| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 10:18
- Nahlásit
Děcka, dnes ráno po cestě do práce našel kolega v parku uvázanou fenku malinkou, i s očkovákem, jmenuje se Lucy, je jí 5 měsícůch, teď ji tu máme v práci a bude se fotit a sdílet na fb. Je oranžová, typ vořecha jako maryje moje. Bude asi stejně velká, jako je to velice podobnej pes, jen oranžovej. Kdo chce takovou fenku? Za chvíli sem jebnu fotky.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 10:22
- Nahlásit
Gerda
Kdo chce takovou fenku?
Rozhodně Biluše. Ale bdeš muset očkat,než odveze tan zbytek do útulku, aby mohla obměnit smečku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 10:23
- Nahlásit
Gerda
Děcka, dnes ráno po cestě do práce našel kolega v parku uvázanou fenku malinkou, i s očkovákem
mrdky mrdky mrdky!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 10:28
- Nahlásit
agáta12
šraňky přetřu a budu doufat, že je nezačnou hledat dokud neuschne barva
Baico
Vořecha? Biluše už bude zachraňovat jenom psy s pépé co mají modrou kref . Pochopitelně pouze mladé, chovné a tak dál, do detailu to snad vysvětlovat nemusím
|
Tinta76
|
# Zasláno: 15 Zář 2011 10:29
- Nahlásit
Gerda
no tyvole
hoď sem i fotku toho vočkováku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 10:35
- Nahlásit
Tinta76
Očkovala ji 14/7 mvdr Blažková, jdu kouknout, odkud je. Měla bejt přeočkovaná po třech týdnech, cca 4/8. Je teda mimino, když je v tomhle očkovacím programu. Krásně slyší na jméno, teď jsme ji fotili na zahradě, tak kolega fotky stahuje.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 10:35
- Nahlásit
čau všichni, dělala jsem ráno průzkum spodních vrstev mrazáku a našla jsem 5 kg vemene, 3 kg kůží, kilo jater a kilo srdce
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 10:37 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Biluška
Biluše už bude zachraňovat jenom psy s pépé co mají modrou kref . Pochopitelně pouze mladé, chovné a tak dál, do detailu to snad vysvětlovat nemusím
Je mi to jasné, tak až bude potřeba zachraňovat Fandu, tak t dám vědět. Má totiž vše výše popsané
|
datli
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 10:38
- Nahlásit
Lidky-kam to vlastně chodíte číst toho RD?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 10:38
- Nahlásit
Gerda
přes tu vetku by se dalo určitě zjistit komu Lusy patří a podat tr.oz. za opuštění zvířete. Minimálně přestupek to určitě bude
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 10:40
- Nahlásit
Baico
jo jo, Fandu zachráním bez problémů. Ale radši bysem fenky gdyž tak.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 15 Zář 2011 10:40
- Nahlásit
Gerda
Očkovala ji 14/7 mvdr Blažková, jdu kouknout, odkud je.
Biluška
přes tu vetku by se dalo určitě zjistit komu Lusy patří a podat tr.oz. za opuštění zvířete. Minimálně přestupek to určitě bude
přesně to jsem měla na mysli ...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 10:42
- Nahlásit
Gerda
mvdr Blažková
Tak jestli je to Jana Blažková, tak google říká, že je z Čerčan. Možná by stálo jí zavolat 731 775 320
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 10:45
- Nahlásit
Biluška
jo jo, Fandu zachráním bez problémů. Ale radši bysem fenky gdyž tak.
Dobrý, tak můžeš zachránit případně i jeho ségru. Ta má taky všechno a je dost hezká
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 10:52
- Nahlásit
Biluška
V našem koloniálu gde mají chleba a mlíko? Tam co každý čtvrtek vozí uzeniny a každé úterý jogurty? Paní, nejbližší lékárna je v Albrechticích, to je patnáct kiláků. Pěšky tam nedobelhám, řídit s tím nemůžu a autobus už jel v sedm ráno
Hm, pani koukám, že jste na tom stejně jak já pokaždý, když se mi něco stane se modlím, aby to nebylo nic vážnýho, bo jinak jsem v háji, páč bus jezdí v 7.15 a pak až v půl druhý, v případě, že bych nemohla řídit, jsem mrkef (často i když bych mohla, páč mrkef je moje auto ) Frýdlant je 15 kiláků, ovšem o cenách a vybavenosti místních lékáren raději pomlčím a jestli se naplní to co slibují, teda, že nám z nemocnine udělají LDN, tak sice na starý kolena budu mít kam jít a pozitivní bude, že budu celej den koukat na nádherný červený buky v zahradě a hory v povzdálí, ale k doktorovi to budeme mít skoro 40 kiláků do Liberce, což je teda v případě třá pohotovosti vcelku dost
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 10:57
- Nahlásit
Eldoguero
chirurgická pohotovost je v Krnově - dvacet kiláků. O tom jak dlouho sem jezdí sanitka jsem psala v létě jak Lálu pokopal ten kůň Zubní a oční pohotovost je v Opavě - čtyřicet kiláků jen tam. Ale bacha, fungují jenom do osmi večer (o víkendu do čtyř) Pak se musí až do Ostravy,nebo do Olomouce - asi stodvacet, nebo kolik
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 10:58
- Nahlásit
Biluška
šiš, tak až budeš mít zas nějakej zachraňovací záchvat a nebudou poblíž žádný PP chovný psy, tak můžeš zachránit Kaly a třá se s tebou Jabloň rozdělí i o kanárka
Bonnie a Arga někam uvažte v parku, ty nejsou chovný (ale bez vočkováků vy jelita )
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 11:05
- Nahlásit
Biluška
mi máme ve Frýdlantě jen chirurgickou pohotovost a tuším, že taky snad jen do osmy, zbytek je v Liberci - tedy k nemocnici 40 km oční je tam taky jen do osmy (jeslti se nepletu) a zubní jen na zazvonění a prý se moc zvonit nedoporučuje ale jinak je teda v Liberci naštěstí úplně všechno
Horší je to s pohotovostí obzvlášť v zimě, páč to, když se fakt něco děje posílají raději vrtulník, páč sanita by nemusela dojet a pak jsou nasraný, že to třá byl planej poplach nebo, že to nebylo tak akutní a následně nám sem nechtěj vrtule už posílat no a největší prdel je, jak už jsem jednou psala, že si marody předávaj z jedný sanity do druhý na Albrechťáku u motorestu Kančí vrch ... (z Frýdlantu do Liberce a při převozu, když už to jako není akut, tak opačně)
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 11:07
- Nahlásit
tý volééé, lidi, dítě právě řeklo kólie
takže dnešním dnem už podle obrázku rozeznává argentinu, stafbula (a amstafa zatím v tom má trochu bordel zvlášť, když jsou tmavý), bulíka, maliňáka, buldoka a kólii
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 11:10
- Nahlásit
Biluška
Veškeré větší ošetření máme na dvě strany....obé 45 km....naposledy to bylo blijící a svíjející se dítě a cesta do Pardubic.
Pouze zubní pohotovost je v Havl,Brodě(25 km)....na soukromé a velmi drahé klinice.Ošetří tě sice za 90,-,ale materiál si napočtou zvlášť!
Eldoguero
a třá se s tebou Jabloň rozdělí i o kanárka
ó nikoli,o něj se nedělím.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 11:23
- Nahlásit
jablunka
a tak pardon, v tom případě se Biluše musí spokojit s argetninama
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 11:30
- Nahlásit
Biluška
Se mi zadari na chvilku napojit a ty uz se zase zviditelnujes sim te nic si nestahuj, zlomeniny z tehle konoslapot sou fakt vyjimecne a uz bys to poznala, nech to zhmozdeny volne, jakykoliv stahovani je k prdu a jenom boli. Masticky max ketonal kterej je proti bolesti. Do treku to bude v poho, btde to tak 2-3 dny hnusne bolet - ver 100x poslapanymu cloveku.
Prej se spolu mame domluvit na chajde, tak v sobotu jo?
|
datli
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 11:30
- Nahlásit
Bilu,přijedeš na tu aromaterapii do Kojoše?
Já jen,kdy se asi můžem vidět,žebych ti nachystala krabičku první pomoci(obvazy,náplasti a desinfekci).
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 11:34
- Nahlásit
bonc
jj, honza mi psal. Tak v sobotu proberem detaily. Přinejhorším pojedu bez Chůvy když nedostane dovolenou. To ale umřu na trati depresí a osaměním
datli
Bilu,přijedeš na tu aromaterapii do Kojoše?
Na jakou aromaterapii?
|
datli
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 11:38
- Nahlásit
se domlouvá účast psího aromaterapeuta Psí láska,nebo jak se to jmenuje...
|
datli
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 11:40
- Nahlásit
Biluškamohla bys mi zjistit,kolik tak váží Migovo sourozenci?
Mig je druhý týden na homeo zlatě ,tento týden jsem změnila firmu a je viditelně vitálnější.Stále se modlím za zázrak.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 11:41
- Nahlásit
datli
V žumpalendu? Takové věci mě celkem neberou, aromaterapie mě zajímá akorát ve formě vonných olejíčků když se někdo poeá doma a potřebuju přebít ten smrad
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 11:46
- Nahlásit
Eldoguero
v tom případě se Biluše musí spokojit s argetninama
nedávat jí Vyrážku a Laloka!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 11:54
- Nahlásit
datli
Prosím tě, když se pohybuješ v tý homeopatii a vůbec poraď něco na podporu imunity přírodního, bylinky, preparáty, výživa ... co já vím cokoliv.
Dík
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 11:58
- Nahlásit
Gerda
ale to se mi to dost zužuje, to mi, pokud nepočítám Arga, zbývají jen Kaly a Beryl ale tak co, jsou to čuby, jedna chovná, druhá se nejspíš uchovní taky, tak jí to musí stačit
Jinak Lalok včera pani mi zazdil stopu, ale úplně, dělal, že to nikdy nedělal holčičky a Hunter ok, ale Bonbonek se po cca 5 krocích chtěl mazlit a nechtěl sbírat ten hnusnej buřt z tý hnusný země
|