| Autor |
Zpráva |
Teta
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 09:17
- Nahlásit
corleona
Hilfe
Tak kdo mi vysvětlí jak sem dát fotku našeho krásného stromečku. Vzala jsem si kvůli tomu sebou do práce foťák.
Vím že mám odkliknout tu ikonku s těma barvičkama (hned vedle U. Pak ale nechápu co tam mám napsta za svoje URL?????????????
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 09:24
- Nahlásit
Libka
achááá, no to bych fakt nepoznala
fotoknihu...to jsem kdysi taky vyrobila dala naší "babičce"
Teta
no jo, teta, ale to právě ještě tu fotku musíš "pověsit" někam na web... aby měla pak tu URL adresu... třeba na volny.cz do alba, nebo sem na cz-psa si vytvořit fotogalerii...
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 09:55
- Nahlásit
Denisa
Ty vogo, to je nějaké složité. Jdu to tedy zkusit.
Fšem
Tak si musím postěžovat. Dopadla jsem letos jak ty ženské v tom příspěvku na vánoce v tv zprávách. Strejda mi koupil kalkoty u Adidasu. Jsou moc pěkné ale bohužel velikost 46. Hubeňour nejsem, ale toto je fakt moc. Jestli si strejda myslel že mám takovou pr..el tak to je tedy špatenka
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 10:05
- Nahlásit
Teta
Tak to se Davidovi povedlo!!!!!
To se stát mě, tak mě odvezou! Nejsem sice na svém životním rekordu (80kg), ale pár kileček a jsem tam!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 10:15
- Nahlásit
corleona
No comment, přetvářka u stromečku byla z mé strany veliká. Měla jsem sto chutí začít ječet jako hysterka, ale ovládla jsem se a velice klidně řekla "myslím že mi možná budou trochu velké ale zkusím je".
Ještě jednou hilfe. Tak chci založit na cz psovi novou galerii. Chce to po mě abych se přihlásila. Používám tedy heslo které mám i sem do diskuze ale neberete to?
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 10:21
- Nahlásit
Teta
hele, když tak je přepošli směr TC, já do nich zhubnu
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 10:25
- Nahlásit
blažena
Věř mi, i tobě by byli fakt velké!
Kdepak, strejda naštěstí schoval účet tak je půjdu vyměnit za něco jiného = něco co mi bude a co si vyberu sama.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 10:26
- Nahlásit
corleona
Tak to je teda rychlost.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 10:32
- Nahlásit
corleona
Kolikrát za život je to vůbec ideální?
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 10:40
- Nahlásit
Teta
a nerozptyluj se, zakládej galerii, ať můžem obdivovat vánoční pometlo z Lomnice
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 10:41
- Nahlásit
Lenda
Nevím, co je pro fenu ideální. Ale nejsem zastáncem takového "dojení" fen. My jsme teď Unitu sice nakryli hned po půl roce, ale vzhledem k tomu, že se štěňaty byla jen 4 dny. No a pokud zabřezne, tak jí dáme velkou pauzu. Tzn. možná už ji nenakryjem vůbec.
No a u pětileté feny mít čtyři vrhy, co na to říct.. Že víc už to nejde?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 10:45
- Nahlásit
blažena
Ráda bych založila galerii, ale jak píšu nebere mi to heslo?
Potřebuji od někoho poradit jestli mám založit nové či co?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 10:46
- Nahlásit
Artíček
Kde jsou, že by už lítali kolem štěnat?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 10:46
- Nahlásit
Teta
asi založit novou galerii - nově ji zaregistrovat.. si to už nepamatuju.
Vyfotila jsme i naše koště..
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 10:48
- Nahlásit
corleona
To ne. Tohle je strašný tempo.
Ono je dáno,že během dvou let nejvíc třikrát?Ale i to mi přijde moc.
Ono to je asi i dvakrát za sebou v pohodě,ale pak to chce asi tu pauzu?
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 10:49
- Nahlásit
Teta
ráda bych ti poradila - ale taky to neumím
ale zase když ti to tady někdo hezky "polopatě" vysvětlí - naučím se to i já......
tak raďte holky, raďte!!!!
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 10:54
- Nahlásit
Teta
Já jsem se s tím taky natrápila a nakonec jsem se musela přihlásit pod novým jménem.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 10:58
- Nahlásit
corleona
hele ty andrzene - dyk to je pěknej stromeček, ouplně standardní, žádný koště - nehaň ho
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 10:58
- Nahlásit
Tak já už tam to naše koště mám..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 11:02
- Nahlásit
blažena
To se musí vidět!!!! Je celkem šikovně natočen a po nazdobení se ty nedostatky trochu zamaskovaly. Není totiž pořádně vidět, že spodní větve má vždy jen 2 dlouhé!! Zbytek je krátký jako nahoře! Je to takzvaný rohový stromek. Ale spodek do levého rohu a vršek do pravého rohu bytu.
A co ty větve ohlé dolů!!!! To se mi nikdy u stromku nestalo! Možná tak až na Tři Krále a ne hned po nastrojení!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 11:05
- Nahlásit
corleona
nastrojenej je kvásně, ježucha se ho nelek, dárky dovalil, tak co
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 11:05
- Nahlásit
blažena
Ještě bych chtěla podotknout, že na té fotce II. NENÍ přiražen ke zdi - na té straně prostě nemá větve!!!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 11:08
- Nahlásit
corleona
tož je to taková třtina větrem se klátící... ale jinak pěknej! takovej... velikonočně nazdobenej...! né, ladí vám pěkně s interiérem! k tomu by šli vaši zlaťáci taky! žíhaňáky nebrat!
achjó, já chci dom za placatou a za cukrovím a za peřinkou...
ale nejdřív ještě jdeme dnes se slečnou dogou vlastně...
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 11:28
- Nahlásit
corleona
Počkej až uvidíš naše koště, na to fakt nemáte.
Povedlo se mi založit galerii, ale nende mi tam přiložit ten obrázek. Velikost atd přitom splňuje, tak fakt nevím co je špatně
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 11:37
- Nahlásit
Brau se nedávno zúčastnila jako pozorovatelka psí rvačky,z které si asi odnesla kousnutí od jednoho zubu.Ale nejsem si teď jistá,protože jí to udělalo takovou divnou bouličku,která nemizí.Nemáte s tím někdo zkušenost?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 11:45
- Nahlásit
corleona
Já jsem fakt úplnej debil. Nemáš ponětí co dělám špatně? Galerii jsem založila, dám přidat nový obrázek, mám jako jedinou možnost tu jednu novou galerii, pak dám procházet a vyberu si ze svého pc ten obrázek který je v JPG a nepřesahuje 1Mb. Pak tomu dám název bez českých znaků a dvě slova popis (taktéž bez českých znaků). Poté dám upload obrázku, chvili se nic neděje a pak mi to řekně "this page cannot be displayed"???????????
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 12:00
- Nahlásit
Teta
...no asi je to tak hrozný, to košťátko, že to prostě nemůže být veřejně zobrazeno no... asi ňáká cenzura či co!?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 12:04
- Nahlásit
corleona
Už na to nemám nerva, posílám naše koště mailem.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 12:04
- Nahlásit
Teta
třeba ti to projde na http://album.volny.cz/
já tam mám taky pár fotek...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 12:08 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Teta
BERU TO ZPĚT!!!! NÁŠ STROMEK JE ÚŽASNÝ, KRÁSNÝ A SOUMĚRNÝ!!!!
Vršek stromku jsme měli podobný, ale já jsem asi 45 cm ucvikla a ocvikala ty zbylé větve do kužele
|