| Autor |
Zpráva |
nefritt
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 10:53
- Nahlásit
Mám furminátor velikost M kdyby měl někdo zájem.
|
Tami
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 20:50
- Nahlásit
nefritt
Chtěla bych ho pro drsnosrstého jezevčíka - neznám velikosti - šlo by to s ním? A cena?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 16:28
- Nahlásit
Tami
Hrubosrstý jezevčík se trimuje pokud se nepletu - není teda furminátor zbytečný?
|
Tami
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 00:03
- Nahlásit
vím že se trimuje, trimuje se trimovacím hřebenem, což je docela náročné, myslela jsem jestli by to nešlo tímhle lépe.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 08:10
- Nahlásit
Tami
Ještě furminátor doma nemám, ale co vím, tak právě chlupy netrhá ani neřeže, jen prostě vyčesává... Proto mi přijde na psa, který se trimuje, zbytečný.
Ale nejsem odborník na jozefčíky.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 14:33
- Nahlásit
Tami
trimuje se trimovacím hřebenem, což je docela náročné, myslela jsem jestli by to nešlo tímhle lépe.
Mam trimovaci plemeno terieri. Nekolik druhu trimovacich nozu a hrabicek + furminator - ten ti nevyresi trimovani, to budes muset tak jako tak, ale pomuze psa zbavit podsady. Cilize jako ti usetri kousek prace pred vlastnim trimovanim.
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 07:17
- Nahlásit
Takže protože zájemce o furminátor se už neozval, je stále k dispozici vel M cena 350 + poštovné,- Při platbě předem pošlu doporučeně a tam se samo cena poštovného snižuje.
|
Lucias
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 08:13
- Nahlásit
nefritt
Ahoj. Jsem tu sice nová, ale jak to tak čtu, docela vážně o pořízení uvažuju. Mám doma BOM a FCR, tak by i ten medium byl asi akorát, ne? Tak já se teda nejspíš hlásím jako zájemce
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 08:32
- Nahlásit
Lucias
U Davídkojc na fóře jsme měli tuhle tabulku.
TERMINÁTOR:
S - do 12kg
M - 12-23
L nad 23
|
Lucias
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 09:01
- Nahlásit
malinka
My se právě pohybujeme okolo těch 23 kg a flaťačka je drobná, maliňačka vyhublá, tak by se mi s tim menším dělalo líp si myslim
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 09:10
- Nahlásit
Lucias
My se právě pohybujeme okolo těch 23 kg
tak u Tebe je to asi jedno. Naše BOMky mají víc jak 23.My musíme mít L.
Proč je malinka vyhublá, je nemocná?
|
Lucias
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 09:15
- Nahlásit
malinka
Zdravá jako řípa, jen je nějak až moc akční a nechce přibrat. Po přechodu z granulí na syrový je to lepší, je pravda, že teď má asi 28 kg, ale víc už mi nenabere. Vzhledem k tomu, jak je hubená, tak si právě myslím, že se mi bude líp česat tím menším... Nevím, jakej je rozdíl v těch velikostech, tak si myslím, že menším ji vyčesu stejně, jen za delší dobu. A navíc, já si netroufám objednat z ebay, jsem trochu antitalent, tak když tu nefritt nabízí medium, tak si s tím snad vystačíme?
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 09:30
- Nahlásit
Lucias
já ho budu mít taky prvně. No, můžene aspoň porovnat výsledky.
A máš pravdu, po granulích - vychrtlost - výstavy VD, po mase fajn a na výstavách V.
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 12:08
- Nahlásit
Lucias
pokud budeš mít zájem, napiš na nefritt@seznam.cz
|
Matejka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 12:13
- Nahlásit
Lucias
já mám na velkou kníračku (35kg) taky medium a vyhovuje mi to...
|
krapulinka
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 12:47
- Nahlásit
Pořád jsem nevěděla, čím učesat svojeho psa, tak jsem se nechala ukecat a koupila si terminátor, ikdyž jsem mu vážně nevěřila. Po ozkoušení na svém krátkosrsťákovi jsem naprosto unešená. I za příjemnou cenu nákupu na aukru. Jen škoda, že se nenechá můj hafouš učesat i na břuchu, hned by bylo vypadávajících chlupů míň... Ale jinak je to skvělá věc
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 13:08
- Nahlásit
A nemá Furminator někdo v Brně, kdo by byl ochoten mi ho zapůjčit, abych ho vyzkoušela na psékovi? Koupila jsem shed ender, docela dobrý, ale psa vyčesávám hodinu a pak z něj stejně chlupy padaj... ideálně S nebo M. Díky.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 13:49
- Nahlásit
Maky a Trix
M je opravdu docela malej, myslim si, že by pro trixouna mohl být akorát. Pokud bys měla cestu do prahy příští týden, ráda ti ho půjčím.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 13:51
- Nahlásit
Gerda
právě se zase na sever nedostanu x tejdnů jsem ho chtěla vyčesat před Intercanisem, aby se mohl u stánku brit caru vyfotit.
|
Pytlajda
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2010 19:49
- Nahlásit
Maky a Trix
Já jsem z Brna a mám ho objednanej,měl by dojít prej do třech týdnů. Taky jsem na něj zvědavá,až dojde můžu ti sem napsat,abys ho vyzkoušela.
|
alenas
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 14:19
- Nahlásit
ja ho objednala na URL za 425,-, vcera mi prisel a fakt bomba o )). Jak na ovcaky tak na rotvíky, boxerku jsem uz nestihla. Fakt doporucuju.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 15:41
- Nahlásit
alenas
Už mě taky napadlo objednávat to hromadně z GB za 200 a pak to prodávat na aukru za 400, ale jsem holt slabá povaha. Nebo prostě blbec
|
alenas
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 10:56
- Nahlásit
corgi
no on stoji na aukru 295,- ale postovny je drahy - dobirka, ale pokud je nekdo z Liberce, tak ho ma za tech 295,- s osobnim odberem. Jinak na netu jsou ceny ruzny, videla jsem od 600 az do 1400
|
krapulinka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 13:34
- Nahlásit
alenas
já si ho kupovala převodem z aukra za 295,- a při platbě převodem nebylo poštovný zas tak drahý. I když jsem měla strach z toho co mi přijde, tak mi nakonec přišlo přesně to co mělo...
|
bramboracka
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 16:51
- Nahlásit
Zdravím vás...
Je tu někdo, kdo by byl ochotný vyměnit Furminátor?
Mám Mko a vzhledem ke třem psům se s tím pěkně nadřu, po dnešku mě docela bolí zápěstí )
Proto kdyby někdo měl Lko a stačilo by mu Mko, byla bych hrozně vděčná. Jsem z Prahy, osobní předání by asi bylo nejlepší. Ten můj je jako nový, dneska jsem ho po česání i umyla a hezky prokoukl Děkuji všem!
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 21:08 - Změnil/a: younglady
- Nahlásit
hele máte doma i při pravidelným vyčesávání chlupy??? a jak často furmíkem češete, aby psovi zůstaly chlupy? já mám pocit, že bych mohla česat pořád
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 22:16
- Nahlásit
younglady
V návodu píšou, že pokud to nedráždí danému psovi kůži, může se tím česat denně. Já to teď omezila a zkouším, jestli se nespraví poškozené chlupy na hřbetě - jestli nebyly poškozené právě od častého furminátoření. Počet chlupových koulí válejících se po obýváku se tím rapidně zvýšil...
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2010 11:22
- Nahlásit
Budu objednavat dalsi varku furminatoru. Zajemci át mi napisou na muj mail: lucia13uk@seznam.cz
predbezne ceny ( mozna to bude o par kc vic pokud bude malo lidi, bude se potovne delit mezi malo lidi )
vel. S - 320kč
vel. M. - 340 kč
vel. L - 350kč
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2010 11:44
- Nahlásit
lucYnka XIII
objednávám 2x L pošlu ti hned prachy páč tu nebudu ju.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2010 00:20
- Nahlásit
Alexa
objednávám 2x L pošlu ti hned prachy páč tu nebudu ju.
ok, znamenam si te
|