| Autor |
Zpráva |
corleona
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2006 22:19 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Jdu taky padnout do bezvědomí a budu doufat, že aspoň ten kapr, co koupil a je už v mrazáku, je normální a ne nějaká čudla..
ola
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2006 23:45
- Nahlásit
kkathy
No tak hlavně, že se uvidíme a pokecáme! Konkurence nekonkurence
ola
corleona
My máme letos živý stromek poprvé, a já ho ještě neviděla! Ale už jsem byla varována Jo a ozdoby, taky jsme nikdy neměli baňky, ale letos jsem měla v plánu zlatočervený baňkový stromek. Ondra mi řekl, že ozdoby zařídí, nevydržel a nakoupil slaměnky, perníčky, dřevěný panáčky................
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2006 00:23
- Nahlásit
Libka
Máš pravdu, asi nechám nakonec toho našeho vořecha doma, abych mohla se všema pořádně popovídat
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2006 00:25
- Nahlásit
Libka a ostatní
My máme každoročně perníčkovo-zvonečkovo-slaměný ozdoby, ale předtim jsme měli boxerku normální, tu to nezajímalo, takže jsem zvědavá, co bude Agí vyvádět na svoje první vánoce...tipuju, že nejdřív pujdou dolu zvonečky a hned za nima perníčky
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2006 00:27
- Nahlásit
...jo a to ani nemluvim o chudáčkovy okousaný jedličce, Agáta dřevo (a jehličí) miluje
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2006 09:12 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
kkathy
Agáta dřevo (a jehličí) miluje - na jiné debatě jsem četl, co ten váš "červotoč" dostane všechno pod stromeček! No lepší páníky si snad Agí nemohla vybrat. Už máte svetr?
Artroza
Tak co, už disponujete nějakým lepším internet kanekšn?
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2006 10:33
- Nahlásit
Tommy Gun
ani mi nemluv....
vylicim osobne, to se totiz s kyslikem jinak neda
mam pripravene testo na vanocku, zaktualizovano a jdu se juknout, esli davaj nejakou pohadku
|
articek
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2006 10:41 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Artroza
ty už komunikuješ doma?
Na tom PF je zakladatelka Z Ringu?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2006 10:47
- Nahlásit
Cituška
Jo! Zapomněla jsem pochválit ty štěňata.. Fakt moc pěkné!!!!! Gratuluju!!!!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2006 10:53
- Nahlásit
corleona
tak to mám radost, děkuju.
Na podzim bych chtěla nakrýt znovu a nechat si žíhanou fenku.
Nepopřemýšlela byste do budoucna o vhodném psovi vzhledem k mojí fence? Paní Jindrová si Vás velice váží a sama mi řekla, že si mám nechat poradit
Krásnou sobotu
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2006 11:03 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Artroza
Ty vogo, fakt pečeš vánočku, jo? To neumim
Já už jsme posnídala bramborový salát, co jsem dostala od maminky. Jsem prase, co furt jen mluví o tom, jak bude držet dietu
Dneska ráno nastala opravdu veselá situace. Tom nemá ještě ani jeden dárek, tak že vyrazí na nákupy Auto dvakrát škytlo a nic. Tak zavolal synovi,ať přijede a odtáhne ho do servisu a sedl si do obýváku vedle toho stromečku z Tatranské Lomnice. No byla to dvojka!!!!
PS: V tom teple se stromku přes noc navíc zkroutily ty pavětve dolů, jako bychom ho už měli asi měsíc. Spodní větve lehly až na zem. Přišel Mišan a říká: "A kam jako dáme ty dárky?" Tak jsem odpověděla:"Synu, to asi znamená, že letos dostaneš prdlačky.."
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2006 11:05
- Nahlásit
Cituška
Ojej.. já a radit! Navíc Mobidik nasadil vysoko laťku!!! Su bezradná!!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2006 11:05
- Nahlásit
corleona
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2006 11:07
- Nahlásit
corleona
Tak já proberu ty Vaše psíčky pantoflíčky a těch ostatních a dám návrhy a Vy pak jen řeknete JÓ a nebo NÉÉ
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2006 11:51 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Artroza
... tudle přišel jeden klient udělat si trvalák a zaplatit jednorázovým příkazem zřízení netpřipojení. Když jsme viděl, že za zřízení dal 3600 Kč + bude za pěcetdvanácku platit 832 Kč měsíčně, protočily se mi panenky. Kyslíci jsou pěkní hajzlové vycaný! Nějaký signál u vás vzduchem neproudí? Nebo kabelová TV?
Hele, už jste odpovídali "co je to Tanoni"?
corleona
My cca jeste pred hodinou taky nemeli stromek. Pak ho pritahla Kulekoušova panička z Lidlu - rostlej v květináči - zlevněnej na kilo. Vypadá fcelku slušně.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2006 12:44
- Nahlásit
corleona
...... tak našemu stromečku už můžeme přidat přívlastek "pochcaný".
|
articek
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2006 12:54 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Tommy Gun
tak to má asi Artroza stejné problémy jak mi s připojením . Hned jak nám skončí smluva utíkáme triskem od kyslíku. Máš nějaké doporučení? Ne přes kabel.
Corleona
nebylo to za dob poradců chovu, kdy doporučovali spojení psů lepší? Já to nezažila, tak nevím, ale nějaký odborník by se asi začínajícím chovatelům hodil, ne? Co ty na to?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2006 12:58
- Nahlásit
articek
hodil hodil, přitakávám
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2006 13:10
- Nahlásit
Cituška
ovšem kdejaký PCH nevidí za hranice svého kraje.
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2006 13:34
- Nahlásit
Tommy Gun
No a to ještě nevíš, že jsem teď přijela z nákupu a Agátce přikoupila ještě pod stromek vepřový ucho, a žvejkací vrtulky pro lepší chrup a svěží dech (aby měla taky něco papacího, co se pod stromečkem dobře najde)
Svetr zatim nemáme ... ale mám vybraný.Jen jsem ho nechtěla objednávat přes net a radši tam s ní zajedu ho vyzkoušet, v lednu jedeme na hory, tak bude potřeba ...
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2006 13:56
- Nahlásit
Tommy Gun
A někdy ani za hranice své zahrádky, já vím
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2006 14:08
- Nahlásit
Cituška
....... ani za hranice své zahrádky - ještě lépe řečeno!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2006 14:09
- Nahlásit
articek
No právě.. není poradce jako poradce..
Tommy Gun
Mě u Kysliku končí smlouva 22. února, takže 22.ledna pádím do jejich pobočky a ukončuju smlouvu.
Mě počítač při každém zapnutí vyhledá 3 vzduchem lítající poskytovatele. Tak vždycky jen vzdychnu, poděkuju za nabídku a připojím se přes O2. Ale už brzy to bude jinak !!!
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2006 17:37
- Nahlásit
Tak se mi po 3 dnech podařilo odvirovat počítač, nyní už jsem v bezpečí. Provedla jsem první pokus v základním grafickém programu a stvořila PF. Většina z vás jej má v mailu, tak snad to dorazilo. Omluvte prosím sníženou kvalitu, jsem grafický barbar!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2006 18:01
- Nahlásit
Ahoj všem.Ty vogo.Tam mám celou hlavu obmotanou obvazem bo moje kupírované ucho nevydrželo nápor Adelaidiného drápu.Celá jizva se mi rozjela a bolí to jak čert.Krve jak z vola.A to jsem ještě od 9hod od ráno da 3hod odpoledne byla na dvou cvikoších.Tak si holky zařádili.
Artíček
Jak jsi mi psala o Ščep.... tak se omloůvám že jsem se ho zastala že nám dobře radil.Dnes jsem poznala co je to za arogantního člověka atd......
|
articek
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2006 18:21 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Ada
to chce klid Holt jsem člověk, který to řekne na plnou hubu co si myslí ( o lidech i o psech ) a někdy s tím prostě ostatní nesouhlasí. Takový je život. Byl to i bohoušův názor a ten se bohužel plete málo kdy.
To si ještě neviděla jak to vypadá u nás po tréninku nebo závodě když kritizujeme svý psy.To je teprve ktitika a pěkná Itálie. Ale jak si už kolikrát psala si obklopená jinými lidmi, který jsou opravdu znalý, tak se jich drž.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2006 18:28
- Nahlásit
Ada
A co ta jeho čubinka?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2006 18:34
- Nahlásit
articek
Čubinka je bombardák ale jinak tady bych to neprobírala.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2006 18:34
- Nahlásit
Markét
PF dorazilo, ale bez přílohy, ale děkujem
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2006 18:35
- Nahlásit