| Autor |
Zpráva |
corleona
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 18:09
- Nahlásit
Teta
Hanba!!!!!
Cse cse! Sežereš čokomedaile klientům (NÁÁÁM!!!) ČSOB a eště budeš vyskakovať!?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 18:10
- Nahlásit
corleona
Hele, nějak jsem na toho bavoráka, baráček, dovolené a Alexe musela ušetřit ne!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 18:12
- Nahlásit
Teta
Chudáááááááci klienti! Jdu to prásknout Albimu!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 18:13
- Nahlásit
corleona
no zbóží pochválím až zejtra po Silváči - podle toho kolik jim bude chybět ručiček a očiček
já myslela že to montujete v moravské metropoli a ono v Číňansku
no esli naše příspěvky opravdu čte pan majitel firmy - tak z přezdívky Tety muší bejt na větvi
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 18:13
- Nahlásit
corleona
Ty bonzáku
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 18:14
- Nahlásit
corleona
Jo prosím vyříd panu inženýrovy řediteli nejváženějšímu, že jsem se překlepla. Ta přezdívka byla omyl.
blažena
Kuš už!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 18:16
- Nahlásit
ola
tu mám na stránkách už od včera, zase další debilové který si pořídí dítě a psa najednou nechtějí. A to ty inzeráty samy ani nepodali ale dělá to za ně někdo jiný, někdo kdo má větší snahu aby ta boxerka nemusela být na mrazu. Střílela bych je dementy.
To mi zase dorazili z Hypernovy, měla sem tam po reklamaci autorádio tak ho vyzvednout a udělat menší nákup, lidí tam ani moc nebylo, takže pohoda, byli sme za chvíli pryč. Koupili sme si lososa tak sem zvědavá co z něj vykouzlim za dobrotu.
Ovšem nervíky nám připravilo zase naše autíčko neb nám dvakrát za jízdy přestal jít motor. Naštěstí vždy znova naskočil. Nevim co by sme tam v tý hrozný mlze dělali. Sem ráda že sme doma.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 18:17 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
blažena
To montujou číňánci. I ty obaly tisknou číňánci. A pak to jede po móři šplouchy-šplouch do Hamburku.
viz: http://www.pmcostrava.cz/china.htm
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 18:21
- Nahlásit
corleona
achá - tož vy ste enom výhradní dovozci, už to chňápu
|
articek
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 18:21
- Nahlásit
corleona
teda takhle se prozradit
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 18:28
- Nahlásit
Fšem
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 18:28
- Nahlásit
Vcelka
budem všichni boxince držet palce.....
někteří lidi jsou hnusně nezodpovědní....
ta feňulka v Chebu byl ten samej případ
zvlášť teď v zimě to člověk radši ani nedomejšlí
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 18:33
- Nahlásit
Tommy Gun
Tebe ten chumor přejde, až se strefí na krkovici přesně!!!!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 18:34
- Nahlásit
Tommy Gun
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 18:35
- Nahlásit
Tommy Gun
huftý
ale Kulekouš byl krásné miminko, jak nevinně poulil očička
|
articek
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 18:35
- Nahlásit
Tommy Gun
a co rány po tvém posledním boji? Hojí se?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 18:38
- Nahlásit
blažena
přitom tahle bílá boxerka děti miluje, ta pani co mi posílala mejla jí měla chvíli doma a prý její děti oblízala od hlavy až k patě.
Jedině bych to pochopila kdyby to dítě mělo nějakou silnou alergii na psí chlupy, ale tomu moc nevěřim že to tak je a i kdyby to tak bylo tak bych se snažila na tu dobu než by se pro ní našel někdo jiný jí zajistit odpovídající bydlení vzhledem k mrazum. Ona byla zvyklá být v bytě a najednou jí vyhodí na mráz. Fakt škoda slov.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 18:38
- Nahlásit
corleona
hele ještě že máte už nakryto http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/na-madrids kem-letisti-vybuchla-bomba_105227_os662.html
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 18:41
- Nahlásit
Tommy
To sedí
Corleona
To znamená že vaše zboží musí jít přes přístav v mém rodném městě že?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 18:43
- Nahlásit
articek
uf no fakt že jo..
Teta
Ty jsi rodilá Hamburčanka?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 18:58 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
corleona
pak tam chybí ještě věta "A nestrkejte ji, kam nemáte, hambáři!" - - To je něco podobného jako s rachejtlema.
corleona
..... hele a víš že já Polákům taky nerozumím. Divný. P*del byla, když jsme uprostřed alb. hor potkali 2 Poláci a vysvětlovali si s nima světový strany, jelikož jsme všichni měli stejnou črtu mapy a v ní zakreslenou čáru, ovšem směry uvedený v popisu trasy neodpovídal světovým stranám. Jak se řekne polsky, S, J, Z, V. Sever nebo jih je tak nějak jako "poledne" a "pulnoč", ale nevím co je co, což bylo v tu chvíli fcelku zásadní záležitostí. ) Eště že máme tu angličtinu.
A vůbec, jakto že jsme od vás nedostali každá malý firemní balíček na silvestra? - jasně, jakto, že nedodržujete heslo: "dokaždé rodiny, alespoň dvě petardy". No zklamali jste velice. U nás ted začali dělat lidi bordel s tím vaším zbožím.
Ty fotky z té východní země už jsem viděl před časem. Tagle zneuživat Číňáky, aby měli vaši boxeři co žrat a pak je krmit citronama. Že se nestydíte. Přivezl ti Albi z Chiny aspon plavou teplákovku Adidash?
Corleona, Ola
.... co příběh, to perla!!!
Corleona, Teta
koupili bychom Legolase, jaká je cena?
A vy na to: Ale samozřejmě! Souhlasíme, cena je 250 Euro. - To ses přepsala ve světové měně - myslelas asi CZK, ne?
Cse cse! Sežereš čokomedaile klientům (NÁÁÁM!!!) ČSOB a eště budeš vyskakovať!? ......Hele, nějak jsem na toho bavoráka, baráček, dovolené a Alexe musela ušetřit ne! - vy ste hustý.
blažena
Hele, a byla k tomu taky ta přiložena na "půlená odpalovací rampa"?
Corleonovi jsou výrobci, že jo, Corli?!
Kulekouš umí valit voči dost hustě, nejhorší je, když obrátí uši dozadu, vyvalí oči až je vidět bělmo a vypadavaj mu z ďůlků, stoupne si na špičky a začne funět. Funění následně přechází ve varovný chrapot.
articek
... musím to zaklepat, krásně se to hojí. Svědí to - to je dobré znamení. Trochu v tom píchá, když přejdu ze zimy do tepla a opačně. Infekce ani otrava zatím žádná.
corleona
.... právě proběhlo ve Švejkovi "... sundejte mi ty brusle".
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 19:00 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
corleona
..... to měl Albi vo fous, v tom Madridu.
Fšem
..... co říkáte na chudáka Sadáma?
Vcelka
.... jak jsem ti už psal, někteří lidi jsou fakt pitomci pitomý - a pak do vods*ere zvíře. Dva roky jim mohla dělat společnost, být s nima v bytě nebo v baráčku. Pak přijde na svět malej skunk a šup s ní na mráz. Hajz*ové to sou.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 19:09
- Nahlásit
Zdár prndálisti!
Tak my už máme oslaveno, hlavně Marťas, ten měl včera nakoupeno , že dnes jsem na jeho žádost řídila jeho dlouhý vůz a ještě mě nechal i parkovat s tím dlouhánem v tom mumraji když jsme jeli nakupovat...
teda, už zas nevím na co jsem chtěla reagovat...
jo, Vcelka, že jsem taky klikla
jo, ola, že supr momentka! to jsou prciny!
jo, Tommy Gun krásný roztomilý bradokouš!
jo, Ada, ještěže už je v pohodě!
jo, Teta vše nej Davidovi! (je to moc pěkný jméno, mám ho přichystaný pro potomka dvojnohého )
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 19:13
- Nahlásit
Tommy Gun
no my máme odpalovací rampy a trubky v balení a na tom je napsáno "zdarma"
a salámovi to patří
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 19:13
- Nahlásit
Vcelka
achjo, další, kterým bych bez milosti zakroutila krkem!!! ale boží mlýny melou, jednou doufám taky skončí na mrazu nebo jinde... až se někomu nebudou hodit do krámu! jo jo, tak tak!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 19:14
- Nahlásit
Denisa
...... vy máte doma todle či co?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 19:15
- Nahlásit
Tommy Gun
Jo, přesně to samý!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 19:16
- Nahlásit
Tommy Gun
Jak že jsme s Corleonou hustý? To náš ještě neznáš, či co?
Corleona
Ti dám Hamburk. To nejde z moře přes Rotterdam na menší loď a pak šplouchy šplouch po řece přes Hamburk?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 19:17
- Nahlásit
Denisa
Jééé, jestli máte opravdu takového Hamra tak určitě taky vlastníte benzínku že?
Až přijedete za Legouškem svežeš mě? A nechala bys mě i řídít?
Pěkně plosím
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 19:22
- Nahlásit
Teta
hmmm, tak to budeš zklamaná... tak teda nemáme no.
ale tak třeba budeme mít do té doby něco podobnýho, Martin mění auta jak ponožky, tak třeba mu řeknu ať na to období pořídí něco obdobného mně by se to taky líbilo! ale neřídila bych to ani za prase...
|