Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / je možný chovat zajíce ?
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 47 . >>
Autor Zpráva
bea
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2010 12:23
- Nahlásit

viky
Nejsem veterinářka a zajíce jsem nikdy neměla - jen králíka. Měl také jednou zácpu a veterinářka mi přinesla bobky od jejího králíčka, ty se měly rozpustit ve vodě a nacpat ušákovi do tlamky - třeba stříkačkou- prý to obnoví střevní floru, když dojde k nějaké poruše. Nechutný, ale pomohlo to, tak se na to zeptej.

viky
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2010 12:47
- Nahlásit

bea
oki diky moc, preptam se, ale nevim teda kde vemu bobky jinyho zajice

handula
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2010 13:06
- Nahlásit

viky

jezis to neeee, vy taky? ale my meli tedka opacny problem opet kokcidioza, ale trvala 14dní!!! porad prujem, uz byl na tom tak, ze se jen nechal vzdycky nekam prenest a jen lezel a hrozne spatne na tom byl, je to dneska presne tyden, co mame po vsem...museli jsme ho zavrit, aby pil jen vodu s lékem, ale to nechtel, tak jsem pak vyvalela vzdycky list jetele v tom prasku a to si teda vzal a postupne se z toho pomalu dostaval...ale byl to horor...
tak drzim moc palce, hele zkus mu dat rajce, ifas miluje rajcata a pak ma ridsi bobky.... takze to by mu mohlo pomoct

bea
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2010 13:07
- Nahlásit

viky
Nevím, odkud jsi, ale pokud někde z venku nebo i někde na okraji Prahy na louce nebo tak by se, myslím, bobky našly - v nejhorším případě mne napadla ZOO, tam se určitě zajíc najde nebo kdo je tady z okolí tvého města by určitě pomohl - kdyby bylo všeho jako zaječích bobků...Nebojm to dopadne dobřem ono na těhle zvířatech jako králík, morče a tak je víc vidět, že jim není dobře (moudro naší veterinářky).

handula
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2010 13:12
- Nahlásit

holky ty bobky radsi ne, zajici si tu kokcidiozu prenaseji vzajemne, maji ji v sobe, u nekoho propukne u jinyho ne, aby se mu jeste nepritizilo radsi.... nevim no

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2010 13:17
- Nahlásit

viky
jéééžiš Fefinoj držíme palce!!! počítátala sem že s nim pojedu do Mělníka na ten vobranářskej mistrák..teda pokud byste mi ho pronajala!

viky
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2010 13:20
- Nahlásit

bea
no posbirat je venku mám strach, páč nikdy nevíš co ty volně žijící zajíci mají za nemoci. To spíš ten králík asi. Jsem z Moravy my tady máme jinak jako zajíců hafo, ale viš jak...

handula
no ty vole a už jste ok ? Já mám nervy na pochodu, dokonce ruším i rok dopředu zaplacenej seminář, ale nemužu prostě odjet když nevím jestli se to bude ok. Chjo.

handula
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2010 13:52
- Nahlásit

viky
no ted uz jo, ale vubec nechapu, ze to prezil, 14 dni z nej tekla voda vlastne uplne odvodnenej musel bejt, nepil nic, obcas jetelicek... fakt asi vydrzej vic, nez si myslime.... tohle bylo husty, prujem byl vsude kolem baraku, na terase, hruza des...
to chapu, ze vsechno rusis, protoze on ten nas je zmetek, ale jak mu bylo zle, tak to byla lasecka zase bezmocna... pes ho chodil (teda nechodil plazil se k nemu) olizovat....
fakt zkus to rajce... z neho je uplne hotovej a ma hodne vody v sobe

bea
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2010 14:49
- Nahlásit

viky
A piš novinky!!!!!!!!!!!!!! (které budou pochopitelně dobré)
Držíme všichni tlapky.

EngieB
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2010 15:29
- Nahlásit

viky
Tak co???

EngieB
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2010 15:31
- Nahlásit

viky
Napadl mě zdroj zdravých bobků od zajíca! Když tak zavolej.

viky
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2010 20:37
- Nahlásit

zatím žádná změna

bea
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2010 08:22
- Nahlásit

Viky, chci dobrou zrpávu

handula
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2010 09:17
- Nahlásit

viky
byla jsi u toho veta?

viky
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2010 10:27
- Nahlásit

handula
jj j eto zacpa, dostal projimadlo, trosku snedl ale neudelal ani jeden bobek a necura. V noci se tulil chudacek a pak trosku behal, ale na to jak byva akcni to bylo nic.

handula
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2010 12:48
- Nahlásit

viky
ty jo to by me fakt nenapadlo, ze zajic muze mit zacpu
kdovi co snedl darebak... tak drzim palce, snad se vykadi, ono to chvilku trva nez to zacne pusobit asi...az se to povede, bude mu zas dobre.... urcite....myslim na vas!

handula
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 10:12
- Nahlásit

viky

tak jak jste na tom???

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 10:14
- Nahlásit

viky

načihuju po dlouhý době a co nevidim!!!!
Tak jak dneska ??

viky
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 12:41
- Nahlásit

caute seci, tak v sobotu uz sem to nevydrzela nervove a lapla Fefina a hodila k vetovi. Brisko mel upo prazdny, mocak taky a byl dehydrovanej a pritom pil. Tze dostal infuzi, vecer sem mu udelala mrkvovou kasicku, tu snedl a do rana udelal normalni bobky a od te doby docela zere, ale ne teda tolik co normalne, ale zere a cura a kadi a je zase veselej. Tak ted cekame jak to bude pokracovat, pac teda vubec nevime co to ve skutecnosti bylo. Meli sme podezreni uz aj na ledviny, coz dofam ze ne, pac to by me asi jeblo. Pak taky na prerostly zadni stolicky a nebo jeste treti varianta, ze mohl dostat travu, ktera byla postrikana.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 12:43 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

viky
, tu snedl a do rana udelal normalni bobky a od te doby docela zere
huf!!
sem se bála!! AŤ SI OKAMŽITĚ PŘESTANE MILEJ FEFIN VYMEJŠLET KRAFINY, páč se chystám vyměnit kadeřníka
a držím palce, ať se to srovná a dochtor přijde na to o co jde.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 12:45
- Nahlásit

viky
kolik se dožívá zajíc?

viky
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 12:51
- Nahlásit

PetraK
sem jako mela zaplacenej seminar s Bartem Bellonem tak si rikam, esik nehral divadlo jen abych nikde nejela, pac zazracne v nedelu v noci mu bylo lip

Mucholabka
cca 12 se rika

handula
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 13:50
- Nahlásit

cca 12 se rika

ty vole nestraš...

no kazdopadne super, ze je mu lip!!! uz jsem se bala....

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 15:02
- Nahlásit

viky

sem jako mela zaplacenej seminar s Bartem Bellonem tak si rikam, esik nehral divadlo jen abych nikde nejela, pac zazracne v nedelu v noci mu bylo li

všivák!! a pak prej že podšitá je liška!! no doufám, že bude všivák i nadále, a přestane chořet. Furt mě nikdo nedokáže vokudlat podle mých představ

handula

ty vole nestraš..

jehehéééé.

No a to si představ, že to určitě není počítáno 12 let v zajetí, kde jsou mnohem lepší podmínky! Ho budeš muset ve stodvaceti letech utlouct lopatou, aby tu nestrašil do nekonečna. Ve stodvaceti jeho myslim. Ne tvejch , takže ho vlastně budou muset utlouct tvoji potomci

handula
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 15:31
- Nahlásit

PetraK

no výborně, myslim, ze tou lopatou utluce driv on me...nebot od jisty doby na me utoci, naposledy mi v sobotu seskrabal nohu, protoze sem mu donesla mrkef na kerou nemel chut... chtel neco jinyho.....tak se do me obul.... a todle mi ted dela furt, takze takhlec to dopadne, kdyz je vam lito malinkyho opustenyho zajicka...budu se muset asi vodstehovat, bo jsem obeti sikany

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 15:33
- Nahlásit

handula

ze tou lopatou utluce driv on me

se nediv, když mu taháš nudnou mrkvu, naval něco lepčejšího

kdyz je vam lito malinkyho opustenyho zajicka..

proto jsem tehdá taky prchala před tím kolouchem, co se nám chtěl nakvartýrovat na zahradu

handula
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 16:48
- Nahlásit

se nediv, když mu taháš nudnou mrkvu
asi dostane do drzky brzo
proto jsem tehdá taky prchala před tím kolouchem
dobres udelala, ja to mam zrejme jeste na minimalne jednu desetiletku

viky
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 18:33
- Nahlásit

handula
ty voleee jaks mohla dat zajicovi mrkev ? Tak to sis jako dovolila moc, pac zajici mrkev absolutne nesnaseji. Zato jahodovy musli s mandlema, to je jina

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 19:14
- Nahlásit

handula
i dostane do drzky brzo

no nevim, nevim, na tvym místě bych si moc nevyskakovala, nebo tě pěkně srovná

Zato jahodovy musli s mandlema, to je jina

předpokládám, že v bijó kvalitě

handula
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 09:42
- Nahlásit

viky
ale von má rád mrkef, ale jen na ni nemel chut, chapes? proste chtel zrovna neco jinyho...jinak kdyz mu bylo blbe, tak mrkev bylo to prvni co chtel... no proste musim priste prijit se svedskym stolem, aby si milostpan mohl vybrat... ja uz nechci dostat

jahodovy musli s mandlema
jasne, to by se musel jináč chovat, spratek jeden

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 47 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání