Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Šňůra
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
Autor Zpráva
rendik
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2005 11:26
- Nahlásit

Tak jsem tu stránku na webzdarma smazala a dám jí někam jinak,chtěla jsem tam mít i videa a webzdarma jdou dát jen soubory do 2MB...

rendik
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2005 12:10
- Nahlásit

Azoracek
Kde máš ty stránky?Koukala sem,že si je z webzdarma přesunula...

pigie
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2005 15:28
- Nahlásit

kejta
Nie, ja si psa nikdy nepripinam. Ja ho iba zavolam k nohe a musi ist pri nohe. Ak ma tendencie vystartovat, chytam ho rukou za kozu na krku. Ibaze doteraz som bola trocha benevolentna a napr. ked sa hral s inym psom a v dialke sa zjavil treti, tak som dufala, ze proste nevybehne, ked sa hra s jednym. Takze teraz si ho proste privolam k nohe a hotovo. Ono je to tazke, ale mojho psa opusta akykolvek zaujem o zradlo, hracku, palicku (co inokedy je jeho najmilsia vec), ked sa zjavi na obzore pes. Privolanie mam velmi dobre zvladnute u malych psov. Tam sa otoci, aj ked uz sa vybral ho preskumat. Pri velkych to proste riskne, hoci vie, ze ho necaka nic dobre a pridem si okamzite pre neho...

Ak mi povies ako na to inak bez snury, tak OK. Som pripravena pocuvat

kejta
# Zasláno: 31 Pro 2005 15:42
- Nahlásit

Holka,fakt nemám tucha. Šňůru bych ale asi považovala za krok zpátky a jestli je ten tvůj ňoumík stejně vy....,jako ty moje,tak to stejně pomůže,jen když jí bude mít na sobě furt.Jak jí pak sundáš,jsi tam,kde jsi byla předtím,než si jí nandala. Já to u těch mejch mrch řeším házením klíčů. Dokonce už tim věčnym tréninkem začínám mít lepší mušku.

pigie
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2005 17:54
- Nahlásit

kejta
Hm, ved prave aj ja snuru povazujem za krok spat. Hlavne, ked pes v drvivej vacsine posluchne. Kluce ked po nom hodim, ked sa uz rozbehne za psom, tak to vobec nezabera... Ja to proste budem riesit takto. Snad pochopi, ze k psovi sa dostane, az ked ho uvidi, sam sa zaradi k nohe a ja ho potom pustim... Na to je vychcany dost, aby to pochopil. Trieskam si hlavu o stenu, ze som na tom netrvala vzdy. On to totiz ako stena vedel...

Azoráček
# Zasláno: 31 Pro 2005 18:55
- Nahlásit

Tak lidi už mě tu máte
rendik
Mám je na ic, tam je 100MB zdarma volných a jen za to, že budeš mít nahoře ten proužek s reklamouFakaj taky dobře, tak co

Azoracek
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2005 18:56
- Nahlásit

Tak vám něco musím říct. Dneska zas obrat, Azorek mi poslouchal Prostě jsem zavolala a i když s otálením, ale přišel. Já to fakt nechápu

rendik
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2005 19:54
- Nahlásit

Azoráček
Napiš mi prosim adresu-taky si je tam zkusim dát..
Azuorek si asi řek,že aspoň na Silvestra by moh poslouchat..Kim takovýdle období má taky-jeden den poslouchá úplně perfektně a jindy ne...

pigie
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2005 20:01
- Nahlásit

rendik
Azoracek
Musim suhlasit. Tie potvory posluchaju. Ja som vcera bola vytocena do biela a dnes mi nedal ani jeden dovod sa nan hnevat

rendik
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2005 20:11
- Nahlásit

pigie
Mě dneska Kim taky docela poslouchal,asi se na nás domlouvají!Potvůrky jedny...Jak Hugo snáší petardy?

pigie
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2005 20:14
- Nahlásit

rendik
Uplne v pohode. On na balkone spi, ked okolo to bucha a ked je to uz fakt hlucne, tak sa presunie dnu a lahne si spat k mojim noham

rendik
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2005 20:16
- Nahlásit

pigie
Kim taky spí-tady lidi střílí až kolem půlnoci..Nevim,jak bude reagovat,ale na střelbu na cvičáku skoro nereaguje...

pigie
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2005 20:20
- Nahlásit

rendik
Na cvicaku Hugo nikdy nemal vobec neakciu, akoby bol hluchy, ani sa neotocil za zdrojom zvuku, hoci nam strielali za chrbatom Tu sice pocuva, co to, ale potom zase spokojne da hlavu na zem a zavre oci. Uz prisiel dnu Ide sa poriadne vyspat Tu to okolo polnoci je ako po jadrovom vybuchu. Ziara ako na poludnie a rachoty, ako za druhej svetovej... Ale ked to prezil ako 6mesacny uplne v pohode a so zaujmom, tak teraz nemam obavy Drzim palce, nech to Kim tiez zvladne OK

rendik
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2005 20:26
- Nahlásit

pigie
Díky,já doufám,že to bude v pohodě.Když naposled byla na cvičáku střelba,tak byli psi v odložení,Kim celou dobu koukal na mě-až když se pudlík co se bojí petard po střelbě zved,tak se za ním otočil,taky vypadal jako že je hluchej,ale kdyby někdo zešeptal "na" nebo"tumáš"nebo"poď si pro piškotek",tak by letěl jak neřízená střela..

pigie
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2005 20:32
- Nahlásit

rendik
To nas Hugo v odlozeni sa vyvali na bok a natahuje sa A ked je teplo tak normalne zaspava Dokonca zostal na boku rozvaleny v odlozeni, ked k nemu docupitalo 4-mesacne stena! A to je co povedat Ale na cvicaku mal vzdy poslusnost na 100% mimo cvicaku to je horsie... Raz som ho odlozila pred postou a ja si isla vyzdvihnut zasielku do vlastnych ruk. Bola tam fronta, 5 ludi predo mnou aj som rozmyslala, ci v lete vydrzi na tom betone (ale v tieni) a ked som sa otocila, tak akurat isiel oproti mne, cez celu postu presiel!!! Tak rychlo, ako sme sa vytratili z tej posty by ani zlodeji nezmizli

rendik
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2005 20:37
- Nahlásit

pigie
tak to je dobrý!Kim se v odložení ve sněhu válí,když není sníh tak leží a štěká a když je horku tak leží,leží a funí...Ale ve městě jsem ho ještě neodkládala-on by totiž chtěl odejít s prvním člověkem,který by kolem něj prošel s jídlem v ruce

pigie
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2005 20:40
- Nahlásit

rendik
Steka Kim na povel? A ked ano, bol ochotny stekat aj vo velkej horucave? Hugo tento povel, ked velmi tazko dychci nesplni...

rendik
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2005 20:45
- Nahlásit

pigie
Když mam v ruce něco co hooodně chce,tak štěká vždycky,když ne,tak jen někdy.Učim ho štěkat na hračku,nejdřív jsme štěkali na pamlsek,ale on někdy jen klapal hubou bez zvuku a na cvičáku nám řekli,že je to tím,že ten pamlsek tak chce,že má v krku sliny a nemůže štěkat...Když ale poprvé na cvičáku štěkali na povel všichni psi najednou,tak jen seděl a zíral

Azoracek
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2005 20:53
- Nahlásit

rendik
pigie
Tak právě u nás jsou 2 povely, které umí téměř vždy...a to jsou právě 2 povely, které nejmín potřebuju A jaké? Podej pac a štěkej štěkej se naučil za jeden den uplne bezproblému a jakmile zvednu prst a zakmitám, hned štěká

Azoracek
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2005 20:54
- Nahlásit

A s petardama nevím jak na tom jsme, neznám jeho reakci...ale když někde poblíž vybuchla, stáhnul ocas a byla doba než ho zas narovnal

pigie
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2005 21:02
- Nahlásit

rendik
To Hugo steka vzdy, okrem horucav. Vtedy strasne dychci, ale vtedy nestekaju aj ine, omnoho menej zasrstene psi, preto sa pytam

pigie
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2005 21:03
- Nahlásit

Azoracek
Aj ja stekanie povazujem za najmenej potrebny povel

Azoracek
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2005 21:14
- Nahlásit

