Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Furminator - máte, znáte?
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 25 . 26 . >>
Autor Zpráva
nefritt
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2009 15:33
- Nahlásit

Mathea
ozvu se až dorazí

laguna
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2009 22:13
- Nahlásit

nefritt
na stránkách české pošty se to dá dohledat podle podacího čísla

nefritt
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2009 22:42
- Nahlásit

laguna
počkám mezi svátky. Teď ta pošta chodila všelijak, tak doufám, že dorazí v pondělí.

nefritt
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 08:58
- Nahlásit

Mathea
ahojky, dneska balíček dorazil - díky

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 16:16
- Nahlásit

Tak jsem dnes zkusila i na perdelice, po dukladne rozcesani a vyhrabani dvema osvedcenyma hrabickama, najde si terminator sebemensi zbytek podsady a starsi srsti. Zda se, ze opravdu ani u drsnosrstych srst nereze, vycesany chlupy maj korinky. O rtw uz netreba mluvit, jsou cesany kazdej den.
nefritt
A jak, spokojenost?

farmarka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 18:55
- Nahlásit

Jsem si o svátcích, po té co jsem si přečetla všechny ódy na Furminátor, tento zázrak též objednala na e-Bay. Nedočkavě čekám kdy dorazí . Máme nové štěndo Landseera, tak až začne přesrsťovat, tak se určitě šikne. Taky se snad bude hodit na naš buldočky, ač jsou krátkosrstí, docela dost hustě línaj. Synátor se stále ptá, zda bych nemohla někdy zkusit uvařit bez chlupů

corgi
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 19:21
- Nahlásit

farmarka
zda bych nemohla někdy zkusit uvařit bez chlupů
Ale bez chlupů to není ono! Jo, kde jsou ty časy, kdy pes nesměl dovnitř (asi tak před rokem a půl) - to byl průměr tak jeden chlup na porci, v polívce možná víc. Teď už běžně nacházím chlupy uvnitř právě otevřených jogurtů, zapečené v listovém těstě apod....

farmarka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 19:31
- Nahlásit

corgi
jj, to znám, vzhledem k tomu, že u nás psi převažují nad lidmi, tak si nosíme chlupy rovnou z obchodů
Bydlíme totiž dle mého muže v psí boudě + KK

corgi
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 19:38
- Nahlásit

farmarka
Bydlíme totiž dle mého muže v psí boudě + KK
Ježiš, to musí být nádhera

farmarka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 19:39
- Nahlásit

corgi

jukni k nám na stránky www.boreckyrybnik.com

stabilně máme 7 psů, občas štěnda

corgi
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 19:42
- Nahlásit

farmarka
Už jsem koukala Moc hezký čumáčky máte doma - a koukám, že i z Dybohůrky - známá firma, jsem ze Staňkova a pan Karban mě celé mládí přemlouval, ať si pořídím "pořádnýho psa" a ne lišku na krátkejch nohách

farmarka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 19:44
- Nahlásit

corgi
to je dost dobrý, taková náhoda. Však i boxerku máme, ale tu hlavně z nostalgie, kdy jsem ještě mívala psy bez PP, tak jsem měla supe boxera

corgi
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 19:48
- Nahlásit

farmarka
Já se v těch krátkočumáčnících moc nevyznám, jsem přece jenom přes ty lišky, ale pejskové jsou to krásní. A štěníci taky, jsou roztomilí

farmarka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 19:50
- Nahlásit

corgi

děkuji za pochvalu, jak se sem vkládají obrázky, vložím náš nový přírůstek, kvůli kterému jsem ten Furminátor objednávala

corgi
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 19:54
- Nahlásit

Obrázek musí být uložený někde na netu - třeba na rajčeti nebo na tvém webu. Zobrazíš si ho, klikneš na něj pravým a dáš "kopírovat adresu obrázku". Sem ho vložíš, když klikneš na čtvereček s barevnými tvary (nad polem pro text zprávy) a vložíš tam tu zkopírovanou adresu.

farmarka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 20:03
- Nahlásit

tohle byl náš leonek Buffalo

farmarka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 20:07
- Nahlásit

tak to nějak nefunguje

farmarka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 20:27
- Nahlásit

Tak snad napodruhé

leonek Buffalo

farmarka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 20:29
- Nahlásit

a tady je naše nová Mařenka

http://img5.rajce.idnes.cz/d0507/2/2936/2936243_8a b3b728c080fc2da3650fb27a1d2d1d/images/KIF_0107.JPG

farmarka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 20:30
- Nahlásit

ještě jeden

Tutuli
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 20:42
- Nahlásit

corgi
Teď už běžně nacházím chlupy uvnitř právě otevřených jogurtů, zapečené v listovém těstě apod.
U nás se taktéž dají najít chlupy v právě otevřeném kelímku od Ramy.

corgi
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 21:03
- Nahlásit

farmarka
Moc pěkný fotečky

Tutuli
Přesně tak, ty chlupy už tam musejí bejt od výroby nebo co...?

Tutuli
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 18:06
- Nahlásit

Tak jsem taky jeden objednala, to jsem zvědavá, jestli budu taky tak spokojená

corgi
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 18:15
- Nahlásit

Tutuli
Já to chválím, kudy chodím. Ale zjistila jsem, že jak dva dny neučešu, tak mám chlupy všude. Chce to nebejt líná, no Loni v zimě se psovi stávalo, že měl hlavně na kejtkách takový jako chomáče mrtvý podsady - jako mají zanedbaní nečesaní psi - i když jsem ho česala hřebílkem. Letos s furminátorem ani Ň

Tutuli
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 18:43
- Nahlásit

corgi
No já to plánuju spíš na ovčouny, těm by to mohlo vyhovovat. Jestli to bude fungovat i na malou, to se uvidí, ona má přece jen jiný typ srsti oproti pemíkům. Srst je víc přiléhavá a je jí celkově míň. Ale zrovna začíná línat, tak to hned, jak dorazí, vyzkouším.
Mimochodem přihlásila jsem ji hned na únorové Brno, no a myslím, že do té doby bude opět bez chlupů, přesně jako loni.

corgi
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 18:53
- Nahlásit

Tutuli
do té doby bude opět bez chlupů, přesně jako loni
My jsme loni byli jenom na třech výstavách a na žádné z nich se nám nepodařilo být v srsti. No jo, holt někdo má štěstí

Tutuli
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 18:59
- Nahlásit

corgi
někdo má štěstí
No a to zrovna před koncem roku, když měla srst v super kondici, tak jsme na žádné výstavě nebyli

corgi
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 19:10
- Nahlásit

Tutuli
My se asi taky nikdy v té zimní hřívě nikde neukážem. Kdybys ho teď viděla, medvěda jednoho, to je prostě kus. Sjezdíme výstavy v květnu a červnu, to už zase bude bez hřívy.

Martík
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 21:22 - Změnil/a: Martík
- Nahlásit

Tak dneska mi po dlouhém očekávání přišel na poštu furminátor. Hnedle jsem ho vyzkoušela a musím říct že na argentínu nefunguje, na rotvici celkem jo, ale na kočkách je ÚŽASNEJ

grooggy
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 21:33
- Nahlásit

Martík
Mě přijel v pátek... tak to Bodie dostane ve středu k narozeninám než (měl to dostat na vánoce :-D)

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 25 . 26 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání