Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jak "likvidovat" útočícího psa a proč
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 20:51
- Nahlásit

Biluška
Miluju slabé slečny (nejlépe ještě s vysokýma podpadkama) s velkým silným psem co vlají na vodítku a ječí "já ho neudržím"

u nás máme slečnu v majetku čehosi obřího žíhanýho a jorka. Obří žíhaný se na nás tuhle šlo podívat-panička tak asi 150 metrů od nás a neustále volala Áááázraeliiii, áááázraeliiiiii......., Ešusa jsem měla u nohy a vzhledem k tomu, že jsme byli venčit s fenkou, měla jsem ho pod kontrolou maximalisticky. Milý Áááázrael na paničku hásky z vysoka , byla mu u zadní části těla. Když jsem na ní zařvala, jestli by laskavě nemohla kopnout do vrtule a zrychlit a psa si odvést, dostalo se mi odpovědi, že na něj nemůže šahat, protože by se porval

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 20:59
- Nahlásit

Zany
ale v realu si myslím, že to máte ošéfovaný
to jo...vůbec totiž na vodíku nechodí
Mucholabka
Buď ráda, že nemáš psa, co je schopný i přes koš.
tak to nejsou jako žádný bezpečný koše bo co??
PetraK
že na něj nemůže šahat, protože by se porval
to je dost pravděpodobný řekni jí at zkusí jinej velkokynologickej povel..tudle ho použila majitelka 3 pinčic,dyš jedna statečně zezadu šla prudit Nyný za patama.Panička zaječela Adééélko ňamy ňam!!!!!! A Adélka mastila,tagže tendle funguje!

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 21:02
- Nahlásit

davidkova renata
.Panička zaječela Adééélko ňamy ňam!!!!!! A Adélka mastila,tagže tendle funguje!
Něco na tom bude, tenhle velkokynologický povel by se měl zakomponovat do zkušebních řádů. Páč Gozéra taky reaguje na jeden jediný povel ten zní "Vááááándooooooo nááááááááá, ceš koko?"

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 21:05
- Nahlásit

Biluška
Gozéra taky reaguje na jeden jediný povel ten zní "Vááááándooooooo nááááááááá, ceš koko?"
dyk vám to poudám,sice mě trochu znervoznuje,že psa uplácím ,ale nešť Taky lze použít Helecomám

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 21:13
- Nahlásit

davidkova renata
Sem dneska měla děsné dilema jestli Arman není jako vyloučený ze smečky gdyž zdrhnul. Sem nevěděla jak se mám chovat, estli ho mám zmlátit,nebo ne, páč kdyby byl vyloučenej tak přece nemůžu mlátit cizího psa Ale on se evidentně vyloučenej necítí, prostě něco děláme blbě

A Mášenek si přečetl, že když se k němu cpou psi do postele tak to dělají proto, aby se naparfemovali jeho pachem, páč je to pro ně prý děsná pocta. Pravil, že mu to nějak nesedí s tím, že se venku vyválej v každým hovně Prej neví jestli on smrdí jako houno, nebo houno jako on

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 21:19
- Nahlásit

Biluška
Ale on se evidentně vyloučenej necítí, prostě něco děláme blbě

A Mášenek si přečetl, že když se k němu cpou psi do postele tak to dělají proto, aby se naparfemovali jeho pachem, páč je to pro ně prý děsná pocta. Pravil, že mu to nějak nesedí s tím, že se venku vyválej v každým hovně Prej neví jestli on smrdí jako houno, nebo houno jako o

šiš to ste mě úpa zmátla,vůbec tomu nerozumim nevim co mám dělat,pes se vyloučit nenechá ani omylem a do postele ho nedostanu jako nechce mi tim naznačit,že smrdim víc než snese??!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 21:24
- Nahlásit

davidkova renata
,vůbec tomu nerozumim
Páč jste nečetla Rudínkovu oslavnou ódu na Rudínka To jste úplně mimoň a nevíte mooooc věcí . Ale neva, já vám tu kníšku pučim, abyste se mohla vzdělávat, páč se musíme hodně učit, hodně učit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 21:26
- Nahlásit

Biluška
já vám tu kníšku pučim
já necíííí,rači ten čas promrhám pindánim na netu a vy mi to v žumpě fšecko pjekně vysvjetlíte až to dočtete

Terri
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 21:29
- Nahlásit

Páč jste nečetla Rudínkovu oslavnou ódu na Rudínka
Hit dnešních Vánoc. Musím počkat až to hodí do Levných knih jako Mikulicu

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 21:35
- Nahlásit

davidkova renata
vy mi to v žumpě fšecko pjekně vysvjetlíte až to dočtete
Základ uš mám přečtenej, zbývá tam jenom vytištěná poradna a na tu prdím, tu si nechám až budu mít děsnou rýmečku a bude mi moc špatně. Jako euthanazii
V zásadě je to jednoduchý, fšechno děláme blbě, vlci všechno dělají jinak a tudíž to i taky musíme dělat jinak. Po vlčím

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 21:53
- Nahlásit

davidkova renata
tagže tendle funguje

týhle Joudový by nefungovalo naprosto nic, ten pes jí má tak v paži, že čekám, esli bude někdy průser . No on ten piťoun co si kousnul do Ešusa taky chodí furt na navijáku a slovo košík těm dvěma ychtilům evidentně nic neříká

Zany
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 22:27
- Nahlásit

davidkova renata

to jo...vůbec totiž na vodíku nechodí

tak nějak jsem si to myslela, že to nebude problém

Rocco
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 09:53
- Nahlásit

Hahahaha jsem se pobavila. Slabá teda nejsem a podpatky nenosím . Psa udržet nemám problém, ale holt ne vždy je to 100%(protože nic není 100%). A normální pes začne zdrhat a já svého ořvu. Měl smůlu, že ho dlouho štval a vymstilo se mu to. Jinak nejlépe se konfrontacím vyhýbají právě vořeši, který se toulaj po ulicích. Obchází velkým obloukem a tváří se, že neexistují. Jo a ještě přidám další naši příhodu pro moralisty, co mě neznají . Zakousli jsme pudla. Jeli jsme na kole, do kopce, pes na vodítku a pudl mu vešel do huby, tak ho za klusu lehce skousl. Asi jako když vám vlítne do huby moucha. Bylo mi ho líto, ale stalo se. Ten pes byl na veřejném prostranství, bez majitele a schovaný za schody. A teď mě ukamenujte.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 09:54
- Nahlásit

Rocco
Hmm, tebe bych chtěla mít za souseda frajerko libová.

Rocco
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 10:03
- Nahlásit

Biluška
Já to nemyslím frajersky, vždyť říkám, že mě neznáš. Ono interfernetové diskuse jsou hoooodně zavádějící . A teď nějakou, jak nás napadají ti mírumilovní pejsci "normálních" majitelů a ty kriploidní majitelé to snáší a drží svého napadeného psa přiškrceného, aby se nebránil. Těch mám hafl. Naposledy stafordka s mopsem. Veselé. Jednou rukou jsem držela běsnící stafordici než si pro ní přijdou ti normání páníci a druhou svého psa, který naprosto nechápal, co ta čuba blbne.

mac1
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 10:30
- Nahlásit

Rocco
no to je fakt sranda, že Tvůj pes zakousnul pudla, vidím, že Tě to pobavilo , a ještě k tomu píšeš, že ten pudl byl schovaný za schody, tož asi zrovna neútočil , další "vtipné" zážitky si nech raději pro sebe

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 10:38
- Nahlásit

Rocco
Víš co, jsou Vánoce, co kdybys nám všem udělala radost a šla se bavit někam jinam? Třebas na nějakou tu interfernetovou diskuzi.

sarax
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 11:29
- Nahlásit

Rocco
no ty vogo mám dost po ránu...
ale holt ne vždy je to 100%(protože nic není 100%). A normální pes začne zdrhat a já svého ořvu. Měl smůlu, že ho dlouho štval a vymstilo se mu to.
mno tak teda tě zklamu ale to že udržím svého psa na vodítku teda musí bejt 100%..to i mý děcko když venčí by si radši ruce zlomilo..ale stejně má čuba koš že jo..ten nemá jen se mnou na vodítku,v noci kdy jsme na sídláku sami skoro..ale to je zbytečný prostě..máš s toho asi dobrej sport...

mac1
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 11:49
- Nahlásit

Jistě, že to není 100%, může prasknout vodítko, může mě klepnout .....takže když budu vědět, že pes jen lehce skousne a tím druhého zabije a že ke všemu rád rve (to nemá nic s dominancí) tam mu dám koš ! Ale někteří a některé jsou prostě blbí.

aren
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 12:01
- Nahlásit

Těší mně, že se na tomto vlákně nepředepisuje ve jménu spravedlnosti koš i pro termity a buldočky, ale fakt jen pro psy, kteří můžou kousnutím vážně ublížit.

aren
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 12:05
- Nahlásit

Rocco
Najednou zpoza rohu vyjde černý vořech (který si za plotem vždy otvíral hubu) , samozřejmě bez vodítka a košíku Můj hajzlík ho zbliknul o půl vteřiny dřív než já a vyrazil. Bylo to na štěrku a mírném kopečku. Tak jsem pustila vodítko, protože o silniční lišej jsem nestála a doufala, že to nějak dopadne. Dopadlo. Vořech byl nějak pomalej a Rocco ho pěkně popadnul a začal si ho odnášet pryč, aby si to s ním v klidu vyřídil. Skočila jsem po něm, složila ho na zem a začala mu klepat vořecha z držky. Hysterická majitelka...
To bych byla taky hysterická, a jak.
K čemu by asi bylo dobré, kdyby měl ten černý vořech při tomto střetu to vodítko a ten košík?

sarax
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 12:18
- Nahlásit

sarax
Jistě, že to není 100%, může prasknout vodítko, může mě klepnout ...
hele to asi může..ALE..prostě pokud jdu někde kde by se pes vzpínal je přepínacím vodítkem jištěnej dvakrát..tak asi tak
aren
jistě ale vodítka by mít mohli že ale to je jiná věc...a pokud jsou nevychovaní mají mít košík i termiti...a jiní mrnavci

mac1
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 12:31
- Nahlásit

sarax
hele to asi může..ALE..prostě pokud jdu někde kde by se pes vzpínal je přepínacím vodítkem jištěnej dvakrát..tak asi tak , hele na Konopišti ( na honu) jsem je měla uvázaný u stromu a v klidu jsme čekali až se dostřílí , najednou přistál křídlovaný ( trefený, ale málo) bažant tak 15 m před nimi a pelášil pryč , vodítko vydrželo, řetízkový obojek ne , bažant nepřežil , to se ovšem po nich chce a na psy prdí , ale jen jako příklad, že stát se může , jedině vodítko přes rameno , to nepustíš i když sebou flákneš ( ověřeno na vlastní břicho )

monika
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 12:43
- Nahlásit

aren
náhubek má mít každý pes a když ho mít z jakéhokoliv důvodu mít nemůže, tak vodítko.

Moji psi jsou s náhubkem venku vždycky, i když jdu jenom k sousedce, prostě ho na držku dostanou. Koštata uřvané jsou na vodítku, jsou to mrchy uječené a nestojím o úbytek ve smečce jenom proto, že provokujou a nedají tlamě pokoj.
Už jsem se mezi dogaři na svou adresu dočkala poznámky, že jsem divná, že doga venku koš nepotřebuje a že je omezuju. No možná jsem divná, ale myslím, že ne každý pozná, že si jde 80ti kilový prcek jen očichat dvounožce a kamarádit se se čtyřnožcem.
sarax
nic není na 100%, to je pravda, bohužel, ale je fakt, že když vycházím ven, tak kontroluju výstroj a výzbroj. Jsou na dvojím jištění a naštěstí je udržím. Když zařvu "kurvadostjsemřeklaaknoze", tak i na podpadkách.
Rocco
možná by to asi chtělo trochu se zamyslet k čemu psa máš. A na netdiskuzi je sice hodně slovo zkreslené, ale bohužel tvoje příspěvky toho dost napoví i když si polovinu odmyslím.

mac1
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 13:03
- Nahlásit

monika
tak i na podpadkách. jednou jsem v zimě utíkala se psem ( fena IS) na vodítku a s náhubkem ,protože jsem chtěla nastoupit do autobusu MHDv zastávce, v jedné ruce a v druhé ruce mimčo ve fusaku , autobusák byl hodný , čekal na nás.....bylo náledí , já frajerka kozačky na podpatku, Ladynka uháněla a já za ní , otevřené dveře čekajícího autobusu jsme sprintem minuly a běžely jsme dál, pak jsem začala řvát "pomalu! pomalu ! " , po přejití do mírného klusu se mi podařilo po dalších cca 50 m zastavit . Jsem se otočila a s výrazem ve tváři, že nic jiného než se proběhnout jsem vlastně v úmyslu neměla jsem se dívala stranou, abych neviděla pohled řidiče jedoucího autobusu a potupně jsem čekala na další autobus.....ale psici jsme nepustila ...a synka také ne .

Terri
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 13:28
- Nahlásit

Rocco
Hele, a proč by měl normálního vořecha "lehce zkousnout" nějaký bijec?? Proč by mu nemoh čuchnout ke kouli a nechat ho být - nikoliv bít?
A pokud je to kousač, proč by neměl mít koš??

Fakt mi to asi hlava nebere, ale pořád pro mně vyplývá, mám-li rvavce dravce, tak ho musím mít zabez-pečeného tak, aby neublížil ani mouše.

I mi rubl řetízek, a jednou i přezka od vodítka, kterážto byla ochotná mně zabít, kdyby se strefila do oka, to chce mít kvalitní voďasy

Rocco
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 13:44
- Nahlásit

A kvalitní názory - hlavně na Vánioce Já a můj soused zabiják . Utlocitové - chybí mi tu Psíček

Rocco
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 13:48
- Nahlásit

Jdu ven lovit

Rocco
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 13:54 - Změnil/a: Rocco
- Nahlásit

mac1
skočil mu do huby, tak ho jen přitlačil. A kdyby neměl pudl debilní páníčky, co ho radši nechali utratit.... Agrese v tom nebyla, jen ta dominance, že ho přitlačil. Ale jinak máte všichni 100% pravdu : Mám psa jen na machrování a zabíjení lidí a vořechů teda vlastně 2

sarax
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 15:01
- Nahlásit

monika
mac1
jj není na 100%
ale fakt v místech kde je nebezpečí že pes šílí jako třá coursing je chycená za obojek a za kšíry..většinou něco vydrží a i když se mi vyvlíkla tak stačilo na plným závodišti zařvat lehni a byl klid že jo a to se stalo páč nebylo dvojí jištění od tý doby je
Rocco
Ale jinak máte všichni 100% pravdu : Mám psa jen na machrování a zabíjení lidí a vořechů teda vlastně 2

no je mi celkem fuk na co máš psa..pokud vyprávíš historky takto tak si trhni..a pustit psa abych neměla silniční lišej je božíííí důvod bych ti přála vidět synátora co přišel dom odřenej jak prase ale nepustil..on ten cizí pes za blbost lidí co ho nevychovaj a neohlídaj nemůže že jo..

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání