Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jak "likvidovat" útočícího psa a proč
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 16:00
- Nahlásit

Rocco
chybí mi tu Psíček
čéče,nevim,nechci mluvit za něj ,ale nejsem si jistá,zda by byl tímto až tak nadšen
Ten pes byl na veřejném prostranství, bez majitele
nepochybně jeho vina,že..
Tak jen doufej,že příště nebude na veřejným prostranství bez majitele třá nějakej harant co vběhne tvýmu dominátorovi do huby...kdyby jo,dej vědět,kouknem večer na Novu

sarax
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 16:25
- Nahlásit

davidkova renata
Tak jen doufej,že příště nebude na veřejným prostranství bez majitele třá nějakej harant co vběhne tvýmu dominátorovi do huby...kdyby jo,dej vědět,kouknem večer na Novu
hmmm anebo aby jen někomu ten pes utekl páč se něčeho lekne a jen si poběží..stát se to mýmu maličkýmu psu tak je mi čv s pp u pr a je f guláši hnedka

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 16:31
- Nahlásit

PetraK
jé,slečnu s Azraelem znám,chodila s náma na cvičák.Azrael je fila.Velká.Hnusně. Snaží se sezřat cokoliv stejného pohlaví.Včetně cvičitele. Slečna tvrdí,že Azrael nic nedělá, co jsme viděla já,tak nic nedělal asi pětkrát...Gratuluju,tu bychchtěla mít v sousedství...

Erin
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 16:32
- Nahlásit

Rocco

skočil mu do huby, tak ho jen přitlačil.

No nevím jak by jsi se tvářila,kdyby tebou neudržitelný malý vlček ,vběhl do tlamy mému vlkodavovi a on jen tak skousl.Nazvala bych tě asociální osobou, držící pitomýho čokla a dobře vám oběma tak.To by se ti také líbilo???

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 16:41
- Nahlásit

Roccoco si s tim honite ego nebo co????ja mam 50-kiloveho ovcouna,ale v zivote by me nenapadlo,podotykam nenapadlo,mit z toho radost,ze muj pes nejakeho psa jen pritlaci zuby,to by taky mohlo byt to posledni,mam taky problemy s mrdkama panickama a jejich nevychovanejma psama,od maly civavy po nemeckou dogu,ale určo si s tim nelecim mindraky jak nekdo!pak si muzu divit,ze me hazi do pytle s mym psem mezi takovy jako jste vy vazena,ja byt vama tak se trochu nad tim zamyslim!

mac1
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 18:35
- Nahlásit

Lucie od Arta
hele, mě napadlo, že to bude on, ale pak jsem si řekla, že to asi ne . To měla na ten cvičák chodit asi déle

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 20:36
- Nahlásit

mac1
to bude vona, stopro.žíhanej Azrael sedí a jorka měla taky, takovýho opelichanýho. akorát termín slečna bych nepoužila, taková tetovaná, dredatá holka s vykouřeným hlasem to byla...on ale Azík cvičil pěkně, jen se snažil likvidovat konkurenci...

Terri
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 20:47
- Nahlásit

Tak jsem přišla před chvílí z procházky a hle, ve tmě stařík podroušený a jeho jezevec, kterýžto se chtěl do mého způsobně jdoucího u nohy pustiti. Ještěže ho můj 45kg hoved lehce nezkousnul dříve než se stařík dobelhal s bezelstným úsměvem a omluvou že "je malý ale ták divoký", neb by, bezdětný, krom ženy před pár lety přišel i o to poslední co krom chlastu má...

Ale jinak jsem ráda, že jsou tu i rozumní

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 21:41
- Nahlásit

Lucie od Artazdravim pani,co noveho u vas a co psek?no nevim,jak tu dotycnou popisujete,tak mi to pripada na nejakou fetackou smazku,takovy ma muj pes nejradsi!a ja ani nemluve
Terrizaplat pan buh za ne,myslim za ty slusny

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 22:23
- Nahlásit

nemethova5to snad ani nebude, vona na cvičák jezdila autem, byla i při víceméně při smyslech,s tim potvorou má ZOPky, jakás takás snaha byla, akorát měla pocit, že ta pruhovaná potvora je andílek,co nic nedělá, nepotřebuje náhubek a ani vodítko, naštěstí kokr mu nepřipadl jak dostatečně zajímavá oběť,kámošky boxík už ale jo...a slečna to neřeší,no.Mít můj pes 60 kilo,taky neřeším...kecám,řeším samozřejmě,tak blbá zas nejsem.fakt nějak nemusím lidi,co jim nedochází,že ten ťutínek,co jim běhá doma, je velká vobluda a může ublížit...tvrdila mi,tadle osoba,že všecky fily jsou milý psiska,co milujou pejsky a jen by si hrály...uááá...

mac1
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 23:01
- Nahlásit

Lucie od Arta
jen by si hrály , mají svůj způsob hry

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 23:14
- Nahlásit

Lucie od Artazajimavy zpusob hry,takze az hajan bude mezi zuby drzet psa a muj pes vazi 52kilo,tak reknu,on nic neudela,on si jen hraje,jeste ze jsem fakt normalni a pri smyslech,vis kolik smradlavych fetaku jezdi autem?by ses divila,by jsi radsi ani nechodila k silnici,uz podle vizaze je to typicka volnomyslenkarska m.dka,promin za ten vyraz(ja ty svine fetacky nenavidim)boooze,jeste ze jsem normalni a misto mozku nemam z peri kostku!fila velka osobnost,co nepatri do rukou prave temhle postavickam do dzesu

Rocco
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 08:11
- Nahlásit

Ach jak obdivuju všechny uvědomělé lidi, kterým se nikdy nemůže nic stát. Včera jsem ulovili 5 harantů - a jednoho drsnýho vlkodava - už jsou všichni v česneku na dnešní merendu

monika
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 08:43 - Změnil/a: monika
- Nahlásit

Rocco
Hele nepruď, nikdo tady netvrdí, že se to jemu nemůže stát, ale všichni nebo aspon většina tady ví a snaží se předcházet průserům všeho druhu. Kvůli takovým jako si ty se ta křehká tolerance nepejskařů a pejskařů bortí.

maixnerova
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 10:40
- Nahlásit

Rocco

když tu Renata a spol. píšou ramenatý řeči o krmení jednou za měsíc a mlácení traverzou nejlépe 5 x denně, je jasný, že je to místní folklór a černej humor, kterej mám docela ráda....

...když tu ty popisuješ veselou historku z natáčení, jak tvůj pes zabil pudla, chce se mi zvracet...

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 11:32
- Nahlásit

Svýmu psu kámoše vybírám, navolno bez koše chodí jen s psama od lidí, který znám a kterým věřim, že si svýho pořešej, nebo že vůbec nic řešit nemusej. Tolik vylítání zase má, aby mi nevadilo jí na sídlišti protáhnout na čůrací prochajdy s košem a na vodítku.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 11:35
- Nahlásit

Teda zlatý Jinonice, tam nepotkám nohu jak je rok dlouhej, dyš nechci... to, co tady musíte řešit je pro mě strašný.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 12:02
- Nahlásit

Roccoja na rozdil od tebe uvedomela jsem,ale je plno pí...u jako ty mila zlata a kvuli takovym jako ty,slysim na sebe a na svyho psa poznamky,ja na rozdil od tebe uvedomela jsem a nelecim si mindraky takovy zpusobem,no chtela bych te potkat a mohl zkusit ten tvuj cokl lovit me a udelala bych z neho tri maly do skolky,tomu ver!a tebe bych stahla z kuze zaziva a dala bych si te na cesneku!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 12:39
- Nahlásit

Rocco
Ach jak obdivuju všechny uvědomělé lidi
škoda,že tě při Silvestru zklamu,ale prý vůbec nejsem uvědomělá,naopak jsem prý sobecká bo můj pes nemá nikdy košík a nikdy nechodí na vodítku a ani to nemám v úmyslu a je mi naprosto šumák,jestli má někdo fobii či hrůzu,když vidí "vlčáka" na volno a jestli si cikne hrůzou do gatí.To je jeho probém a nebudu kvůli tomu omezovat svýho psa,kterej je ale vychovanej,nerve se ani si nikoho nevšímá a k nikomu nechodí votravovat.Takže kydy vo uvědomění si nech pro někoho jinýho.Nicméně kdyby "přitlačil" pudla tak,že by to nepřežil,chodila bych kanálama bo holt nemám ráda jen toho svýho čokla,ale tak nějak zvířata obecně a příčí se mi podílet se na utrpení či smrti jakýhokoli psa jen proto,že ten můj je větší a tedy ve výhodě.Možná bych to před sebou obhájila,kdyby mýho psa ten pudl natvrdo napad a bylo to v boji,ale jen možná...Pokud bych věděla,čeho je můj "dominatní pejsek" schopen,narazila bych mu koš,ale to holt předpokládá trochu vyšší úroven myšlení. Ovšem kde nic není ani smrt nebere a nenaděláš nic...

Zany
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 14:29
- Nahlásit

davidkova renata

tleskám Kdyby byli všichni takoví... bylo by vše v pohodě.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 16:57
- Nahlásit

davidkova renata
Zanypresne vazeni!krasne jsi to reni napsala,ale mne takovy lidi desne s.rou,jak rikam,pak nas hazeji do jednoho pytle a me to sumak teda nejni,na to,ze muj pes je padesatikilovej ovcoun a ze s nim muzu chodit bez voditka a nahubku jak pani renata,tak obdivuju kazdeho,kdo ma takhle psa zmaknutyho,ale s.rou me ti,co maji hubu plnou kecu a jeste si z toho delaji srandu,az ta dotycna dostane od nekoho poradne na hubu,treba od nejakeho pejskare tak se budu jo divit!

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 17:51
- Nahlásit

Lucie od Arta
jé,slečnu s Azraelem znám,chodila s náma na cvičák.Azrael je fila.Velká.Hnusně. Snaží se sezřat cokoliv stejného pohlaví.Včetně cvičitele. Slečna tvrdí,že Azrael nic nedělá, co jsme viděla já,tak nic nedělal asi pětkrát...Gratuluju,tu bychchtěla mít v sousedství
mac1
hele, mě napadlo, že to bude on, ale pak jsem si řekla, že to asi ne

aha, takže nejen já měla tu čest . Já se jim snažím vyhýbat jak to jde, zatím to šlo vždycky, ale jestli je to fakt takhle budu 3x ostražitější- díky za zprávu

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 17:55
- Nahlásit

jo a včera jsem se dozvěděla - už jsem referovala Davídkojc- že jsem vymaštěná , páč jsem nenechala uřvanýho pinče cvakat vyceněnejma zubama Ešusovi u kulek a na čokla jsem dupla(teda ne na něj přímo ) a zařvala ať mastí pryč, páč si nehodlám nechat vykastrovat psa na ulici. Tak jeho inteligentní panička, která neustále pouze vyvolávala jeho jméno a pro čokla si nedošla mě takhle krásně stanovila diagnózu. Co by dělala, kdyby se Ešus rozhold se bránit to mi nějak není jasný, jak může ta čůza vědět, že toho jejího pidipsa můj pes nevdechne?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 18:19
- Nahlásit

PetraKmela jste vymiskovat tu babu,mozna,ze by to pomohlo!takovy kravky potkavame dnes a denne,nastesti hajan uz kulky nema,ale taky mi to neni dvanak jedno,jen neuzu rvat jedes a dupat nohou,protoze to hajan bere jako vyzvu a ted s tim kolenem uz vubec ne?jo a jinak ta pipina slavna ma brazilaka jo?jak jsem psala,byli by z neho tri a z panicky taky,to mi ver!a jinak at se vam pani jen dari,co vic vam prat!

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 18:26
- Nahlásit

nemethova5
já jsem ráda, že Ešus na něj prděl, nebylo mu to příjemný,ale snažil se mu vyhnout, ten zmetek furt šel jen ze zadu - přizdis*áč mrňavej, nebyl to příjemnej pocit, když jsem viděla ty jeho malilinkatý zoubínky vyceněný, pysk až na hlavě a furt se jen motal kolem těch kulek. A tý bábě to bylo fučik - to se o toho svýho psa ty lidi nebojej?? Fakt to nechápu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 18:48 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

PetraK
nyný todle smetí ignoruje,ale ted jak už je velká holka tak jen do tý doby než je čokl kontaktní tělo na tělo,to po něm vyjede(ale nezabije ) a nebo jí dám povel Di na něj a vona de,to obvykle stačí,ale jinak bych se nerozpakovala po čokloj hodit třá klíče nebo cihlu dyby byl hodně prudérní

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 19:37
- Nahlásit

Rocco
Jsem to tu procetla, mozna mas jen nejakej upgrade zdejsiho humoru, a pes ti nikoho nezasmrtil, nebo fakt zasmrtil ( ? ) a blbe si to podala (mam rtw a nikdy psa neskously, a to mam jednu asocialku). Voditko z ruky nepoustim, ikdybych si mela hubu rozbit, ovsem moje feny neutoci na volne pobihajici psiska. Ani kdyz jsou na volno, ani kdyz jsou na voditku. A nejsem uvedomely clovek, kterymu se nemuze nic stat, ikdyz se snazim drzet psiska pod dohledem, onehda mi mlada cubka prohnala kohouta az za plot.

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 20:01
- Nahlásit

davidkova renata
já jsem fakt byla ráda, že jsem nemusela řešit Ešusa (vidíte ten pokrok, jo? Sem neřešila ),že on to nehrotil, páč jsem se nemusela bát, že by tomu smetí něco udělal - jsem si jistá, že pak by baba hodila všechno na nás , ešče že ten pes neni takovej magor jako já

AOZ
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 06:35
- Nahlásit

Po naší již několikáté zkušenosti, naposledy na Štědrý den, kdy po vyjití z domu ze psem na čůrání, se mi do něj zakousnul pes nových sousedů, máme šité obočí + další "škrábance" mohu říct pouze to, že pes měl kliku, že ta jeho debilní panička, která ho měla navolno, no a co že jí neposlouchá (ona myslela, že na sídličti nikdo nepůjde ), měl ten pes štěstí, že byla blízko. Jinak po vychladnutí mé hlavy bych raději likvidovala majitele, natvrvalo nejlépe, Ozzy bude asi jiného názoru.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 11:04
- Nahlásit

AOZpani tak to vas lituju,to je nestesti debilove sousedi a jeste s nevychovanym psem,to je radost

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání