Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 675 . 676 . 677 . 678 . 679 . 680 . 681 . 682 . 683 . 684 . 685 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Cituška
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2006 18:13
- Nahlásit

Tommy Gun

blažena
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2006 18:30
- Nahlásit

Tommy Gun
ty rapere nenapravitelnej
chcíp mi reprák u PC - mám to bez zvuku

blažena
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2006 18:32
- Nahlásit

Tommy Gun
no mi bylo divný, že tady celé odpoledne nejsi
a máš rád národní písně

blažena
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2006 18:34
- Nahlásit

rum, komtušovka, čert.....
je to u vás podobně

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2006 18:41
- Nahlásit

blažena
.... nejsem žadej raper ani hip-hoper - jen se mi to líbí, no. Ale na dechárnu si taky rád trsnu. Polka (tanec) to je moje.
.... áááá, tady někdo čučí na Švejka.

blažena
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2006 18:49
- Nahlásit

Tommy Gun
odhalena.....,ale 1.díl je lepší
čumím a žeru cukroví.....
ty blbci dvojnohý co mám doma my ty rachejtle právě odpalujou na zahradě.....
čuby jsem Sedalinem nepremedikovala, tož nevím
to sou takový pecky, až se třesou okna....
no od bejvalýho kynologa bych to nečekala - blbec- nechci dělat scény před Marťasem, ale nas**l mi teda fest

corleona
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2006 19:08
- Nahlásit

blažena
Tady je to taky jako u Verdunu, ale psi jsou OK - jak jinak - u profi ohněstrůjce to ani nejde Sice to není tak, jak jeho první boxer s PP, který chytal petardy do tlamy a vybuchovaly mu v hubě, jen Koki s Maxem se po každém bouchnutí rozštěkají jak pominutí, ale ty neberem vážně, ti štěkají, i když pošťačce spadne brašna
No a nejlepší je Nunyk, ten před chvílí večeřel venku a sem tam mezi sousty zvedl hlavu od misky a mrknul vždycky na oblohu, kde to zrovna bouchlo s klidem na ty obrazce a pak zase žral dál..

blažena
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2006 19:17
- Nahlásit

corleona
no já ho právě (bez přítomnosti potomka) počastovala renaulty a jinými přirozeními.... nic nepotěší jako pořádná hádka na Silvestra....
čubám to sice taky nevadí, ale jde mi o princip - na něčem jsme se před tím dohodli

corleona
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2006 19:18
- Nahlásit

blažena
no jo... chlapečci-blbečci.. (sorry Tommy )

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2006 19:22
- Nahlásit

blažena
..... ano, ano, IMHO je 1. díl lepší!
Mi právě ted vyprskali jednu prskavku. Jenom jiskry - žádné zvukové efekty.

blažena, corleona
U nás už taky lítaj Albiho tržby vzduchem.
A propos - jak to snáší Albi? Je dnes ve svém živlu nebo sedí v koženém křesle v jedné ruce wizoura a ve druhé kubánský doutník? Už vím proč máte doma Taliána. Asi bude jako Albi co? V zimě pracuje (prodá všechny rachejtličky) a v létě tančí?!

blažena
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2006 19:22
- Nahlásit

corleona
líp bych to neřekla (ovšem jsou i vyjímky - třeba výše zmíněný Tomík)

Teta
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2006 19:28
- Nahlásit

corleona
Tak jsem strejdovi přečetla cos tu psala o Timbersportu a dříví do krbu a od srdce se zasmál
Jinak Legouš je taky ohňostrojový magor. Něco zapálíme, ono to začně prskat před výbuchem, všici zdrháme on běží k tomu jako že to je božský. Dnes bude první Silvestr s Italem Bambiňákem, tak jsem zvědavá jak to trumfne

Jinak jsem strejdu vyškolila. V noci když dorazil dom tak tam viděl připravené dárky a rozvítily se mu oči. Dostal ode mě zákaz, řekla jsem až zítra až budeš střízlivý. Tak dnes před osmou vstal a já se naschvál válela v posteli až do půl desáte. Vůbec se mi už nechtělo spát, měla jsem chuť na kafčo a na cígo ale vyškolila jsem ho. Stál tam jak malý kluk a čekal až konečně bude moci rozbalovat

Michla
To je dobrá zpráva, a kam šel Daltonek bydlet?

