Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jak "likvidovat" útočícího psa a proč
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . >>
Autor Zpráva
aren
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 23:19
- Nahlásit

Weroniica
Aha, dík.

Weroniica
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 23:29
- Nahlásit

aren
Není za co,.. Fakt mě tohle dokáže nasrat. Bála jsem se o něj jak o vlastního....

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 10:51
- Nahlásit

WhiteWolf
Jak byste znehybnili velkého psa klepajícího hlavou, ve které drží druhého psa? Ono to moc dobře ani nejde, když ten pes má opravdu sílu.... nebo jde?
Snažím se ho povalit na zem, pokud se mi to povede tak většinou pustí toho malýho co ho má v hubě a začne se věnovat mě, protože jsem v tu chvíli větší nebezpečí. Ale jde to blbě, co si budem povídat. Pak už je každá rada drahá a stejně nemáš čas přemýšlet a musíš jednat instintivně.

Terri
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 10:52 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Mucholabka
"každý majitel bula by měl nosit sebou páčidlo..."
bože můj, stačil by snad košík ...!

Kdyby kriploidní majitelé s kriplama psama měli košíky a vodítka, nemuselo být tohle téma...

Nás napadl před týdnem už opakovaně stejný 60 kg pes, a naštěstí "jako vždy" jen vyřízování kdo je větší machr. A pak se do mně chlap pustil, že jakým právem mu mlátím psa... atd.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 10:58
- Nahlásit

WhiteWolf
Jak byste znehybnili velkého psa klepajícího hlavou, ve které drží druhého psa? Ono to moc dobře ani nejde, když ten pes má opravdu sílu.... nebo jde?

Jde to, když víš kam sáhnout.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 11:01
- Nahlásit

Terri
Zmlať chlapa, to je neřešitelná situace. Nejhorší je, že tihle kriplové pak nejvíc řvou, takže celé okolí vylézá do oken, aby si poslechlo, že TY jsi ZMLÁTILA toho chudáka psa co ti nic neudělal

Terri
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 11:06 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Mucholabka
Jde to, když víš kam sáhnout.
jo, pojďme národ učit jak znehybňovat rvoucí se psy

Biluška
no přesně, tento je "naštěstí" známá firma a váhový rozdíl jak psa tak mně by mluvil v můj prospěch i kdybysme se nervali Ale nasmolilo mně to totálně - já řvala jak tur ať si ho zavolá že se porve (ten jeho), pak zase ať ho chytne, když už se rve... ale to by se nám majitel nesměl vlastního psa bát....
No a měla jsem jen plastové házedlo s tenisákem - a tím jsem na něj dělala hrozivé nápřahy (něco jak tanec sv. Víta) a zlomila jsem to o něj. Takže se nejednalo ani o způsobení bolesti psovi...
Ale máš totál pravdu v tom, že lidi se dívají jako na magora na toho co řve...(hysterka, že..)

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 11:25
- Nahlásit

Terrio, pojďme národ učit jak znehybňovat rvoucí se psy
Lepší než učit národ stát jak ojo, řvát a chytat se za hlavu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 11:25
- Nahlásit

Terri
Mě už se stalo tohle xkrát, vždycky jsem byla já ta zlá, co mlátí chudáčka psa. Nejhezčí bylo když asi dvěstětunová panička pekiňáka seděla na lavičce uprostřed sídliště, její pekiňačka se vyřítila na moji šeltici a já té pekiňačce nastavila nohu. Ani jsem ji nekopla (ale klidně bych to udělala), jenom jsem jí dala nohu před šeltici, takže ona s velkým řevem narazila do mé nohy, místo do mého psa. Bába nebyla schopná zvednou špeky z lavičky tak jenom šíleně ječela "ty krávo, co mi kopeš do psa, to je týrání, budu tě žalovat..." pořád dokola ječela, že já jsem jí kopla do psa. Lidi se zastavovali na ulici, otvírali okna, všichni zírali na mě, že jsem jen tak na ulici zkopala chuděrku malinkou pekińačku...měla jsem sto chutí vrazit té tlusté krávě pár facek ať má alespoň nějaký důvod ječet

Terri
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 12:37 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Mucholabka
Lepší než učit národ stát jak ojo, řvát a chytat se za hlavu
Nebo za koule
většina národa neudělá ani to "řvát" - pouze to první a třetí a můžeš jim i přímo názorně ukázat KDE psa chytnout... prostě to není tak jednoduché. Kdyby dostali mega flajstra (nebo mega nakládačku) za magora psa, tak by si to více rozmysleli jestli obětovat ego aspoň vodítku.

Biluška
mně stačí si představit, že by šlo děcko s malým psem a nějaký kripl ho napadl

Rocco
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 14:42
- Nahlásit

Jo jo. To je téma. Většině lidí nepatří pes do ruky. Můj pes se taky rád rve a je hodně dominantní, ale taky všude chodí navolno s košíkem a většinou ho uřvu. Ale příhod máme několikero.....Bohužel lidi jsou tupý a nechápou alespoň základní pravidlo, zůstat stát než si druhý své zvíře "polapí". Nezkracovat vzdálenost. Jedna z příhod:
Např. mám psa na vodítku, bez koše a kecám s kámoškou u branky. Byla jsem na odchodu. Najednou zpoza rohu vyjde černý vořech (který si za plotem vždy otvíral hubu) , samozřejmě bez vodítka a košíku Můj hajzlík ho zbliknul o půl vteřiny dřív než já a vyrazil. Bylo to na štěrku a mírném kopečku. Tak jsem pustila vodítko, protože o silniční lišej jsem nestála a doufala, že to nějak dopadne. Dopadlo. Vořech byl nějak pomalej a Rocco ho pěkně popadnul a začal si ho odnášet pryč, aby si to s ním v klidu vyřídil. Skočila jsem po něm, složila ho na zem a začala mu klepat vořecha z držky. Hysterická majitelka na mě začala řvát co dělám, proč na tom psu ležím. Vyklepla jsem vořecha, ten mě samozřejmě hned kousnul a někam zmizel. Hádka s babou byla fakt dobrá. Místní "bezdomovkyně" ktreou tam všichni nesnášeli už jen proto, že ten vořech byl hajzlík a běhal všude navolno. Takže místní kolemjdoucí fandili mě. Vořechovi se celkem nic nestalo (normal odběhl a krev nikde necrčela), ale paní se večer objevila u kámošky a že chce peníze na veterináře. Kámoška jí řekla, ať přinese účet, že mám psa pojištěného a ať si připraví očkovák, že mě její pes kousl. Už se víckrát neobjevila a když jsem jí potkala ani o tom nepípla.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 15:23
- Nahlásit

Rocco
Tak jsem pustila vodítko, protože o silniční lišej jsem nestála a doufala, že to nějak dopadne.
Hmm, a ještě se tím chlubíš jo?

Zany
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 15:53
- Nahlásit

nevím, jestli to Biluška myslí ironicky, ale představa , že někdo raději pustí vodítko, když neudrži svého rozlíceného psa , aby se náhodou neodřel a vypustí ho na jiného je docela hrozná. Ten vořech na něj zaútočil, jsem nějak nepostřehla.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 16:30
- Nahlásit

Zany
Nemyslím to ani v nejmenším ironicky. Pochopila bych, kdyby pustila vodítko v případě, že cizí pes zaútočí na jejího, její pes je v ohrožení života a vodítko ho handikapuje v účinné obraně. Nikdy jindy

Mimochodem, pokud neudrží svého psa na vodítku tak by ho nejspíš měla prodat a pořídit si jorka Miluju slabé slečny (nejlépe ještě s vysokýma podpadkama) s velkým silným psem co vlají na vodítku a ječí "já ho neudržím"

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 17:18
- Nahlásit

Biluška
Mimochodem, pokud neudrží svého psa na vodítku tak by ho nejspíš měla prodat a pořídit si jorka
ach jo...a je to tady,pani koupíte teda Nyný?? Páč já jí na vobraně neudržim ani vomylem a ječim přesně to :já jí neudržim" Můžu si na voplátku vod vás hned koupit jednoho toho jorka,rači bez PP ,stejnak sem houby kinolok

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 17:21
- Nahlásit

davidkova renata
ječim přesně to :já jí neudržim"
Tak nedělejte vobrany na vysokejch podpatcích

Zany
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 17:22
- Nahlásit

davidkova renata Myslím, že u vas nehrozi , že by vas tahl na voditku do boje.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 17:25
- Nahlásit

kachna_
Tak nedělejte vobrany na vysokejch podpatcích
Jo taghlenc..
A můžu si jí teda nechat???? Dyš budu dělat vobrany třá f těch plážovejch sandálkách jako tchoř???? Nebo jí stejnak musim prodat?
Dyštak jí dám na Aukro třá dyby jí Biluše nechtěla..
Zany
Myslím, že u vas nehrozi , že by vas tahl na voditku do boje
No jaxe to veme,vona ta vobrana je pro ní taky boj a to bysem vám přála vidět ten tach

Zany
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 17:41
- Nahlásit

přo obraně asi ano, ale v realu si myslím, že to máte ošéfovaný

sarax
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 18:35
- Nahlásit

davidkova renata
hele to se poddá časem..bud ty nebo Nána
Biluška
Miluju slabé slečny (nejlépe ještě s vysokýma podpadkama) s velkým silným psem co vlají na vodítku a ječí "já ho neudržím"

ty taky..tak nevim tyhle totiž miluju já
Terri
Mucholabka

opravdu seru na páčidla...pokud vím že můj pes na to v hubě má..aniž by kdy kousnul do psa..teda jednou skoro prostě je s košem a nemám problém a ani pes ho nemá že je zvyklej

mac1
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 19:28
- Nahlásit

Terri
Kdyby kriploidní majitelé s kriplama psama měli košíky a vodítka, nemuselo být tohle téma.
jp, ale to by asi bylo moc jednoduché
sarax
opravdu seru na páčidla...pokud vím že můj pes na to v hubě má..aniž by kdy kousnul do psa..teda jednou skoro prostě je s košem a nemám problém a ani pes ho nemá že je zvyklej , jenže takových jako ty, moc není

mac1
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 19:33
- Nahlásit

Rocco
Můj pes se taky rád rve a je hodně dominantní, ale taky všude chodí navolno s košíkem a většinou ho uřvu.....Bylo to na štěrku a mírném kopečku. Tak jsem pustila vodítko, protože o silniční lišej jsem nestála a doufala, že to nějak dopadne , bezva , taky dobrý kriplík majitel/ka

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 19:49
- Nahlásit

sarax
opravdu seru na páčidla...pokud
Buď ráda, že nemáš psa, co je schopný i přes koš.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 19:53
- Nahlásit

davidkova renata
A můžu si jí teda nechat???? Dyš budu dělat vobrany třá f těch plážovejch sandálkách jako tchoř???? Nebo jí stejnak musim prodat?
No tak v nejhorším případě by to možná šlo, ale jenom na zkoušku

LucieS
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 19:59
- Nahlásit

Bylo to na štěrku a mírném kopečku. Tak jsem pustila vodítko, protože o silniční lišej jsem nestála a doufala, že to nějak dopadne
Kdybych spolíhala na to, že psa bez košíku udržím v každé situaci, tak už mám teď na triku jednoho sežraného celkem neškodného opilce, a možná by se našel ještě někdo. Takže košík.
Neudržet i vychovaného psa jde snadno, stačí se třeba pro psa co je na volno hluboce předklonit, zrovna když se chystá vyrazit dopředu, a šipka plavmo je zaručená.

sarax
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 20:02
- Nahlásit

Mucholabka
Buď ráda, že nemáš psa, co je schopný i přes koš.
mno tak to by se jí opravdu povedlo jen jednou.pak by měla košík a jištění takový že by to nešlo..

pro mě a můj klid je lepší mít psa s košem...i když nic neprovedla a doufám že neprovede prostě maximálně dostane jinej pesan košem..a zajistit aby mi nepokousala je moje starost..proste jde si to zařídit

mac1
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 20:03
- Nahlásit

Mucholabka
Buď ráda, že nemáš psa, co je schopný i přes koš. tak má asi blbý koš, ne ?

Terri
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 20:27
- Nahlásit

sarax
mno tak to by se jí opravdu povedlo jen jednou.pak by měla košík a jištění takový že by to nešlo..

pro mě a můj klid je lepší mít psa s košem...i když nic neprovedla a doufám že neprovede prostě maximálně dostane jinej pesan košem..a zajistit aby mi nepokousala je moje starost..proste jde si to zařídit

tak by se mi to líbilo u všech a obzvláště u bullů...

sarax
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 20:29
- Nahlásit

Terri
mac1
mno jenže tohle by měla bejt prostě samozřejmost a třá na hromadnejch akcích se mi koše líbí vícprostě se snažím snižovat možný rizika...
Terri
a obzvláště u bullů...
mno já bych to zevšeobecnila na všechno co kousne tak aby to za něco stálo

Terri
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 20:42
- Nahlásit

sarax
mno jenže tohle by měla bejt prostě samozřejmost a třá na hromadnejch akcích se mi koše líbí vícprostě se snažím snižovat možný rizika...
souhlas, ale to je právě ten problém, šak koneckonců to vidíš i tu...
mno já bych to zevšeobecnila na všechno co kousne tak aby to za něco stálo
To jo jen zástupců ostatních je méně než bulinů - se mi zdá - v poslední době. (nepočítám NO)

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání