| Autor |
Zpráva |
Cituška
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2006 08:46
- Nahlásit
Markét
Tak to je fakt bomba
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2006 09:50
- Nahlásit
Tommy Gun
U nás to málem dopadlo podobně! To když si pro dárky šli společně Koki a Max. Tomáš říká: "Musíme dát dárek nejdřív Maxovi, on je debil." Jenže Kokouš se na něj hned vrhnul a začli se tahat a rvát o hrocha, točit se dokola kolem stromku z Lomnice až se baňky kutálely po zemi. Stromek tím zažil další vichřici. Takže hrocha jsme nechali Kokimu a lvem pak odlákali Maxe. Tím bylo rozhodnuto, že na ty kotcové už nemáme nervy a dáme jim to až ráno No a ráno už byli hroch i lev mrtví, jejich střeva jsou všude. Zato Nunýkova opička i když značně smradlavá a ochrchlaná žije, dneska hned ráno si s ní běhal naší dlouhou předsíní sem a tam, sem a tam, sem a tam (to je jeho způsob hraní s plyšáky), bylo to jak stádo buvolů a to mě taky ráno vzbudilo.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2006 10:02 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit
Charley obdržela neidentifikovatelné fialové pískací ovoce a byla úplně hotová. Vůbec mi nedošlo, že pískací hračku vlastně nikdy nezažila. Dokud byla Anča, všem okamžitě amputovala pískací otvor. Takže Charley si způsobně kutálí pískáče po bytě, jemně ho okusuje (nežere!!! ) a to už hodinu! Tak jsem zvědavá, jak dlouho u nás vydrží. Teda pokud se nedostane do spáru teriérce Lakině, to by byl prces opravdu krátký.
Tak hezký Boží hod všem.
Nás teď čeká přelet do Brna a na noc si pak ještě dáme Plzeň (tedy ne pivo, ale míříme za další várkou příbuzenstva).
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2006 10:13
- Nahlásit
corleona
Zato Nunýkova opička i když značně smradlavá a ochrchlaná žije, - King Kong žije !?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2006 10:16
- Nahlásit
Tommy Gun
No King Kong.. ona je bílá a spíš orangutánek než gorillek. A KingKonga mi nepřipomínej, neb jsem nakoupila Mišanovi spoustu drahých a originálních dárků a všechny leží ve stínu jeho pokoje a Michael paří na PC a hraje KingKonga, co mu k Ježíšku koupil Tom!!!!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2006 10:20
- Nahlásit
A já jsem k Ješiškovi mimojiné dostala taky zvířátko - dostala jsem černou myšku, jmenuje se "MX Revolution" a ještě ji vůbec nemám ochrchlanou..
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2006 10:54
- Nahlásit
Ahoj všem,
tak u mě už působí cestovní horečka.Mám zbaleno a už jsem si to třikrát kontrolovala.ale ještě jsem na tom dobře.Kámoška se zbalila už minulej tejden tak chodí a celej tejden a kontroluje jestli má všechno. Když mi oznámila že bere i psisa tak sem si řekla že Aidu taky vezmu do světa.Bude sranda.Už se nemůžu dočkat
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2006 12:55
- Nahlásit
cau vsichni!
takovejch darku!
tak tady ujidam salat a tesim se na kachnu! jo jo ty maminky
pytliky si vezmem .....
corleona
hele proc mame zrovna my komentovat kazde kryti???
|
articek
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2006 13:34
- Nahlásit
Cituška
já taky PF od Tety nedostala, asi měla udělat dvě PF jedno s Alexandrem a jedno bez
|
articek
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2006 13:37 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Cituška
no to jsou důležité zprávy o Happy dogu
Matku jsme konečně dneska vykoupali a fakt jsme měli v té vaně co dělat a taky nafotili, už se mi nevejde do objektivu
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2006 15:52
- Nahlásit
Artroza
My taky měli kachnu se zelím a br.knedlíkem.Su děsně nacpaná a asi prasknu
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2006 15:53
- Nahlásit
articek
To je sranda, úplně si ji umím bobinku představit!
Ta kaše je fakt super, zalívala jsem ji málo a málo teplou, když ji zaliješ dost a hodně teplou (vodou nebo mlíkem) tak za 8 minut je to kaše s nabobtnalýma granulkama a chutná jim.
Ale dneska přistoupím ke krmení ze tří misek, protože holky žerou normálně ale ten pejsek, to je fakt bomba. Nejenom že si velmi hlasitě řekne že chce čurat (máme na bedně dost vysoký okraj), ale žere jak "puma", mám obavu, že mu praskne břicho.
Už tam máte nový fotky? Hned mrknu
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2006 16:15 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
UPOZORNĚNÍ: Nacházíte se na ďábelské straně 666 !!!!
Artroza
..... nás zejtra čeká k obědu husa!
Jinak jsme pod stromek dostali společenskou hru jmenem Abalone. Již přiložený leták vysvětlující pravidla hry mě od playingu této game odradil. Na tom papíře stojí:
Cíl hry: "Vytlačit soupeřovy koule ....... !!!"
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2006 16:19
- Nahlásit
Tommy Gun
manžel má v lednu narozeniny
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2006 16:20
- Nahlásit
Tommy Gun
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2006 16:42
- Nahlásit
Znáte to.?URL
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2006 17:29
- Nahlásit
No nazdar všici!
Tak k nám dorazil ježíšek až dnes po obědě protože strejda byl včera v práci a dorazil až ráno.
Jinak včera klasická vánoční večeře a dnes houskový knedlík, zelí a husa. Prostě mňamka!
Corleona
Tak to máš blbé s těma zádama. Hele, ale jestlil si tu krabici s heverem odnesla tak más fakt docela páru
Jsem ti psala před časem a ptala se co děláte první týden v květnu? Stále čekám na odpověď.
Ada
Užij si ty hory a nezapomeň lyžování a výlety prokládat rumíkem
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2006 17:35
- Nahlásit
Teta
Rumík už je zabalenej.A jak jsem se doslechla všeci ostatní si taky berou zásoby.Takže nouze nebude. Samozřejmě i nějaké to šampáno na silvestra.To jsem zvědavá jak letos dopadne.Po minulém silvestru jsem já jediná dopadla bez bolení hlavy a žaludku.Jede snáma i jeden figurant.Hrozně fajn klučina.A když se ještě namaže tak to stojí za to.To se pak jen popadám smíchy za břicho.Je to děsnej šoumen.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2006 17:44
- Nahlásit
Evrybády
Plíz, sháním číslo zápisu v plemenné knize feny Livia Jisuko. Kdo máte nějaký katalog z výstavy, mohl byste mi to tam dohledat? Pravděpodobně třída dorostu, mladých nebo mezitřída - fena zlatá. Dík za info .
|
articek
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2006 17:59
- Nahlásit
Tommy Gun
o vánocích, ty máš teda věci
|
articek
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2006 18:01
- Nahlásit
Ada
super hra
|
articek
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2006 18:03
- Nahlásit
Cituška
No taky jí tlačí zem ( v koci měla molitan ), takže si to namířila směr sedačka ( křeslo vynechala, tam se nevejde )
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2006 18:12
- Nahlásit
articek
děláme diplomy, víš.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2006 18:32
- Nahlásit
Tommy Gun
10199/05
a mažu do roboty-ach jo
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2006 18:36 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Lenda
super, hodná - díky.
at ti to rychle uteče.
Jeste jsem zapomněl poporosit o datum narození Livie Jisuko. Můžeš mi to jeste písnout? Dík.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2006 18:43
- Nahlásit
articek
To je jasný, křeslo už je malý, a doufám, že máte sedačku rozkládací, ať mám mamča pohodlí
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2006 18:44
- Nahlásit
Teta
prosím prosím prosím
můžu taky dostat PF s Alexandrem?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2006 18:45 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Cituška
to víš že máme a v noci bude spát v posteli mrcha jedna
Dneska jako zkusila na nás dejchání, tak jsem jak magor začala přepočítávat dny a jen doufám, že je toho 2.11. viděl Bohouš poprvé svázaný
|
ola
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2006 18:54
- Nahlásit
Tommy Gun
Livia Jisuko 12.7.05
Tak jsme přijeli od manželovo rodičů. Jsem nacpaná jako koule. Dala jsem si závazek, že po Novém roce shodím aspoň pět kilo. Ty totiž do toho 31.12. ještě beztak naberu.
Jedno velký pozitivum - nechali jsme tam kluky a zítra jdeme UŽ v 9.00 ráno na kynologickou besídku. Doufám, že to přežiju! Otravu alkoholem jsem již jednou měla, takže vím, kdy mám dost...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2006 18:55
- Nahlásit
Teta
Mě ho taky pošli to PF. Já ho nikomu neukážu. prosííííííím
|