Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 675 . 676 . 677 . 678 . 679 . 680 . 681 . 682 . 683 . 684 . 685 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 19:23
- Nahlásit

Denisa
.... také bych se rád svezl. Nikoli vzadu, ale za tím kolem a s tím klackem v ruce (i když von to asi bude automat ).

Teta
.... jasně, že vás znám, jak říkám jste hustý. Ale jste hustý i normálně, nejen tady.

ola
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 19:26
- Nahlásit

Tommy Gun
"dokaždé rodiny, alespoň dvě petardy".
spíš "do každé rodiny, kup z Bašky hovadiny..."

Teta
Geen tocht. Voor een beter bloem resultaat, brandt de kaars meer dan 4 uur voor de eerste keer.
Brand hem daarna elke keer niet meer dan 3 uur. Laat een brandende kaars nooit onbeheerd achter.
Houd buiten bereik van kinderen en huisdieren. Zet de kaars rechtop in een passende houder, die ook het kaarsvet kan opvangen. doof de kaars wanneer deze een hoogte van 15mm heeft bereikt.
Jdu si dát panáka. Totálně mě to vyčerpalo!

Teta
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 19:26
- Nahlásit

Tommy Gun
Hele, i existuje automat steptronic víš. To takové auto určitě bude mít a pak si můžeš ten klacek stejně držet a lehce s radostí a úsměvem do něj brnkat.
Už si někdy řídil se steptronicem? Já ano, Audi A8 4 litr a bylo to božské

Teta
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 19:29
- Nahlásit

ola
Geen tocht. Voor een beter bloem resultaat, brandt de kaars meer dan 4 uur voor de eerste keer.
Brand hem daarna elke keer niet meer dan 3 uur. Laat een brandende kaars nooit onbeheerd achter.
Houd buiten bereik van kinderen en huisdieren. Zet de kaars rechtop in een passende houder, die ook het kaarsvet kan opvangen. doof de kaars wanneer deze een hoogte van 15mm heeft bereikt.

Nesmí být průvan. Pro lepší květinový výsledek nechte svíčku hořet více než 4 hodiny při prvním zapálení.
Poté pokaždé ne více než 3 hodiny. Nikdy nenechávejte hořící svíčku bez dozoru. Nechte mimo dosah dětí a domácích zvířat. Postavte svíčku rovně do vhodného držáku, který také může zachytit vosk. Zhasněte svíčku když dosáhne 15 mm výšky.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 19:30 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Teta
... neřídil, furt je to blbej (teda chytrej) automat.
Řídil jsem 3 různý auta s automatem a stejně je pořád levá noha a pravá ruka ve střehu.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 19:35
- Nahlásit

Ola, Teta
To je nějaká woňawá holancká WC svíčka?

Denisa
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 19:38
- Nahlásit

Teta
Tommy Gun
ježiš automat, taková nechutnost!
Audi A8 v tom jela Giordina jako miminko, na zelených kožených sedačkách zatínajíc do nich drápky jó, to by bylo kynologické autíko! a ještě jela v poršáčkovi! no ale jí to je jedno, v mém traktoru hrc prc dieslu jí to sluší nejvíc, má na něm totiž nálepku boxera a reklamu www.brnocoursing.cz

ola
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 19:38
- Nahlásit

Teta
Tak to všechno jsem pochopila taky. Absolutně mě zmátl obrázek, jež je na obalu. (pro Corleonu - žádná erotika! ). Svíčka je na vyobrazena jako měkká, tvarovatelná. Vypadá to divně. A ten cizojazyčný popisek mě nijak neuklidnil.

ola
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 19:39
- Nahlásit

Tommy Gun
WC svíčka
To by snad ani nešlo. Dovedeš si představit tu šupu. Kam se hrabe artikl z Bašky!

Teta
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 19:50
- Nahlásit

Denisa
Koukám že Legouš a Giordinka by si mohli popovídat.
Domů jel v Oplu Astře, a také se vozil v Audi Coupé sporťáku (ty jsme měli v té době doma). Pak se taky vozil v BMW 7, v Mercedesu teď v BMW 5 kombi a samosebou se hodní a rád vozí ďáblem UAZem. Nakonec má i své auto jmémen ZíZí Śkoda Forman Pickup.
Jo, taky už jel mamky Octavií a s Artrozovejma ve Fordu.

Teta
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 19:51
- Nahlásit

Tak si tu sedím, celá krásně oblečená a nalíčená a čekám na strejdu abychom jeli na jeho oslavu k svátku. Oslava je od 20. hodin a Strejda porád nikde. Esli on tam nejel rovnou z turnaje beze mě = zapoměl že má ženu

Teta
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 19:53
- Nahlásit

ola
No a proč tam píšou o té květině? To je jako ve tvaru kytky či co?

Denisa
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 19:57
- Nahlásit

Teta
no aspoň budou mít nějaký společný téma hovoru!
no to já jsem jen jmenovala ty nejlepší v čem se vezla, ale jinak se vezla v móóóc autíkách, protože já řídím ani ne rok a všude nás vozili hodní spolukynologové, takže byla doba kdy se Giordi cpala do každýho auta, který u nás na ulici přibrzdilo neb přece určo zastavují, aby nás naložili a jelo se venčit, cvikošit atd.
a já jsem viděla na fotce jak si Legoušek lebedí v autíku na sedátku! to je vidět, že má pro motosport vášeň!
Giordi ještě miluje motorky (to je docela nebezpečný) neb co prdí a smrdí, na tom jezdí páneček anebo jeho kamarádi... vítá motorky, to se docela bojím...

Denisa
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 20:10
- Nahlásit

Giordí kamoš buldoček má na svých stránkách pár fotek z coursingu - v dolní části fotogalerky zachyceno oblíkání Giordinky - jeho panička k tomu napsala vtipné komentáře, no to jí oplatím na svých stránkách fotkama jejího placatečka!
http://www.buldocek.wu.cz/f-coursing-marian-prosin ec06.php
mimochodem ta modrá vesta bývala moje a je teda trapné, že máme přes prsa s G. stejně ale G. má náhodou velmi hluboký hrudník no...

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 20:20
- Nahlásit

ježiš automat, taková nechutnost - naprostej souhlas!

ola
Hele bacha jo, bacha. Esli to je opravdu svíčka!? Nemá to náhodou knot a napis Maden in Baska? Abys to nepodpálila a váš barák nepřistál u sousedů na zahrade?!

Cituška
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 20:37
- Nahlásit

Denisa

Mohu potvrdit, Giordi má velmi hluboký hrudník, a fotky jsou super

Teta
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 20:38
- Nahlásit

Si musím postěžovat jaký jsem chudák.
(Tommy ty teď nečti) Chlapy jsou fakt z jiné planety.
Tak si sedím doma oblečená, nalíčená, nafiňtěná, ready na oslavu.
Chlap pořád nikde tak mu volám a zjistím že on jako myslel že zapaří a tak za pár hodin zavolá abych ho vyzvedla.
Dárky nedostane, vzala jsem si tepláky a přemýšlím o tom že ho tam nechám a pošlu sms tel. na "rychlou želvu"

articek
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 20:49
- Nahlásit

Teta
A kolik let si vdaná?

blažena
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 20:49
- Nahlásit

Teta
hnusný chlapi, hnusný

Teta
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 20:50
- Nahlásit

articek

blažena
Jedu k tobě na kafe, ty mi rozumíš!

Denisa
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 20:51
- Nahlásit

Cituška
že jo! no ale stejně! dík!
Teta
téda! no tak si to tak neber, z jiné planety jsou, to je jasný! je lepší s jejich "logikou" počítat a pak tě už nemůže nic překvapit, natož rozhodit!

blažena
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 20:51
- Nahlásit

Teta
hele ale ty tepláky si neber, mušíš bejt krásná - reprezentovat, až ho pojedeš vyzvednout

blažena
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 20:54
- Nahlásit

Teta
pojeď, pojeď
tvorbu vánočky jsem odpískala, bramborovej salát jsem už spatlala
Prettynka má dneska narozky - je jí rok
protáhnu tě nočním Tachovem, uděláme dámskou jízdu, to budeš mrkat

Teta
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 20:54
- Nahlásit

blažena
No přemýšlím o tom že se tak za půl hoďky seberu a pojedu tam. Přece nebudu sedět doma sama. Jsem sama už od 7. hodin od rána. Jeho kámoši mě náhodou rádi uvidí, stejně veškeré sms na různé akce a oslavy posílají sms pouze mě.

Teta
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 20:55
- Nahlásit

blažena
Noční Tachov? To existuje??????

blažena
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 20:56
- Nahlásit

Teta
no istě, musíš tam vplout jako lvice salónu - držime pěsti

Cituška
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 20:58
- Nahlásit

Teta

No ale tušila jste to
Mně jednou zavolal manžel v půl čtvrté ráno, jestli bych pro něj nedojela autem, že usnul v autobuse a přejel na konečnou, a že dostanu za to zlatý naušnice
Jela jsem.... v uších nemám dírky - to byl argument, proč jsem je nikdy neviděla

Cituška
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 20:59
- Nahlásit

blažena

Tak Prettynce gratulace a noční Tachov jsem náhodou viděla, když jsme rozváželi zboží až do Vašich končin a spali tam v nějakým penzionu

blažena
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 20:59
- Nahlásit

Teta
no právě že žádnej noční Tachov neexistuje
leda bychom mohli sousedům před barákem odpalovat ty corli-prskavky
takovou masáž, sousedskou masážičku že bychom praktikovali - klavír nemám a mít nebudu

Vcelka
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 21:00
- Nahlásit

Tak bílá boxerka už bude mít možná novou paničku ozvala se mi pani který teď na podzim umřela 15 letá boxerka, chtěla by si pro ní už zítra zajet bohužel na tel. se nemůže dovolat a na sms jí zatim nikdo neodpověděl. Dala sem jí číslo na pani která mně požádala abych jí dala na stránky, tak snad jí nějak pomůže.

<< 1 ... 675 . 676 . 677 . 678 . 679 . 680 . 681 . 682 . 683 . 684 . 685 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání