| Autor |
Zpráva |
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 13:07
- Nahlásit
Alexa
nábožně na ní zírají co myslíš
Pani dobrý sem ochotna se doma blejsknout před křeslem pak mě přiaranžujete v druhé žumpě mi nejdou příspěvky tudíž du na brusle někoho sejmout čímž budu meziokresově škodit takže pro dnes mám splníno papa
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 13:13
- Nahlásit
Alexa
Baico
hele mohly by jsme zejtra udělat fotku jak Gerda sedí třá na židli a fšicki ostatní sedí pod ní na zemi a nábožně na ní zírají co myslíš
nééé to neee, to děláte furt a mě už to moc neba...je to furt stejný - smímě tě dnes ještě chvíli zbožňovat moudrá výcvikářko? Jako jo, dobrý, ale...bych už zkusila zas něco jinýho...
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 13:19
- Nahlásit
Gerda
Jako jo, dobrý, ale...bych už zkusila zas něco jinýho...
Tak jedině se plazit po kolenou a případně se 2x denně modlit směrem k tvýmu bydlišti? No a tvojí fotku nosit na triku.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 13:20
- Nahlásit
Gerda
nééé to neee, to děláte furt a mě už to moc neba
Dobře, jak se přejš, ó velká Bych normálně nevěřila, že se opře zrovna do tebe. Kdyby jsme jí potkali, až bd někde s vámi, tak do mě kopni, ať k ní můžu jít a říct jí do očí, co si o ní myslím
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 13:21
- Nahlásit
Venta
No a tvojí fotku nosit na triku.
V mém případě by asi Gerda nebyla plně šťastná, že nosím její fotku na triku. Dost by jí to zdeformovalo obličej
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 13:27 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Baico
Bych normálně nevěřila, že se opře zrovna do tebe.
bych řekla, že se potřála do někoho obout a jiný prudiče osobně a jmenovitě nezná
V mém případě by asi Gerda nebyla plně šťastná, že nosím její fotku na triku. Dost by jí to zdeformovalo obličej
blbá moóóóóc blbá
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 13:29
- Nahlásit
Gerdanééé to neee, to děláte furt a mě už to moc neba...je to furt stejný - smímě tě dnes ještě chvíli zbožňovat moudrá výcvikářko? Jako jo, dobrý, ale...bych už zkusila zas něco jinýho...
tak třá by tě na rukouch mohly nosit krz Jíloves až do Zloves přes skákalpes
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 13:35
- Nahlásit
Jste blbé všechny, ale přesto vám do mrdic vezmu již první várku vestiček Kvůli vám jsem se odsunula až na poslední místo ve vestění, abyste mohli všichni dopředu. Jsem moc hodná. Krom jinýho samozřejmě. Te´d, zítra, uvidíte Lolovestičku, je tam uvnitř strašně lostomilý čekvapení, každej tam má v kapse (uvnitř vestičky) vyšitý svý méno Abyste si je poznali, vy retardi. Až se dodělaj pražácí a mělničácí zkušející, dojedou se burani a zbytek pražáků, co se laskavě nedostavil ani na zkoušku...bayshová a pavliiijová )))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 14:05
- Nahlásit
GerdaJste blbé všechny, ale přesto vám do mrdic vezmu již první várku vestiček
hele, to bé vestička už na mělnický závody? Jako na ty 21 a 22.10.?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 14:06
- Nahlásit
no nic, my jdeme ven, stejně se tady s náma nikdo nebaví
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 14:18
- Nahlásit
Crysa
hele, to bé vestička už na mělnický závody?
pro vás ano, my, co dem jako druhá várka, budeme hotový v půlce listopadu, bo do toho spadla švadlině jedna módní přehlídka, kterou musí v průběhu října připavit.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 14:28
- Nahlásit
Achjo holkyyy je to f prdeliii...
Dneska mi umřela moje Džingls, i když je to jenom myš, ale byla výjimečná a měla jsem ji ráda, tak je mi to líto
a ještě ke fšemu jsem se dneska rýáno probudila a sekla jsem sebou hned - horečka, takže ATB A k tomu jsem v práci, protože prostě protisměna je v zahraničí do neděle večer, a není kdo by to vzal za mě.
Nevim jak zejtra s piknikem u cesty, jestli mi bude líp, tak přijedu.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 14:29
- Nahlásit
Gerdamy, co dem jako druhá várka, budeme hotový v půlce listopadu,
tak to si jí moc přes péřový bundy neužijete letos.. Hodní co čekají a hodná švadla
bo do toho spadla švadlině jedna módní přehlídka, kterou musí v průběhu října připavit.
ale zas když vám mezi tím stihne ještě plesovou róbu našít, tak zas co s vestou, že?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 14:32
- Nahlásit
GrinDneska mi umřela moje Džingls
lity lity paní
sekla jsem sebou hned - horečka, takže ATB
ještě víc litylity paní když se sere, tak se sere.. tak hlavně hodně čajíkovat a třá se toho dost podaří horkym čajem utopit tý nemoci
napisepořáádněěě!!! http://www.youtube.com/watch?v=ldXS8SIa0UI
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 14:33
- Nahlásit
Grin
soustrast pani, myška zubatá chudivá. Nemáš nějakou virkózu? A když máš horečku, dáváš si hned atb? Nebo si byla u dochtora? Co ti je teda?
Crysa
tak to si jí moc přes péřový bundy neužijete letos
no čoveče ona je dost teplá, fakt by se na léto nosit nedala, bude na podzimnějšího typu, pro zmrzliky už od září ))) Mě pod ní bude stačit svetr a mám jí i na zimu
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 14:38
- Nahlásit
Crysa
Gerda
¨Dik paní za soustrast
ad nemoc - snažim se pít co to de, stejně je to jediný co pomáhá proti tý strašný bolesti v krku. ... hnus, a teče mi z vočí strašně, to nesnášim. Se mi tu v práci smějou že má sluneční brejle asi si je sundám aby se mohli bát. ¨
Ináč to nebylo jenom horečka, ale taky bolest v krku, kašel, ,rýma. Nemůžu mluvit. Ráno jsem byla u doktorky, diagnoza angína, ty ATB mi předepsala ona.
Asi to virózový bude, takže taky další důvod proč zejtra nechodit, abych na vás eště něco neprskla.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 15:10
- Nahlásit
Grin
diagnoza angína
no tak úplně v klidu zapomeň na to, že bys zítra přišla. Jednak s ATB nesmíš na slunko, nemáš se namáhat, máš ležet krz srdce, jsi asi infekční, nebude ti dobře ani trochu...proč máš teď angínu? To si měla mít v těch vedrech děsnejch....eště aby se ti neudělal opar nějakej hnusnej...ach jo, ty bláááázne.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 15:16
- Nahlásit
Gerda
Gdyš já sem se tak těšila, že si zakoušeme a že vás zase fšecky uvidim... bych se z toho pos...- ale samozřejmě máš pravdu, zůstanu doma a budu ležet aspoň než budu muset do hokny
Zřejmě mě tady v práci něgdo nakazil jelikoš má angínu polovina redakce ta druhá ji teprve bude mít, o to už se postaráme my, co jsme nemocní teď, že... V těch médiích je to hrozný, prostě neni dost lidí, neni kdo by tě mohl nahradit, když nějaká nemoc přijde, na všem se šetří a pak to takhle vypadá. Fakt děs. Třeba my, korektorky, jsme tu dvě a střídáme se. (Zprávy jsou denně, podotýkám. Vždycky tu tudíš jedna musí bejt.)Víc nás tu neni, prostě. Takže když je jedna v zahraničí nebo na neschopence, druhá tady musí bejt. nevim co by dělali kdybych si místo angíny zlomila páteř... asi by donutili Maruš přijet ze zahraničí.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 16:33
- Nahlásit
Grin
no tak to se musíš vyzdravět, jinak bys tam sama v tý práci zdechla.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 17:26
- Nahlásit
Grin
No tak to fakt radši nejezdi, má být hodně teplo a slunečno a jak píše Gerda, jde to pak s ATB i na srdce. Rozhodně bych se šetřila radši, nehledě na to, že teda si infekční, teda aspoň myslim. Spíš je naprd, že musíš chodit do práce, nejlepší by bylo válet se doma v klidu
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 17:31
- Nahlásit
Grin
A upřímnou soustrast, hezká myška to byla
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 17:38
- Nahlásit
Venta
chjo chjo... máte pravdu pani.. njn. Tak aspoň fšeck y pozdravujte.
hezká myška to byla
děkuju..
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 17:43
- Nahlásit
Grin
myšky je mi líto
all
byl zde boží klid, dědek odjel ráno se zahrádkářema do litoměřic, nikdo nelozil kolem kotců a nerozštěkával mi co 10 minut psy, nikdo netřískal dveřma a neječel na slepice a nerozháněl je s kachnama čímž opět nerozštěkával psy, nikdo necoural ven a dovnitř skrz děsně vrzající vrata, prostě n emůžu už dál bejt s dědkem fakt to nejde
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 18:04
- Nahlásit
já snad prodám pozemek pod cenu a pudu klidně bydlet do maringotky mě je to už fakt jedno
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 18:05
- Nahlásit
kejtlin
No tak se odstěhuj no . A než si začneš stěžovat, že nemáš kam a zaco tak si uvědom jaké máš štěstí, že tě děda nechává bydlet ve svém baráku zadáča
Myslíš,že jiní lidi mají pořád klid? Jiným taky chodí po baráku partner, děcka, venku dělají rámus sousedi, jezdí vlaky, nebo tramvaje, nebo mají dokonce to štěstí, že bydlí třá vedle autokarosárny... co bys proboha chtěla?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 18:07
- Nahlásit
už jsme z venčení zpátky
Grin
upřímnou soustrast paní
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 18:10
- Nahlásit
Biluška
a myslíš že taky nechávaj zabalený hovna v novinách po linmce a stole? a zadarmo tady fakt nebydlím normálně platím nájem!!!!!!!!!!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 18:11
- Nahlásit
Biluška
lépe bych to nenapsala
i já, která bydlím sama v garsonce, tak mám své jedinné okno u silnice, ale už jsem si na to zvykla
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 18:15
- Nahlásit
kejtlin
tak můžu ti s klidem říct, že zabalený na lince mi ho teda nikdo nenechává, ale pokud se stane a nějaký pes se doma posere tak to nikdo "nevidí". I když je to na místě kde je mi jasné, že přes něho každý několikrát překročil (např. chodba k záchodu) tak ho budou nevidět třebas i několik dní když nebudu doma a neuklidím to Nebo nenařídím, aby to uklidili
Platit nájem a táhnout sama celou režii bytu, nebo dokonce domu bude markantní rozdíl
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 18:43 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
Biluška
nemyslím hovna psí......
myslíš, že jinde se členi rodiny mejou 3-4krát ročně? doktorka mi říkala at´ mu domluvím, at´ aspoň když jde k doktorovi at´ se umeje, no tak jsem jí řekla, že když jde k ní tak se meje, tak koukla a řekla že si neumí tedy představit jaký to je když takhle smrdí když se umeje, tak když se neumeje, tak jsem jí řekla at´ si to ani představovat nechce.měl takovej přístroj co nosil celej den na sobě a měřilo mu to tlak a tep nebo já vím co, normoš ho musela odepsat jako rozbitej bo už by ho na nikoho jinýho dát n emohla, neustále ve špinavejch hadrech , ale děsně špinavejch hadrech chodí né nemuže si vzít čistý, lidi mu pak nosej čistý košile a kalhoty protože si myslej, že nemá nic jinýho, normálně je vždycky dovleču ke skříni čistejch a vyžehlenejch hadrů tak koukaj.......darmo mluvit
edit roto tam sama jít nemužu musím si někoho nutně najít
|