Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / je možný chovat zajíce ?
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 46 . 47 . >>
Autor Zpráva
handula
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 14:08
- Nahlásit

PetraK

jen aby mu nepoporostly uši a nezacal skakat...

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 14:52
- Nahlásit

handula

mu nepoporostly uši a nezacal skakat..

dyš může mít viky ze zajíca kočku ušatů, proč ty bys nemohla mít z čoklika , zajíce neušatýho vzácnýho

handula
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 15:17
- Nahlásit

Fifulínek junior šel vcera do sveta....

viky
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 15:29
- Nahlásit

handula
jeziiiiis ja uz zadnyho ¨najit nesmim bo ja bych hoa sik nedala. Fefin si narazil nozku a jak se nechal chovinkovat a osetrovat. Uplne me ho bylo lito hajzlika jedneho.

handula
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 15:32
- Nahlásit

viky
no ja o tom moc nesmim premejslet, protoze je mi to taky lito, sel kus za nami...a vubec....pak teda vbehnul do pole, ale zase vylezl...tak jsme mu museli doslova utect....proste tohle bylo jen rozumove, ze venku mu bude lip...
chudanek Fefinek...a co delal? nechal se chovinkovat? to je darebak...ja bych toho naseho uz taky nedala....

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 15:43
- Nahlásit

viky

Fefin si narazil nozku a jak se nechal chovinkovat a osetrovat. Uplne me ho bylo lito hajzlika jedneho

Bebí má hošíček??? Že mu foukám bolístku, zmetkovi nasrávacímu

JINAK DALŠÍ TŘI SMRADI UŠATÝ NA ZAHRADĚ TEĎ O VÍKENDU. TŘI BĚHEM PĚTIM MINUT!! Toho nejmenšího Ešus dostal za úkol hlídat, tak hlídal, než přišel Brtnik s igeliťákama na rukouch a prcka nepoponesl.

viky
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 07:30 - Změnil/a: viky
- Nahlásit

PetraK
Bebí má hošíček???

dyby enem von, aj ja a dve. jendo z patku z hasisa to sem si vobrazila rucicku a druhy ze vcera z rana dy sem v podpatkach vedla psy a zrovna bezela kolem cicinta, tak to sem si vyvratila nozicku jak sem hodila tlamicku.

Fefinek se mi na tu vopuchlo hnatu dival ale ubec me nepolitoval, su asi rikal dyz ja tak ty taky.

igeliťákama na rukouch

proc igelitaky ? Este pusinku na cestu mu mel dat...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 08:03
- Nahlásit

tak lidi,mám info...zajocha bohužel chovat nelze..teda ne u nás,vod tý doby co ta sfině dostala tu veverku ,je to dost maso,včera přinesla kámoška k rybníku 2měsíčního králíčka(jmenuje se Marcelka ),páč jí ho koupily holky k narozkám bo jí umřel ten předešlej.Ste neviděli co ta mrcha dělala .Stáli sme u ní tři a nestihli sme ani jeden ani natáhnout ruku a už drželaNaštěstí byl jen oslintanej a dobrý.Pak dostala lehni a klepat se přestala tak po dvou a půl hodinách.Takže zajíce faakt ne..

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 09:42
- Nahlásit

viky

Fefinek se mi na tu vopuchlo hnatu dival ale ubec me nepolitoval, su asi rikal dyz ja tak ty

smraďoch jeden přejícnej

a proč jako chodíte f podpadkách s čoklidama? To máte snad v tý makovici rozdaný, ne? Ste si chtěla hrát na dámu či co?

proc igelitaky ? Este pusinku na cestu mu mel d

igeliťáky má nařízený vode mě, aby ušák smeták nenačuchnul člověčinou. Pusinka nehrozí - za tu spoušť co tam předvádějí . Toho buku je mi fakt líto, byl to loňčák, nějakým zázrakem se tam k nám dostalo semínko (naše buky ještě bukvice nemají, jsou malý), vybojovalo si to svoje místo na slunci na takovým hrozným místě, čekala jsem, až poporoste, že ho přesadím a........... přesadím tak leda kulový a prt.

davidkova renata

to se bude holčina příští rok hodně těšit na Velikonoce

viky
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 09:50
- Nahlásit

PetraK
Ste si chtěla hrát na dámu či co?

nemusim ne su kua ale inac je to taka story

pani vy chovate bukvice ? A k cemu vam so jako ? To ja raci normalni chlapy tedak

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 09:52
- Nahlásit

PetraK
to se bude holčina příští rok hodně těšit na Velikonoce
jo,přesně taghle vypadá!
Blpko!

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 09:53
- Nahlásit

viky

pani vy chovate bukvice

jo dokonce f párečku!

ale inac je to taka stor

sem s ní, nemusíte se furt tlemit jen vy mě krzevá bukvice, můžem to taky na chvíli votočit

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 10:05
- Nahlásit

davidkova renata
tak přijeď trénovat k nám na chalupu, vem šňůru , matroše je dost

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 10:10
- Nahlásit

PetraK
tak přijeď trénovat k nám na chalupu, vem šňůru , matroše je dost
ty vado,to bych neriskla bo fakt blesk je její pomalejší brácha,nejde o to,že by vyběhla,to já jí uposlušnim bez problémů, tady jich je taky hafo a vo veverách ani nemluvim jde o to,že milovat je jí těžko naučimJak jsem si nikdy v životě nebála nechat jí o samotě s kočkou po celým bytě a taky nechávala,tak todle bych si netroufla.Možná by je necvakla kdybych u toho byla po traverzovým blůs,ale sama..

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 10:12
- Nahlásit

davidkova renata

no ale myslíš, že se to časem nevochodí? trénovat u klece nějak??

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 10:14
- Nahlásit

PetraK
no ale myslíš, že se to časem nevochodí? trénovat u klece nějak??
hele,vochodilo by se to tuty,ale to by muselo bejt fakt intenzivní,jako asi by to šlo,ale nikdy bych si netroufla jí nechat s nim samotnou,musela bys jí vidět.

viky
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 10:15
- Nahlásit

davidkova renata
je v tranzu a trepe se ?

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 10:20
- Nahlásit

davidkova renata
netroufla jí nechat s nim samotnou,musela bys jí vidět.

hele ale to je normoš, že se třepe a je mimo, to měl Ešusák taky, když se učil . Je teda pravda, že on má na kontě "jen" myš , když byl ještě prtě malý, takže zabití kořisti si prubnul jen jednou v šerým dávnověku, ale když šel po tom kolouchovi, byl to regulérní lov. Chodili jsme pak furt, furt a vlastně chodíme doteď , aby mu to nevyhaslo, cíleně za těma zvířatama. Dneska už se neklepe, dokáže mě vnímat, ale zpočátku? Mohla jsem mu mávat syrovejma játrama před kušnou a nic. Jen občas banány zabraly

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 10:21
- Nahlásit

viky
je v tranzu a trepe se ?
jistěěěě ale poslechne,včera ležela cca 4 metry od krabice 4 hodiny.Problém je pokud se jí to dostane pod čumák,to je rychlejší jak zmije

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 10:25
- Nahlásit

PetraK
měl Ešusák taky, když se učil
jenže ona už VÍ,páč se jí to jednou povedlo.Rozumíš,já nevystavim něco živýho dost reálnýmu riziku,že to nestihnu.Je fakt děsně rychlá a to zvíře je malý ,může mu překousnout nohu či cokoli jinýho,to prostě na to seru.Jako v zásadě je mi to fuk bo já s ní problém stran poslušnosti nemám a zas netrvám na tom,aby jakožto šelma milovala potencionální kořist.Když poslechne,at se třá posere..
du ven pa zatim

viky
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 10:26
- Nahlásit

davidkova renata
.Problém je pokud se jí to dostane pod čumák,to je rychlejší jak zmije

pani nemate vy nahodo vovcaka

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 10:28
- Nahlásit

davidkova renata

Rozumíš,já nevystavim něco živýho dost reálnýmu riziku

tomu rozumim, naprosto.

však nejdůležitější je todle [i]ale poslechne[i]

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 10:29
- Nahlásit

viky
pani nemate vy nahodo vovcaka
depááák,mám zastreslýho gaučáka ,sídlištní druch..

viky
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 07:23
- Nahlásit

Decka pruser jak prase.
Musime se stehovat, jenze Fefin absolutne nesnasi zmenu, takze kdyz jsem ho v nedeli u nasich vypustila z kenele tak se malem zabil, vubec na me nereagoval. Musela sem ho odvezt zpatky a vubec nevim co mam delat

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 08:12
- Nahlásit

viky
nevim co mam delat

, kolik na to máš času?

viky
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 08:20
- Nahlásit

PetraK
kolik na to máš času?

malo moc malo tento tyden bych uz potrebovala aby byl v novym.

handula
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 10:11
- Nahlásit

viky
no to je blby, ale on si v novym zvykne, chce to jen cas...

handula
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 10:21
- Nahlásit

viky
nebo kdybys potrebovala Fefina na nejakou dobu ubytovat, tak muzem dat k nasemu, on stejne ted ubytoval rejska a bydlej spolu v domecku - ale Fefin je asi zvyklej na neco lepciho, to vono by se mu u nas asi nelibilo

PeKrato
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 10:21
- Nahlásit

viky
Ho nechej dočasně zavřenýho v kleci, pak pusť v jedné místnosti a tak dále Jakože aby toho na něj najednou nebylo moc. Pěkně pomalu. Si zvykne, mu nic jinýho nezbyde.

viky
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 10:23
- Nahlásit

handula
pipinka moja ja doufam, sem myslela ze se zabije jak vyvadel. Chjo. Bude taky venku, v ohradce, ale napred musim nako sehnat a mam ho tam dat pod sedativama aby to pro nej nebyl takovej sok. Rikal vet. Tak¨ze mam sedativa ale nemam vohradku.

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 46 . 47 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání