| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2009 21:52
- Nahlásit
nemethova5
Psa to vůbec netahá, mám hřeben s otočnými hroty a i ten tahá, tento furminátor fakt ne, tedy pokud je krycí srst kratší. U delší krycí srsti, když není rozčesaná, tak se v ní zasekává, je to prostě hřeben jen na vytahání podsady, ne na rozčesávání dlouhý srsti.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2009 21:53
- Nahlásit
lucYnka XIII
Paypal taky neumím, objednala jsem přes tuto firmu, jim to zaplatíš převodem v korunách a nemůžu si je vynachválit, komunikujou i v noci a o víkendu, takže všechno bylo vyřízený hned http://www.cz-ebay.cz/
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2009 21:55
- Nahlásit
Mayahele,ja to potrebuju jenom na tu podsadu,ale video parada,co jsem zkoukla.tak ja si to zkusim objednat pres tu firmu,diky moc,pokud prijde,vyzkousim a rada poreferuju.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2009 23:33
- Nahlásit
Maya
asi to taky zkusim, pisou tam, ze poplatek je 5 dolaru, ale kdyz aukci nevyhrajes nevrati ti ho
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2009 23:50
- Nahlásit
lucYnka XIII
Já ty aukce moc nemusim... Radší dám kup teď, protože je jistý, že to dostaneš a ono to vyjde skoro vždy cenově tak nějak nastejno...
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 02:20
- Nahlásit
pokusim se teda to objednat, jsem zvedava, ja z nej pri normalnim cesani vycesu to co je v ilustracnich videich k furminatoru, chci videt co z nej vycesu furminatorek
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 06:21
- Nahlásit
lucYnka XIII
chci videt co z nej vycesu furminatorek
Dalšího psa
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 08:22
- Nahlásit
Nechystáte další hromadné objednání?
Tuším že si ho někdo bral na leona jaký jsou výsledky je to velký rozdíl?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 08:26
- Nahlásit
lucYnka XIII
Neber v aukci, ale kup hned, pak je poplatek 5% z ceny, což je při těch pár librách pakatel, já objednávala dva a poplatek byl asi 1 libra.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 12:05
- Nahlásit
Dines
Dalšího psa
tak to si to jeste s tim furminatorem rozmyslim
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 21:58
- Nahlásit
Já to mám na leona, ale furminátor mi ještě nedorazil
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2009 08:29
- Nahlásit
nefritt Tak pak dej vědět jak to jde.
|
cimia
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2009 09:22
- Nahlásit
laguna, nefritt
Na naše leoní kluky furminátor zabírá skvěle. Každý z nich má jiný typ srsti - Cid delší jemnou, mlaďoch kratší huňatý kožíšek, funguje to dobře na oba.
Klidně půjčím, přijeďte si vyzkoušet. Andrea
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2009 10:09
- Nahlásit
cimia
Dík za nabídku ráda jí využiji, když čas dovolí
Romana
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2009 21:26
- Nahlásit
Hoja, omlovuam se prevelice, mela sem krutej zapoctak, kdy sem nevylezla z baraku rom cesty do skoly. Furminatory uz mam u sebe, zitra je zabalim a odtapu na postu (kikslo mi auto na zimu, umrzlo uplne ) a poslu.
nefritt
Na adresu na strankach?
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2009 21:48
- Nahlásit
Mathea
jo jo PÚ 98
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2009 22:31
- Nahlásit
nefritt
Ok, nejdyl ve stredu to tam snad bude
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2009 02:06
- Nahlásit
Jeste dotaz na 13kg psa a min. dve kocky byste vzali small nebo L?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2009 08:26
- Nahlásit
lucYnka XIII
Na kočky určitě small, na toho psa by mohlo být asi oboje, mám psa 9 kg a small je akorát, L jsem si koupila na psa 25 kg.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2009 10:33
- Nahlásit
Maya
Na kočky určitě small, na toho psa by mohlo být asi oboje, mám psa 9 kg a small je akorát, L jsem si koupila na psa 25 kg.
dik, tak to vezmu asi small, nebudu kupovat dva, to se mi nechce.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2009 19:36
- Nahlásit
vlk a nefritt
Terminatori jsou na ceste, mate postovny zadaco, pac se mi nechtelo vyplnovat dalsi lejstra na dobirku
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 14:15
- Nahlásit
ahoj, koukám, že jsem hromadnou objednávku prošvihla, nebude jetě někdo nějakou podnikat?
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 14:22
- Nahlásit
ankaras
Kdybys chtěla, můžu tě instruovat přes ICQ, není to tak těžký, když umíš trochu anglicky.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 14:33
- Nahlásit
corgi
jooo, tak super já ti pak písnu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 16:12
- Nahlásit
Uz ten zazrak dorazil, Large. Je to teda ostry jak svina, kdyz srovnam s beznym trimovacim nozem. Z rotvic (ac se mi zdalo, ze nelinaji) jsem vycesala par hrsti podsady, docela slusny. Jen jsem mela ruku lehkou jak vanek, fakt jsem mela strach, abych je neporezala.
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 18:45
- Nahlásit
Ahoj , tak pro ty kdo ještě třeba váhají s koupí , je to opravdu fajnová věc ! Díky patří kokošce , která mi jej objednala a posléze přivalila až dom , klaním se až k zemi ještě jednou a moc moc jí za vše děkuji ! Mám také large.
Vyzkoušela sem zatím na vlkodavce - naprosto super , pak na deerhoundici - ta má srst dlouhou místy až 10 cm a silnější a také super , ovšem uchvátilo mi to na kolii - fantastický výsledek - jen nemám bohužel foto ...šlo to náramně , pes byl poloviční !!
Takže doporučuju a kokoško DÍK !!!
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2009 15:33
- Nahlásit
Mathea
Tak česadlo dorazilo, děkuji velice mnoho, když tak napiš kolik bylo poštovný a já ti to ještě převedu na účet.....
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2009 21:51
- Nahlásit
vlk
Na to prd, to mas jako vanocni darek;) Jsem rada, ze dorazilo
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 13:11
- Nahlásit
Mathea
mně to ještě nedorazilo . Tak snad mezi svátky
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2009 11:19
- Nahlásit
nefritt
si delas srandu?? posilala jsem to ve stejnem den a na spravnou adresu, kravska posta, fakt Tak pisni, az dorazi, nebo kdyz nedorazi, vracime se teda bohuzel az 30., ale papir vod baliku mam schovanej, tak zkusim udelat na poste bordel...
|