| Autor |
Zpráva |
Terri
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 18:15
- Nahlásit
Jak to tak všecko čtu, tak se zlobím na štěníka úplně zbytečně
|
kejta
|
# Zasláno: 30 Pro 2005 18:22
- Nahlásit
Prdlajs zbytečně,zlob se,dokud mu to není jedno,že se zlobíš.Až mu to začne bejt šátek,tak pak to teprve bude blbý a zbytečný.
|
Azoracek
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 18:23
- Nahlásit
kejta
Tak to už se stalo Už mu to je přímo šála
|
kejta
|
# Zasláno: 30 Pro 2005 18:32
- Nahlásit
No právě. Otázkou je,co s tim.Jak toho tvýho bambulu přimět,aby mu to šála nebylo.
|
Azoracek
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 18:38
- Nahlásit
Tak to je otázka.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 19:20
- Nahlásit
Azoracek
No, Hugovi ani tri tyzdne nebudu stacit, odhadujem to na tri mesiace, minimalne...
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 19:22
- Nahlásit
kejta
Terri
Moj pes ked som ho ignorovala (po uteku a prichode), tak VZDY od uplneho zaciatku si siel po svych. Proste si isiel cuchat dalej. Ked ako ja sa o neho nezaujimam, tak asi nemam teraz naladu.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 19:50
- Nahlásit
Koukám,že se to tu docela rozjelo .Ale řešení nic moc,co?My od včerejška chodíme se šňůrou-dneska na ní málem oběsil retrívra i s paničkou ,ale aspoň ho přivolám...Jo,taky jsem zkoušela ho ignorovat když se nám v lese ztratil a pak si po stopě došel domů.Do večera jsem s ním nemluvila,chvíli se vtíral,ale pak ho to přestalo bavit a tvářil se,že ho vůůbec nezajímám.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 20:05
- Nahlásit
rendik
Jo, jo. Ja dufam, ze snura pomoze, ale nutne k tomu to halti potrebujem, aby to bolo dorazne. Tu u nas v obchode pozerali na mna ako na vola, ze to co je to HALTI. Som sa citila ako idiot...
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 20:17
- Nahlásit
pigie
Teď si taky trochu připadám jako idiot,protože taky nevim,co je to halti..
|
Anonymní
|
# Zasláno: 30 Pro 2005 20:23
- Nahlásit
Čau Piguš,tak teď právě mi ruply nervy taky. Překvapivě mě ale nenakakaly ty moji dvě mrchy,ale nějaká dementní paní s labradorem.Pochva jedna.
Rendiku halti=halti ohlávka.Koukni na nějakej odkaz,nevim,jak ti to mám popsat.
|
kejta
|
# Zasláno: 30 Pro 2005 20:24
- Nahlásit
ten anonym jsem já.zapoměla jsem se přihlásit.
|
Azoracek
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 20:29
- Nahlásit
kejta
a čímpak tě naštvala?
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 20:35
- Nahlásit
kejta
Tak už jsem zjistila jak ta ohlávka vypadá,sice moc nechápu jak to funguje,ale aspoň vim "vo co go" .
pigie
Když jí neseženeš ve zverimexu můžeš si jí objednat přes internet
|
kejta
|
# Zasláno: 30 Pro 2005 20:36
- Nahlásit
Byla jsem s holkama a s kámoškou,co má taky fenu akity inu (jméno-Akita) na prochajdě a holky si v klídku lítaly a kravily. Kolem šla paní s labradorem. Holky se rozeběhly k němu.Já vidouce,že paní nehysterčí,tak jsem si je ani nevolala zpátky. První doběhla Akita,pak moje malá a naposledy Corala. Paní jen lustrovala,zda to nejsou psi. Když se ke psovi blížila Cora,tak paní dostala hysteričák a začala rvát psa k sobě. Abych jí uklidnila,tak jsem jí řekla,že je to taky fena a že se nepere. Paní mi začala nadávat,jak nejsem blbá,že i když je to fena,tak tři feny že jsou už smečka a kdyby ho začaly trhat,tak nemá šanci to ustát. Odvětila jsem paní,že je nesmírně inteligentní,zavolala holky a chtěly jsme jít do háje. Pani nepřestávala pískat,tak jsem začala já.
|
kejta
|
# Zasláno: 30 Pro 2005 20:38
- Nahlásit
Já tuším,jak halti funguje,ale nikdy jsem jí neměla,takže si netroufnu ti to tady popsat. Jinak by měla sloužit k tomu,aby se zabránilo,aby pes tahal.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 20:39
- Nahlásit
kejta
To se nedivím!Mě jednou dědek v lese seřval za to,že pes nemá náhubek-a to byl na vodítku a dědek měl psa v autě (zřejmě bez náhubku a vodítka).
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 20:40
- Nahlásit
kejta
Já ho teď učím tahat sáňky,takže bych spíš potřebovala něco aby tahal
|
kejta
|
# Zasláno: 30 Pro 2005 20:44
- Nahlásit
Tak na to halti určitě neuplatníš.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 20:46
- Nahlásit
kejta
No,to asi ne,ale vim o pár lidech,co by ji pro psa potřebovali jako sůl-škoda,že už je po Vánocích
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 20:55
- Nahlásit
rendik
Ano, ale chcela som ju predom okukat. A na slovensku neni ani v internet obchodoch a z ciech vsetko trva a je drahsie... Ale pojdem do toho, ak do troch dni nezozeniem tu. A halti stahuje cumak dolu na hrud. Pes sa preto automaticky zastavi, aby si po prve nezlomil vaz a po druhe je to podriadovaci postoj.
kejta
To poznam velmi dobre. Akurat, ze ja som sa este psickarom vytocit nedala. Teda dala, ale vtedy, ked bol moj pes napadnuty, nie ze moj si priel ocuchat a psickar chytil hysak, ze ako mozem mat tela na volno po meste...
|
Anonymní
|
# Zasláno: 30 Pro 2005 20:58
- Nahlásit
pigie
Tak to je chytrá věcička !Musim se pochlubit-právě se mi povedlo vytvořit Kimovi webový stránky-zatim tam toho moc neni,ale myslim,že fotogalerie by se ti mohla líbit ...Adresa:www.nfpeskim.wz.cz
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 20:59
- Nahlásit
Anonym jsem já !!!
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 20:59 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
rendik
Stranka je OK, len fotky mi nejdu zobrazit...
Ja ta spoznam aj pod Anonymem
|
kejta
|
# Zasláno: 30 Pro 2005 21:00
- Nahlásit
člověče,já mám teď nějak v poslední době kliku na samí voly.Jestli je to těma vánocema či co?
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 21:02
- Nahlásit
pigie
Teď jsem to schválně zkoušela a zobrazí se mi všechno...Jen některejm fotkám to trvá dýl..
|
kejta
|
# Zasláno: 30 Pro 2005 21:04
- Nahlásit
Sakryš,mě to taky nejde.Na stránky jsem se dostala,dokonce jsem si tam i přečetla,že je to taky fundlák,ale Kima tam mám v každé věku jako malý červený křížek.Člověk by čekal,že aspoň trochu vyroste a nic.Krmíš ty ho vůbec,chudáka?
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 21:06
- Nahlásit
rendik
Bohuzial nic ani pod IE ani Firefoxom. Kejta, skus aj ty, ci nie som sama...
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 21:07
- Nahlásit
kejta
Ja mam v poslednej dobe kliku na vystrelky svojho pubertalneho psa. Ak u fundlakov trva puberta do 3 rokov, tak spanombohom....
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 21:07
- Nahlásit
Sakra lidi,jak je to možný?!Mě se to zobrazuje..Zkusim to ňák poštelovat,ale sem dost antitalent,takže sem ráda,že sem ty stránky vůbec zprovoznila ...Chudáka krmím,ale už pomalu nemám čím-kdybyste měli doma přebytečnýho člena rodiny-sem s nim!!
|