Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Furminator - máte, znáte?
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 25 . 26 . >>
Autor Zpráva
Blatonova
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 09:26
- Nahlásit

Oznamuji tímto, že jsem výše nabízený Furminátor M prodala a není tudíž již dále k dispozici

Tinta76
# Zasláno: 12 Bře 2010 09:56
- Nahlásit

krapulinka
Ahoj, tak nějak zběžně jsem přečetla Vaše forum. O furminátoru uvažuji již několik dní a tak by mě zajímalo, zda s ním někdo má zkušenost na krátkosrsté psy bez podsady? Já mám doma křížence jezevčíka se stafordem, takže podsadu nikde nepobral žádou, ale líná teda neskutečně. A česání gumovou rukavicí nebo gumovým kartáčem je spíš nečesání... Děkuji za odpověď.
Mamka moje používá furminátor na peruánskýho naháče, což teda zní hrozně On je ale ostrstěnej - srst má bez podsady, líná taky docela dost a furminátor to celkem urychluje.

krapulinka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 16:04
- Nahlásit

Mno já o něm hodně uvažuji, už jen proto, že s gumovým mám pocit, že spíš jen ze psa ty chlupy stírám a klasickým s drátkama se zas nechce nechat česat. Přemýšlela jsem i o trimovacím, jenže ten se mi zdá nevhodný vzhledem k tomu, že je můj pes krátkosrstý a hladkosrstý...

jessiie
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 17:39 - Změnil/a: jessiie
- Nahlásit

Tady je konečně slibovaná fotka se spokojenou čubinou a hromadou chlupů.

Furminátor DOPORUČUJI každému. Asi i pesanům bez podsady pokud línají. Na webu, na domovské stránce dole, mám ještě video, tak kdo se chcete podívat, jste vítáni
URL

P.S. Nějak se mi nedaří vložit tu fotku, tak nezbývá nic jiného, než to video na webu ...

jessiie
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 17:44 - Změnil/a: jessiie
- Nahlásit

Hurá fotka je k dispozici. Sice ne přímo tady, to se mi nepodařilo, ale formou odkazu. ZDE:
http://picasaweb.google.com/lh/photo/ufG_Wqnf0ETj_ jkpPDP10g?authkey=Gv1sRgCM7snebHj7nKrQE&feat=direc tlink

krapulinka
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2010 19:42
- Nahlásit

jessiie: Teda jestli si tohle vyčesala ze svojeho psa, tak já si ho jdu okamžitě koupit taky...

Mika
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2010 10:06
- Nahlásit

Ahojky,

neplanuje znovu niekto kupovat Furminator zo zahranicia? Rada by som sa pridala, mam zlataka a uz mi z tych jeho chlupu pomaly ale iste sibe...
S aukrom nemam ziadne skusenosti, s PP uz vobec nie, preto by som sa rada nalepila na niekoho skusenejsieho

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2010 11:44
- Nahlásit

ja mam doma furminator 2 dny a mam pocit, ze to chlupy trha... a ze to neni idealni pokud chci pejska opravdu ucesat... nas Tim miluje cesani, ale cesani furmikem se mu nelibi tolik... ale je pravda, ze chlupu z toho bylo hodne, normalnim hrebenem to nemam sanci vycesat, ale mam trochu obavy z toho, jestli to neskube i dobre chlupy a zatim mam postoj k tomu neutralni

pawLINka
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2010 13:46
- Nahlásit

Lidi, možná to tu už někde bylo, ale zkoušel ten terminátor někdo i na hladkosrsté psy typu pitbull, pinč, dalmatin a tak? Prostě pes s krátkýma a hladkýma chlupama... Uvažuju, že si ho koupím na kocoura (mám v bytě britku a to je mazec, ty chlupy), ale chci, abych ho využila i na psy... Tak ať vím.

Jde mi o osobní zkušenosti někoho z vás, ne něco z netu...

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2010 13:47
- Nahlásit

pawLINka
Mám ho na boxera,greye a mopse a je skvělej.

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2010 13:55
- Nahlásit

pawLINka
Prostě pes s krátkýma a hladkýma chlupama...
Na cuby rtw pred haranim, kdy poustej tuny chlupu, je terminator fakt pozehnani. Nevim, esli to zapada do tvy kategorie, ale nicim jinym jsem z nich igelitku nevycesala, ani jsem netusila, ze ma rtw tolik podsady.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2010 14:33
- Nahlásit

jablunka
No bezva, grey a boxer by mohli mít podobný typ srsti...

Fifi
No asi to moc nezapadá, bo moji psi nemají právě podsadu...

Noemi
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2010 14:57 - Změnil/a: Noemi
- Nahlásit

Tak jsem to tu celé prostudovala a zajímalo by mě, jestli by to zvládlo "lví hřívu" kolem krku u berňáka? Zvládne to i takovou délku srsti?

