vrh) nakukala že to že mají tmavé ouška je nežádoucí Snad každý boxer kterého znám má konce uší vždy tmavší než zbytek!
Cituška
Jéé, mimiska jsou úžasné a strašně velké Fakt to utíká!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 17:37
- Nahlásit
blažena
zadělala na báječné chodské koláče
No to snad... Takhle nám tu kazit morálku. Já piju celý den tu řepnou sračku, abych si tady pak kapala do klávesnice nad chodskýma koláčema??? Ach jo!
Dnešní večeře - černý chléb a ryba!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 17:38
- Nahlásit
Teta
Tak to říkali špatně. Má to být takto: kdykoliv dostaneš na něco chuť tak si ten tukový bůček na bříšku nebo prdlece chytneš/štípneš a zeptáš se sama sebe "mám na to fakt chuť?"
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 17:38
- Nahlásit
blažena
jj. ale to je u Fatty normální.To ona nás ráda napíná
Napíšu to co vím s hlavy.Jsem v Náměšti ještě pořád A to su ráda že se to dalo jíst.To je můj vymyslenej vlastní recept.Já ráda experimentuju.A co takhle zeleninovej salát s kuřecím masem?Prošlo by to doma?
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 17:40
- Nahlásit
já držím dietu leda "bodovou" - zbodnu na co přijdu
já když mám hlad - su nasratá a to teplu rodinného krbu nedělá dobře
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 17:43
- Nahlásit
Ada
no ten salátek bych si vzala do práce.....
dávej, dávej.....
ať se u ségry nevynuďuješ
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 17:45
- Nahlásit
Teta
jj. Ona má zvláštní názory.Mi řekla že Aida bude mít blbou povahu.Že se to pozná podle toho jak se jako štěně chová.Tak se zase spletla.
abych napsala popravdě co si myslít tak todle.Umí každého pomluvit ale do očí nikomu nic neřekne.
My už jsme sní todle jednou řešili.Naštěstí se vše vyjasnilo.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 17:49
- Nahlásit
Ada
Teta
řekla bych, že je na nás hodná jen proto, že jsou to její dětičky, tak si zřejmě užiju při dalším vrhu....
A děkuju za pochvalu, dneska mají 5 týdnů, tak tam hodím fotky, začátky obrany a tak
Blažena
můj 11 letý erdel je Kendy Gapone a manželův Archibald Adia Avi, příbuzní nejsou nijak, ale asi jsme skoro jediní, kdo s nimi něco dělá
Musím se pochlubit, Kendík má IPO3, Sch3, ZVV3 a strašně moc záchranných a byla jsem s ním i na Mistrovství Moravy, je to báječný pes
Bohužel, na štěňátka oba vrčí a já na to nemám nervy nechat to osudu, tak je sledují přes ohrádku a malí se snaží za nimi propasírovat, no síla
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 17:52
- Nahlásit
blažena
Nakrájej si čerstvou zeleninu.okurku,rajče,papriku(já dávám papriku žlutou a červenou,jsou štavnaté)
vykoštěné kuře si nakrájej na menší kousky(jak ti to vyhovuje)já kupuju horní stehna.Hod je na rozehřátej tuk a osmaž přidej gril.koření na kuře,česnek a podlej troškou vody.Udus do měkka.Až je maso měkké vyjmi ho a přidej do salátu,přilej trošku olivového oleje hermejín nebo nivu osol a můžeš i přidat trošinku toho vývaru s kuřete.Vše zamíchej a je to
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 17:55
- Nahlásit
Cituška
Co na Mistrovství Moravy, ale taky na Mistrovství republiky záchranných psů, nebo to se nepočítá?
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 17:56
- Nahlásit
Cituška
tak to teda smekám a hodně hluboce
tak já myslela že Kendík je hodný strýčíček a ono je to tak - tož to je k sobě nepouštěj - to je jasný
leda tak ňáká fotomontážička esli by nešla
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 17:57
- Nahlásit
Ada
tož to zvládnu levou zadní
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 18:01 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
blažena
nebo je taky ok toto.
Kup si mraženou zeleninu jak je v ní, celá kukuřička,celá baby mrkvička,brokolice,porek.Vař jí ve vodě.Přidej k ní do měkkej sýr a dochut solí, pepřem.A máš fakt dobrou polívku.
Je jinak jedno jakou zeleninu tam dáš.a je to taky úplně jednoduché a rychlé
|