| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 20:08
- Nahlásit
Biluška
Essi se mi bude taky cpát do postele
můj bože tak to ti nezávidím! to už je lepčí ten koník teda ((
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 20:11
- Nahlásit
davidkova renata
ty si krááááááva . Okamžitě se vypňy . Sem si to musela přečíst třikrát než mi to došlo
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 20:13
- Nahlásit
davidkova renata
Biluška
můj bože tak to ti nezávidím! to už je lepčí ten koník teda((
ty si krááááááva . Okamžitě se vypňy . Sem si to musela přečíst třikrát než mi to došlo
Já se z vás poseru a Davídková za to dostane fšechny moje psy,páč tohle nepřežiju!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 20:14
- Nahlásit
davidkova renata
Biluška
můj bože tak to ti nezávidím! to už je lepčí ten koník teda((
bože vy ste takový kreténi
tak jsem zjistila že když baruna kouše jen jednou týdně tak je nadržená jak koroptef až se i fík divil co se jí stalo, akorát teda jak rychle běží na revíru tak brzdí hubou vo fíka a to teda asi nebé úpa gůt no
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 20:21
- Nahlásit
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 20:24
- Nahlásit
Biluška
hele to je jak za starejch časů v sednici bydleli chalupníci vedle nich bydleli koně a kozy a slepice a ani v zimě nemuseli moc topit páč to ta zběř vyhřála, víš co ušetříš za topení
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 20:27
- Nahlásit
Alexa
že bych do té chodby přivedla ještě i Žanetu, jo? Té to nedá žádnou práci, jak se urve a jsou otevřený dveře tak lozí dovnitř naprosto normálně Sme fakt jak ve středověku
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 20:34
- Nahlásit
twl nedočítám.. proč drásáte jako?? Tak moc???
Cvičák je posekanej, čokle vycvičený, vyvenčený, po baráku zběžně pofackování a padám na dršťku a zítra zas do práááceeeee (
Co se řeší krom hladovejch a barevnejch koní?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 20:42
- Nahlásit
Crysa
Co se řeší krom hladovejch a barevnejch koní?
biluše má assi essi f posteli
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 20:45
- Nahlásit
davidkova renatabiluše má assi essi f posteli
jak to poznala? podle vlčího dechu v zátylku?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 20:48
- Nahlásit
Crysa
TODLE: tak jsem zjistila že když baruna kouše jen jednou týdně tak je nadržená jak koroptef až se i fík divil co se jí stalo, akorát teda jak rychle běží na revíru tak brzdí hubou vo fíka a to teda asi nebé úpa gůt no
jak to poznala? podle vlčího dechu v zátylku?
debilééééééé
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 20:52
- Nahlásit
davidkova renata
biluše má assi essi f posteli
Fůůůůůůůůůj. No tak to je snad to nejhorší, co by normálního člověka mohlo potkat.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 20:52
- Nahlásit
Alexatak jsem zjistila že když baruna kouše jen jednou týdně tak je nadržená jak koroptef až se i fík divil co se jí stalo, akorát teda jak rychle běží na revíru tak brzdí hubou vo fíka a to teda asi nebé úpa gůt no
celá její matinka taky když nekousala třá měsíc, tak jí fík měl plný pracky pokud se pilovalo třá IPO doprovody a takový ty ovladatelnosti, tak to brala jak pinda a hrála dívadla. Však si jí viděla na těch závodech u vás, taky už se s ní v podstatě nekouše a 91 bodů na obraně v 9 letech se mě nezdá marný a to se mě vysrala na směry na revíru a běžela si Bambiho vytahnout z lesa, takže mohla mít víc ke kilu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 20:57
- Nahlásit
Crysa
jak to poznala? podle vlčího dechu v zátylku
debylééééééééééééééééééééééééééééé
Venta
No tak to je snad to nejhorší, co by normálního člověka mohlo potkat.
ofšem uvědom si,že tady neni normální vůbec nigdo
tak je nadržená jak koroptef
při svitu měsíce tančili dva zajíce
a koroptef ten tančil nejvíce
přihlaš jí do tanečních,ted je akorát čas.-)))
rači du vy prasata
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 21:00
- Nahlásit
davidkova renata
ofšem uvědom si,že tady neni normální vůbec nigdo
No to je mi jasný, ale myslela sem normálního člověka ne jako úplně normálního, ale normálního jako třeba ne-essi nebo ne-vlčáčkovou a další (radši nebudu jmenovat, kdyby se tu fakt rozdávaly ty banány )
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 21:02
- Nahlásit
ted´odjel radek, zase jsem se natlemila, škoa že s náma nemůže do mrdic....
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 21:16
- Nahlásit
kejtlinškoa že s náma nemůže do mrdic....
proč? že by sbalil něčího muše? nebo že by z podzimu bylo parné léto?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 21:23
- Nahlásit
Crysa
proč? že by sbalil něčího muše? nebo že by z podzimu bylo parné léto?
ale prd, by nikdy do heteráka nešel krom toho má přítele s kterým je 9 let, bydlí spolu, ale o koně by se mu neměl kdo starat jeho michal se koní bojí a jeho jakoby tchyně se nebojí ale je to o strach ona je jak dvakrát přeloženej vítr tak aby se něco nestalo
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 21:33
- Nahlásit
Alexa
hele když ste u těch koní tak mě se teda z těch menších koní tůze líběj haflingové, maj tu správnou kombinaci baref
haflinnga leda zadarmo, tak tupý koně jsem v životě neviděla, nevím jestli je to u nich plemenný znak, ale ty co jsem znala, tak byli neskutečně dementní a to nemluvím o tom, že byli schopný se přerazit o vlastní nohy - to asi ten jejich pověstný jistý krok
Jako krásný jsou to jo, ale mě teda vůbec nesedli. Třá Zrzounek (ten hucul), když mě tehdá nechtěně sejmul, tak za prvé se pro mě vrátil a za druhý se mi chodil "omlouvat" a od tý doby byl mnohem opatrnější. To kráva Ladyna (haflinga - nádherná mohutná kobyla, ale blbka), mě sundala naschvál, ještě mě kopla do zad, vyrazila dech, zlomila žebro a zup a vytvořila asi milion modřin, nakonec samozřejmě zdrhla a ještě se nechtěla nechat chytit - zvíře jedno necitlivý
agáta12
Vyste zase masochistky , já vám tady pokaždé nalítnu a du si číst doporučenou literatúru a ... du dát kafe !
však mě taky vždycky rupne céfka a většinou nevydržím a něco jim tam napíšu, ale dneska jsem si nechtěla kazit den
jo a ten traktórista podle kadence toho štěkotu měl na sobě trenky od minulého týdne, vzadu s hnědým proužkem a vpředu s několika flekama . Je poznat , že své psy ještě nemáš úpa přečtené a trochu studia 3 knížek by ti mnoho prospělo
no jooooo, tak nemám ještě 3. knížku přečtenou, to víš, stále máme rezervy a co zlepšovat
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 21:40
- Nahlásit
Eldoguero
my haflingy jezdili na střední bez sedel, dodnes nechápu naši odvahu protže byli opravdu velmi tupózní
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 21:50
- Nahlásit
když pakůň tady vychvalovala brusinkový frisco tak jsem si ho koupila a je fakt dobrý
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 21:59
- Nahlásit
kejtlin
na škole jsme je jezdili s kamarádkou (s tou co jsme pak přesedlali na Zrzouna ) měli jsme jen jedno sedlo, tak jsme se střídaly, já teda většinou v sedle, páč jsem měla tu "divočejší" kobylu, což v praxi znamenalo, že jest mnohem víc tupá, mnohem víc necitlivá a mnohem víc zakopávala o vlastní nohy a ještě taky mnohem víc odmítala skákat
Opravdu hrozné zvíře byla krásná, měla sytou barvu a prakticky bílý žíně, ale ... tupoň a navic celýho půl roku co jsme tam chodily se nás kobyly snažily sundat, což se jim teda jednou i povedlo - bestije
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 22:04
- Nahlásit
Eldoguero
my měli jednou s radkem na kšeft haflinga, já debil věřila radkovi že už na něm seděl , tak že ho zkusím, dala jsem mu tedy sedlo, normálně ten idiot vůbec nezatáčel, měl úplně křečovitě vyvrácenou hlavu jak už jsem v trysku nevěděla co dělat tak sem fakt tvrdě zatáhla za otěže, nohama ho řídila no prostě nic nezabíralo, aby nenaletěl do zdi a stejně běžel rovně, sem musela v trysku vystoupit ze sedla bo to byl fakt debil, pak to samý udělal s radkem tak že pod sedlo ne, ale ve vozíku byl suprovej to reagoval, ale ze sedla ani prd
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 22:16
- Nahlásit
kejtlin
Majitel tyhle taky zapřahal a tvrdil, že super, ale já tomu moc nevěřím,ty kobyly byly fakt schopný se zmrzačit na silnici bez jedinýho kamínku To jsem nezažila ani u plňase zvyklýho běhat akorát rovinky, kterej nevěděl co je to projížďka do přírody.
Navíc byly hrozně lekavý, hlavně ta moje samozřejmě ta druhá zas měla strašně tvrdou hubu, že kámoška měla hodinovou vyjížďku jak půl dne s posilovně
Tý vole a neskákaly, ale vůbec třá, když ležel přes cestu větší klacek (větev) a my to chtěly skočit, tak kobyly doběhly až k němu, vytřeštily oči a STOP tisíckrát jsme měly na mále, ale skočily až z místa a to jen občas, většinou to raději překročily
Jo a jednou se mnou ta moje vlítla v lednu do rybníka no prostě strašně tupý zvířata.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 22:19
- Nahlásit
jooo a jdu na akta x
dobrou
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 22:29
- Nahlásit
Eldoguero
voni dávaj akta x? to sme žrali na střední maximálně, ale i ted´ bych se ráda koukla
|
datli
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 22:43
- Nahlásit
Biluška tak jsme ve snáři s Ludolfem našli,že když se ti cpe kůň do postele,bude asi krutá zima.Nu což,všici budete funět v jednom zaprděným krcálku a bude živočišné teploučko,kobilincama si přitopíte,opečete tu a tam ty vysoké slépky,králíčka...to bude fajná zima!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 22:48
- Nahlásit
datli
dík, tos mě hrozně potěšila
jdu radši dělat špym a špym a syším akta iks
|
datli
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 22:49
- Nahlásit
Bilu dneska nedělá špym a špym?Nebo zas vyháňá koňa?
Tak zas ráno.
Mimochodem,víc jak domácnost mě teda vysiluje škola s Fildou.O Kláře vím,páč má repetilku a všecko vyřídí a je klid.Filip zobák neotevře a co hůř,ani hlavu!Je po prázdninách nějak zabedněn!Bude to chtít ten vercajk,jo traverzu na blonďáky!
brou brou.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 23:04
- Nahlásit
tož tedy též dobrou
|