Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 657 . 658 . 659 . 660 . 661 . 662 . 663 . 664 . 665 . 666 . 667 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Stýnka
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 12:27
- Nahlásit

Ahojky všem
já tu ještě jsem ale doobjednám poslední 2 dopravy a mizím domů-a až do 3.ledna má od práce klid )

Jinak děkuju všem moc za PFka, jste šikulky.

A taky Vám všem přeju moc příjemné svátky plné pohody a klidu.
Ale já sem mezitím ještě určitě juknu.

Cituška
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 13:09
- Nahlásit

všem

také tu teď chvíli jsem, a přeju Všemnádherný vánoce, hlavně všem,kteří sem už nezabrousí během svátků

nemáte někdo tip, kde koupit misku na štěnda, která by byla členěná na víc oddílů? Prošla jsem mraky zverimexů a nic

kkathy
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 15:06
- Nahlásit

Taky přeju šechno nejlepší Ole a Unitce

Libka
U nás nápodobně, když nás Agí nevypeče, tak se tam potkáme... což teď vlastně nevim, jestli je dobře nebo špatně, když jste naše obří konkurence ve třídě, hihi

Corleona
To kuře pak můžou sníst uplně celý?
Já abych se přiučila, už se nám oslava taky blíží ...

Kulajda
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 16:09
- Nahlásit

Ahoj dekuji všem za PF moc hezky
Přeji vše nejlepší Ole a Unitce.
Ola já jsem v praci až do 20:00
a pak si to jedu mrskat taky do globu blééé chjo

Už se těším až budu sedět u telky a koukat na pohádky a požírat cukroví ..

corleona
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 16:32
- Nahlásit

Unitka všem děkuje, řeknu jí to, ale asi z toho nemá ještě rozum . To Ola si těch gratulací určitě užije víc!

kkathy
Kuře jim odejmem a zbavíme kostí a ty kusy masa dostanou do misky..

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 16:58
- Nahlásit

Komínářské PéeFko:
http://www.kominari.cz/diskuze/uploaded/img458ba4a 703dc9.jpg

Kulajda
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 17:04
- Nahlásit

Tommy Gun
to je dost drsný PF

blažena
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 17:12
- Nahlásit

Cituška
misku členěnou na víc částí jsem nikdy neviděla, na našem trhu je k dostání miska pro štěňata - takové veliké kulaté "cosi", má to plný a vyvýšený střed....
jinak jsem viděla spoustu fotek hlavně na německých stránkách - každý prcek má svojí mističku a všechny jsou zabudované v takovém stolečku, aby jim to neujíždělo....ale to spíš vypadá na domácí "hand made"

blažena
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 17:14
- Nahlásit

Tommy Gun
no a už jste někdy pokořili temelínský věže, máte to kousek a to je setsakra řáckej dymník

Stýnka
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 17:29
- Nahlásit

Cituška
ty misky s vícero "přihrádkama" co popisuje blažena co používají Němci jsou k dostání, ale asi spíš jen v cizině, u nás jsem je ještě neviděla.

Já jsem si ji nechala udělat od truhláře - deska na krajích s bočnicema a v té desce vyřízlých 6 otvůrku do kterých mi zapadnou misky. Používám ji ale jen pro boxíky, bostoňáčci by to měli jako mrakodrap

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 17:49 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

blažena
..... v JETE to na výstup nevypadá. Stojí tam "železná opona" pod proudem, plocha písku - aby bylo vidět stopy, žiletkáč, pohybový čidla, kamery..... nikdo by určitě nechtěl, aby na něj z Čáslavi přiletěli Grippeny. )) Ale v JETE je pokořeno - jeste když se stavělo, tak se tam kořilo. Na legál s ČEZem není řeč - když jim lidi choděj po kominech v tepel. elektrarnach a mavaj jim do kamer a píšou si o tom na veřejně přístupnej diskuzi a dělaj si z nich prdel. - tak se na nás vybodli. Posledni módou "kotelníků" a majitelů prekioobjektů je, nandavat na prvnich par metru kramlí nebo žebříku takovo plechovou "špr*ku" - zj. v Pze, centru dění SČK.

blažena
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 17:52
- Nahlásit

Stýnka
ahojky děvčico
to jsem ráda že tě tady vidím!!!!
co botoncí - kdy jdou první k novejm pánečkům

blažena
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 17:57
- Nahlásit

Tommy Gun
no kucí hlavně že se bavíte
hele a co kapříci - to je vraždíš sám?
u nás už taky dva plavou ve vaně, chudánci, ale poprava bude až zejtra

Cituška
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 18:12
- Nahlásit

holky díky moc, koupila jsem tři mističky a dala je na mělký plech s vystýlkou aby neujížděly, a možná, až jednou budu doopravdy chovat tak nějakou pořádnou koupím
myslela jsem si, že budou spíš v cizině

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 18:16 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

blažena

hele a co kapříci - to je vraždíš sám? - to ses poslala, ne? Já a zabít kapříka? Nikdy! Ale maso žeru a chutná mi. Ale stejně tak i džogurty. Sejry moc nemusím. Zabiju ledatak mouchu, to mi nečiní problém. Blbý Vánoce - chudáci kapříci. Lepší jsou kapříci z www.ivankukamarade.cz - těch by mohlo připlout víc a fúúúúúrt!

blažena
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 18:33
- Nahlásit

Tommy Gun
já taky zabiju tak leda tu mouchu
nemám ráda rybí polívku ani smaženého kapra, obojí pojídám s bambitkou u spánku abych nekazila morálku

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 18:51
- Nahlásit

blažena
no že by mi rybí polívka taky dvakrát chutnala se říci nedá a smaženej karpf mi stačí jednou za rok.

Stýnka
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 19:12
- Nahlásit

blažena
no právě že první jde už zítra-to bude zase smutku...
Ale majitelé vypadají jako fajn lidi, tam se bude mít Brave Hearth, srdíčko moje, moc dobře.

blažena
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 19:13
- Nahlásit

Tommy Gun
tak to jsi můj člověk
jdu pokrmit rodinu i tu divou zvěř a omdlím do postele, zejtra jdu do háku a su ňájá nedospalá, tož ahojky

blažena
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 19:17
- Nahlásit

Stýnka
statečný srdce to zmákne s přehledem
žádnej strach a spousta pišišvorů ti zůstane ještě doma, jedna možná i dvě botončí holčindy maj trvalý pobyt v rodným hnízdě na furt, ne

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 20:15
- Nahlásit

http://www.super.cz/vtipky/5812-pozor-na-nevhodne- darky.html

mistr
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 20:46
- Nahlásit

ahoj lidi, je tu někdo??? já zatím žiju.....vůbec nevím, co se tady děje a píše.........nějak nestíhám

Cituška
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 20:48
- Nahlásit

Tommy Gun

to je ale krásně hnusný

mistr

všichni asi uklízí a pečou

corleona
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 21:19
- Nahlásit

Cituška
Mě koupila kamarádka pro štěňata takovou trojmisku - veliká miska rozdělená na tři oddíly. Je plastová. Koupila mi je dvě a bylo to tuším ve Zvěrokruhu. Nám vyhovovaly, protože jsme měli tři štěňata..
Dělala jsem teď něco na webu, tak jsem je cvakla a frnkla tam fotos: www.maximusdeus.cz/misky.jpg

Cituška
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 21:22
- Nahlásit

corleona

to je přesně ONO! hned zkusím mrknout na stránky Zvěrokruhu, třeba budu mít vždycky tři, to je náhodou super, sice dneska už se trošku zamazaly než jsem je stihla odchytit, ale zatím dvě ruce a obličej je ideál Děkuju za tip

corleona
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 21:27
- Nahlásit

Tom dnes přivezel stromeček. Když jsem ho uviděla na terase, opřený o zeď, napadlo mě, že ho byl koupit v Tatranské Lomnici. Ale těsně po těch krutých vichřicích. Tvar netvar, spíš nevětve, než větve.. Má jít o stříbrný smrček. Stříbro se ale patrně postrácelo cestou z Ostravy na Bašku, jak ho vezl na střeše. Stromeček jsem dala do stojanu a chytli jsme záchvat smíchu. navrhoval, že pojede zítra koupit nový, ale já jsme to zavrhla s tím, že si budeme říkat, že jeho koupí jsme přispěli na konto "Ľudia, zachráňtě naše Tatry!".

Cituška
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 21:32
- Nahlásit

corleona

u nás je neustálý boj o stromeček živý (moje přání) a umělý (manželův super nákup před lety - vypadá jako živý )
Letos, protože kvůli porodní bedně máme zpřeházený byt, tak bude mini stromeček na stole a samozřejmě živý a JE TO!
Děkuju štěňátka ....

ola
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 21:40
- Nahlásit

corleona

Já jsem totálně grogy. Když jsem přijela z práce a slavnostně vypustila kapra z igelitky do vany, tak mi Zdeněk oznámil, že zkusí v koupelně VYSEKAT jednu dlaždici, protože si myslí, že tam není izolace a proto se v kuchyni na stropě udělal vlhký flíček. Za zvuku ran kladivem kráčím do mrazáku pro maso na zítra, načež mě šokovalo, že dvířka jaksi úplně netěsní. Vyvalila se na mě doba ledová a totálně namraženej mrazák! (Kuba si zřejmě bral před pár dny nanuk!) Takže přesun ledem obalaných zásob do mrazáku v lednici včetně úklidu vzniklého nepořádku. Fakt vánoční pohoda. K večeři jsem upekla dva pstroužky, za což jsem byla odměněna možností umýt tu hromadu nádobí. Opět nám neodtéká odpad!! Po zoufalém štourání v odpadu a aplikaci Krtka jdu dát ven kočce žrádlo. Ta kočičičí čůza se mě tak lekla, že při skoku z okenního parapetu shodila lampičku ze zavařovací sklenice, kterou dělal Kuba ve školce... Zametla jsem střepy! Tomu říkám začátek klidných svátků...

corleona
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 21:44
- Nahlásit

Cituška
Taky se mi snažil vnutit "jako živý". Ale neustupuju..
Ustoupila jsem jen letos Mišanovi, poprvé má chudáček baňky! Byla jsme ortodoxní perníkově-slaměná. Letos mě obměkčil,ale nakoupila jsem je všechny baňky v oranžovo-zlato-medové. Dokonce jsem sehnala i ty pidi světýlka v orange barvě! Jenže synátor byl opět ale zpruzen. Kde jsou prý nějaké červené, modré a zelené baňky!!!!!!!!!!! Tak příští rok mu asi nakoupím ty plastové svítící muchomůrky!!! Už to kašlu.

Cituška
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 21:56
- Nahlásit

corleona

umím si to představit, mám doma "skoro" puberťáka
U nás taky převládají ozdoby slaměné nebo vyrobené, naštěstí nikdo z nás baňky neprožívá, a ty co máme, jsou taky zlato-medové.
Krásnou dobrou noc, dneska to balím brzy, mám nějak dost

<< 1 ... 657 . 658 . 659 . 660 . 661 . 662 . 663 . 664 . 665 . 666 . 667 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání