Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8685 . 8686 . 8687 . 8688 . 8689 . 8690 . 8691 . 8692 . 8693 . 8694 . 8695 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2011 13:28
- Nahlásit

Venta
To se musel asi sám divit
Bo naprosto okouzlil porotu tím jak se točil dokolečka a přitom na sobě málem udělal uzel

Monty
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2011 13:29
- Nahlásit

sakra a mě dneska končí dovolená tak rychle to zase uteklo teď už mi zbývá jen 4 dny

Venta
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2011 13:31
- Nahlásit

Biluška
Bo naprosto okouzlil porotu tím jak se točil dokolečka a přitom na sobě málem udělal uzel
Jé, tak to jsem ho měla nechat zatočit víckrát, třeba by se zauzloval
A příště vymyslíme i nějaký ty oblečky, to byla jediná kategorie, kde jsme se neúčastnili

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2011 13:35
- Nahlásit

Gerda
Hele nepříde vám někdy, že dyš uklízíte jako hovádi, neni to nikde vidět
furt!!
stetisek123
Jste všecky supér!
tak todleto my ale slyšíme furt
tam krapet dělala důležitou a občas se nedůtklivě "smála
tak myslim že jistě četla povinnou četbu Malinkatýho kreténa .-))) tagže je úplně jasný,že muší zachovat dekorum a ne že kdejakj Hej či počkej se na ní bé bestrestně dívat to by měla imyč úpa vřiti.-)))

datli
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2011 14:00
- Nahlásit

dem na cvičák,ale obávám se,že mi ten šílený vichr odfoukne psa z překážek!Taky to u vás tak fičí?

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2011 14:03
- Nahlásit

stetisek123
Smetáková je výborná, strašně důležitá, úplná inženýrka ))))
Zas přijeď!

Venta
Pan Antonín má dokonalý otočky, je u toho strašně serijózní, vypadá, že zpracovává nějakou doktorandskou práci...sem upadla rozněžnělostí do kolen, když pacičkoval a točil se )))))

Biluška
Jim je úplně jedno, koho zabijou, naopak jsou v kolektívu stejnejch hovad ceněný pro bezohlednost non plus ultra.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2011 14:03
- Nahlásit

datli
Taky to u vás tak fičí?
nefičí vůbec,ale chčije a chčije řečeno slovy klasika a to mě séře velice bo mám f plánu jít na zas na Bitvu na Bílé hoře páč pes kterej ustojí to co se tam děje,může být f klidu nasazen do vjetnamu páč nic horšího bejt asi nemůže..nevim esi teda budou bitvit f tomdle

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2011 14:06
- Nahlásit

JO a co se tejče Bajkonůra s Nánou, oni pořád Fandu bijou a lověj, sou manželé, tak se pojujou proti fšem. Jen na Máňu si Bajko netroufne sám, bo by ho zmydlila hnedle, ale Nána zase jo, ta jí pořád schváloně bodyčkuje a kouše do hlavy a lehá si na ní, až jí naučila, že v autě se na pejskovi leží, pročež z toho byla v řiti Pikslice, když si na ní v autě Máňa lehla, koulela očima a nechtěla ))))

datli
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2011 14:07
- Nahlásit

davidkova renata estli mají na sobě plechovky tak ne.Prej to brnění stojí cca 10-20 000 a to si nenechaj zreznout.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2011 14:10
- Nahlásit

Gerda
zase jo, ta jí pořád schváloně bodyčkuje a kouše do hlavy a lehá si na ní
no včera teda byly rostomilý))))))))) pak že pes nepřemejšlí a jedná púdovje a ynstiktývně jen..to může říct akorát blp
datli
estli mají na sobě plechovky tak ne
no to maj asi..je to fakt dobře udělaný,maj kroje,zbroj,načančaný koně,opravdický děla s kouřem a tak...masakr to bejvá,ale ted leje hodně to jim ani děla střílet nebudou dyš do nich nachčí

datli
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2011 14:12
- Nahlásit

tak to půjdou maximálně hadroví lehkooděnci.Ono není nad zrezivělou kroužkvou košili,to je fakt k vzteku.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2011 14:14
- Nahlásit

datli
tak to půjdou maximálně hadroví lehkooděnci
twe ale to by mohli teda jít třá f plafkách né? to sou dle mýho lechkooděncííí..možná přece jen pudu číhnout.. mělo by to bejt vod 3 tuši..tagže asi du

Grin
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2011 14:32
- Nahlásit

lidi mě je blbě a pes je v největším dysgomfortu, jelikoš nemá teď dostatek pohybu a vůbec vyžití (tak aby ne, ujdu pár kroků a už se mi motá hlava...) a tak strašně otravuje a doma se nasáčkoval do postele, jako že gdyš se teda nebude hrát a lítat, bude se aspoň furt mazlit

navíc jsme dneska šli ven a evidentně mu tenhle režim nesvědčí jelikoš má roupy a najednou jako neumí klidně projít okolo psa, alébrž se škrtí na vodítku a řve, jako by ho chtěl sežrat ale ještě předtim rozpárat a udělat si z něj tupé. Takhle ho teda neznám a vůbec se mi to nelíbí debil. Eště začne roplit takhle a já ho normálně ztraverzuju tak, že se dosmrti z toho nevzpamatuje!!!

stetisek123
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2011 14:33
- Nahlásit

davidkova renata
se přizám, že Kreténa jsem četla jen na přeskáčku, sem musela vynechat tu politiku, ta mě nudila.
Smetáková je holt blbě socializovaná, bo byla první půlrok zavřená ve vykachličkovaný garáži ve sterilním prostředí. Tak sem ráda, že se tam včera celkem držela a aspoň menší čokly měla ráda. Chrtice Maryje jí velmi přitahovala a myslím, že být tam na volno s ní dýl, tak už běhaj vobjě na dostihovým vokruhu.
Musím být hrdá s Ventou na Antonína, bo se fakty předvedl úžasně na josefčíka a si jí opčas pohlídám děcka, aby mi vycvičila štěndo. Mimochodem i Venta si tam pěkně zacvičila, na to že si na úterý naplánovala se rozsypat, se pohybovala velmi élegantně!
Mimochodem, kdo tu chodí do Jílovýho na cvičák, maj tam školku? jaká úroveň?

Grin
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2011 14:36
- Nahlásit

stetisek123
ty jsi byla na vořechách jo? I s čelzíkem? A rikouš zůstal doma nebo byl taky??

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2011 14:36
- Nahlásit

davidkova renata
šla jsi na tu bitvu? Tady děsně prší, budu mít špinavý to, co sem se pokusila uklidit.

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2011 14:40
- Nahlásit

Čauky, jsem doma ze cvičáku.
Takže jsem si dneska nechala Bajkonůrovi po 4 měsících našlápnout stopu, jestli teda s ním mám jít na tu stopařskou speciálku. A mile přkvapil, hned za vratama cvičáku zabořil čumák k zemi a šel. Byla sice jen půhlodinová, na rozjezd, ale fakt mě překvapil.Docela bomba byla, jak mi nezkušená teta šlapka položila předmět přímo na lom. Mě teda zmátla, ale pan Bajkonůr to zvládnul naprosto bez zaváhání.
Teď jdu na ty včerejší fotky a pak je dám na rajský.

Lola1
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2011 14:41
- Nahlásit

Gerda
Kdo chcete, smíte mi přijít utřít prach.

přišla bych, mám zázračnou prachovku z DM.

Grin
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2011 14:43
- Nahlásit

Baico
džjůůůůůů pan Bajkonůr teda rules!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2011 14:46
- Nahlásit

Baico
Bajkonůr je velkostopař, to se nedá nic dělat!

Lola1
Jak moc zázračnou? Utře to sama, zatímco budu ve sprše? )) Co vesta? Zkusila sis ji s tím svetrem? Všechno eremy?

stetisek123
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2011 14:48
- Nahlásit

Grin
jj, byla, ale jen na kukačku. Ona není Chelsea zrovna týpek, co by ukázal nějakej výcvik nebo jen cvik

Lola1
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2011 14:51
- Nahlásit

Gerda
Jak moc zázračnou? Utře to sama, zatímco budu ve sprše? )) Co vesta? Zkusila sis ji s tím svetrem? Všechno eremy?
JJ, je zázračná, akorát nesmím přitom být ve sprše.
Vesta dobrá, dnes byla premiéra, když jsem se pod ní navlíkla a to částečně, bylo to podstatně jiné, než v tričku. V ramenou mohla být užší, ale to bych si mohla založit, ale jelikož s ní budu běhat po poli se psem a ne po molu, tak to neva. Dík za dovoz a urychlené došití, že zdravím švadlu, no a Maryji samozřejmě téš.
Drš mi palce s mušem.

Grin
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2011 14:55
- Nahlásit

stetisek123
Ona není Chelsea zrovna týpek, co by ukázal nějakej výcvik nebo jen cvik ¨

Simtě, a co ten "zakousnu se Grinovi do krku aby si mě taky všímal a ne jenom Rikoslava a budu u toho řvát aby o tom všichni věděli" ??? Ten předvádí často a ráda

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2011 15:03
- Nahlásit

Lola1
Neni problém to dát švadle přes ramena zůžit, to je právě ten risk bez zkoušení, počítá se s tím, že to doopraví u těch, lkteré nezkoušela. Klidně ji pošli zpět s info, o kolik zůžit, jo?

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2011 15:04
- Nahlásit

Právě jsem se dostala k sérii fotek s Lilátkem, jdu si dát panáka

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2011 15:37
- Nahlásit

Baico
šiš to je peklo, hodně sil, děfče ))))

makrel
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2011 16:32
- Nahlásit

Psíček
kdo byl hajzl?

datli
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2011 16:36
- Nahlásit

Lola1
nemohla bys blejsknout tu vestu prosím?

datli
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2011 16:39
- Nahlásit

došla mi sms,že dnes není agi.čumí tu na mě dvě nadržené tlamy,musím něco vymyslet a nechce se mi....

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2011 17:07
- Nahlásit

Tak tady máte včerejší fotky
http://baico.rajce.idnes.cz/Kousani_Prokopak_17.9. _2011
http://baico.rajce.idnes.cz/Jilovska_misska_2011
A aby ste nemuseli hledat Lilátko v overalu

<< 1 ... 8685 . 8686 . 8687 . 8688 . 8689 . 8690 . 8691 . 8692 . 8693 . 8694 . 8695 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání