| Autor |
Zpráva |
mistr
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 14:13
- Nahlásit
Teta
no ráda bych............ale budu naložená až po střechu, dítě, psi..........tak budu asi ráda, když dojedu nějak rozumně domů
|
articek
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 14:15
- Nahlásit
Teta
Smích by mě nepřešel asi by to bylo ještě horší vidět ho naživo, teda fakt mám záchvat smíchu
|
articek
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 14:16
- Nahlásit
mistr
jak to s tebou jinak vypadá?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 14:18
- Nahlásit
mistr
to tipuješ asi nejvyšší počet
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 14:35
- Nahlásit
articek
zatím vypadám dobře, ale zítra jdu ke kadeřníkovi, tak snad budu vypadal lépěji
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 14:48
- Nahlásit
Mě to v práci tak nebaví
|
articek
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 14:48
- Nahlásit
mistr
|
articek
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 14:50
- Nahlásit
Teta
Mě to v práci tak nebaví dobře ti tak
|
articek
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 14:51 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Teta
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 14:52
- Nahlásit
articek
Ty jsi na mě ale ošklivá
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 14:57
- Nahlásit
Teta
ty seš v práci ???? cha cha cha
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 15:00
- Nahlásit
corleona
Teta
tak už jsme stromečky viděli celá rodina a pohádali se o 1. a 2. msíto a upřimně se stydíme za náš úplně obyčejný komerční stromeček
artiček
chudák Iriska, poslední týden svého těhotenství jsem v naší tehdy garsonce neustále narážela do dveří a nevlezla se do sprchového koutu, soucítím s ní
všem
děkuju za pochvalu fotek, dneska se pejsek tak přežral, že funěl a hekal (jako Irisika ), takže mu odteď odměřuju porce a odtahuju ho chudáka od jídla, neboť žravějšího tvora jsem neviděla
teta
a nemohla by být velikonoční fotka s Alexandrem?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 15:03
- Nahlásit
Cituška
No, jestli na velikonoce bude ještě doma tak možná. Dnes se v noci pochcal, pak se v tom vyválel a celej mokrej od chcanek se připlížil do postele. Je to prostě prace Italský!
Neboj, je už můj a nedám ho, ale pěkně mě vytočil!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 15:04
- Nahlásit
Denisa
Deni, to je nádherný vzkaz, a až půjdeš k nám, vezmi se staré montérky a možná šusťáky, který Ti pak omyju hadrem
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 15:11
- Nahlásit
Musím tady ale Alexandrovi dát i pochvalu. Je to pěknej frajer. U mé mamky na svátky si vůbec nic nedělal z vrčení Karla (malej hnusnej pinč) a penzistky ovčandy Ladynky. Kdykoliv na něj Karel zavrčel že je moc blízko tak Alex šel ještě blíž s nechápajícím výrazem "jako co je, proč vrčiš". Karel z něj byl nervní a Alex to řešil tím že za ním neustále chodil doslova nalepenej na zadku. Karel toto chování vůbec nechápal a to že se ho Alex nebojí ho totálně vykolejilo.
To samé s ovčandou. Když zavrčela tak šel ještě blíž, a s úžasem čučel na tu chlupatou velkou kouli. Samozřejmě ho zajímal její velký chlupatý hýbající se ocas!
Musím dodat že Legouš byl vždy venku nebo v jiné místnosti, protože kdyby na něj zavrčeli v jeho přítomnosti tak by je hned sestřelil.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 15:22
- Nahlásit
Teta
Tak to je fakt frajer, a s Legouškem teda asi vychází dobře, že? A je to Tvůj pes nebo manžela?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 15:29
- Nahlásit
Cituška
Zatím ani jednoho, protože čekáme na papíry. Myslím že budou tak nejdříve na jaře, Italové v tomto nejsou moc rychlí.
Jinak bude obou My to máme doma tak rozdělené že já se starám o mazlení, jídlo, papíry, výstavy = plánování. Strejda se stará o výcvik a zkoušky. Prostě super team
Ne, vážně. Ještě nevíme. Zatím jsem se dohodla v Itálii ať ho napíšou na mě ale nevím jestli kvůli cvičení a závodům nebude lepší když ho strejda bude mít na sebe.To se pak uvidí.
Stejně nechápu proč pes nemůže být psaný na manžele ale pouze na jednoho? Se o ně staráme oba ne?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 15:37
- Nahlásit
Teta
My čekali na papíry skoro rok, takže kdyby jste je měly na jaře tak to by byl velký úspěch
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 15:50
- Nahlásit
Teta
je to prostě frajer italskej
a plís, objasni ignorantovi neznalýmu - co to jako je ten Timbersport - to jako Tarzan či co
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 15:50
- Nahlásit
Teta, Tommy Gun
skvělý historky s pejskama máte.
Teta
to muselo být pošušňáníčko v noci když si přišel otřít chcanky do peřin
A ten váš vánoční stromek mně teda neskutečně pobavil, myslim že první místo má zasloužený, přeci jenom ten u corleony vypadá o něco použitelnější.
Jinak se teda taky přidávám k prosbě aby nám byl ukázaný Alexander, dyť si ho takhle ani nemůžeme představit.
Tommy Gun
to máte poslední dobou doma teda veselo a já myslela že boxer a buldoček je skvělá kombinace. Podle toho jak to vždy vyprávíš to ale vypadá že většinou ten hlavní provokatér a trhač je kulekouš co?
Cituška
hezký fotky
Ada
tomu řikám závislost, když i na horách překecáš recepční aby tě pustila k internetu. Kam že si to vlastně jela? A jak to tam vypadá ze sněhem? U nás dneska pěkně mrzne, tak by se aspoň mohlo zasněžit uměle, kdyby to vydrželo.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 15:54
- Nahlásit
Teta
těžko říct, jestli to už někdo zkusil napsat do majitele: Manželé Karel a Pavla Novákovi, adresa atd.
Děti máme taky na oba, že jo? Tak pro by to nemělo jít?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 15:56
- Nahlásit
Libka
Ke kongům blahopřeju a co se týče mlýnku na pepř, donesl nám Ježíšek taky jeden, tak jdu hned zkusit, zda funguje
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 16:04
- Nahlásit
Cituška
Oxanka dostala fůru hraček i spešl erotic pomůcku - růžové ježaté pánské "tamto" se sichrhajckama - prodávající mne ujistila, že na "vysílačky" naprosto ideální pomůcka
mno nevim zda budu mít odvahu to na cvikoši vytáhnout
a ty kongy i s ňamkama jste koupili kde - přes internet?
to by se asi našim krasavám taky líbilo.....
|
articek
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 16:06 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
blažena
až budeš používat tamto na vysílačku prosím vyfotit
A to si měla jednu z trojčat doma celé vánoce?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 16:09
- Nahlásit
blažena
Kongy mají v internetovém obchodě Baron, několik druhů, tak jukni
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 16:11
- Nahlásit
articek
jo, jo Oxanka má jéžíška celé svátky....
náramně si to užívá
já dom víc jak jednu čubu vzít nemůžu - to bych byla následující den v černé kronice
Oxanka je nejmenší a takový otloukánek celé bandy - tak ji protěžuju a ostatní čuby na ni maj o to větší pifku.....
|
articek
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 16:34 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
lidi bacha venku, pěkně to tam klouže
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 16:38
- Nahlásit
articek
tož vim ne, sem ráno klouzala autíkem do práce
jinak se musim pochválit, s tou flašou šampaňského mi to žehlení hned jinak odsejpá
|
articek
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 16:41 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
blažena
u nás celý den bylo pěkně a teď začala padat mlha a mrznout
Si teda šikovná
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 17:28
- Nahlásit
articek
blažena
Náhodou všechny silnice Č. Budějovice-Brno-Plzeň-Dobřany-Plzeň-Č. Budějovice byly v minulých dvou dnech bez problémů sjízdné.
Kromě spousty společensko-rodinných zážitků a darů jsme si přivezli nachlazení jako sviňa. Ležíme v posteli a máme pohodu. Hlavně se vykurýrovat do víkendu, abychom mohli řádně oslavit silvestra na Vysočině.
Chystá se na nás mimo jiné silvestrovský závod. Jupí!
|