Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 657 . 658 . 659 . 660 . 661 . 662 . 663 . 664 . 665 . 666 . 667 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2006 19:21
- Nahlásit

ola
díky!!!!

corleona
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2006 19:30
- Nahlásit

Teta
První týden v květnu? Toš Prvního Máje jdem normálně jako každý rok do průvodu, já s Leninem a Tom s Marxem a pak už máme volno.. nejspíš

U mojí maminky taky kachna, knedlík, zelí.. Plzeň (chudák Tomík Birell), nebýt tam můj bratr se švagrovou, kteří neustále ryli do toho, že psi strašně smrdí, tak pohoda. Prchli jsme potom raději k Tomovým rodičům a tam další žranice.. Po nasednutí do auta nám ani nešly zavřít dveře, jak jsme byli nažraní

Ada
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2006 20:57 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Tak já se loučím a jdu se na ten zejtřek vyspat.Jak to vypadá lyže ani nepoužiju.(aspon si nic nezlámu) Tak se tu mějte.Oslavte pořádně novej rok. A hlavně toho moc nepište!!!!!!!!

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2006 11:06
- Nahlásit

Zdarec. To jste všichni tak přežraní, že nemůžete ani psát?

Cituška
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2006 11:20
- Nahlásit

Tommy Gun
Kdyby přežraní, my máme ještě dneska návštěvní den, nejprve tu byla moje sestra, teď se přežerem (máme husu) a odpoledne přijede Jitka za svojí holčičkou Kájinkou

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2006 11:32
- Nahlásit

Cituška
No my taky nějaký ty návštěvy provozujem. Ale jeste jsme stihli udělat diplomy a ted jdu dolaďovat smlouvu a jeste sem stačím psát. Takže se neflákat a psát. Já zas na psaní nemám čas ve všední dny. Z džobu by to šlo, ale nebudu dráždit hada bosou nohou. Občas na vás v práci juknu, ale přispěju případně až z domova. Zviklej Jitku, at se sem taky přihlásí a přispívá.

Cituška
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2006 11:42
- Nahlásit

Tommy Gun

Já mám dojem, že už sem jukala, ale ona nepíše ani sms, jen v případě nejvyšší nutnosti tak nevím nevím
ale pokusím se

blažena
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2006 12:57
- Nahlásit

hilfe, hilfe....
jsem přežraná k smrti, návštěvy už nemůžu ani vidět a pohádky taky ne
no ještě že už jdu zítra zase pěkně do práce
s námi celého jéžíška trávila jen Oxanka ( v zájmu zachování zbytků mého duševního zdraví), Oxanka je děfče skromný - ikdyž dostala přehršel hraček plyšových i pískacích - nejradši si hraje s petflaškou
jestli jí předtím Pretynka neměla ráda - teď vykopala válečný tomohawk s plnou parádou - s reportážemi z krvelačných bitek vás budu pravidelně seznamovat

Denisa
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2006 15:23
- Nahlásit

Ahojte,
tak já jsem asi na hoďku doma než vyrazíme na poslední návštěvu , tak využívám příležitosti, abych na vás jukla... neviděla jsem ani jednu pohádku, vlastně nic v TV neb jsme furt někde v čudu... už jsem úplně společensky znavena... a zítra jdu do hokny...
jó a dostala jsem 2x Chov psů od Procházky
a Giordina byla asi moc hodná celý rok, neb má dárků... všichni si na ni vzpomněli, je vidět, že je to fakt člen ne jedné rodiny, ale celých rodinných klanů...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2006 18:42
- Nahlásit

Denisa
to u nás teda co se týče Víti sme si na něj vzpomněli jenom my, nikde jinde žádný dárek nedostal, to od nás dostal dárky i našich a bráchy pes.

Dneska jsme byli u Zdenkoj rodičů a dostali jsme el.kráječ.Tuhle Zdeněk o něm něco řekl a já sem mu řekla že ho nechci, že mi tu akorát bude zabírat místo na lince, a že jsou spíš potřeba jiný věci, no a hle vybalíme krabici a tam docela velký kráječ, tak sem mu pak doma dala sodu, že to je kvůli němu protože tam u nich o něm něco plácnul a oni nám ho koupili. Mam radši když dostanem peníze a koupíme si samy co se nám líbí a nebo když se se mnou taky někdo poradí. Sem fakt docela nasratá.
Jinak teda ty vánoce mi přídou jak svátky obžerství, před chvíli sem akorát ze skříně vyndala dalších pár kalhot u kterých mi chybí aspoň 10 cenťáků na to abych je vůbec dopnula. Je to hnus.
Cituška
ještě k tomu plyš.boxerovi, jako hračka pro psa mi to příde divný. Je v něm totiž nějaký drát asi aby stál a i celkově to neni ten klasický měkký plyšák ale je docela tvrdý, Viky ten se mu furt snaží ukousnout nos který je z něčeho jako polystyren, včera byl pár hodin sám doma a boxera sem mu vzala aby ho hned neroškubal jenže on si ho sundal a odnesl ho ven kde na něj půl dne pršelo, takže už podle toho taky vypadá.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2006 19:50 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Tak máme za sebou Druhý svátek vánoční. The day of my dreams!! Cca před hodinou a půl telefonujeme přes Skype se skorošvagrovou a Kulekouškovi zapadla gumová kachnička pod skříň. Jdu ji vyndat z pod skříně. Dávám ji psům - vzal si ji Chovík, jeden Kulekoušův děsivý pohled a zavrčení směrem k Chovíkovi. To už mezi nimi bylil moje ruce. Čapnul jsem Kulekouše do náruče otočil se po zemi o 360 stupnu a snažil se ho zalehnout, aby se neporvali a aby nepřišel k úhoně. Mezitím jsem jeste stačil řvát na oba psy, panička odchytla Chovíka. Jak už dolehávám Kulekouše, ohnal se směrem nahoru a hustě ma rafnul do krku nad ohryzek. Výsledek = Kulekouš ok (pouze staré pokousání na levé tváři, opuchlé a trochu krví podlité oko - to vše z podstromečkový rvačky), Chovík včas odchycen paničkou, já návštěva chirurgie a 7 stehů. Kulekouš chudák po rvačce, kdy byli psi předáni na hlídání (než mě zašijou) mé sestře, ani nežral. Krvavá cestička od PC do kuchyně proběhla, stejně tak jako krev ve dlani a v kuchyňském dřezu. Na chíře mě chtěli holit 5 let starou, tupou žiletkou, prostě to nešlo - tak jsem poslal můj doprovod domů pro holicí stojek. Dovalili s holicim strojkem, oholil jsem si ranu, zavolali pana dochtora (spolužaka moji paničky). Napichal mi tam par stehu a jelo se dom. Lékařská zpráva: subj. dnes spadl bradou (spíš skoro ohryzkem) na skříň tržná rána pod bradou, jiné trauma neguje, v bezvědomí nebyl To že je ta rána zhmožděná a jsou tam šrámy po více zubech nikdo neřešil - naštěstí - jeste pak lítat s Kulekoušem na veterinu. Mám kvásně voholenej flek na krku (svépomocí), 7 stehů a hezký přelep gázou přes krk. Kdyby se trefil o 5 čísel vedle, má pěknou díru v krkavici. Jako útěchu jsem po opuštění ordinace dostal od paničky obrázek Temelína s kvásnými komíny a chladicimi věžemi. Přeju vám úspěšný zbytek dne. PS: začíná to přicházet k sobě ...... Ale furt si říkám že jsem na tom lépe než tendle - URL.

Cituška
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2006 20:07
- Nahlásit

Tommy Gun

Proboha, vy to tam máte jak koridu, já na tohle neměla nervy, tak jsme mladýho erdela ve 4 letech vykastrovali, (vadná srst, není chovný) a je fakt, že už po půl roce byl vidět výsledek a dneska spolu kluci žijou v pohodě, předtím to bylo jak u Vás...
Ani panáka si dát asi nemůžeš, dali ti antibiotika?

blažena
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2006 20:16
- Nahlásit

Tommy Gun
tý vole - to už přestává bejt sranda
nevím co na to říct - snad leda vykastrovat Kulekouše, stejně za to může a chovnej taky nebude

ola
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2006 20:52
- Nahlásit

Grrk, škyt... tak kynologická besídka byla super. Nacpala jsem se jako gule, vypila svařáček a proložila to mirabelkovicí, berentzenem, slivovicí a ještě trošku nějakýho domácího samoseru! Teď jsem sládovala talíř rybí polívky a je mi nějak těžko. Doufám, že v noci nebudu volat potrubní poštou...

Tommy
Přeju brzký uzdravení. Je to teda maso. Jak se k tobě Kulekouš pak choval? Měl aspoň špatný svědomí?

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2006 21:24 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

blažena, cituška
Kulky Kulekoušovi zůstavají a zůstanou! Jak bysme mu pak říkali a na čem ho drbali. Není problém si to s ním "vyříkat", asi na to třeba jednou dojde, ale nechci to lámat přes koleno. Vinu na tom nesu já, Kulekouš i Chovík.

ola
Chytil, trhnul a hned pustil. Uvědomil si, že nad ním není Chovík, ale páník. Dle mého se spletl v zápalu boje. Byl z toho špatnej, že ani nežral. Pak se ke mně tulil a chtěl se chovat. Voňuňal mě a měl takovej provinilej výraz. No co, njákej čas budu vypadat je zafačovanej jouda, ale z druhý strany - o jednu mužnou jizvu navíc.

corleona
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2006 21:53
- Nahlásit

Tommy Gun
Teda máte náš obdiv!!! Kam se na vás hrabem!!! Asi je všechny najednou povenčíme a vtrhnem mezi ně, abychom vás trumfli
Uvažuju, kam se nechám kousnout

Cituška
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2006 22:10
- Nahlásit

Tommy Gun

To jo, u nás šlo spíš o to, že mladej rval starýho a ten už se nemohl bránit a nakonec mi kousl i čubu, tak jsme uvažovali - dát ho pryč nebo co s ním? A nakonec protože psy zásadně pryč nedáváme, zvolili jsme kastraci a vyšlo to, pes je naprosto v pohodě a povahově se určitě nijak nezměnil, normálně bych k tomu nepřistoupila, ale nic moc jinýho nám nezbylo

Teta
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2006 22:33
- Nahlásit

Tommy Gun
Tak to je hustýýýýýýýýýý. Doufám že to bude brzo ok a že to moc nebolí.

Cituška
Corleona si z vás dělá prču, žádná PFka s Alexandrem není

corleona
Hele, dnes jsme se zpět od mamky a náš strom z Tater jsem ti musela vyfotit. Toto asi netrumfneš. Bohužel jsem tupá a pořád nechápu jak to sem dát. Když mi to někdo vysvětlí jak pro blbce tak to zkusím.

Teta
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2006 22:36
- Nahlásit

Jo, a bouch nám kotel a máme doma kosu. Jsem zvědavá jestli topenář bude ochotný přijít mezi svátky. Začínám být ráda že jdu zítra do práce a nebudu tady klepat kosu.
Jediné štěstí je že voda v druhém patře v koupelně jede na malou karmu takže alespoň tam je teplá voda.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2006 22:58
- Nahlásit

corleona
No v Pze na Braniku na klubovce chtel jit Kulekous (to mu bylo 11 měsíců) k prepravce s vašim "týraným" makaronem (vůbec se mu nelíbil) - chtěl jít provokovat a rozdat si to Itálie x Francie. Vůbec se mu Talián nelíbil. Kdyby byla pootevřená dvířka, tak dostala Francie od Itálie na p*del, jak na posledním MS světa v kopané a Francouze bychom sbírali po Braniku po kouskách.
Uvažuju, kam se nechám kousnout - o tom nemusíš ani uvažovat. To by asi stačilo cokoliv nastavit.

Teta
Trochu to přišlo k sobě, ale není to nic hroznýho.
Takže ted máte doma sibiřskou jedli v sibiřský zimě?

Cituška
I tak - gule zůstávaj a zůstanou na svým místě.
ATB nemám žádný - dyk sem se přeci jen "praštil o skříň". To na tom bylo asi to nejhorší - vymyslet co se mi stalo, doktor to stejně musel poznat - není blbej. Mimochodem, je to paničky spolužák z gymplu. A mít tržnou ránu o po zakopnutí a upadnutí na skříň .... Akorát měl péči o tetanovku. Tu jsem dostal asi před 4 lety, když mě sešívali poté, co nám zdrhli boxeři a pustili se do RTW. Uklouzla mi noha a "vjela" mi příto rotvíkovi do chřtánu. Díra do holeně, díra do lejtka. Tak to zalátali, dali mi ATB + něco na likvidaci mikrobů (to bude asi vědět Blažena, co). To jsem do sebe odmítnul cpát a bylo to fpoho. Tak ted snad taky.

Teta, Cituška, Corleona
Corleona si z vás dělá prču, žádná PFka s Alexandrem není

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2006 07:30
- Nahlásit

Holahej, tak kdo všecko de neska do hokny?

Denisa
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2006 08:43
- Nahlásit

Tommy Gun
já su hoknař, hééééč! ať se jizva brzo zacelí a máš recht, je to mužné!
Corleona si z vás dělá prču...no ta furt přece...!

corleona
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2006 08:48 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Tommy Gun
Tak mě napadlo, milovníku horrorů, že se Ti úraz stal, když jsme byli na str. 666 Psa máš z "ďábelské" stanice a původně se měl určitě jmenovat Damian S tím si nezahrávej!!! Satan přišel včera, den po Božím Hodu!

Libka
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2006 08:49
- Nahlásit

Ahoj, hodila jsem na net pár fotek Elišky.
Tommy Gun
Chudáčku, brzy se uzdrav........
Vcelka
My jsme zase dostali elektrický mlýnek na pepř, který funguje jen do chvíle, než tam ten pepř nasypeš

corleona
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2006 08:51
- Nahlásit

všem
se omlouvám, s tím PF a Alexandrem to byl fakt trapný žert

Teta
Ty, hele, já myslela, že ho chcete vystavovat i v Čechách a vy jste ho ořezali podle té stavebnice Lego, hambáři!

Libka
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2006 08:51
- Nahlásit

Taky makám

Lenda
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2006 08:53
- Nahlásit

Tommy Gun
To jste měli teda veselo.Ty antibiotika by jsi asi brát měl.Ty psí zuby jsou prevít.

Denisa
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2006 08:54
- Nahlásit

Libka
pěkný fotos! hele, ale ta fotka s tím růžovým pískáčkem a co to vůbec je za pískoně...? vypadá to na první pohled trošku jako erotiše pomůcka

corleona
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2006 08:55
- Nahlásit

Lenda
Tak jsem včera zjistila, že maminka B. je opět nakrytá

Libka
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2006 09:10
- Nahlásit

Denisa

Byla to flaška, ale vydržela asi pět minut
Jinak jsem se nechala inspirovat u Citušky a koupila pesanům kongy i s paštičkama a ty mají mega úspěch. Jo a jako Erotiše pomůcku prý můžu používat ten mlýnek na pepř.

Jo a protože se nám o Elišku tak hezky stará Ondry maminka, a je to takový její vnoučátko, tak jsem jí sestavila fotoknihu, Eliška od miminka až do teď, s nějakým povídáním, a totálně jí to dostalo, byla fakt dojatá.

<< 1 ... 657 . 658 . 659 . 660 . 661 . 662 . 663 . 664 . 665 . 666 . 667 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání