| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 12:14 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
viky
vy ste je nepozvali na grilovacku
ne, nepozvali! Páč mi bylo jasný, že esli maj apetýt jako Fefin, tak by na nás nezbylo lautr vůbec nic
já fakt doufám, že se to nějak neodrazí na tom Ešusím chování, jsem ráda, že je takovejdle - včera našel ptáčka skoropoletováčka a nic mu neudělal, když našel ty dva loni, tak nad nima stál asi tři hodiny, než mi došlo, že tam nestojí nad myší dírou, ale že tam má něco důležitýho. Teď už rozpoznám, když pozoruje a pase myši a když pozoruje zajíce. A je zajímavý, že je to jiný projev, než když na zajíce narazí venku v polích.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 12:22
- Nahlásit
PetraK
tra je povazuje za domaci.
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 12:28
- Nahlásit
viky
Čo je doma, to sa počíta.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:42
- Nahlásit
viky
v to pevně doufám taky - pokud to teda nepojme jak naznačuje Gabi
ale je mi ho tak trošku líto, páč už by z toho počtu a jejich chování měl tik i pekinéz, natož loveckej pes.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:45
- Nahlásit
Zdravím ve spolek. Tak nám letos zajíci akorát pěkně ohlodali kůru z jabloně (20cm a dokola) a ta ne že by zdechnula, ale kvetla jak nikdy...Jinak mi neožírají nic a taky jsem si myslela, že když psi vyrostli a Woriček navíc loví co se hne, tak už přes nás chodit nebudou. Před týdnem koukám a zajíc si to hupká po příjezdovce od brány k baráku, je to cca 70m. Worick ležel u obýváku (to je snížené) a chrněl, tak že ho neviděl. Koukala jsem co bude dál, zajíc hupkal kolem dozadu a tam ho uviděl berňák. Zajíc jeho ne, už byl zády. Berča vystartil za ním s výrazem ,,týý voléé, co to jééé?" a když byl 3m za ním (chtěl ho určo jen očichat) zajíc ho zmerčil a vypálil přes kopečky a ztratil se mu. Berry jen nevěřícně koukal tím směrem a šel si zase lehnout za barák.
|
handula
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:42
- Nahlásit
hej Fefine, kde jsi?
|
viky
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:44
- Nahlásit
handula
nazdaaar, jeziiiis to decko luxusniiii. Jak valcite ?
|
handula
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:50
- Nahlásit
viky
jakypak decko, my uz mame skoro kilo, to uz je uplne velke zajan....no valcime, zlobi, nechce se nechat chytit, laskuje s nama, uskakuje, musime vymejslet figle.. uz to nejni to pritulny hodny miminecko, kdepak, uz je to svehlavej skorodospelak...
jo a miluje psa, volizuje je ho pres pletivo...a pes k nemu chodi brecet... jo a taky mame dalsiho zajice na zahrade, chodi za nim na navstevu, bydli u sousedu za boudou a jakmile se trochu setmi, sup a je u nas...to je bordel tohle...asi se k nam stehuje cely protejsi pole, se totiz rozkriklo, ze u nas jsou k mani vyborny vlocky...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:53
- Nahlásit
[b]handula[/b
hej Fefine, kde jsi?
přesně takovejdle vometák mi vožírá kaprdí!!! nechceš ho taky?
]to je bordel tohle.
si votvíráš zaječí bordel?
|
viky
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:54
- Nahlásit
handula
von jako facht este nezere maso ? Hmhmhm totok ?
Toz pocke az bude met 4 kg a bude si prosazovat svou, to te aj zliska klidne
|
handula
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:57
- Nahlásit
PetraK
nechci diky, mam jich za barakem asi trista..
si votvíráš zaječí bordel?
no ja ho nevotviram,ale von se nejak votevrel uplne sam..bez myho pricineni, nejaky tajny techtle mechtle se tam u nas konaj, ani to nechcu videt...ale beda mu, jestli to neni on, ale ONa a pak tam budou nejaky dalsi usatý
|
handula
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:00
- Nahlásit
viky
von furt trva na tom vegetarijanoj...sak je jeste mlade blbe...
no az bude mnet 4kg, tak to ja nevim, kam hlavu slozim...psovi budu muset postavit ten kotec, aby byl v bezpeci,no a ja si asi vlezu k nemu
|
viky
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:00
- Nahlásit
handula
ONa a pak tam budou nejaky dalsi usatý
esik ty si nezakladas CHS Zajucha a nestrkas to tam planovite, ze na tem pak vydelas majlant, pani
hele a ty ho davas ven na zahrädu jo ? A nezdrhne ?
|
handula
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:04
- Nahlásit
viky
no on ma svuj bejvak na zahrade, ted se mu stavi chalupa...
doma bejt porad nemuze, nejni jak bych to rekla - socializovanej - ale pres den vlastne porad spi...a vali se...
|
viky
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:06
- Nahlásit
handula
jak neni socializovanej ? Von jako nebydli v obyvaku na gaucu ? No to by me Fefin vydedil asik totok.
|
handula
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:17
- Nahlásit
viky
von se po gaucu obcas prohani to jo, ale pres den je mu lip holt venku...fakt ani nechce ven, nevim...opaluje se na slunci vetsinou a tak....
no jako ze vsude cura, dost na tom, ze je sedacka potrhana od psa, nemusi aj smrdet...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:20
- Nahlásit
handula
hej Fefine, kde jsi?
ty vado,ten je úpa božííí ,co bé dělat v bordelu? vyhazovače nebo kasírovat?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:23 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
handula
ale ONa a pak tam budou nejaky dalsi usatý
si piš! Vim vo vochočeným veveřákovi, kterej zplodil potomstvo s divokou samičkou přes pletivo voliéry. Vona ho přesvědčila, že dyš se bude snažit, pude to. A měla jako vždy pravdu
P.S. zvlášť Davídkovou bude tahle veverčí zajímavost, jistě dojímat
|
handula
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:26
- Nahlásit
Vim vo vochočeným veveřákovi, kterej zplodil potomstvo s divokou samičkou přes pletivo volié
no to ani nestras, to ja si delam srandu...i kdyz ty voka ve vybehu jsou dost velky...
co bé dělat v bordelu? vyhazovače nebo kasírovat?
on zvladne oboji, a bude se angazovat i personalne...urco...
|
viky
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:27
- Nahlásit
davidkova renata
co bé dělat v bordelu? vyhazovače nebo kasírovat?
prostitutku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:28
- Nahlásit
PetraK
zvlášť Davídkovou bude tahle veverčí zajímavost, jistě dojímat
no tak já zas du u mě prudí brút s paboucíma,tady lítaj pošahaný vevery a zajícííí dělaj gigoly...sodoma komora
|
handula
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:48
- Nahlásit
viky
jsi vubec nepsala, jak dopadly narozky?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 15:04 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
davidkova renata
tady se číhni na mamiku:
http://veveraci.bloudil.cz/fotky.php?fg=13
a tady máš taťku:
http://veveraci.bloudil.cz/fotky.php?fg=14
Katka Mojžíšová sepsala o Pinky skvělou knížku, komukoliv jsem jí půjčila byl nadšenej - ona vůbec Katka dobře píše. No mohla bys to předčítat Náně před spaním, jako pohádku
objednat to můžeš přímo na webu. Knížka je s vobráskama, barevnejma. Aby Nuný vo nic nepřišla
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 15:06
- Nahlásit
PetraK
uš ti něgdo řek,že seš ydyjot?????? dyby eště né,tak ted uš jo!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 15:08
- Nahlásit
davidkova renata
uš ti něgdo řek,že seš ydyjot??????
ste první!! máte radost?
|
viky
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 15:09
- Nahlásit
PetraK
ty voleeee ja cuuu veverkuuuu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 15:13
- Nahlásit
viky
hele já tenhle Katky web miluju, páč veverky jsou moji oblíbenci. Jsou naprosto bombový, když se tam začteš, propadneš naprosto. A to nemluvím o tý knížce. Mapuje hezky dlouho život Pinky a jejích potomků. Žila hrozně dlouho, umřela až loni jako hodně, hodně zasloužilá matka. Ta knížka je nejen zábavná,ale člověk kolikrát nestačí čumět, jak to zvíře je chytrý a taky jak tak probíhá veverčí život. Miluju jí. Koupila jsem jí mámě k Vánocům a pochopitelně ji přečetla jako první
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 15:14
- Nahlásit
viky
ty nic! bo ty by sis na ni zasejc akurat neco dokazovala
|
viky
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 15:19
- Nahlásit