| Autor |
Zpráva |
handula
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 10:15
- Nahlásit
viky
ty jo to neni mozny, uz dva jo? no leti to, silene....
my to ted mame vcelku v poklidu, Ifás psovi kousanec odpustil nebo zapomnel, nevim, kazdopadne se zas olibavaj jako predtim...ale samotny je uz nenechavame....pes bejt na zahrade nechce a kdyz jsme venku fsici, tak je to gůt.
Mam totál ozranou zahradu, ale fakt uplne fcesko, padly vsecky trvalky i letnicky i stromky a kere.....ty woe to je zahradnik, ja ho fakt bacim asi, on nedovolil ani aby ty blby jedovaty narcisy vylezly.......
|
handula
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 12:17
- Nahlásit
viky
cus tak jak zijete?
my mame peklo. Tak za prve je to chlap. Prej holcicka, pche...
vubec nevim, jak si moh nekdy nekdo myslet, ze kdyz to ma malej vocasek, tak ze to je holka. A malej vocasek? No mozna vzadu, ale to co jsem videla se fakt nedalo prehlidnout
Takze tak. Je to Ifan. A za druhy, de na nej jaro. Ale jak? Zdrham ja, zdrha chlap, zdrha pes. Pes uz nevylejza radsi ani z obyvaku. Zahrada pro nej prestala existovat, dokud tam beha tak usatej uchyl. Skace na nas, vojizdi nam nohy a proste vsechny ty prasarny. Normalne dostal vylagos o vikendu. Ale nepomaha nic, jen rozprasovac a jen na chvili.... Takze pratele, takto dopadnete, pokud budete chtit pomoct jednomu chudackovi opustenymu slabymu a nemohoucimu. Kazdy dobry skutek musi byt po zasluze potrestan, no ne?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 12:33
- Nahlásit
handula
já vás ale varovala Vzpomínám si jak to někdo nepochopil a říkal: ,,jak mohli dát chudáka (králík to byl) ,,pryč" jenom proto že ,,skáče". Že je přece normální, že králík, zajíc bude skákat" Tak přesně tohle ,,skákání" jsem myslela
A nedali ho pryč jako ,,pryč", ale šel za kámošema do králíkárny
Aha kluk, tak to prťata a zajícovou školičku mít nebudete
|
handula
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 13:45 - Změnil/a: handula
- Nahlásit
da se skrizit hovawart se zajicem?
a i kdyby tak stejne to je ted pasé kdyz to neni holka
a vubec cely je to nejaky postaveny na hlavu,
nic me si nevsimejte, me dneska trochu hrabe
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 09:25
- Nahlásit
Nazdárek, tak jak se mají vaši ušáci?
Ten náš už konečně šel na letní byt )
|
viky
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 22:19
- Nahlásit
BrendaBenji
hej to ma super. Taky sem Fefinovi objednala ohradku na ven, ale jen na hezky dny a vecir bude hajat doma.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 22:25
- Nahlásit
No precek bych ho nemohla nechat spat nekde venku samotinkyho.
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 09:03
- Nahlásit
viky
No to je jasný )))
Králík je tam docela spokojenej, jen ještě nepochopil, že má spát v boudě a ne na boudě. A to jsme se mu s tím velkosídlem dělali asi 4 dny )))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2010 19:48
- Nahlásit
helejte ,vy amatérky
http://www.novinky.cz/koktejl/199054-nejvetsi-kral ik-na-svete-meri-130-centimetru-a-vazi-pres-22-kil ogramu.html
|
handula
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 17:47
- Nahlásit
odpolední siesta
a kafe mam gde?
|
handula
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 17:50
- Nahlásit
mrtvola
|
Falco
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 13:00
- Nahlásit
Nudí se váš zajíc? Naučte ho Tanec s ušatcem!
URL
(Já vím že je to králík, ale zajíci jsou inteligentnější, ne?)
|
viky
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 16:45
- Nahlásit
Falco
(Já vím že je to králík, ale zajíci jsou inteligentnější, ne?)
jj je, zajíc by mě na toto řekl " tak na to ti jebu "
|
Michaka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2010 10:17
- Nahlásit
dnes je to týden,co nám soused přinesl malého zajíce,v domění že je to divoký králíček a že jako majitelka zakrslých králíčku se o něj dokážu postarat.Po dvou dnech jsem zjistila,že máme doma mládě zajíce.
myslím,že se už částečně ochočil,krmime ho mlékem stříkačkou,ale co dál.
|
bea
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2010 19:20
- Nahlásit
No co, poraď se s Hanulou a budeš další v pořadí, kdo mají doma ušatce
|
handula
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 16:46
- Nahlásit
Michaka
a jéje další do klubu? Podivej se, jak jsme dopadli my... to u nas byl zezacatku taky jenom na primarni zachranu a mel jit do prirody...
Ne ted vazne, jestli uz je ochocenej tak ho stejne nemuzes pustit do prirody, nemel by sanci.... jestli jeste ochocenej moc neni a uz umi jist pevnou stravu a vite, ze ho fakt nechcete, tak bych to neprodluzovala a pustila do prirody co nejdriv.... aby jeste zdivocel..
|
zajda007
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 20:51
- Nahlásit
Já chci taky zajíce Co mám pro to udělat? Zajíc, je prostě nejlepší
|
handula
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 22:24
- Nahlásit
zajda007
a ty ho zajdo007 jeste nemas? trochu divny ne?
|
Michaka
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 19:02
- Nahlásit
Ahoj všem majitelům zajíců,
ráda se připojím do vašeho klubu,jsem ráda že jsem ho po dlouhém pátrání na netu našla ....dodalo mi to sílu a odvahu malého zajíce si nechat,myslím že s ním bude legrace.Docela se bavím nad vašimy zážitky se zajici.
Zajdu máme v králíkárně ,přez den doma a občas ho necháme proběhnout po zahradě,až trochu vyroste dostane kšíry a začne venčení zajice po vsi.Za deset dni přibral 100g,takže aktuální váha je 440g,pije s chutí kravské mléko a papá vše zelené a je drzej jak opice...
Děkuji předem za rady a zážitky se zajicem polním,teda domácím.
|
Michaka
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 19:05
- Nahlásit
příště pošlu fotky
|
zajda007
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 11:45
- Nahlásit
handula
No právě, já řečená zajda a nemám vlastního zajíce Máme na zahradě jednoho divokýho,ale ten se jaksi nepočítá,že. Nějak asi nemám štěstí,na žádnýho jsem ještě nenarazila.
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 12:03
- Nahlásit
zajda007
No nevím, jestli je to zrovna smůla, nemít zajdu. My od něj máme přes zimu okousaný dveře a zdi )))Takže mu to teď opravíme co je na letním bytě, aby měl v zimě zase co ničit ))))
|
viky
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 16:28
- Nahlásit
zajda007
hele nechci radit, ale minule jsem byla v Brne v Livinu a tak se to zajicema jen hemzilo a vypadali, ze sou vochoceny.
|
handula
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 22:25
- Nahlásit
ted me tak napadlo, nemely by mit ty nasi zajanove svoji stranku na fejsbůku? aby se nejak mohli seznamit
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 08:54
- Nahlásit
handula
Jasnéééééééééééééé
|
viky
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 09:24
- Nahlásit
Děcka Fefínovi je od včera špatně, nejí nechce ani moc pít, celou noc se převaloval a polehával - držte nám síííím pěsti.
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 09:59
- Nahlásit
Ježiš......a jdete k doktorovi? Jinak teda držíme vše co máme ať to dobře dopadne.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 10:17
- Nahlásit
Sem byla ale bez nej, nema cenu ho este stresovat prevozem, podle priznaku by to mohla byt zacpa, ale jak trva dyl nez 24 hodin tak je u zajice nebo kralika hodne blba
Diky budeme to asi potrebovat.
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 10:48
- Nahlásit
A nedá se zajíc bezpečně něčím "prohnat"? A z čeho jí může mít?
|
viky
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 11:24
- Nahlásit
to nevím jestli da nebo ne, pockam az co mi rekne vet, pac sama si netroufnu. No ciste teoreticky ji muze mit z teho jak neustale zere gauc a jiny veci. Nic jinyho z ceho by to mohlo byt me nenapadlo.
|