| Autor |
Zpráva |
Erin
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2009 11:03
- Nahlásit
Maya
Koukni sem mají od Laube za skvělou cenu
http://eshop.salonoliver.cz/hrabicky/vycesavacpods adylaube2
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2009 01:12
- Nahlásit
Erin
Dík za tip, to jsem nevěděla, že už to někdo obšlehnul.
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2009 09:12
- Nahlásit
pigie
Stalo, nechapem ako som mohla bez toho doteraz zit
Hojky , no to je super Hugo musí být nadšnej ! Dík za ukázku , jdu do toho , sem evidentně sto let za vopicema
Erin
Včera sem byla na Pragobestu tak sem doufala , že ho tam koupím ale nic , žádnej stánek letos jen Oster ( ty neměli )
a ISB , Royal .. ty ten poklad máš odkud ? V tom odkazu je od Laube potřebuju ten větší to je už 1500,- ale budiž no , sice sem si řekla že z Olivera už nic ale atˇnežeru
kokoška
máš mailíka
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 10:55
- Nahlásit
Ten furminátor někdo prodává i na aukru:
http://aukro.cz/item803101334_furminator_small.htm l
|
Alka
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2009 21:47
- Nahlásit
tak jsem měla tu čest vyzkoušet Furminátor na vlastním psíčkovi, když jsem to vzala do ruky tak jsem se tvářila jako že toto teda přece nemůže nic udělat. Omyl , jsem nadšená a neodolala jsem a objednala si ho.
Fakt to bere jen podsadu, a srst je pak nádherná, a jako že Marunka nesnáší česání, tak stála jak přibitá
|
Tinta76
|
# Zasláno: 20 Lis 2009 07:51
- Nahlásit
kokoška
objednávám si věci z USA, vychází to mnohem levněji než u nás.
sím tě, na kolik to vyjde? koukám, že na aukru teď nějaký jsou kolem šesti stovek ... chtěla bych ten střední ... mám tyhle hrabičky vod Barona a na Kytku jsou vcelku naprd
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2009 10:18
- Nahlásit
Tinta76
teď jsem objednávala ten největší a vyšel na 1100kč. Ten prostřední stojí 46 dolarů, což na naše vyjde 850 kč.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 20 Lis 2009 10:21
- Nahlásit
kokoška
a to objednáváš od výrobce nebo kde? páč koukám, že ceny se velice různí (na ebay), ovšem netušim nakolik to jsou originály ... na tom aukru to je taky nějak levný ...
|
daches
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2009 10:28
- Nahlásit
Ahojte, chtěl jsem se zeptat, zda náhodou nevíte, kde by se dala sehnat tato napodobenina Furminátoru / http://www.prechovatelov.sk/eshop/psy/uprava-srsti -kozmetika/duo-eliminator.html /
Měl jsem tu čest s ním vyčesávat Velkého Knírače a nemohu si to vynachválit...Prodávali to na NVP v Brně, ale než jsem tam došel, měli zbaleno a byli pryč (( Stálo to tam cca 350Kč.
Kdyby jste o tom někdo věděl, dejte mě prosím zprávu na meil : jambo11@post.cz a nebo sem. Díky moc
|
Romana Kaňová
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2009 10:29
- Nahlásit
Mohu ho jen doporučit. Také mám furminátor ten největší, objednávali jsme si ho hromadně od známe, která je v USA a vyšel mě i s poštovným na 500Kč(výborná cena). Nejdříve jsem si říkala to je dobrá reklama, potom jsem si ho půjčila od kamarádky a teď už ho má v mém okolí skoro každý )
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2009 10:33
- Nahlásit
Tinta76
objednávám z internetového obchodu v USA, jestli chceš, můžu ti na mail poslat odkaz. Mám s nimi výborné zkušenosti, není problém od nich objednat i cokoli jiného.
můj mail je le.ska zavinac email.cz
|
Tinta76
|
# Zasláno: 20 Lis 2009 10:51
- Nahlásit
kokoška
a kdy budeš něco objednávat? že bych toho využila, ale můžu až v prosinci po vejplatě ... těch vosum stovek je vodpovídající cena za vánoční dárek pro čokla Rexík dostal bundičku, Kytka bude mít hřebínek
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2009 11:15
- Nahlásit
Tinta76
objednávám, nepravidelně, když o to budeš stát, domluvíme se na termínu, ale počítej, že doba doručení je cca 3 týdny.
Do vánoc by se to asi nestihlo.
Jestli chceš podrobnosti, jak se to dělá, pošli mi mail
|
Tinta76
|
# Zasláno: 20 Lis 2009 11:22
- Nahlásit
kokoška
mejl mám pod členem, tak mi, prosím, písni ... díky!
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2009 12:01
- Nahlásit
Tinta76
mas mail
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2009 09:49
- Nahlásit
Tak jsem se nechala zlakat a vcera jsem ho taky objednala, jsem moc zvedava jak bude fungovat a tesim se az dorazi. Na anglicke eBay vyjde na cca tri stovky i s postovnym. Neuveritelny rozdil proti tomu co za to chteji v ceskych e-shopech.
|
Alka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2009 13:36 - Změnil/a: Alka
- Nahlásit
jo taky jsem to koupila na anglickém ebay, akorát že neumim anglicky a nemám zahraniční platební kartu, takže využívám zproztředkovatelskou firmu. Ale i s jejich službou mi to vyšlo víc než o polovinu levněni, než u nás v ČR
Kaccka
myslim že budeš opravdu spokojená, já si ho fakt nemůžu vynachválit, kopec chlupů a spokojenej pes
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2009 14:10
- Nahlásit
Lidi, vy mě tak nabouráte, že si to snad taky koupím. Teda ne si sobě ale psovi (kdo že založil tohle téma...?)
|
Tinta76
|
# Zasláno: 21 Lis 2009 14:19
- Nahlásit
Tak mě teď akorát pěkně štve, že musim čekat až do vejplaty, dřív to vobjednat nemůžu
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2009 14:24
- Nahlásit
Ale dobrej vánoční dárek by to teda byl! Dyť ten můj pes má už všechno, stejně nevím, co bych mu jinýho pořídila. (Kéž by se daly suchary a vepřový pacičky kupovat několikrát ročně na každou oslavu i ostatním členům rodiny...)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2009 14:26
- Nahlásit
Prosím, můžu se taky přidat k těm zahraničním nákupům? Pochopila jsem, že je to ve více velikostech, potřebovala bych asi small. Na šeltice.
|
Alka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2009 14:26
- Nahlásit
corgi
(Kéž by se daly suchary a vepřový pacičky kupovat několikrát ročně na každou oslavu i ostatním členům rodiny...)
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2009 14:43
- Nahlásit
Biluška
Dá se to koupit na ebay buď z UK nebo teď koukám že podobný ceny jsou i v Německu.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2009 18:14
- Nahlásit
Alka
Jakou zprostředkovatelskou firmu? A kde přesně na ebay? Taky chci koupit, ale s tou českou cenou musím počkat po vánocích, kdyby to bylo o polovic levnější, tak bych snad mohla hned.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2009 18:49
- Nahlásit
Maya
Stačí zadat do googlu třeba "zprostředkování ebay" a nějaké firmy vylezou
|
Alka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2009 23:14 - Změnil/a: Alka
- Nahlásit
Maya
jo bud to zprostředkování ebay, nebo do vyhledavače zadej ebay.cz , vyjede ti to...
a zboží jsem si našla na ebay.co.uk
Tam zadáš do vyhledavače furminator a vyjede ti spousta prodejců...a pak už jen vybíráš. Musí ale zasílat do Evropy a přijímat platby paypal(ten prodejce), a odkaz na to zboží zadáš do objednávky té firmě
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2009 07:28
- Nahlásit
kokoška
Už se nemůžu dočkat , když tady čtu ty ódy ! Díky
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2009 10:30
- Nahlásit
omlouvám se za reklamu, ale jestli sháníte kamenný obchod, kde ho mají, tak jsem ho včéra viděla v Petplanetu v Brně /Palackého třída/
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2009 10:32
- Nahlásit
kachna_
Otázka zní, za kolik Na netu se to fakt dá sehnat do 400Kč, v obchodě je to možná lepší v tom, že si to osaháš, máš to hned, víš, co kupuješ, ale jestli je to třikrát dražší...
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2009 11:57
- Nahlásit
kachna_
nemohla bys prosím zjistit za kolik mají ten největší a zda je to originál ? Já si objednala už od kokoška takže se už nemůůůžu dočkat , ale už mám další zájemkyni s jihorusem ...
A holky jak tady píšete že to vyšlo na 400 ,- to je také ten veliký a origoš ?
|