Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 657 . 658 . 659 . 660 . 661 . 662 . 663 . 664 . 665 . 666 . 667 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
corleona
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 10:06
- Nahlásit

Lenda
Tak to my víme, že jak to začne hořet, tak to je ámen!

Při stavbě skladu jednou po chtěli hasiči vypracovaný "Plán hašení". Tom jim na to odpověděl: "Chlapci, to se nehasí, to se jen zdrhá."

articek
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 10:06
- Nahlásit

corleona
Kup si Baladur, ten je teď hodně kvalitní

articek
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 10:07
- Nahlásit

Artroza
no a nebo připravím sýrové chlebíčky

blažena
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 10:07
- Nahlásit

ahojky všem, vyjíždím za pakůpkami

corleona
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 10:08
- Nahlásit

articek
moje značka je Saint Agur

articek
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 10:09 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Artroza
my jsme byli před týdnem v Letňanech v Tesku o půlnoci a úplně vybrakováno, ale blíž máte Hypernovu v Pruhonicích, přímo skvěle se tam nakupuje, hlavně o půlnocí

Artroza
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 10:11
- Nahlásit

corleona
to se nehasí, to se jen zdrhá
se asi divili co????

articek
tebe a s plnou lednicí
proc zrovna ja??????
hele a vis co se rika: jak na Novy rok, tak po cely rok... takze by jste si mohli udelat kontrolu hned v den narozeni..

ola
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 10:12
- Nahlásit

Sdělila jsem šéfstvu, že mě už nebaví předstírat pracovní nasazení a v poledne valím dom. Musím s klukama na sádky pro kapra. Vana už je napuštěná. To bude mít FeeBee zase na co čučet!

articek
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 10:25
- Nahlásit

Artroza
jo pak budeme velkovýrobna štěňat s vyžranou lednicí
no podle toho jak se Bohouš tváří, nebudeme mít štěňata pěkně dlouho

articek
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 10:26
- Nahlásit

Artroza
musí se začít u tebe, máte štěňata starší.

Artroza
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 10:26
- Nahlásit

ola
si dobre udelala

articek
pockej, jeste je nemate a uz takhle? vzdyt jeste jste tam ani tu kontrolu nemeli.....

articek
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 10:30
- Nahlásit

Artroza
no jo, ale byli jsme předem upozorněný

Vcelka
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 10:30
- Nahlásit

Uuááá tak sem se před chvíli probudila
ola
tak od nás všechno nejlepší, hodně štěstí, hlavně zdraví a ať tu vydržíš ještě aspoň dvakrát třicet.
Hmm krém 30+, zrovna včera sem koukala že bych si ho koupila od Dermacolu jenže oni maji jen 25+ a 35+, tak zatim se ještě vejdeme do 25+. Chjo taky mně to za čtvrt roku čeká a Denis tebe vlastně taky co?
Ty dnešní a zítřejší nákupy budou asi děs, sem ráda že už se tomu vyhnu.

Tak sem dneska akorát stála u okna směrem k sousedum když sousedka nesla štěňatum žrádlo jestli se to tak dá nazvat. Ona je (10ti týdenní štěňata) snad krmí jen vodou s mlíkem nebo co to bylo, tak nějak to ale vypadalo. Ráno sem je slyšela kňučet až k nám do ložnice. Hrůza.

ola
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 10:36
- Nahlásit

Vcelka
Uuááá tak sem se před chvíli probudila
A to říkáš nám, co už tu od rána makáme?
Díky moc za přání.

Právě mi volal choť, že jel okolo sádek a fronta lidí šustících igelitkou se táhne prý 2km k městu. Bože, to zase bude. Vydržet tam a uhlídat, aby ani jedno z našich dětí nespadlo do vody případně neokusilo vodu z kádě!

articek
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 10:39
- Nahlásit

Vcelka
to je ještě neprodala?

articek
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 10:41
- Nahlásit

ola
vše nej

Vcelka
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 10:48
- Nahlásit

ola
no sem vás chtěla trochu poškádlit
2 km fronta? Tak to bych snad si radši místo kapra koupila něco jinýho. Vždycky strašně lituju ty lidi co musí pracovat v obchodech, ty musí ty vánoce a lidi uplně nenávidět.
articek
ještě neprodala ani jedno, ani nevim jak moc se snaží je prodat. Jak znám její chamtivost, tak určitě ani nesundala dolu cenu aby spíš byla šance že si je někdo vezme. Kdyby se aspoň snažila aby trochu vypadali, aby se těm případným zájemcům líbili, ale oni jsou jak malý čuňátka, špinavý, mokrý a smradlaví.

ola
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 10:49
- Nahlásit

articek
Díky! Když vidím svoji růžovolící bábinku, který bude 10.1.2007 devadesátdevět let, tak si říkám, že vypadá 1000x líp než já po ránu!

ola
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 10:52
- Nahlásit

Jdu učinit pokus číslo 2 směr masna!

Artroza
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 10:58
- Nahlásit

ola
ja jsem byla v Bauhausu a tam maj akci: za 700Kc utracenejch dostanes poukazku na slevu 100Kc z kapra.... takze my mame bauhausackyho mrtvyho... ale maj tam ceduli, ktera me dostala: zbaveni zivota- 10Kc...sem nevedela, ze najemna vrazda je tak levna

Denisa
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 11:07
- Nahlásit

ola
jé, tak všechno nej nej nej k narozkám a ať se ti splní všechna přání a nejvíc tohle - přemluvit "hlavu rodiny" ku dalšímu placatcovi!!!

Denisa
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 11:08
- Nahlásit

já mizím směr střed města do bank a na poštu a táááák (poseldní dárky)... tak kdybych se nehlásila, tak mě odchytli a jsem v blázinci!

Libka
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 11:08 - Změnil/a: Libka
- Nahlásit

Dannie
Tommy Gun
kkathy
Moc děkuju za úžasný PF!
kkathy
Do Brna jsem Elíška přihlásila, takže jestli nás nevypeče háráním, nebo něčím dalším, tak určitě razíme.
Denisa
Ty boxerky na tvém PF mi připoměly, že jsem dostala k narozeninám jedny vopravdický od kolegů z práce.
Vcelka
ty lidi co musí pracovat v obchodech, ty musí ty vánoce a lidi uplně nenávidět
Tak já jsem dneska doma, ale do práce razím zítra a pozítří. Ty návaly jsou fakt šílený, ale my si z toho děláme spíš prču, lidi ve frontě jsou nasraný, funěj, brblaj.......Máme normálně čekačku, takže si lidi berou lístečky s pořadím, občas někdo zaspí, mezitím si přivoláme dalšího, a to kolikrát nemaj ty lidi daleko od toho, aby si nafackovali. No a hlavně v neděli, to už budou chodit takový ti zoufalci - dejte mi všechno co máte........

Denisa
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 11:11
- Nahlásit

jo a ještě...Vcelka
jo jo, čeká, to bude legrace, třicátnica! fůůůj, jak jsme se jim s holkama posmívaly, si pamatuju, legraci si z nich tropívaly když jsme je někde potkaly na díze či v báááru... že vyzobaný slunečnice... a teď se budou smáti nám až někde vlezeme no ony se už beztak smějou jistě...

Denisa
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 11:13
- Nahlásit

Libka
ježiš, ty já chci taky!!! se máš!!!

Artroza
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 11:20
- Nahlásit

tak ja mazu!
takze krasne svatky vsem, hezky si to uzijte...

snad jeste dorazi to nase PF vecer

Libka
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 11:21
- Nahlásit

Bych úplně zapoměla, přeju Ole vše nej k narozeninám, ty jsi byla teda takový skorovánoční dítko

A jedna velká gratulace pro Unitku

articek
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 11:25
- Nahlásit

mažu do globusu
Všem co jsou napojený jen v práci a i ostatním přejem pěkné svátky a bohatého ježíška

alli
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 11:26
- Nahlásit

ola
Tak vše nejlepší . Allis už teď čučí na kapra ve vaně, neb dnes jsem místo do práce razila s mladým k doktorovi, protože ho dorazil včerejší výlet se školou do vánočního Brna, ale z výletu byl nadšený, akorát teď kašle a kašle...

Za chvíli taky vyrážím ještě na nákupy...

Teta
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 12:14
- Nahlásit

Fšem
Tak když konečně dodělám tu nejnutnější práci, otevřu cz-psa a přelouskám těch x stran, tak zjišťuju že každý je mezitím fuč.
No to je bordel, a co teď tady jako budu dělat?
Je tu vůbec ještě někdo?

<< 1 ... 657 . 658 . 659 . 660 . 661 . 662 . 663 . 664 . 665 . 666 . 667 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání