| Autor |
Zpráva |
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 13:52
- Nahlásit
Teta, Articek
..... si musím rýpnout.
U nás na vidlákově už to pěkně taje - 3,5 stupně nad nulou a jde to hopem dolů. Artrozovi jsou asi zapadaní jako Baška. Komunikejšn žádná.
Vcelka
Sorry, ted jsem si uvedomil, ze nejste na Vysocine, ale na Č. Sibiři. A jak je to se sněhem u vás? Už jezdíte na saních.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 13:57
- Nahlásit
Tommy Gun
no nejezdíme protože to docela slezlo, ale byla sem se projít s Vikoušem a venku je docela nádherně, akorát sem měla nohavice mokrý až ke kolenum. Vikouška sem trošku zkoulovala, jenže ten to zase viděl jako výzvu ke hře a začal mi hned rvát za rukávy mí hodobožový bundy.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 13:58
- Nahlásit
Hola, hola!
blažena
fůůůj, jsi mi připomněla - kampylobaktéra - to jsme měli s bráchou a bylï jsme fakt na umření!
Tak já ať žeru nebo nežeru, mám furt stejně kilo, už od základky
Teta
no já znám holku co celý těhotenství - 2 těhotenství - hubla a na konci jen zůstala na své původní váze a v obou případech normoš, nic s ní nedělali a dítka zdravá. Zato teď když je dětem už pár let, tak je z ní málem Růžičková. A do ní by nikdo neřekl, že někdy přibere.
Silvouš - ještě ani nevím, my Silvestry už ňákej rok bojkotujem... pařit chodíme celý rok, Martin i 3x týdně , já teda míň, ale prostě se vždy rozšoupnem den, dva předtím (letos to príma vychází na pátek a sobotu) a o Silvestru máme poklidné domácí párty s kámoši či mlaďochy z rodiny anebo jdem někam do klubů, ale spíš mimo střed Brna... letos ještě ani nevím
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 14:05
- Nahlásit
Denisa
Já to taky vidím na bojkot. Strejda má v sobotu svátek tak asi zapaříme s Artrozevejma a pak se na Silvestra budeme lečit a odpočívat u tv.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 14:10
- Nahlásit
Denisa
ty se máš stejně kilo od základky, to já mám za pět let 13 kilo nahoře.
Teta
my budem na Silvestra asi tak do desíti doma a pak se asi přesuneme do Klondajk klubu co maji motorkáři z Prčice.
Loni sme byli po x letech na Silvestra doma a taky sme to přežili.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 14:18
- Nahlásit
Teta
už
|
ola
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 14:19 - Změnil/a: ola
- Nahlásit
FeeBee a její mznoucí žgrynd...
Kubas si užívá sněhu...
Tři zmrzlíci!
Čerstvé zimní fotos. Na další mrkněte do galérky...
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 14:23
- Nahlásit
ola
Jééé, to je famílie!
A jakej Kubas, to je přeci Bořek stavitel!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 14:24
- Nahlásit
Já se tak v té práci nudííííííííííííííííím!!!!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 14:25
- Nahlásit
Teta
Ty jsi v práci? A kdo ti to udělal?
A co kluci samotní doma?
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 14:27 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit
Teta
My zítra razíme na Vysočinu a jak jsem tak četla maily, návrhy jsou: pečená kolena, kuřata, půlka vepřové hlavy, zelňačka, utopenci, tatarák, langoše, k pití obrovská bowle z cca 15 litrů kompotů.... a to jistě není vše. Asi to bude velké.
Raději začneme už v sobotu, abychom to všechno stihli zkonzumovat.
A asi ani nebudeme vytahovat psy na cvičení, aby nás to nezdržovalo
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 14:29
- Nahlásit
ola
No jo, kluci mají pánskou jízdu. Strejda jde do práce až 2/1/07 takže se flákají všici doma.
Vždy mě ráno naštvou když mastím do práce a oni si to váleji v posteli. Dnes jsem se šla na ně ještě juknout před odchodem. Strejda spal jak dřevo a kluci kteřý leželi na mé půlce postele, zvedli lehce hlavu a nasadili výraz "doufáme že si sem nejdeě zase lehnout? Ne, no to je dobře, tak čau večer."
A pak ty nervy co doma najdu. Když byl strejda na tom školení tak mi tam bylo smutno, ale vždy jsem věděla že jak domeček opustím, tak tak ho i večer najdu
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 14:31
- Nahlásit
Takže soutěž o nejlepší program na Silvestra vyhrává Markét. Večer zabalím a jedeme tam.
Prosím upřesnit adresu!
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 14:34
- Nahlásit
Teta
Přijeď do Pelhřimova a pak volej, je to hned vedle, nanaviguju tě. Ale nejprv napiš, jaké menu nabízíš ty? Jinak je vstup zakázán
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 14:36
- Nahlásit
Markét
No že se tak blbě ptáš:
na prvním místě RUM, a pak protože mám NL krev tak lososa a krevety. Ještě dělám dobrou Silvestrovskou česnekovou pomazánku. No a jako nejhlavnější atrakci nabízím sebe a strejdu, to fakt stojí za to.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 14:39
- Nahlásit
Tommy
No a jako nejhlavnější atrakci nabízím sebe a strejdu, to fakt stojí za to
Hele, kdyby tě to náhodou napadlo, tak žádné vtipné komentáře z tvé strany, jo!!!
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 14:49
- Nahlásit
Teta
No a jako nejhlavnější atrakci nabízím sebe a strejdu, to fakt stojí za to
Tak to myslím, že by záchranáři uvítali. Akorát upozorňuju: moc nevychvalovat placatky, oni tam mezi kopci nejsou na to naše kultivované plemeno zvyklí a já je s Charley teprve něžně otužuju, aby pochopili, kdo ze psů je na světě nejkrásnější (náhodou už se ani nebojí, když je placatá vyštěkává a pak si divoce hraje s míčkem).
RUM - dobrej, to projde, česneková pomazánka taky, ale ty ostatní možské potvory jsou pro naše obyčejné pejskařské držky moc nóbl. Stačí klobásek, špek nebo domácí paštika či nakládané tvarůžky.... to je tak naše konzumentská úroveň
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 14:58
- Nahlásit
Markét
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 14:58
- Nahlásit
ola
dobrá squadra!
a umí Fee jezdit? z kopce? jsem to po G. jednou chtěla a ona nee, leda tak seskočit ze saní a pustit se do nich když chcou odjet anebo je umí vytáhnout za provázek nahoru. Ale takový povezeníčko, to ne, její chyba!
Teta
Markét
ježiš, nedělejte chutě! se tedy jdu pustit do zásob když jinak nedáte!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 15:00
- Nahlásit
Teta
To je pravda, artiček už by hubnout neměla, ale měla by si vzít příklad z Irisky
Markét
teda vy se máte!
Já budu doma se štěňátky a zbytkem smečky, Pavel hraje, a malému Pájovi jsem pozvala kamaráda, ať má hezký konec roku!
Ola
nádherný fotky, hurá hurá hurá sněhu!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 15:03
- Nahlásit
Denisa
Fee taky nechce jezdit. I to pózování jí dělalo potíž a těšila se až seskočí. Ale za šňůru je tahá taky. I sama. A hlavně žere dětem boty, když jedou z kopce.
Markét
Teta
Jak říká Denisa, nedělejte chutě. Právě jsem si udělala kafe a abych se furt necpala tím cukrovím, tak jsem si vzala Tatranku! Budu jako koule. Dala jsem si závazek sundat aspoň pět kilo. Po svátcích. Tak teď žeru "doforoty"!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 15:04
- Nahlásit
Cituška
Ty jo, ty jsi hodná mamka že si Páje smí pozvat kámoše
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 15:06
- Nahlásit
Artíček
Vidíš co píše Cituška?
Máš si vzít příklad s Irisky a rovnou vrhnout 6 kousků.
To bys ale pak byla vdova, protože by Bohouše fláklo
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 15:09
- Nahlásit
Cituška
jo a fotky jsou krásný a oslava musela být skvělá!!!
ola
no tak to je úplně to samý! akorát teda boty žere mně neb děti jsem jí ještě nepořídila a ještě teda krade!!! krade saně, boby, podprdelníky - musím ji hlídat! ale zase i povozí cizí děti!
Teta
Markét
achjo, my tu ještě nemáme tak dobrý zásoby, je to chabé...
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 15:09
- Nahlásit
ola
Tak teď žeru "doforoty"!
To dělám taky. Řekla jsem že po svátcích (vč. Silvestra) začnu hubnout. Od té doby, vždy když se dám nějakou mňamku tak strejda suše prohlásí že si dávám do nosu než začnou špatné časy nebo že se posiluji před tou krutou dietkou.
Ale to on ještě neví že když budu na dietě já tak i on. Nebudu vařit přece dvě růžný jídla
|
ola
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 15:16
- Nahlásit
Teta
Jen abys nedopadla jako já. Ve středu jsme byli s chotěm na obědě v restauraci. On si dal norimberské klobásky či co a já v dietní náladě pouze řecký salát. Kuchař mi chtěl asi pomoct, tak toho kydnul na talířek jak pro vrabce. Posypal to oreganem, které se mi krkalo ještě dvě hodiny. Abych si vylepšila zažívání, tak jsem si koupila na pumpě čokoládu Geišu. Takže výsledek - svíčková by byla určitě dietnější než řecký salát zajedený čokoládkou...
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 15:18
- Nahlásit
ola
|
articek
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 15:59
- Nahlásit
Teta
ty teda dneska perlíš, počkej
|
articek
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 16:01 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Teta
A co stromeček?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 16:03
- Nahlásit
Cituška
příklad z Irisky ti nevím jestli je to dobrý příklad, 6 štěńat nebo kolik jich bude
|