pigie
A zrovna ten umí nejlíp

pigie
Člen
# Zasláno: 1 Led 2006 10:52
- Nahlásit

Takze nas vycvik klop-klop zatial v pohode. Proste psa dam k nohe a musi ist pri nej, ak mam zaujem ho pustit pohrat sa, tak si najprv musi sadnut, az potom dostane volno. Je to o vcasnom pozorovani okolia, ale vyhovuje mi to ovela viac. Uz mame za sebou dnes rano aj stret s Adelkou (BSP) a nezdrhol mi, hoci som ho musela trochu sklbnut za kozu na krku, aby pokracoval v ceste, ale BSP na dva metre, dokonca ho isla pozriet (vtedy som ho mykla) a Hugo to zvladol. Vzala som to tadial aj cestou spat a bolo to uz bez dotyku, hoci som tentokrat medzi nimi nestala ja, takze mal vacsiu sancu sa vysmyknut, keby chcel. Tak isto to fungovalo u nasich znamych, svorky 3 retrieverov, zase k nohe, posadit a potom volno. OK , nedal mi sancu sa od vcera poobedia na neho sa hnevat! Snad nam to vydrzi po cely zbytok roku

rendik
Člen
# Zasláno: 1 Led 2006 17:13
- Nahlásit

pigie
No vidíš,přeju ti,aby vám to takhle vydrželo!jak na nový rok,tak po celý rok ne?Kim byl dneska taky celkem hodný-chodíme se šňůrou a schválně ho beru v lese tam,kde bych čekala srnky (nebo aspoň stopy),dneska jedna vylítla kus před náma.Kim jí neviděl,ale pak přišel na její stopu,rozběh se,já jsem zavolala-Kim běží,tak jsem škubla šňůrou,Kim zíral,zavolala jsem znova a už byl u mě..
A včera petardy a rachejtle zvládnul na jedničku-dokonce chtěl za těma světýlkama běžet a prohlídnout si je zblízka...

pigie
Člen
# Zasláno: 5 Led 2006 18:30
- Nahlásit

Ja sa musim pochvalit, zatial nam to slape ako hodinky. Uz min. 5 dni som sa na psa ani raz nenahnevala ale ani trosicka. Slape ako hodinky. Ma tendencie sa obzerat, ked mi ide pri nohe, zaostavat alebo predbiehat, ked vidi psa, ale usmernim ho, zopar krat som ho odchytila (uz si davam fest pozor a neujde mi, aj keby velmi chcel) a proste je to OK Aj bez snury A pes sa na mna nepozera tymi ocami, ty zradkyna, co to je?

pigie
Člen
# Zasláno: 5 Led 2006 22:38 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

Ludkovia, ono to je zabava! Mna dnes pes posluchol tam, kde predtym, by som teda moc sanci na uposluchnutie nemala. On sa mi rozbehol za psom (ja som ho vtedy nevidela, mala som kapucnu, ale drzanie tela psa mi napovedalo, o co sa jedna), tak som po nom ostro zvolala sem a moj pes proste prisiel ku mne Vratil sa mi od toho isteho psa, ku ktoremu mi zdrhol pred dvoma tyzdnami Mal tendencie ist s hlavou vyvratenou dozadu, aby na neho videl, ale on normalne, na prvy povel, bez zavahania pocuvol! Ja som teraz momentalne najstastnejsi clovek pod slnkom.

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Led 2006 22:43
- Nahlásit

Jen tak dal....

petl
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 12:30
- Nahlásit

To vám tedy blahopřeju, ta moje pejsa začala stávkovat až teď skoro v roce. Doteď bylo přivolání kdekoliv od čehokoliv a poslední týden napodruhé, napotřetí...nebo taky ne...
Nejlepší je že když po mém zavolání tedy jako příííííjde (myslím vélmi pomalu) tak jí přesto všechno musím pochválit. Uf, asi mi ty žlučovité pochvaly brzy dojdou...

pigie
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 14:32
- Nahlásit

petl
Vsak moj ma 1.5 roka! A ja som nikdy nemala pocit, ze by bol v puberte! On ju chytil asi pred mesiacom, dvoma a presne tak ako pises sa spraval aj on. Pomalinky, este si aj zazival a tak. Dovtedy som s nim problem nemala, fenky ho nezaujimaly a tak. Az raz proste zacal. No a zda sa, ze teraz zase skoncil Klop-klop, aby som to nezariekla

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání