Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 657 . 658 . 659 . 660 . 661 . 662 . 663 . 664 . 665 . 666 . 667 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
corleona
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2006 10:57
- Nahlásit

ola
Před smrtí ještě dostal od Fee pořádného hubána!

Tommy Gun
Toš Pedro se mi líbí víc než jeho pes
Pes je to hezký, ale do trenek jsem si z něj necvrnkla. Jeho ségra s mi líbí daleko víc. Pozorovala jsem ho v kruhu v Lisabonu dlouho a zařadila si ho dokonce mezi psy ke krytí. Myslím, že není úplně krátký, co jej hlavně z našeho seznamu vyřadilo. Není důležité, aby krycí pes byl šupa. No a teď když už je i dokonce v Itálii, poměrně dostupný. V tom Portugalsku měl vyhrát, tam ho myslím tím V2 poškodili. Chudák Pedro - byl zklamaný Pro neinformované: K výrazným kladným Pedrovým "vlastnostem" patří i to, že chová krom boxerů i bostony a Nunýnkovi udělil na Atiboxu v Mariboru výbornou

corleona
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2006 11:04
- Nahlásit

Teta
Jsem ráda, že díky PF jsem měla tu čest konečně vidět Alexandra!

Lenda
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2006 11:08
- Nahlásit

Poraďte mi,jak s psí rýmou.B. má rýmu a občas kašle.Jak ji léčíte?Můžu s ní jít na malou procházku nebo držet jen v teple?

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2006 11:10 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

corleona
To já už Alexandra viděl 3x nebo 4x - chlapec roste jako z vody!

Pes je to hezký, ale do trenek jsem si z něj necvrnkla. - no díky Bohu, že po světě neběhá moc "hezkejch" psů. To by Alberto pořád jenom pral.
Chystáme se najaře směr Novi Sad, tak říkáš Pampersky pro jistotu s sebou?! To kdybych si jenom nestříknul do textilu, před nějakým psem. Pampersky by měly udržet i tu horší "variantu".

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2006 11:35
- Nahlásit

Ten mě dostal, sob jeden pos"l"anej:
http://www.reindeerarmwrestling.com/

corleona
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2006 11:36
- Nahlásit

Tommy Gun
Jedno balení si pro jistotu vem. Kde jinde by měli být ti nejhezčí..

ola
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2006 11:36
- Nahlásit

Tommy Gun
corleona
Musela jsem se smát, protože Fee naprosto samostatně chodila do koupelny (otevřela si dveře) a čučela do vany. Vypadalo, že jí je kapříka líto. Prázdná vana ji vyloženě zdrtila. Odměnou jí byl kapří měchýřek, který si čmajzla dřív, než stačil uschnout.

Markét
Na té fotce to vypadá, jako by měl kapr dva přední zuby. Docela jsem se zasmála.

Lenda
Radši ji drž v teple. Dej jí olízat lžíci medu. Na rýmu teda nic nevím...

Stýnka
Obě sestřenčiny děti zvrací a srajdí už dva dny. To je toho asi po republice vícero...

Cituška
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2006 11:37
- Nahlásit

corleona

No hned je mi Pedro s těmi bostonky sympatický! I ten pes ujde
I mně se čím dál víc líbí psi a feny s bílými znaky

Teta
prosím prosím já neviděla Alexandra nebo nemám PF

podařilo se mi ty rarachy nafotit pod vánočním stromkem, fuška, ale nakonec po vyplácání mnoha fotek aspoň tři vyšly

Cituška
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2006 11:39
- Nahlásit

Lenda

na kašel dávám tymomel, polévkovou lžíci 2krát denně a zabírá super!

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2006 11:55
- Nahlásit

corleona
..... mám vzít i pro tebe?
Případně vezmu maxibalení pro všechny, kdo tam pojedem, at tam neděláme našemu klubu ostudu. Chodit tam pocaný a podělaný - to by nebyla dobrá vizitka.

Lenda
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2006 11:56
- Nahlásit

ola
Takhle Brau čučela na kapry v kádi.Ten útrpnej výraz,když je ten chlap přehazoval.Dokonce se celá rozklepala.

corleona
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2006 12:00
- Nahlásit

Tommy Gun
My budem s Artrozou potřebovat spíš ty pytlíky na hlavu..

Cituška
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2006 12:23
- Nahlásit

oprava

kaše Happy dog je super, jen musí člověk číst pečlivě návod a přijít na to, že je potřeba ji namočit (mléko nebo voda) do hodně tekutiny a dost dopředu

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2006 12:30
- Nahlásit

corleona
My budem s Artrozou potřebovat spíš ty pytlíky na hlavu. - to není problém. Řekneme Tetě, ona vám určitě opatří slušivé pytlíčky KOMWAG.

corleona
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2006 12:55
- Nahlásit

Tom právě přišel z lesa z procházky se psy. Na lesní cestě prý potkal mladý pár s dětmi - nesli všichni prázdné košíky. Byli prý nadělit zvířátkům rohlíky, perníky, ptáčkům lůj.. Takže naši psi už jsou po večeři Dorvali se ke krmelci a všechno prý ti hňupi závratnou rychlostí sežrali. Nechci vidět ty kotce zítra ráno - ten lůj pro ptáčky, to bude asi srajda. Pak potkali Oldu Šetrhenda na koni (nad náma jsou stáje a je to tady samý kovboj se střapcema na gatích a kloboukem), ale to je prý stačil ještě odvolat. Ještě že tam tudy ale zrovna jel a pak je už měl Tom na vodítku, protože metr před nimi vyběhl zajíc a to jak je znám, bychom museli odložit štědrovečerní večeři, chodit s baterkou po lese a volat a pískat.
No.. za chvíli jde s druhou várkou psů, tak když tak něco zase napíšu

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2006 13:24
- Nahlásit

corleona

Teta
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2006 13:58
- Nahlásit

Tommy Gun
pytlíčkz KOMWAG????????

Corleona
Mlč ty bonzačko jedna!!!

Jo, jsem na svátky u mamky a četla jsem tady tvůj příspěvek o stromečku. Radí ti ho pověsit za špičku ke stropu aby se tam ty dárky vešli!
Mimochodem, V Praze máme úplně stejný strom. Estli ten Tom a David nechodí do stejných Tater!

Tak všem přeji krásné vánoce, dobrou večeři a heyké dárky.

corleona
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2006 14:07 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Teta
No čus. Jsem si na Tebe opět vzpomněla, jeblo mi znovu v zádech. Na Štědrý den - báááááječnéééééé.
Tom už totiž včera dostal od jednoho ze svých synů dárek a dal si tu krabici už pod stromeček (lépe řečeno ke stromečku ) No a já jsem se jala dnes vytírat, tak jsem to chtěla odklidit - pafla jsem krabici a jééb. Bolest v zádech jak sviňa. Já jsem totiž tu krabici vzala a očekávala jsem, že nebude prázdná, ale vůbec jsem nečekala, že mu Honza fakt koupil ten svěrák do dílny, co si Tom přál..
Takže cukroví prokládám brufeny..

PS: Jen tak pro zajímavost, až budete v ňákém tom Obi, Bauhauzu či Hornbachu, zkuste si nějaký ten svěrák potěžkat

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2006 16:38 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Teta
pytlíčkz KOMWAG???????? - to sou ty pytlíčky na psí hofínka, co visí na votpatkovejch koších. Corleoně a Artroze by se krásně vyjímaly na hlavách. Prořízly by si otvůrky v písmenku O a A, aby vubec něco viděly a mohly by tlachat a určo by je nikto nepoznal. Horší by bylo, kdyby jim někdo pochválil, že jim to neska náramně sluší, jestli např. nepoužily nové oční stíny.

corleona
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2006 18:45
- Nahlásit

Tommy Gun
HAHAHA.. si koluduješ!

Heč, u nás už byl Ježíšek!!!!!

Nunyk žmoulá opičku, Vikina doluje rolničku z míčku, Koki chrochtá hrošíkovi do ouška a Maxík trhá lvíčka. Až ráno budou obdarováni ti momentálně kotcoví..

Chodka
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2006 19:13
- Nahlásit

U nás už je taky po ježíšku a velký úspěch sklidil hrošík,ani na klobásky nedošlo teď tu Meggina píská a my statečně posloucháme.Hezké vánoce.

Ada
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2006 20:22
- Nahlásit

Tak u nás už taky ježíšek naděloval.Z oblečků holky mooc nadšené nejsou ale pelíšky se jim líbí.Aida se snaží žirafě ukousnout hlavu a Fatty se snaží někam schovat plyšového pudla.No co kdyby ho Aida náhodou rozcupovala místo ní. A kočky už zbaštili wiskasky a spokojeně chrupkaj na okně.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2006 21:23
- Nahlásit

Já už sem dokonce dala nějaký fotky z ježíška na stránky
Viky dostal plyšovýho boxera kterýmu dal hned pěknou sodu a střídal ho s pískací kačenou, která ještě kupodivu stále píská.
Hezký zbytek večera všem.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2006 21:38
- Nahlásit

Jo a ještě sem zapomněla, dostala jsem od svého chotě zajímavou knížku, vyšla teprv nedavno a je to
Praktický návod pouze pro ženy a jmenuje se Jak pochopit muže, zatim sem do ní koukla jen tak trochu ale moc se mi líbí, Zdeněk v ní teď leží prý aby se podival co mi to vlastně koupil, jsou tam totiž docela zajímavý věci, on si myslel že poté co si jí přečtu tak ho budu ve všem chápat, všemu co dělá porozumim a tak, jenže tam jsou i mimo vysvětlení proč třeba chlapi nedávaji nádobí do myčky, proč neradi nakupují apod.takový věci jak od něj nejsnáze dostat nějaký kačky, jak na něm poznám nevěru, jak na jeho matku apod. Jakou lest na něj použít aby se chytil. Móc pěkný dárek. Už se těšim až do všechno naštuduju a použiju v praxi.

Cituška
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2006 22:17
- Nahlásit

Vcelka

To jsou krásný fotky, a na toho plyšovýho boxíka jsem se koukala, chtěla jsem ho koupit synovi, je suprovej

Já dostala vysavač na psí chlupy

Ada
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2006 22:47
- Nahlásit

Cituška
Vysavač na psí chlupy by se mi taky šiknul
Já dostala dva aporty,stopovačku pytel granulí,svítící obojky,dvě vodítka na obrany,jedno výstavní a peška.
Samozřejmě spoustu oblečení,dvě knížky od Granta nějakou kosmetiku a různé drobnosti.Ale stěma věcma pro psy jsem čučela.To měli naši moooc dobrej nápad.

Cituška
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2006 22:56
- Nahlásit

Ada
To máš fakt bezva rodiče, ty moje by to v životě nenapadlo!
Tak krásnej večer a užij si hory

Ada
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2006 23:00
- Nahlásit

Cituška
No to si je teda užiju.Neumím lyžovat.To bude rodeo.Já si to raděj ani nechcu představovat.

Markét
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2006 23:47
- Nahlásit

A koukejte, co mám já! (Teda kromě další spousty skvělých darů, ale tohle je prostě bomba!!!)

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2006 23:56 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Tak u nás odpolední procházka taky byla, pak smažení kapra, Orioník chovík hodinu a půl stál nebo ležel přede dveřma a hypnotizoval kliku ode dveří, kdy už se konečně otevřou. Pak dostali psi kapra a salát. Teprve pak jsme jedli my. Poté se šlo ke stromečku. Chovík se vrhnul na dárky a začal vybalovat. Nejvíce se mu líbila kost - prostě žrádlo. Kulekouš si tahal všechny dárky do postele a tam je vybaloval. Pak se šel Orioník chovík napít, a na chvilku opoustil svou kost, mezi tím přišel Kulekouš a proběhla výměna pohledů na to se spustila rvačka přímo pod vánočním stromkem. Ods*al to Kulekouš: voko podlitý krví, natržený spodní víčko, krvavá tvář. Oko má nateklý jak Rocky po 15 kolech. Ta naše hovada se porvou i pod vánočním stromkem a to jsme je hlídali. Ale byl to mžik.

<< 1 ... 657 . 658 . 659 . 660 . 661 . 662 . 663 . 664 . 665 . 666 . 667 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání