| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 17:05
- Nahlásit
handula
Aha, teď jsem to našla a přečetla. Takže dobrý a kamarádí s pejsanem a už má i šamstra.... No, že prej mladí půjdou z domu - tak tomu sama nevěříš, že ty prconě vyhodíš u lesa a utečeš???!
|
handula
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 17:12
- Nahlásit
tak tomu sama nevěříš, že ty prconě vyhodíš u lesa a utečeš
jako ma mame toho doma snad malo?
no budem doufat, ze samstr se bude diky psovi radeji drzet opodal
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 17:20
- Nahlásit
teda ja cumim, obcas jsem tu neco precetla, ale celou dobu jsem zila v domeni, ze zajic je jeden z pseudovyrazu pro kralika a on je to regulerni usak, se picnu, tak to asi budu cist castejc.
|
handula
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 17:22
- Nahlásit
on je to regulerni usak
to si pis
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 17:28
- Nahlásit
no fakt cumim, tyhle znam jen z dalky, pac bestie jsou lovci a vzdycky je vyplasi, to bych k nemu musela prijit jako k uplnymu pidizvikovi a naucit je, ze je to muj usak. Takhle mi proslo tydenni kote a holatko konopky obecny - kote odkojila fena, tak to nebyl problem, pani ptakova jsem byla ja, tak to bylo ze zacatku trochu haloo, kdyz zacal rvat hlady, ale jak zacal litat uz ho taky vzali za sveho. Tak doufam, ze budou jeste nejaky usaty fotky, at se pobavim
|
viky
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 19:34 - Změnil/a: viky
- Nahlásit
Steph
treba taková ?
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 20:15
- Nahlásit
nevim, zadnej Jen pockej se mi neotevrel
|
viky
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2009 07:13
- Nahlásit
Steph
http://zuzanaho.rajce.idnes.cz/Ferda1/
http://zuzanaho.rajce.idnes.cz/Ferda_2/
http://zuzanaho.rajce.idnes.cz/Ferda/
zkus ted, nak to blbne
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2009 10:05
- Nahlásit
viky
už to vim! Vim koho mi Fefin připomíná!!
Toho zajíce z Maxipsa Fíka! Jak ničil toho myslifce!!
tady na tý fotce je to přesný!
musíš mu pořídit myslifce! Aby měl ňákou náplň dne. Je jich všade dost - teď se začnou v polích rojit, tak ňákýho klofni a doval ho Fefinovi dom! pak přestane uvažovat vo sebevraždě a přestane čumět do trouby. Von potřebuje myslifce!
|
handula
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2009 10:45
- Nahlásit
viky
ten je proste BOZI!!!!!!
|
handula
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2009 10:50
- Nahlásit
viky
VIDITE PANI JAKEJ MA FEFIN VELKEJ VOCASEK? TOTO JE DUKAZ! KLUCI MAJ VELKEJ A HOLKY MALEJ
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2009 13:09
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=75GEzD6wh8o&feature =channel
|
handula
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2009 13:24
- Nahlásit
PetraK
to je bomba.... krásný
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2009 13:27
- Nahlásit
handula
nojo, to víš nebezpečnej trhač
u nás je to podobně, jen teda ne se zdomácnělým,a le venku, když jsem potřebovala, aby mi Ešus prcka ohlídal, abych si mohla dojít pro rukavice a poponést ho o pár cenťáků za plot. Naštěstí teda Ešus neumejval, jen dozoroval
|
handula
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2009 17:02
- Nahlásit
Naštěstí teda Ešus neumejval, jen dozorov
no ten nas se k usakovy taky takhle nema, ze by az takhle olizoval to ne jako vocamcad pocamcad....von by se mu sousedovic coklid posmival
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2009 17:40
- Nahlásit
Jen Pockej Fefin je skvelej, takovej foto pozér a jdu si pustit Maxipfa, abych vedela jak to bylo s tim myslifcem, nejak si to nepamatuju.
PetraK
Tahle pitbullka snad odchova cokoli
|
viky
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2009 08:27
- Nahlásit
PetraK
pani kua dyt me nemaj myslifci radi, tak jako jak ho nalakam ???
handula
pani ja mam v patek rande, ja se schvalne koknu esik ma velkej nebo malej vocasek a pak vam dam jako vedet
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2009 08:49
- Nahlásit
viky
pani kua dyt me nemaj myslifci radi, tak jako jak ho nalakam
zkuste na poset. jako Davídkojc, ta je taky láká na poset
koknu esik ma velkej nebo malej vocasek
a hlavně mu řeknite, že to je pro vědecký účely. A že esli se zúčastní dobrovolně, dostane se mu patřičnýho vohodnocení
Steph
Tahle pitbullka snad odchova cokoli
jo, to je chůva. Ale teda chůvák myslim, páč je to péf-péf, esi tomu dobře rozumim.
|
handula
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2009 09:54
- Nahlásit
schvalne koknu esik ma velkej nebo malej vocasek
koknout z zdokumentovat!!! bez dukazu ja nebudu nikomu verit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2009 10:01
- Nahlásit
handula
koknout z zdokumentovat!!! bez dukazu ja nebudu nikomu ve
tak esik by se to tady nemělo nakonec menovat Pípšou?
|
handula
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2009 10:25
- Nahlásit
PetraK
a mozna zakazat vstup osobam nezletilym
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2009 16:10
- Nahlásit
PetraK
páč je to péf-péf
ajo ajo, je to pef, na jednom videu jsem zahlidla podvozek o to vetsi ma u me plus, ze je takhle starostlivej
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 08:40
- Nahlásit
musíš mu pořídit myslifce! Aby měl ňákou náplň dne.
Nabízím k okamžitému odběru větší počet myslivců s PP. Všichni jsou očkovaní, odčervení, uchovnění, ozbrojení a nebezpeční. Jedná se o jedince s problémových chovů se zanedbanou socializací. Při důsledném výcviku je převýchova možná, ale pro povahové vady doporučuji vyřadit z chovu. Nejméně ve dvou případech je podezření na zfalšování PP a potomky z neplánovaného krytí.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 09:33
- Nahlásit
Strejda
Nabízím k okamžitému odběru větší počet myslivců s PP. Všichni jsou očkovaní, odčervení, uchovnění, ozbrojení a nebezpeční. Jedná se o jedince s problémových chovů se zanedbanou socializací. Při důsledném výcviku je převýchova možná, ale pro povahové vady doporučuji vyřadit z chovu. Nejméně ve dvou případech je podezření na zfalšování PP a potomky z neplánovaného krytí.
Vy ste obří žesťa!!
Steph
je to pef,
je fakt dokonalej.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 09:42
- Nahlásit
Strejda
Nabízím k okamžitému odběru větší počet myslivců s PP. Všichni jsou očkovaní, odčervení, uchovnění, ozbrojení a nebezpeční. Jedná se o jedince s problémových chovů se zanedbanou socializací. Při důsledném výcviku je převýchova možná, ale pro povahové vady doporučuji vyřadit z chovu. Nejméně ve dvou případech je podezření na zfalšování PP a potomky z neplánovaného krytí
Měla bych tu taky! Vyřadit z chovu nepomáhá, neb předpisy oni neřeší. Jestli jste onehdá viděli ve zprávách toho, co ho nabral divočák? To Tom jen vyvalil oči a zařval: ježíšikriste, tomuto íkváčovi dali papír na flintu, to snad není možné, dyť už od pohledu je to debil! Proto doporučuju kastraci, mám pocit, že se množí rychlejc jako potkani!
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 12:18
- Nahlásit
PetraK
Vy ste obří žesťa!!
Hra na dechové nástroje prospívá dýchacímu ústrojí.
worick
Proto doporučuju kastraci
To je snad moc radikální. Já bych jim sebral flinty a povolil jen brigády v lese.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 12:21
- Nahlásit
Strejda
Hra na dechové nástroje prospívá dýchacímu ústrojí.
strejdo! vy ste hrozně nebezpečnej. Sem si kvůlivá vám propláchla klábosnici kafem
Já bych jim sebral flinty a povolil jen brigády v lese.
moje řeč. aspoň by tam neležely zdechliny
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 12:38 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit
PetraK
moje řeč. aspoň by tam neležely zdechliny
Já s "těmi svými myslivci" vycházím dobře. Na moje upozornění, že v poli leží mrtvé srnče, které zemědělci pokosili nebo v lese stržená srna, reagují dobře. Ale sousedovi zastřelili v sousedním revíru středního pudla, který od něho byl 20 m.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 12:52
- Nahlásit
Strejda
hm , mě s liškou vyfakovali. Je to škoda, že nejsou jen ty normální. no a zemědělci jsou taky bezva- sem se u nás nabízela soukromníkovi, že mu se psem projdu pole a zvěř zvednu a dopadla jsem jako s tou liškou.
|
handula
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 13:34 - Změnil/a: handula
- Nahlásit
vy jste tu samej odbornik na myslifce, tak se vas zeptam, jestli bysme mi nekdo neporadil. Bydlime v satelitu, kde drive - jeste pred 5 lety bylo pole a prej i honitba, ted tam stojej baraky, jenomze myslifci si toho zrejme nefsimli nebo co a nemuzou pochopit, proc rvu, kdyz mi nad hlavou v listopadu litaj broky. Tudiz mam ted padny obavy ze si jaksi nefsimnou, ze ten nas zajic, je za plotem... existuje nejaky ucinny a zaruceny zpusob, jak se branit a ochranit sebe, psa i ostatni zivocichy na nasem pozemku?
|