Učešu tím i klasickou číču pouliční směs (1/4 britka, 1/4 ruská modrá,1/2 otec neznámý)? Teda samozřejmě menší velikost, i když asi nejdříve na ní vyzkouším ten velký a pak jí případně objednám vlastní....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2010 15:01
- Nahlásit

Noemi
ja tim zkousela cesat nemeckyho vlciho spice. Sice tu srst ma tak polovicni, ale chlupu z nej taky vycesu fuuuuuru. Kdyby byl nekdo z okoli brna, jsem ochotna hreben i zapujcit, at si udela clovek vlastni nazor.

corgi
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2010 16:25 - Změnil/a: corgi
- Nahlásit

Noemi
Češu tím dvě miciny, jedna je normální vesničanka a druhá vesničanka, co se tváří jako peršanka. Obě to vyčesává skvěle a dokonce kočičky krásně drží, i když nikdy předtím nijak česané nebyly...

zajda007
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2010 16:31
- Nahlásit

Já jsem s ním naprosto spokojená, mám dva kocoury tzv. kočky domácí a krátkosrstýho psa s echt zimní podsadou a chlupů podstatně ubylo. Přestaly se nám doma tvořit kocouři

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2010 18:15
- Nahlásit

cernej caj
Zajímavý, já ho měla taky a prodala jsem ho, mě teda připadal na vlčího špice absolutně nevhodný, hrabičkama toho vyčešu daleko víc.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2010 21:25
- Nahlásit

Maya
prijde mi, ze po zadech a bokach z Tima jen chlupy padaji, ale klasickym hrebenem se mu to stejne libi vic. Jinak jak jsem psala, zatim na to jednoznacne uzasny nazor nemam a mam strach, zda to netrha chlupy?

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2010 22:53
- Nahlásit

cernej caj
To se mi nezdálo, že by trhal chlupy. Ale prostě nebral to až na kůži, podsada dole zůstala nevyčesaná. Tim už teda líná? Na vylínalou letní srst by to možná šlo, ale to už zase není moc co česat, tak se mi ho nechtělo na to si ho nechávat.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 07:36
- Nahlásit

Maya
to je pravda, az na kuzi se nedostaneme, ale neco tim furmikem vycesu rychleji. v kazdem pripade 260 kc neni takova ztrata a kocka se s tim cese suprove, takze zbavovat se ho nebudu, a pri cesani psu prostridam s klasikou a bude

Noemi
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 09:14
- Nahlásit

Takže tenhle eBay prodejce URL prodává origo a máte ho vyzkoušeného?

Tinta76
# Zasláno: 7 Dub 2010 09:16 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

Noemi
Jo - od tohodle jsem brala celkem 9 kousků, všechny tři velikostě

Edit: Co lžu - jenom jeden jsem brala! Těch devět bylo vod jinýho prodejce. Jsem taky tele! Ale cajk jako - objednávala jsem to v pátek a dorazilo tušim ve středu

Noemi
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 09:24
- Nahlásit

Těch devět bylo vod jinýho prodejce
Od kterého?

Tinta76
# Zasláno: 7 Dub 2010 09:28
- Nahlásit

Noemi
Vod tohodle

Dines
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 09:51
- Nahlásit

Noemi
Budeš objednávat? Nemám PayPal ani nic, ale chtěla bych ho, že bys vzala jeden navíc, a já bych ti poslala penízky na účet - třeba předem

Venta
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 23:11
- Nahlásit

Nebudete teda někdo objednávat? Našla jsem furminátor i tady
Ale klidně se připojím, když byste někdo bral odjinud. Já jsem měla právě ten Vivog a byl super, jenže jsem ho ztratila

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 23:42
- Nahlásit

ja se chystam v prubehu cca dvou tydnu udelat objednacku, tak kdybys chtela muzes se pridat. Budu brat z aukra.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 12:30
- Nahlásit

lucYnka XIII
Na kolik vyjde střední? Mám zájem

Venta
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 12:55
- Nahlásit

lucYnka XIII
A na kolik vyjde malý? Na tom odkazu, co jsem sem dávala vyjde malý asi 200,- a k tomu poštovné taky 200,- Takže to by chtělo kdyžtak ve víc lidech. No a potom jsem někde našla asi za 260,- plus poštovné 120,-.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 13:02
- Nahlásit

Nedávno jsem se tady ptala jestli je terminátor dobrej i na krátkosrsté psy. Měla jsem možnosti si ho vyzkoušet na naprosto krátké a hladké srsti německého pinče (teď ani nelíná) a byla jsem překvapená, co to z té srsti dokázalo vytáhnout. Takže super!!!

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 25 . 26 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání