| Autor |
Zpráva |
Markét
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 22:54
- Nahlásit
Ada
No ovšem to je krásně utvářená čenichová partie, tak plná!
Perry je pašák, jeho potomci jsou krásní, chytří, úžasní...
Charley souhlasí!
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 22:56
- Nahlásit
Vcelka
Třináctka
Ada
Teda chuděra, tak hlavně aby to co nejrychleji odeznělo.......
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 22:58
- Nahlásit
Markét
Kdyby jsi jí viděla tak by jsi se určitě nesmála.Ona chudina tak naříká.
Ale souhlas Perry dává chytré a pěkné děti.Tay povahy fakt bomba ))
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 23:00
- Nahlásit
Ada
Markét
Eliška je taky po Perrym, takže souhlas.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 23:01
- Nahlásit
Libka
dík. No snad už to ráno bude ok.Dělalo mi trochu problém dát jí iněkci ale musela jsem.Má hlavu jak meloun.A nic na splasknutí nezabírá.
Před nějakou dobou mi natekla její mamina a zistili že má alergii na řasy(mořské) ale u Aidy je to úplně něco jiné.A nevíme co.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 23:01
- Nahlásit
Ada
chudinka je jak po útoku čmeláků
A co na horách byl snížek?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 23:03
- Nahlásit
Libka
Markét
Takže vlastně máme nevlastní sestry Hele tak někdy uděláme sraz potomku po Perrym a pozvem i tátu at koukne na potomky.A že jich má spoustu
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 23:03
- Nahlásit
A jak dlouho už to má? Mě stačilo, když Elinu jednou štípla včela, měla pysk jek havajskej domovník, ale evidentně jí to nějak nerozhodilo, dělali jsme si z ní prču, ale tohle by mě teda vyděsilo.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 23:04
- Nahlásit
Ada
Ježíš, chuděra! Nemá taky tu alergii na řasu?
Já dávám Fee Zyrtec (pro lidi). Je alergická na včelí bodanec. Když to chytí do papule, tak vypadá jak rypouš sloní. Ale je nepoučitelná!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 23:06
- Nahlásit
Vcelka
Žádnej.Chodili jsme na prochajdy a já si konečně vyzkoušela houpačku.To byla bomba.Ale moc se tam toho dělat nedalo.Spíš nic než něco.Oni ostatní taky uvažujou že pojedou dom.Nedá se lyžovat.Sníh je mokrej a moc ho není.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 23:07
- Nahlásit
Ada
Tak takhle natekla kamarádce čubinka po čokoládě, a injekce musela dostat tři.
Tak držím palce, ať se to spraví
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 23:09
- Nahlásit
ola
Libka
Má to od včera.Na řasu nee.To už máme ověřené.Když ju píchne včela tak taky oteče.ale má tvrdou hubu jak kamen.Ted to má spíš jako nalité.A i oči má nateklé.V létě bych si taky myslela že ju nejspíš bodla vosa ale ted nevím.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 23:11 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
ola
Ty máš svaly, já mám čáry! - tys mě jeste asi neviděla lajf. Trochu bych to pozměnil "Ty máš šlachy, já mám čáry".
Vcelka
... tak ja už hlasoval pro "náše" barvy.
Můj hlas je č. 14, jeste budu z práce hlasovat z různých PC + jeste zaukoluju paničku - má na starosti počítačovou učebnu. To by bylo, abysme nevyhráli.
chudinka je jak po útoku čmeláků -
Nemáš náhodou maila na Lendu - příp. písni mi ho na mail. Dík.
ola
Každý o něm víme, věříme, že existuje, ale nikdy jsme ho nikdo neviděl. - to mi připomíná jednu scénu z restaurace z filmu Kurva hoši, Gutentág - Polívka s Chýlkovou a Donutilem v nóbl restauraci. "A věříte v Boha" ..........
Markét
Charley souhlasí! -
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 23:12
- Nahlásit
Cituška
Snad jo.Nechtěla bych aby mi tak zůstala
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 23:14
- Nahlásit
Ada
.... se říká že Zyrtec je pro psy slabej. Nejlepší je Calcium inj. příp. nějaký ten kortikoid jak si psala. Ale to tu fušuju do řemesla asi Blaženě a Markét. Sorry. Příp. zkoušela jsi ledovat - ale aby jí zas nenastydly uzliny nebo nedostala rýmu.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 23:15
- Nahlásit
Ada
Tak jí pošli aspoň pofoukání. Budeš s Aidou v Brně?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 23:15
- Nahlásit
Tak myslím že Tommy zajistil že opravdu naše barvy zvítězí.Počítačová učebna,všechny počítače v práci, to by bylo aby jsme nevyhráli.Taky jsem hlasovala samozřejmě.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 23:18
- Nahlásit
Libka
Mám to Brno v plánu.Tak snad jo.
Tommy Gun
Kortikoidy jsem jí už píchala.Ledovala jsem ale jak píšeš, aby nenastydla. Dávám i homeopatika ale nic.Čekáme do zítra a když tak budem muset na vyšetření.Veterinářka tu už byla.a ráno zase dojede.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 23:19 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Jak jsem zde četl, spousta lidí (včetně nás) zůstává na Silvestra doma. Takže oslavíme Silvestra na chatu?
Co takhle udělat CZ-PSOVEJ SRAZ. Spousta z nás asi pojede na klubovku do Braniku, je to tak nějak ve středu republiky, většina z nás to bude mít stejně blízko/daleko. Termín klubovky je 9. 6. 2007. Co vy na to? Aspon předběžně, abychom o tom věděli, jak si co naplánovat.
Ada
... a tu kalciovku dostala?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 23:19
- Nahlásit
Tommy Gun
"Ty máš šlachy, já mám čáry".
"Věříte v Boha" ..........
Jsem si vyprskla banán do klávesnice!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 23:20
- Nahlásit
Tommy Gun
Já bych byla pro!!!!!!!!!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 23:21
- Nahlásit
ola
.... já tu naposledy prskal nedávno. Nad vánočním stromečkem z Hruštičkový ulice.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 23:23
- Nahlásit
Tommy Gun
Kalciovku mysím že né.Ona jí toho dávalo povícero.Ale žádnej účinek to nemělo.Proto mi to příde tak divné.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 23:24
- Nahlásit
Tommy Gun
a všichni si oblečem růžové trička at se poznáme a v ruce budem mít růži.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 23:28
- Nahlásit
Tommy Gun
vánočním stromečkem z Hruštičkový ulice
Já ho teprve teď našla a ukázala manželoj. Jeho reakce - cituji : "Proč ho maj takovejhle?"
Ada
Růžovou beru! A sraz taky.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 23:28 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Ada
.... kalciovka zabere v drtivé většině případů i u lidí. Nejsem žádnej medicinman, ale snad by to mohla potvrdit Blažena.
Já na homeopatika v humánní ani veterinární medicíně moc nevěřím, jsem zastáncem tradiční léčby, takže nedokážu soudit.
ola, Ada
..... na červnový sraz navrhuji růžový tričko (snad to nebude jeste na zimní bundu, když ted máme zářijový počasí) a vánoční stromeček v pravé ruce. Určitě se pak poznáme.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 23:33
- Nahlásit
Tommy Gun
Ad meil - nemá chybu. To musel být ale renault!
Když vánoční stromeček, tak jedině ten s velikonočníma vajcama.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 23:34 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
ola
Toho Renaulta už jsem posílal už i Corleonům ....
Jsem si říkal, aby si manžel neříkal, kdo mu to píše. Uvedl jsem ti tam taky plný kontakt na sebe.
Ok, takže růžový tričko, vánoční stromek v pravé ruce nazdobený kraslicema. To beru. To se určitě poznáme. Kolik takovejch blbců tam bude? Hlašte se.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 23:41
- Nahlásit
Tommy Gun
Tak s homeopatii mám moc dobré zkušenosti.Taky jsem jí nevěřila ale změnila jsem názor a nedám na ně dopustuit.
Aidě ty homeopatika jen přidala.Léčí jí normálně těma kortikoidama.Ale každý má svůj názor.Já si to taky musela prvně vyzkoušet.a taky záleží na tom kdo tu homeopatii dělá.
Tu kalciovku zítra navrhnu doktorce.A snad zabere.Nebo spíš myslím že jí ju dá sama..Ale dík za radu.
Tu růžovou to byl ftip Myslím že i podle stromečku se poznáme ne?Asi tam každej sebou stromek mít nebude
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 23:51
- Nahlásit
Tommy Gun
Ada
růžovou prosím ne, vypadala bych jako hrošík
A co takhle v ruce vařečku? Stejně 50% chatu vaříme
sraz beru všema deseti!!!!!
|