Teta
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2006 19:30
- Nahlásit

Mistr
Neboj, my ti se strejdou přijedeme na MS do Verony fandit. Heslo posledního víkendu v dubnu "češi do toho!"

ola
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2006 19:49
- Nahlásit

První ze silvestrovských SMS :

Za okny sype se sněhu jak kráva,
domov nám provoní fernet, rum, tráva.
Půlnoc se blíží, nohy se pletou,
děti zas uvidí maminku sjetou.
Tátovi krví barví se džíny,
prdel mu natrhla petarda z Číny.
Ať se vám povede poslední krok,
přejeme šťastný nový rok!

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2006 19:53
- Nahlásit

Teta
..... ty si fakt vostrá divoženka holancká.

ola

prdel mu natrhla petarda z Číny -

Michla
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2006 19:56 - Změnil/a: Michla
- Nahlásit

Cituška
Tak to nevim ale gde, dyž stánky sou dávno v prďáku........... A vůbec, ty letoší trhy byly dost o ničem . Glgaly jsme s kolegyněma nechutné svařené patoky , bo za medovinu............. zkrátka by nás to zruinovalo .

Michla
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2006 20:12 - Změnil/a: Michla
- Nahlásit

blažena
Teta
Šel bydlet k lidem, co mají tříletou holčičku, babičku s westíkem a paní na hlídání, co ale teda psa už hlídat nebude - povidala . Jsem sama zvědava, za jak dlouho ji Dalton zmákne . Jsou to lidé akční (už plánují dovču v Itálii s Dé a vodní lyžovačku s Dé a jízdu motorovým člunem hádejte s kým a v zimě do hor nakonec taky), paní bude 90% času s Daltonkem doma, on bude mít k dispozici vlastní pokoj (zatím), aby nebyl rušenej, když bude chtít odpočívat . Mají totiž velikej barák, pěkné sklepy a velikánskou zahradu, takže si bude moct vybrat, kde bude, když bude doma sám . Navíc dřív měli CHS am. buldoků, tak snad o psech něco ví. Měli i Cane corso, který jim z baráku pravidelně dělal kůlničku na dříví, takže patrně snesou hodně.
A tož tak, snad se miláček bude mít krásně........

corleona
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2006 21:04
- Nahlásit

Tommy Gun
nebo sedí v koženém křesle v jedné ruce wizoura a ve druhé kubánský doutník? až na ten havana to pasuje.. Ale v klidu není, na několika místech dnes jeho firma pořádá ve městech ohňostroje, tak až se vše odbouchá a žádná prdel nebude sežehlá a všechná hlášení budou OK, tak si teprv odfoukne a zařve "Padla!"

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2006 21:12
- Nahlásit

corleona
... hm, se má. Přeju minimum sežehlých řití.

Teta
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2006 21:18
- Nahlásit

corleona
U nás chlap na gauči se whiskou není.
Tak ten můj, když zjistil že má fanynku obdivovatelku, tak zalezl do sklepa a cvičí Timbersport!
Mě to ale vyhovuje, já si střídavě chodím kouřit, čučím po několika letech na Silvestrovskou tv, mlsám dobroty a popíjím alkohol
Michla
Ty jo, ten se bude mít. Tak to delší čekání za to stálo

Blažena
Tak co noční Tachov?

blažena
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2006 21:53
- Nahlásit

Teta
skvjele osvětlenej - rachejtle střídá rachejtli.....
nejvíc to prožívá Pretynka (no je nejmladší) ta tu hubičku nezavře, vše komentuje basovým štěkotem jak starej mazák

Ada
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2006 22:04 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Tak Fattynka sedí u okna a vždycky když začnou rány tak začne blafat a nevěřícně kroutí hlavou.Aida to nějak neprožívá.Ta chrupká na gauči a sem tam zvedne hlavu aby omrkla co je nového.Kočky jako každej silvestr zalezli do skříně a spí.Vylezou zaš až zíta. Nebo se staví na nějakou dobrotu.

Zme letos chystali jen zabijačku.Kupovali jsme půlku čuníka tak máme na stole tlačenku,škvarky,nějakou tu klobásu a pívo,samozřejmě Plzen No a nějakou tu česnekovou pomazánku a kys. okurky. A já mám pocit že za chvilu prasknu.

Teta
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2006 22:36
- Nahlásit

blažena
Koukám že Praha nebo Tachov, všude je to stejné!
U nás od 17. hodin v kuse lítají dělbuchy a ohňostroje jak diví. Jsem zvědavá co pak bude o půlnoci.
Ta Corleona a Albi musí být za vodou, když vidím to množství světílek.
Jsem říkala strejdovi, poté co jsem se vrátila z cigárka a čumenda na zahradě, že ty světílka co lítají je Baškovská tržba

Teta
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2006 22:39
- Nahlásit

Fšem
Milý spoludrbaři,
přeji vám šťastný a úspěšný zdraví rok, plný zdraví jak pro nás dvounohé tak i pro ty čtyřnohé.
Ať je ten Nový rok ještě lepší než tento! Ať jsme happy, úspěšní, ať máme mnoho cvičebních úspěchů a i pár CACů, CACIBů a BOBů
Doufám že se nám v roce 2007 konečně povede všem naráz sejít (třeba na tom Braníku) a že to náležitě oslavíme.

A ještě bych měla jedno přání, a to aby Včelka něměla o čem psát a musela uzavřít ty její stránky

Libka
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2006 22:49
- Nahlásit

Teta
Ada
blažena
Teda my jsme pařmanky Já sedim u televize v županu a teplých ponožkách a pravidelně každou hoďku volám moji mamině, která je sama doma, aby se necítila tak opuštěná.
Včelka
Jsem moc ráda, že to s tou bílou boxinkou se tak rychle vyřešilo, byla kouzelná, jsem měla taky trošku cukání....My jedeme asi zítra na bouchalku, jestli nás tam teda pustí, vezeme tam nějaký granule, misky, obojky....Ondru tam uchvátila Gita, domů si jí vzít nemůžeme, tak tam alespoň něco dovezem.
blažena
Přejeme Prettynce dodatečně vše nej k narozkám!

Libka
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2006 22:55
- Nahlásit

Taky všem přeju hodně štěstí, zdraví, lásky a spoutu krásných chvil s těma našima placatkama

blažena
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2006 23:03
- Nahlásit

fšem
milé spolukecálistky, spolukecale i všicí tajně šmírující
přeju do nového roku jen to nej,nej - zdraví, klídek, pohodičku - samé veselé příhody a žádné nehody

Cituška
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2006 23:26
- Nahlásit

taky fšem

hodně zdravíčka, trochu štěstíčka a správnou nohou krok pro ten Nový rok všem páníčkům a placatkám !

articek
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2006 23:39
- Nahlásit

fšem
Hezký Nový rok a hlavně hodně zdraví, které je k těm našim úspěchům potřeba

corleona
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2006 23:41
- Nahlásit

Fšem
POHODIČKU V ROCE 2007
Přeje Alberto a corleona

Teta
Albi četl o otesánkovi a vůbec ho to nerozhodilo.. No máš na něj dobrý vliv

<< 1 ... 675 . 676 . 677 . 678 . 679 . 680 . 681 . 682 . 683 . 684 . 685 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání