| Autor |
Zpráva |
corgi
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2009 20:22
- Nahlásit
Tinta76
Ríša po tom trochu koukal, protože to dělá jiný zvuk než obvyklé mučící nástroje, ale jinak v pohodě stál. A když jsem pak kontrolovala místa, která jsem přejela víckrát, vůbec neměl podrážděnou kůži. Takže nám to vyhovuje snad víc než stoprocentně
|
Falco
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2009 20:28
- Nahlásit
nikihoney
Promiň, přihlásil se někdo z Brna, je to pro mě jednodušší.
Takže už je zadanej.
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2009 20:57
- Nahlásit
Kruciš to je hromada.Už se těším až budu vyčesávat leonbergří holku - to je vždycky trauma než dojdu na druhý konec psa
|
Tinta76
|
# Zasláno: 1 Pro 2009 11:32 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
ve čtvrtek budu objednávat další kus (medium) tak kdyby někdo chtěl, můžu to k tomu přifařit (předání ale budem muset řešit zřejmě poštou)
oprava! v úterý, maximálně ve středu
|
nikihoney
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 12:05
- Nahlásit
Tinta76
Super, určitě bych jeden chtěla, taky ten střední. Předání samosebou poštou. Můj meil kdyžtak michelle.peg@seznam.cz
Díky!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 1 Pro 2009 12:24
- Nahlásit
nikihoney
už jsem poslala odpověď
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 14:12
- Nahlásit
cilka
máš mail, zásilka dorazila
|
Koumadla
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 14:18
- Nahlásit
Tinta76
Taky bych jeden vzala, ale nevím jestli na kraťandu velký nebo střední.
|
Koumadla
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 14:21
- Nahlásit
Koumadla
Předání se přizpůsobím, nevím odkud jseš. Email mám pod jménem
|
Tinta76
|
# Zasláno: 1 Pro 2009 14:31
- Nahlásit
Koumadla
beru pro kámošku na NO medium, nikihoney na kraťandu taktéž písnu ti mejla ...
|
Psisko
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 14:45
- Nahlásit
Tinta76
Mohla bych se ještě přidat s prosbičkou o jeden střední?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 1 Pro 2009 14:47
- Nahlásit
Psisko
tak mi písni mejla (mám ho pod členem)
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 15:12
- Nahlásit
Falco
tys s ním zkoušela česat kokra? a jesti jo, jaks dopadla? já se bojím, že bych mu zkazila výstavní srst...že by byl plešatej a splihlej, kdybych mu vyčesala podsadu...
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 15:51
- Nahlásit
Lucie od Arta
tys s ním zkoušela česat kokra? a jesti jo, jaks dopadla? já se bojím, že bych mu zkazila výstavní srst...že by byl plešatej a splihlej, kdybych mu vyčesala podsadu...
Přesně totéž mám strach u borderky. Já s tím nemám vůbec zkušenost, bo doteď jsem měla jen ohaře a na výstavy jsem prděla.
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 19:55
- Nahlásit
Holky až mi dojde, tak zkusím vyčesat tollera, tak podám zprávu
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 09:07
- Nahlásit
nefritt
když toller má úplně jinou srst - kokr má hedvábnou a splývavou - proto mě zajímalo, proč se toho zbavuje Falco, jestli to nesedlo . Co znám tollery (pár jich s námi cvičí), je to jiná srst, víc jako mají např goldeni, ne tak jemná a dlouhá, víc odstává od těla...
|
Falco
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 09:33
- Nahlásit
Lucie od Arta
Já mám hnědýho kokra, kterej má na zádech srst jako medvěd. Pročesávám hrabičkama, trimuju nožem, chlupů hromada a moc to poznat není. Na jaře jsem se nechala ukecat jednou "kolegyní" na výstavě a prostřihla jsem mu to efilačkama a musím říct, že se to ještě zhoršilo. Nový chlupy rostou dobře, ale ty starý přestřižený se krabatí. A furminátor mi (aspoň se mi zdá) pomáhá s rychlejší výměnou starých chlupů za nové.
Používám opravdu jen na záda a zdá se mi to docela dobrý. Není to jako u jiných plemen, že bych tím vyčesala půl kýble chlupů, ale zůstávají ty kvalitnější.
Myslím, že na kokra s běžnou srstí to asi smysl nemá - na dlouhou srst to není.
To, že jsem měla dva, vzniklo chybnou domluvou v rodině, kdy mi byl jeden zakoupen jako vánoční překvapení a já si akčně druhý koupila sama (aby to bylo hned!)
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 10:13
- Nahlásit
Lucie od Arta
mozna se to da trochu porovnat s flatem, taky jemna splyvava srst a Apollovi furminator desne prospel, vypada nadherne, vubec nesplihnul, spis naopak, vypada mnohem upravenejsi a srst krasne splyva a pritom jsem z nej vycesala obrovskou hromadu chlupu - ale jenom podsadu, kryci srsti se to vubec nedotklo.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 11:28
- Nahlásit
Hlásím, že s furminátorem zaznamenávám úspěchy i na poli jinak netknutém - na liščí oháňce. Vzhledem k tomu, že na ocase má můj pes podsadu černou a všude jinde bílou, krásně vidím, jestli jsem něco vyčesala nebo ne. Hrabičky, hřebeny, hřebílka ani Ň, furminátor včera dokázal vytahat pěknou hrstku chlupů!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 11:49
- Nahlásit
corgi
Fakt? Bych řekla, že corgi má podobnou oháňku jako my (i když teda po prvním přečtení jsem si myslela, že si češeš liščí oháňku u kožichu nebo tak něco ), tak se těším tím vím, má ty hřebeny někde na cestě, jak dlouho to z tý Anglie asi jde?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 3 Pro 2009 12:21 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
corgi
Maya
když vy vo tom vocasu - já když vyčesávala Kytce vocas onehdá ještě hrabičkama, to bylo čóro, nelíbilo se jí to ani trošku a neustále mi sundavala ruce i ty hrabičky zubama dolu nechtěla jsem se s ní handrkovat, tak holt chodila s hnusnym a zacuchanym
předevčírem u česání ležela na boku a kdybych nedržela v ruce ten furminátor, tak bych si myslela, že jí hladim ... na ten vocas došlo taky, jenom koukla, co jdu dělat a nic víc, pak jenom hromádka chlupů ...
Maya
jak dlouho to z tý Anglie asi jde?
asi různě já konkrétně objednávala ve čtvrtek a v pondělí to tu bylo ...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 13:13
- Nahlásit
Tinta76
Dík, mě to snad odesílali včera, jsem měla problém s poštovným, jsem musela doplatit ještě libru, tak nejspíš to přijde asi začátkem příštího týdne.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 3 Pro 2009 13:15
- Nahlásit
Maya
jsem měla problém s poštovným, jsem musela doplatit ještě libru
proč?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 13:54
- Nahlásit
Tinta76
Mám objednaný dva a cenu jsem spočítala, jak to tam bylo napsaný - 1 položka 2,.. libry a každá další 1,... libry, prostě o libru míň a nakonec to bylo že prý prodejce nemá možnost slevy pro další položky do ČR. tak nevím, jestli v Anglii počítají poštovný podle počtu kusů b balíku nebo jak, ale radši jsem tu libru doplatila.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 3 Pro 2009 13:57
- Nahlásit
Maya
týjo, ptám se, páč budu objednávat víc jak dva kusy ... no tak to jsem na to zvědavá
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 14:26
- Nahlásit
Tinta76
No radši se zeptej dopředu, jak je to s poštovným, třeba zase když toho objednáš víc jak dva, tak ti tu slevu dá a nebo jiný prodejce jí může dát, fakt netuším jak se to počítá.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 14:30
- Nahlásit
Tinta76
Prosím, bylo by možný se přifařit - ale potřebovala bych ho na číču
A nejlépe do Vánoc
|
Tinta76
|
# Zasláno: 3 Pro 2009 14:30
- Nahlásit
Maya
no než já bych zformulovala dotaz ... esi to poštovný vyjde za každej další stejně jako za jeden, tak to nemá cenu rešit, ta cena je i tak v pohodě no uvidim, jak to nakonec dopadne ...
|
Tinta76
|
# Zasláno: 3 Pro 2009 14:34
- Nahlásit
Dines
Prosím, bylo by možný se přifařit - ale potřebovala bych ho na číču
A nejlépe do Vánoc
jestli ti bude vyhovovat ten medium ... kdyžtak písni mejla, mám ho pod členem
|
Maya
Člen |