| Autor |
Zpráva |
Teta
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 16:28
- Nahlásit
Tommy Gun
.... už jsi hrála na piano sousedovi, když tě nakrknul?
Ještě ne, ještě tu nené piano!
Dlouho nebouchal, buď není doma anebo už ví že je doma strejda a bojí se.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 16:29
- Nahlásit
Ada
táta našel na zahradě bílé tablety
Myslíš jakože ji chtěl někdo otrávit či co?
Právě jsme přijeli z HK. Lidi dělají, jako by mělo být rok zavřeno. Žrádla nakupují jak pro armádu. Přitom mi přišlo, že nic extra nemají. Navíc nám někdo promáčkl haupnu u auta, takže choť má totálně po náladě!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 16:46 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
ola
Tom se taky vrátil z Tesca a prý hotové manévry..
Nic jsem nechtěla, bo jsem vepř, tak mi koupil pražené mandle. No a už je mám sežrané..
Dneska mi neznámý pacahtel opět zlikvidoval mé aranžmá. V květináči jsem měla zapíchané větve kroucené vrby, borovici a větve jmelí. Na větvích vrby byly slaměné ozdoby ze sušených citronů. Po prvním nájezdu, kdy květináč byl na zemi u dveří a nějaká svině mi sežrala pár ozdob jsem květináč dala na stůl na terasu. Minulý týden jsem našla šlápoty od bahna na stole, větve povytahované z květináče a zůstaly tři ozdoby. Dnes další ztráty.. Zase povytahné větve, bordel po stole a sežraný zbytek ozdob. Vždy to bylo, když byl vypuštěn Max, Koko a Viki. Tak jsem si řekla: "Ha, milovníci citrusových plodů!!!! Kufa, já vám dám, hajzlíci!" A nakrájela jsem na kostky dva citróny a dala to do misky. Nesu to ven a to bylo radosti! Copak to asi nese panička za dobrotu? Pejsci skákali jak pominutí. Dala jsem misku na zem, všichni tři čuchli, Viki a Koko v mžiku utekli a stáli vyděšeně opodál. Dement Max jedl. Sice dělal ksichty, furt hrozně mrkal, slintal, ale zhruba půlku sežral. NO NENÍ TO BLB?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 16:52
- Nahlásit
corleona
Chudák Max. Nechutnalo mu to a ještě se nevědomky identifikoval jako pachatel.
Já nakoupila různé laskominky, křupeta atd. a když jsem četla na obalu kachny odkud pochází, tak mi Zdeněk šeptnul, že by vyšlo levnějc, kdybych si ten termín diety posunula již ode dneška. Fakt mě nasr...
Jak dopadly kaštany alá Baška?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 16:59
- Nahlásit
corleona
A Max je který? To je sranda, Karibikovi budou taky říkat Maxík, a ještě ke všemu je tak nenažraný, že ho musím od žrádla odtahovat, aby mu nebylo špatně
Není to jméno nějaké podezřelé?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 17:00
- Nahlásit
Takže Aida začala splaskávat a vypadá podstatně líp.Prej snad by to mohla bejt silná alergie na mentol.
Tommy Gun
A jako poslední dostala to kalcium tak nejspíš zabralo.Takže děkuji za radu
Už měla i tendence se proběhnout.Takže to už snad bude OK.
Podle veterinářky prej mentol u psů vyvolává docela silné alergie.Že už pár takovejch případů měla.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 17:01
- Nahlásit
Tak takhle naše zvěř špízuje, jestli někdo nejde!
Když je v pokoji zhasnuto, tak Fee pořád brblá a na svůj odraz ve střešním okně temně vrčí... Blázen!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 17:02
- Nahlásit
ola
Já koupila pro Páju a kamaráda Michala dětský šampáňo, kofolu (není co řešit ), samozřejmě brambůrky a zmrzlinu, tak doufám, že budou kluci spokojení
Cituška si dneska pohrála s míčkem a udělala aport, do hodiny jsme byli zpátky, ale stejně běžela rovnou ke štěňatům, olízala je od hlavy k patě a honem nakojila, je to mamča jako hrom
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 17:03
- Nahlásit
ola
To pošlete někam do soutěže, to je normální bombovka
|
ola
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 17:04
- Nahlásit
Cituška
Jo, hlavně Kubasovo vodnické punčocháče!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 17:04
- Nahlásit
Ada
No ještě že tak! a to tam ty tablety někdo dal schválně nebo si někde přivlastnila Aida krabičku?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 17:19
- Nahlásit
ola
jé takové podobné foto někde mám, ale jsou na něm tři "vyhlížející". Dvě moje zlaté čubiny a uprostřed Michal, když mu byly asi dva roky - takže má takové ty jak byly kdysi typiše hnědé dětské punčocháče (u nás se jim říká jedině "štrample") a v nich má plínu. Jsem to onehy chtěla dát na PF s titulem "Vyhlížíme rok 1998".
Teda tu fotku schválně pohledám..
Cituška
Max je Ulliaris. Ale on fakt není normální.. Je to náš dementek. Stupído je proti němu hlava otevřená
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 17:24
- Nahlásit
corleona
Ty je vůbec nekrmíš když žerou i citron
Hele, poslala jsem ti maila. Je to jedná malá věta v té šišlavině. Jediné co rozumím je Legolas a CD. Prosím pomoc!
Ola
Bomba fotka
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 17:26
- Nahlásit
Cituška
Spíš myslím že nějaké děti chtěli dát něco dobrého pejskům.U nás jsou léky zamčené.K nim se nedostanou.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 17:31
- Nahlásit
Teta
Tak i Lego vydal svoje cédečko? A Tom furt nic, kytarový virtuos..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 17:34
- Nahlásit
Teta
To fakt nepřeložíš? Že Ty si děláš prdel..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 17:36
- Nahlásit
Teta
Jéé, že jsi tu... Koupila jsem si svíčku a je na ní kometář v nějakém jazyce, ale tak nějak mi to nepřinde ani jako NJ ani jako AJ, tak jestli nebudeš vědět?! (nebo někdo z vás)
Např.
Gebruiksaanwijzing : de temperatuur van de kamer moet tussen de 20 en 25 graden Celsius zijn.
atd.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 17:39
- Nahlásit
ola
to přeložím i já!
A pak tam chybí ještě věta "A nestrkejte ji, kam nemáte, hambáři!"
Teta
Ty hele a jak se s nima budete bavit? Všichni Poláci totiž předpokládají, že jim jejich Češi rozumnějí..
No já to mám jednoduché.. umím polsky ani nevím, jak jsem k tomu přišla..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 17:44
- Nahlásit
corleona
Obsah jsem pochopila taky, ale jakým to je teda jazykem?!
"A nestrkejte ji, kam nemáte, hambáři!"
Jsi kůň...
Jednou jsem vytočila svoji maminu, když převracela v ruce salátovou okurku v marketu a já použila starý fór a povídám :"Mami, vždyť to máš jen do salátu, ne?" Málem mě tou salátovkou umlátila!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 17:48
- Nahlásit
ola
To zas kámarádka kupovala s matkou svíčky a kámoška už byla na nervy, jak máti furt vybírá, tak jí říká "Mamíííí...prosimtě.." a ona směrem na prodavačku: "No počkej, počkej, to není jen tak, čím delší, tím lepší, žejo, paní!"
|
ola
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 17:49
- Nahlásit
Včelka
Zase jedna boxerka. A bílá...
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/486500/Bila-boxerk a-daruji.php
corleona
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 17:50
- Nahlásit
ola
ale jakým to je teda jazykem?! No to vypadá na "Tetovštinu"
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 17:55
- Nahlásit
A jejda! Už začal Švejk! Prchám k TV
Nejradši mám feldkuráta Katze: "Švejku, sundejte mi tu brusle.."
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 17:55
- Nahlásit
ola
Gebruiksaanwijzing : de temperatuur van de kamer moet tussen de 20 en 25 graden Celsius zijn.
atd.
To tedy je tetovština:
Návod: teplota v pokoji musí mít mezi 20 a25 stupni C.
Co dál....
corleona
Díky! No skoro jsem pochopila. Nebyla jsem si jistá jestli chtějí fotky nebo papíry jako rodokmen atd.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 17:58
- Nahlásit
corleona
A vůbec, já se s nima bavit nebudu. Psala jsem jim hned na začátku že neumím polsky ale že mají na výběr z dalších 4 jazyků. Stejně píšou porád polski a zatím jsem tomu porozuměla.
Naštěstí bude doma strejda až dorazí, tak se ukáže jestli jim bude rozumět on.
Jestli ne, tak Legouš prostě udělá své a pak můžou hned odjet.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 18:01
- Nahlásit
Ola
Foneticky (Corli nesměj se)
chebraijksánvéijzink: de temperatůr fan de kámer můt tussen de tvintich en féijfentvintich chráden zéijn.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 18:02
- Nahlásit
Teta
a chtějí krýt jo? Jseš si jistá, že nekupují Lega?
Třeba psali:
Dobrý den, koupili bychom Legolase, jaká je cena?
A vy na to:
Ale samozřejmě! Souhlasíme, cena je 250 Euro.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 18:02
- Nahlásit
corleona
hlásím že jsme vám dnes zasponzorovali minimálně jednodenní permanentku v Alpách , ti dva maskulíni dnes přitáhli dom - nelžu - prádelní koš zábavné pyrotechniky - při bližším ohledání většina výrobků nese označení jedné nejmenované ostravské firmy , ale na zahradě mi s tím strašit nesmí - zítra to budou potupně odpalovat na bejvalý motokrosový dráze
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 18:06
- Nahlásit
blažena
Toš to ste šikovní!!!! Je to nejlepší firma, jaká může být! Má nejkvalitnější zbóží! Pan řiditel na to osobně jezdí dohlížat až do Číňanska!
My jsme letos kovářova kobyla. Loni jsme udělali u baráku naší dědině lepší ohňostroj, než má leckteré krajské město! Tak letos prd. Loni muselo stačit..
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 18:06
- Nahlásit
blažena
No nazdar. Já taky dnes koupila nějaké to bumbum Strejdovi k svátku. Byla jsem v Tescu ale měli jenom jeden druh a nebyl od Corleoni a Oteskánka. Sem zasponzorovala cizí ale jinam si mi nechtělo.
corleona
Ty srandistko, ti dám že jsem jim nerozuměla! Tak blbá zas nejsů víš!
A vůbec, jakto že jsme od vás nedostali každá malý firemní balíček na silvestra?
|