Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 666 . 667 . 668 . 669 . 670 . 671 . 672 . 673 . 674 . 675 . 676 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Markét
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 13:59
- Nahlásit

Cituška
Všechna naše štěňátka bez ohledu na váhovou kategorii žerou sotva třikrát denně (vícekrát odmítají), jen nabobtnané granule a co se týče množství - kolik sežerou. Eště abych jim to vážila
My totiž chováme výhradně samá inteligentní plemena, která si sama určí optimální dení krmnou dávku

Cituška
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 14:26
- Nahlásit

Markét

No jo, tak já krmím pětkrát denně a nikdy mrchy nic neodmítají a pejska musím hlídat a od žrádla odnášet, protože má sebevražedné "jídelní úmysly", proto se ptám. A to ještě pijou od City nejmíň třikrát denně, asi mají pocit, že je chci utrápit hlady. A miska nikdy není úplně vymetená, jakmile od misky odejdou, a nevrací se k ní, tak ji odklízím.

Cituška
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 14:28
- Nahlásit

Teta

Já tu čubinku viděla už hned po narození, byl to rarach a při dělání ocásků, u kterého jsem Kamile asistovala, tak nebrečela ale chtěla toho veterináře sežrat! Tak jsme obě s Kamčou řekly, ta to bude!!!!

Teta
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 14:38
- Nahlásit

Cituška
Já je viděla až trochu později a pak ještě v tom září. Byla to legrační banda a největší hračku kterou měli byla babička.
Musím říct že jsem obdivovala její klid!

Jinak kluci jsou u Artrozů na stránkách. Legouš tam má pod sebou jeho potomky a jsou tam fotky kluků od Kamily. Holky taky byli nádherné ale tím že se jsou po tatovy tmavé tak na fotkách to nebylo ončo, proto tam jsou jen kluci.

Cituška
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 14:53
- Nahlásit

Teta

Tak to se mrknu, hrozně se mi ta štěnda líbila, byli to správní čertíci.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 15:01
- Nahlásit

corleona
poslala sem ti mejla

Denisa
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 19:26 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit

Téda, taky je novinek...

My jsme dnes vyzmrzali na coursingu, ale bylo to skvělý! Máme tu konečně zimu, mrzne a jinovatku měla dnes Giordi i na fouskách
takhle aspoň mělo být na vánoce...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 19:56
- Nahlásit

Denisa
u nás už pěkně chumelí, největší radost s toho má asi Viky, hrozně se mu to líbí.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 20:04 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Vcelka, Denisa
U nás už se skoro brodíme po pás ..... ne vážně, 3-4 cm tu máme. Tzn. že v Pze by měli kalamitu. (Articek, Teta - nic proti vam)... Corli, jak jste na tom se sněhem v Beskydech? V jaké nadmořské výšce vůbec bydlíte?

Denisa
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 20:04
- Nahlásit

Vcelka
u nás je taky chumelenice!!! G. chytá vločky do papule!
radost z toho mám já i G., my obě!

Denisa
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 20:06
- Nahlásit

Tommy Gun
jo, to už bych vytáhla svá prkýnka a oblíkla G. do tahacího a šup na to!
jenže to asi nebude na to... podle předpovědi

articek
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 20:22
- Nahlásit

Tommy Gun
u nás je sněhu hotová kalamita

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 20:46
- Nahlásit

articek
..... to rád slyším, resp. čtu.

mistr
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 20:48
- Nahlásit

jéje.....u nás na Hané už je to taky
to je krásný!!!!
akorát se zítra vracím do Plzně, tak pojedu jako šnek, abysme neskončili v rigólu

Cituška
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 21:03
- Nahlásit

Vyrazím ven, abych si to užila

dala jsem nový fotečky z oslavy "1.narozenin" a momentky jednotlivých štěndů

articek

co dělá mamča? je v pohodě?

ola
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 21:05
- Nahlásit

Hlásím, že i Východní čechy se snaží vypadat zachumeleně. Teď tu byli sousedi na kořalce a když odcházeli, tak jsem si říkala, že budu muset prohrnovat. Nezvyk, no!
A ta jinovatka na stromech vypadá úúúžasně!

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 21:09
- Nahlásit

Vcelka
...... a co sněhové zpravodajství z Vysočiny? Na sms dosud žádná odpověď. Asi nechybí.

articek
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 21:54 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Cituška
mamča pořád funí, dneska už se ani nevyšplhala na sedačku ležení jí děla problémy tak se snaží spát ve stoje, docela jí lituju, už aby byly venku, zítra máme 58 den tak už by třeba mohla, musím říct že tahle březost je zatím nejhorší, ty předcházející byly v pohodě do porodu jí nedělalo nic problém
Ty tvý štěňata rostou jako z vody, krásné fotky
Tommy Gun
jinak o u nás se oteplilo a trochu to taje, bude z toho břečka

Cituška
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 22:13
- Nahlásit

articek

Tak snad už to bude brzy, jsem zvědavá, jestli vyjde můj tip, 9, ale začínám se bát, že jich bude víc podle posledních fotek

Přeju krásnou dobrou noc a klidnou

Stýnka
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 22:45
- Nahlásit

Ahojda všichni,
hlásím, že u nás ve Středních Čechách je taky zachumlákováno a je to nádhera. Teď je to konečně jako na Vánoce a my je taky teprve budeme mít. Ta střevní chřipajzna nás postihla pomalu celou rodinu, takže na Vánoce jsme měli suchý brambory...A kapr a klobásy pořád v mražáku a brambory na salát už se taky pěkně tetelí, takže my si uděláme takový druhý Vánoce až na Silvestra. Snad nás do tý doby nestihne zas nějakej sr*cí a bl*cí bacil.

Cituška
Moc prima fotečky mimísku a gratulace k prvnímu výročí - rostou jako z vody. Jo a taky jsem koukala že Pája má na triku bostonka

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 23:40 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Stýnka
... jj, i u nás na jihu je sněhu habakuk. Baška nekomunikuje, tzn. jsou odříznuti sněhovými přívaly. Corleona se do civilizace dostane zase až najaře. Asi jí zapadal sněhem i ten internet takže se ozve asi až s prvnimi sněženkami.
... Snad nás do tý doby nestihne zas nějakej sr*cí a bl*cí bacil. - rada: odebrat vzorky, poslat Blaženě, ta si to pomnoží, povrtá se v tom a určí bacila. Pak je třeba ho zabít chemií nebo kořalkou.

Cituška
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2006 05:49
- Nahlásit

Stýnka

Pája je totiž zarytý bostonkář, už ho to drží 2 roky a dostal taky hrnek s bostonkem, naprosto kouzelnej

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2006 07:39
- Nahlásit

Tak u nás už to taje. V půl osmý byl 1 stupeň nad nulou. De to dolu. Chjo, sme si toho sněchu moc neužíli.

blažena
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2006 08:23
- Nahlásit

Tommy Gun
jo,jo do neděle má slízt všecko
jinak tě musím pochválit za správnou mikrobiologickou hantýrku - skutečně bakterie "pomnožujeme" a pak teprv určujeme

Stýnka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2006 08:55
- Nahlásit

Tommy Gun
no tak to než bych běžela na poštu a posílala blaženě zrovna takovouhle vánoční nadílku, to to radši snad rovnou du zalejt tou kořalou - domácí slivovice z Moravy to jistí

Cituška
sem taky mívala hrnek s bostonkem, ale já kráva sem si ho rozbila....Ale ono ve skutečnosti josu stejně lepší

Teta
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2006 09:36
- Nahlásit

Cituška
To byla ale oslava! Moc pěkné fotky!

Artíček
Tak ten můj typ na 6 kousků bude asi málo?

blažena
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2006 09:42
- Nahlásit

Stýnka
kolik botončích prcků už je u nových pánečků

blažena
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2006 09:44
- Nahlásit

Teta
a za co jsi včera vyhandlovala ty nadměrné gatě

Markét
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2006 10:10
- Nahlásit

A mám to!
http://www.novinky.cz/zena/zdrav/za-obezitu-mozna- mohou-i-mikrobi_105149_9djpn.html
Co na to odbornice Blažena? Takže já vlastně vůbec nemůžu za to, že su žrout...

blažena
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2006 10:12
- Nahlásit

Markét
já už na to ráno taky koukala
bakterie Bacteroides mohu zaslat na dobírku, o těch druhejch breberách jsem nikdy neslyšela

<< 1 ... 666 . 667 . 668 . 669 . 670 . 671 . 672 . 673 . 674 . 675 . 676 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání