| Autor |
Zpráva |
Ada
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 23:57
- Nahlásit
Cituška
Nás od tama odvezou do Bohnic )))A Nova o tom udělá reportáž. Jak několik bláznu narušovalo výstavu se stromkama v ruce.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 00:01 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Cituška
..... ok, stromku s kraslicema v pravici se nevzdám. Levice je prázdná, tak v ní můžeme třímat vařečku. A propos - taková ta "plastová" vařečka je ted u nás poslední hit - super buldoččí hračka - žvejká, žvejká, žvejká ......
Ada
.... já myslím, že nás tam v růž. tričkách se stromkem a vařečkou v ruce bude tolik, že budeme ve většině, a že spíš budou odvážet ty, co takto vybaveni nebudou.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 00:03 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Tommy Gun
V levici budem mít hafy.Tak aspon jim na krk uvážem růžovej šátek
To je fakt.Tak ten kdo nebude mít stromek má smůlu.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 00:06
- Nahlásit
Tommy Gun
Ada
tak jo, kupuju stromek v květináči a budu ho hýčkat až do června
dobrou všem
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 00:11
- Nahlásit
Cituška
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 05:49
- Nahlásit
Cituška
Tommy Gun
No, tak vy si dávejte růžová trička, šátky, stromečky, cokoli...
Ada
Libka
Kdežto my "Perryovci" se poznáme snadno podle našich inteligentních nádher
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 05:58 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit
fšem
Jelikož v kopcích Vysočiny budu off-line, tak vám všem s předstihem přeju krásný konec roku, hezky oslavte příchod toho nového a - ať nám to štěká!!!
Ada
A doufám, že v tuhle dobu už je chudinka splasklá a ulevilo se jí.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 08:54
- Nahlásit
Ada
napiš, co Aidička, snad to bude dobrý
Jdu dneska poprvé s Citou na chvíli na cvičák poházet jí balónek, tak jsem zvědavá, co bude holka dělat
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 11:27
- Nahlásit
Lenda
..... jsi zalogovaná, tam co si chtěla. Ted už jen potvrdit ten automaticky vygenerovaný mail, který máš už určitě v mailové schránce.
Ada
Tak co, jak to dopadá s oteklou hubajznou?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 11:34
- Nahlásit
Teta
Baška gratuluje Strejdovi k svátku!!!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 11:45
- Nahlásit
Teta
aha, no jo, hepy svátek tu Strejda.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 12:20
- Nahlásit
Tommy Gun
Každý o něm víme, věříme, že existuje, ale nikdy jsme ho nikdo neviděl. - to mi připomíná jednu scénu z restaurace z filmu Kurva hoši, Gutentág - Polívka s Chýlkovou a Donutilem v nóbl restauraci. "A věříte v Boha
Teď když jsem si koupila to růžové tričko v adidasu tak růžovou beru! Stromeček zamítám, víte jak by to u mě dopadlo. Vařečku ale mám a v Praze na klubovce se taky asi ukážu
Strejdovi gratulace vyřídím, je dnes celý den na hokejovým turnaji, takže mám v klidu čas jít něco pořídit jako dárek. Nějak jsem to nestihla, ale dnes napravím. Večer pak jdeme s Artrozovejma na véču, tak zjistím jak se Atroza má a dám vám vědět co to mají doma s tím netem.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 12:35
- Nahlásit
Vcelka
myslíš toho sedmiletýho Daria j jo myslela jsem toho, byl v inzerátech na jednom servru
|
articek
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 12:37
- Nahlásit
Vcelka
boxici vedou
|
articek
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 12:42 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Ada
nechci strašit, ale viděla jsem letos něco podobného u Perryho ségry Pfonix a vylezl z toho tetanus.Taky léčili nejdřív vším možným, ale nic nezabíralo, pak se na to přišlo. Ani nevím jestli v tomhle ročním období je. Snad ti to dopadne dobře.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 12:44
- Nahlásit
Tommy Gun
CZ-PSOVEJ SRAZ souhlas
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 13:09
- Nahlásit
articek
Co mamča, pořád nic? Mně se o Vás zdálo, že jsme bydleli vedle sebe a přišla jsi si půjčit cukr (to nevím proč) a jen tak mezi řečí řekla, že už jich je 7 a že musíš běžet, abys dala Irisce nažrat
Jestli tu někdo umí vykládat sny, tak do toho
|
articek
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 13:26
- Nahlásit
Cituška
tobě z toho taky už hrabe, ne? . Normálně jsme vždycky rodili 63 den to znamená z úterka na středu, ale to jich tolik nebylo a ten Silvestr to možná rozjede. Už vím co znamená když fena tahá pupek po zemi
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 14:00
- Nahlásit
Ahojte
Tak Aida je nateklá ještě víc.Tu kalciovku dostala tak čekáme.Celou noc jsem nespala a seděla u ní.Naříkala a naříkala.Ted konečně usla.Fatty nad nou stojí a bečí taky.Jediné co se změnilo k lepšímu že ty boule co jí naskákali po těle už nemá.A uši už taky nateklé nemá.Ale ta hlava je víc jak včera.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 14:04
- Nahlásit
articek
Ty jo nestraš.Já už mám nervy na pochodu a nevím co dělat.Nemůžu se na nic soustředit a jsem pěkně protivná.Ženská co volala na nějakej dotazník se mě asi musela leknout když jsem ju tak odsekla že na blbosti nemám čas.Aspon ted usla a odpočine si.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 14:09
- Nahlásit
Včelka
Taky jsem včera hlasovala, ale už nevím které číslo. Chtěla jsem to lyšácky zkusit ještě jednou a ta mrcha chytrá ríkala že nelze hlasovat 2x
Ada
Ty jo, to se mi vůbec nelíbí. Volala si na veterinu?
Cituška
Sousedé = Budou ti zasahovat do tvých plánu
Dostat Cukr = Soused tě bude svádět
7 = Štěstí ve všem, co podnikneš
Takže asi to vypadá že tě soused bude svádět, sousedka do toho bude zasahovat ale ty nakonec budeš úspěšná a se situací si poradíš
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 14:15
- Nahlásit
Teta
Veterinářka sem jezí každou chvilku.V Jihlvě nám řekl kortikoidy jenže u těch veterinářka zistila že jí dost blbě působí na srdce.Taže to nebudem zatím zkoušet.Za hodinu uvidíme co ta kalciovka a jinak už nás veterinařka obědnala do Brna.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 14:39
- Nahlásit
Tommy Gun
Díky za oboje.Jsem tam.
Ten sraz by byl super.Jsem pro.
Ada
Přeju bobince rychlé uzdravení.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 14:40
- Nahlásit
Ada
Tak moc držím palečky, i u nohou!
Fšem a hlavně Blaženě
Kdo chce vědět co to je ten Timbersport co dělá strejda, tak to dávají dnes na Eurosportu. Akorát nevím přesně v kolik, mám dojem že kolem 16. hodiny.
Jinak, večeře s Artrozovejma se dnes nekoná. Strejda a já jsme se špatně domluvili a prý bude pijaros v las hospodos v jednom vydlákově s celou partou. Možná že se tam ale Atrozovi ukážou!
Jinak jsem byla na nákupech a mám 3 dárky pro strejdu k svátku. Bude nadávat že to je moc tak mu řeknu že jeden je ode mě, jeden od ZíZího a jeden od Alexe Jako malý dárek navíc jdu teď dělat králíka na česneku. (Ten králík byl vánoční dárek od babičky )
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 14:44 - Změnil/a: Vcelka
- Nahlásit
Tý jo my sme hustý boxeři už 22 bodů a zatim vedeme. Musim ještě taky někoho zaúkolovat.
Tommy Gun
toho mejla na Lendu už si si asi sehnal sám co? Včera v jedenáct už sem to típla a zapnula počítač až teď, protože jinak bych doma zase nic neudělala.
Jo srázek v Braníku by mohl být, letos sme se tam sešli taky v docela dobrym složení.
Ada
myslim na Aidu, hlavně aby to nebylo něco blbýho a hlavně aby jí už na to něco zabralo. Chuděrka malá.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 14:48
- Nahlásit
Teta
Vcelka
Lenda
Aida spí a spí.Ale teda co se mi stalo tomu ještě nemůžu uvěřit.Jak Aida spí v posteli tak jsem ju chtěla jít pohladit a lehnout si kní.A Fatty na mě normálně začala vrčet a kroutit se.Nechápala jsem to a ona mě normálně od Aidy odstrkává pryč.I mamku.Tak nevím co to mělo znamenat.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 14:52
- Nahlásit
Teta
poradím, jako že ho svedu já? Musím popřemýšlet, za kterým sousedem pujdu
A připojujeme se všichni ke gratulaci k svátku
Ada
Myslím, že Fatty samozřejmě ví, že se něco děje a chrání ji. Myslím, že přeloženo lidsky to nikdy nepřestala být její dcera, její dítě. Ale vůbec se mi to nelíbí, asi bych už dávno panikařala a seděla někde na klinice
Tak hlavně ať to dobře dopadne
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 15:28
- Nahlásit
Takže táta našel na zahradě bílé tablety a smrdí stejně jako na bolení v krku.Vterinářka je informovaná a přijede prej i s injekcí.Bohužej nejbližší klinika je v Brně.60 km od nás.A jelikož Aidě ty kortikoidy působí blbě na srdce bylo nám doporučeno ju ještě víc nestresovat a počkat nějakou chvíli.Ale už se holka zvedla a sama se napila.I ta hlava vypadá že se o něco zmenšila.Hlavně už nemá nateklé oči.Tak asi kalciovka zabírá.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 15:44
- Nahlásit
Teta, Cituška
Takže asi to vypadá že tě soused bude svádět, sousedka do toho bude zasahovat ale ty nakonec budeš úspěšná a se situací si poradíš
Lenda
jj, nemáš zač.
Ada
No tý wogo, jesli nezabere ani ta kalciovka ani kortikoidy - tak to by bylo divný. To by asi nebyla jen blbá alergie.
Zevnitř snad neotéká?! Je to otok pouze vnější?
Vcelka
... jj, Lenda se mi ozvala sama.
Teta
.... už jsi hrála na piano sousedovi, když tě nakrknul?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 16:09 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Ada
já nechci strašit, to vůbec ne,byl to jen nápad jak pomoc
|