| Autor |
Zpráva |
pigie
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 21:09
- Nahlásit
rendik
mne to pripada, ze si tie fotky nenatahala na server ale stale ich mas doma. Alebo mas zle cesty k fotkam....
|
kejta
|
# Zasláno: 30 Pro 2005 21:11
- Nahlásit
Ať dělám co dělám,nejde.Furt křížky.
Jo Piguš,kat nevim,kdy tyhle miminka dospívaj,ale řekla bych,že to tak do věku dvou let možná trvat bude. Ale neděs se hned,fakt to nevim,myslim si.
Rendiku,tak ho pust do ulic,on si tam jistě někoho k snědku najde.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 21:13
- Nahlásit
pigie
No,to bude asi tim...Ale teď nevim co s tim-natáhnout na webzdarma všechny fotky?Potom ale budu muset cestu k fotkám napsat před webzdarma že jo?Ježiši,je to na mě ňáký složitý...
|
Azoracek
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 21:14
- Nahlásit
rendik
Nemáš tam někde mezery u nazvu fotek? Nemáš tam háčky křížky? Nemáš fotogalerku pojmenovanou s diakritikou?
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 21:14
- Nahlásit
Azoracek
Snad ne,mě mate,že mě se to zobrazuje v pohodě..
|
Azoracek
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 21:15
- Nahlásit
V čem děláš stránky?
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 21:15
- Nahlásit
kejta
No jo,když my bydlíme na vesnici-skoro na samotě..
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 21:16
- Nahlásit
Azoracek
Golden html editor...V čem sim je dělala ty?Máš je moc pěkný !
|
Azoracek
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 21:16
- Nahlásit
rendik
jako když dáš adresu těch stránek tak pak fotky tam máš v poho?
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 21:17
- Nahlásit
kejta
No, u nas mi chovatelka povedala, ze fakt az po troch rokoch zostanu naozaj flegmatikmi a nie ako teraz, ze je to flegmatik reznuty divochom
|
rendik
Člen |
- Nahlásit
Azoracek
Jo,mě to normálně takle na internetu zobrazí všechny fotky...Zkusim je ňák dostat na ten server...
|
Azoracek
Člen |
- Nahlásit
rendik
Jo tak golden ten jsem si ted stáhla...taky bych se v tom ráda naučila Jednu chvíli jsem se učila tagy a psala to do poznamkače, dnes mi kamoška poradilo tohle...
já dělám zatím v FP
Kdybys dělala v FP, poradím, ale v tomhle nejsem zběhlá
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 21:18
- Nahlásit
rendik
Vsetky fotky si nahrala na web? Neviem, ako to chodi na websnadno... Ale isto tam mas chybu a ked to zobrazuje tebe, tak potom cesta fotiek nie je spravna. Vedie k fotkam na pocitaci a nie k tym na webe...
|
Azoracek
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 21:18 - Změnil/a: Azoracek
- Nahlásit
rendik
Fotky máš skutečně jën v kompu...ale jak to dostat ven, to fakt u goldenu netuším
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 21:19
- Nahlásit
rendik
Boze az teraz citam. Jasne, musis to dat na web a prepisat cesty k fotkam Takze moj tip bol spravny
|
Azoracek
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 21:20
- Nahlásit
Teda to jsme odbočili Nebylo to forum o šnurách?
|
pigie
Člen |
- Nahlásit
adresastranky/cestafotky na stranke tak nejak
|
kejta
|
- Nahlásit
Proboha lidičky,o čem se to tu bavíte? Proč hned mluvíte čínsky,když nám to doteď šlo tak pěkně česky a slovensky?
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 21:23
- Nahlásit
Díky!!Už se na tom pracuje,dyť řikám,že sem antitalent ..
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 21:23
- Nahlásit
kejta
My sa len bavime html jazykom
Inak som zvedava ako dopadne vecerne vencenie Huga s mojim priatelom, dala som dokonalu instruktaz, ale pochybujem, ze to zvladnu...
|
Azoracek
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 21:24 - Změnil/a: Azoracek
- Nahlásit
Lidi já pro dnešek končím, doufám že toho moc nenapíšete
jinak možná zítra dám na stárnky hafo novejch věcí, tak dyžtak pak dám vědět
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 21:24
- Nahlásit
rendik
Nie si, to by si sa nepokusila o ziadnu stranku
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 21:25
- Nahlásit
Azoracek
Papa a tesime sa.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 21:29
- Nahlásit
Azoracek
Papa!!!
pigie
Teď mi zas hlásí,že mam některý fotky moc velký-se na to můžu vy....!!!
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 21:29
- Nahlásit
rendik
No, urcite je tam obmedzenie v Irfanview hromadne vsetky fotky zmensi a zkomprimuj
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 21:39
- Nahlásit
Jo jo, zlobím se, a přemýšlím jak vylezu na strom aniž bych si něco polámala My totiž chodíme do lesa a tu jsou buď smrky nebo tlusté listnáče bez větví dole
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 21:41
- Nahlásit
Terri
Tak to chce nejaku horolezecku vybavu. Vzdy hodit lano cez konar a vytiahnut sa
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2005 08:36
- Nahlásit
Tak ja to vzdavam. Dobrovolne. Sunura to nie je to prave pre mna. Schvalne hovorim mna. Kazim tym aj to, co ten pes ma. Ja som totiz neschopna po a) vcas zareagovat b) tym padom vzdy najskor sklbnem snurou a potom dam povel. Takze som skazila zopar privolani a pes nado mnou teraz kruti hlavou. Je uplne nesvoj. Ja sa na to vykaslem. Ja si ho radsej vzdy dam pri nohu, ked budeme obchadzat nejakych velkych psov. Proste to vzdavam. Pes by sa to urcite naucil, keby ho viedol niekto iny, kto so snurou vie narabat. Ja som proste idiot...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2005 10:24
- Nahlásit
pigie
Nevzdávej to, zkus šňůru třeba na chvíli a přivolej ho jednou a odepni ji. No a tak postupně a vždycky si rozmysli přesně co chceš udělat. Pak to teprv použij v kritické situaci (s velkým psem).
|
kejta
|
# Zasláno: 31 Pro 2005 10:33
- Nahlásit
Piguš,rozmysli se co chceš.Šňůru? Tak ale šňůru a jenom ji. Nebo učit psa poslouchat bez ní z jakéhokoli důvodu?Tak ho to uč bez ní,ale nepatlej jedno s druhym.Pak si totiž ten tvůj miláček velice rychle spojí to,že když má šňůru-poslouchá,když se odepne,tak povinnost poslouchat končí a toto nežádoucí spojení je snad ještě horší než situace,ve který už teď jsi.
Jo a bejby,myslet si,že to uhlídáš a psa si hned jak uvidíš jiného psa připneš,tak to tě ujišťuju,že neuhlídáš,ale jinak obdivuju tvůj optimismus.
|