Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8685 . 8686 . 8687 . 8688 . 8689 . 8690 . 8691 . 8692 . 8693 . 8694 . 8695 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 18:45
- Nahlásit

Biluška
kejtlin
tak ho budou nevidět třebas i několik dní když nebudu doma a neuklidím to
Jů sme u hoven sém domááá naprosto normální napřed se pos..kocour pak hmyzák a navrch děda pak děkovi něco upadne rozšoupá to po kuchyni tím projde kocour roznese to na skříně a mě třá už vůbec nepřekvapí proč mám gulášvou polífku na předním skle auta ve tvaru kočičích tlapek nebo otisky hmyzopsý držky vod masný polífky do půlky vokna a proč má dědek čagan vod kočičáku a je sním v ložnici na křesle normálka hradní kolorit dne

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 18:46
- Nahlásit

Pakunobecny
kdyby se posral nevědomě tak to beru ale on prostě nepoužívá záchod!!!!!!!!!!!!

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 18:47
- Nahlásit

kejtlin
děsně špinavejch hadrech chodí né nemuže si vzít čistý,
To důchodci nedělaj to musíš po vyslečení nenápadně sebrat a umístit tam čisté jinak to budou nosit prostě do smrti to je normál to maj všecí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 18:56
- Nahlásit

tagže mě neserte vy jelyta nestíhám dočítat úpa vůbec nic a celkově su nasraté tagže mě moc nedrážděte!!!

ALEKSA
bereš mi zejtra to maso??

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 18:57
- Nahlásit

Pakunobecny
To důchodci nedělaj to musíš po vyslečení nenápadně sebrat a umístit tam čisté jinak to budou nosit prostě do smrti to je normál to maj všecí

bohužel v tom spí

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 19:15
- Nahlásit

kejtlin
špinaví důchodci chodí téměř všichni, které znám. Taky všichni nadávají na naši mládež, vzpomínají na staré dobré časy kdy byli rohlíky měkčí a slunce žlutější a snad všichni staří chlapi co znám smrdí. Prostě jsou takoví. Tak si najdi chlapa a odstěhuj se když myslíš, že to bude lepší . Ale ujišťuju tě, že nebude . Místo toho budeš řešit kdy, kam a s kterou šel na kafe, proč nebyl včas doma, proč neodevzdává celou výplatu, proč ti nekoupil diamantový náhrdelník,ale sobě si dopřál supr dupr navigaci do auta, která mluví v patnácti jazycích....a rozštěkávat psy bude samozřejmě taky . Mimochodem, málokterý sameček je ochotný si narazit ženskou se stopadesáti psama co mluví jak dlaždič . Jim to dávkuj nějak postupně, ať se neleknou hned zkraje

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 19:15
- Nahlásit

kejtlin
bohužel v tom spí
JJ to dělá dědek taky naštěstí jak ho už ted koupem tak se holt vyslíct musí a ten okamžik mu to štípnu.Pani to je normální,ale já už mu to normálně říkám smrdíš vyslečto a von né to musí eště vydežet taky vobčas teču páč na silu to z něho neservu,ale váš děd eště uvažuje tak mu prostě říct na tvrdo že mu tadydle občané nosí čisté oblečky at se převleče bo pude do pomluv na to oni dají domácí členové sou jim uppérdele ale na spoluobčany stará garda dává,náš dědek už taky né říká že von to necejtí a ostatní ho (mimo fešnou pečovatelku kerá se mu líbí a ni kvůli ní to nesundá,ale je ochotný zvážit třá výměnu svetru nebo tepláků jak kdy)

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 19:17
- Nahlásit

kuva, já se strašně ale strašně zamilovala

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 19:21
- Nahlásit

Biluška
diamantový ani jiný náhrdelníky nepotřebuju a do auta at´ si kupuje co chce, co se týká výplaty tu celou nepotřebuju jen s domácností by se jelo napůl

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 19:22
- Nahlásit

Biluška
špinaví důchodci chodí téměř všichni, které znám. Taky všichni nadávají na naši mládež, vzpomínají na staré dobré časy kdy byli rohlíky měkčí a slunce žlutější a snad všichni staří chlapi co znám smrdí.
Tak já nevím,ale asi bydlíme každá na jiné planetě.
Všichni důchodci co je denně potkávám,nebo je znám,nesmrdí,chodí v čistém,muži oholení,ženy učesané.I ti v poměrně požehnaném věku.
Vyjímku tvoří mírně pošahaní,nebo úplní magoři.

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 19:34
- Nahlásit

Psíček
me nekdo honit takhle casto do koupelky, tak uz jsem asi v lochu
no jo no, pejsi by se moc často neměli mejt

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 19:41
- Nahlásit

kejtlin
no holka jestli se chceš vodstěhovat a při tom spoléhat že s někým budeš bydlet a podílet se na nákladech tak si nepomůžeš. Vždycky tě bude něco srát, že dává míň peněz, že nedělá tolik jako ty, že rozštěkává psy, že............... doplň si cokoliv. Nemysli si že na tom budeš líp

Lola1
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 19:46
- Nahlásit

Grin
Dneska mi umřela moje Džingls,
jé, ta byla krásná. Upřímnou soustrast paní.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 19:49
- Nahlásit

tagže kuli vám sem spálila merunkovej koláč na zejtra!!!!! seru na vás degenííí,další nestáhám..tak a neplačte sami ste si to zavinili!!!
gdo peče místo mě ...nehlašte se všicííííí!!!
Alexa
jinak super žes mi vodpověděla!

Lola1
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 19:51
- Nahlásit

davidkova renata
vem ten spálenej, já nepeču nic.

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 19:53
- Nahlásit

davidkova renata
jinak super žes mi vodpověděla!

šiš zas si histerická, psala sem ti že než pojedete domki tak ti pro něj sjedu aby se ti nerozteklo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 19:54
- Nahlásit

Lola1
vem ten spálenej
to nepé
Alexa
než pojedete domki tak ti pro něj sjedu aby se ti nerozteklo oká

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 19:59
- Nahlásit

Nazdar, su jakési pofidérní. Nemám vůbec náladu, mám jít ještě ke kámošům a véču, ale nechce se mi velice...jak se máte? Jinak starý lidi maj často potíž s hygienou, i s termoregulací, kolikrát jak vidíš ty babičky v létě v kabátech...oni kolikrát vůbec nepostřehnou, že je děsný vedro, pak se přehřejou a prd, už je veze rychlá.
Už mám dopraté a vyluksované, zítra mě odpo čeká drbání sprcháča, to nesnášim, a praní koberečkůch. Ach joooo.

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 19:59
- Nahlásit

davidkova renata
nepeču vůbec nic, nestíhám, nestačím, chvátám..

jablunka
Dámy jsou vesměs upravené a čisté. Když teda nepočítám takový ten důchodcofský pach co jim prýští ze fšech pórů. Ale pánové, to teda stojí za to Nedávno jsem jednoho z dědiny vezla do špitálu. Pak jsem dva dny větrala auto a to víš jak moje auto vypadá a jak smrdí . Ale tohle dokonale přesmrdělo všechny původní smrady

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 20:00
- Nahlásit

Monty, který štěňátko je to nyní?

Kejtlin tak tam nechoď, jak jsem pochopila má svojí část domu.. ať shnije. A až bude chtít něčím pomoci, podmínila bych to tím, že se umeje a převleče, že do tý doby nevstanu mu pomoci. Ale budiž ti útěchou, že tě nepřežije, tudíž to nebéš řešit na věky věkůch.

davidkova renata si taky zamýlovaná že nenařídíš minutník k troubě, což? Vem jim to spálený, zasyp to vukrem a budou chrochtat

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 20:01
- Nahlásit

Gerda
Jinak starý lidi maj často potíž s hygienou, i s termoregulací, kolikrát jak vidíš ty babičky v létě v kabátech...oni kolikrát vůbec nepostřehnou, že je děsný vedro
nemluf furt vo mě!!!

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 20:04 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

Crysa
heeeeej, jaxi to poznala????
pokusím se dát fotku, ale nevím, jestli půjde vidět

v jeho desíti týdnech má naprosto dokonalou kulatou hlavu

edit: hm, takže nejde zobrazit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 20:04
- Nahlásit

Crysa
že nenařídíš minutník k troubě, což? Vem jim to spálený, zasyp to vukrem a budou chrochtat
minutník nemám,nejsem hodinovej hotel!
zasypat cikrem to nejde,jednak už je to zasypaný drobenkou a dvanak se to chytlo votspodu,ted sem to zkoušela,je to trošku tuhé a vysušené odspoda to jedině zalejt to vodó aby to změklo
jo a na fb sem ti nasala cosi někam,taxi to přečti.-)))

du na ty hobytííííí zasejc

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 20:04
- Nahlásit

Crysa
máme společnou kuchyň, koupelnu a záchod....... a tam prostě chodit musím

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 20:06
- Nahlásit

davidkova renata
to jedině zalejt to vodó aby to změklo
bude to rozčochtaný, vem to jak to je, budem si to namáčet do mlíka

Du taky na hobyty.

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 20:10
- Nahlásit

kejtlinmáme společnou kuchyň, koupelnu a záchod.......
a tak nesere kde má a do koupelny nechodí, tak si nahoru hoď vařič a je to

makrel
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 20:11
- Nahlásit

davidkova renata
jací hobyti? to je herry potter,ne?

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 20:12
- Nahlásit

davidkova renata já nikde nic nefidííím!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 20:22
- Nahlásit

davidkova renata
šmarjáááá to sem nemyslela tebe, ty seš v létě furt hambatá u tej vody, ty nemůžeš smrdět, ani kdybys chtěla ))))
Guláček vem, jak je, sní se to za fteřinu.

Crysa
přijedeš zejtra nemravo?

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 20:29
- Nahlásit

Gerdapřijedeš zejtra nemravo?

ale Plho, vždyť jsme o tom již hovořili..
zítra máme ukázky pro sponzory, co nám pouští na léto elektriku na cvičák a páč od pantáty vedou dráty, do žárofky nade vraty, odtud proud se rozlévá, do stodoly, do chléva, tak musíme zítra ukázkovat ba přímo ukázkově, páč ynáč nebé příští rok žádný vořechyjád ani plánovaný první ročník závodů, bo bez proudu se to trochu blbě ozvučuje a kuchyň fachá pracněji a táák..
Tak na vás všechny budu myslet a závidět, bo Maňaska by vám ukázala jak vypadá tryskový přivolání a moje čupky by urvaly co mohly a odvezly by jsme vám všechny poháři a ceny a byla bych ta nejslavnější a nejúspěšnější.. takhle si to teda vyhrajete samy.

<< 1 ... 8685 . 8686 . 8687 . 8688 . 8689 . 8690 . 8691 . 8692 . 8693 . 8694 . 8695 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání