| Autor |
Zpráva |
datli
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 17:09
- Nahlásit
tak to je boží vobleček!I klasický xichtín!
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 17:14
- Nahlásit
davidkova renata
twe ale to by mohli teda jít třá f plafkách né? to sou dle mýho lechkooděncííí..
Tak to doufam, že jsi to fotila, jak se tam na jedný hromadě řežou chlapi v plavkách
Gerda
Pan Antonín má dokonalý otočky, je u toho strašně serijózní, vypadá, že zpracovává nějakou doktorandskou práci...
No tak to já mu to hned du vyřídit. A domluvim se s nim, jeslti by se teda nechtěl naučit eště nějakej cvik. Ale zatim mě nic nenapadá ))
JO a co se tejče Bajkonůra s Nánou, oni pořád Fandu bijou a lověj
No Vendula Fandu taky chtěla bít, protože se na ní koukal moc zblízka a se zájmem. .... no ale na Pikslíka bych jí teda nikdy lehnout nenechala, pro jistotu.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 17:20
- Nahlásit
Bůch je z pracovního vlkošeda znakatým hrbáčem
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 17:21
- Nahlásit
Baico
Ty blázne starý, tolika fotek! ))) Mocinky pěkný!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 17:24
- Nahlásit
Gerda
Ty blázne starý, tolika fotek!
Že se tak divíš, když většina je tvoje dílo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 17:33
- Nahlásit
Venta
No Vendula Fandu taky chtěla bít,
jojo, to sme viděli ))) Máňa bila Bajkonůra, když si k němu doběhla, objala ho, nastrčila mu zadek pod nos, jakmile si čuchnul, už ho bila. Fandu taky přátelila, ale jak jí položil nohu na záda, že si jdou hrát, už ho taky bila. No a Tini pak běhala s Fandou tak, že obrátili Zlatovláskoj koleno. Tím ho zabili. Ani ho nemuslei kósat.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 17:35
- Nahlásit
Baico
Krásný fotky
Lilátko jsem teda viděla jen v tom slušivém růžovém oblečku, ale tahle pláštěnka je teda moc krásná, i když je v ní nacpaný Lilátko.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 17:35
- Nahlásit
První část zhlédnuta a boží,fakt super krásný den!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 17:38
- Nahlásit
Ahoj lidi, tak co jste zase vytvářeli, kde a komu jste zas dělaly ostudu?
Dnes jsme vycvičákovaní, Kájíčka a kuní xicht moc krásně stopovali, Kájí líp ale Max zase dnes dělal poprvé lom a ani ho to nerozhodilo, musím ho pochválit játro jedno zrzavý.
Pak Kájí byla tuze šikovná na poslušnosti a předvedla mooooc pěkný odložení za pochodu a tak vůbec celkově to měla moc pěkný. Happunka byl po dlouhé době na cvičáku a jak je moc rozhozený z háravý Berylky, tak i na cvičáku čuchal furt a aportek vyplivl asi 2 m ode mě ach jo, to zas bude vostuda na tom ZZO
Když jsme přijeli domů a najedli se, chtěla jsem jít ještě něco vytvářet s mlaďasema, ale samozřejmě začalo pršet tak jsem se na to vykašlala.
Teď už sice neprší, ale už je pomalu čas venčení, takže zas až zítra.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 17:40
- Nahlásit
Lilátko jest strašlivé, zbytek fotek neuvidím, protože bych to načítala ještě zejtra, tak vám teda budu věřit no
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 17:40
- Nahlásit
Hele tak tady vidim velkou budoucnost v juniorhandlingu... jen teda to chce sehnat k tomu psovi i PP
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 17:41
- Nahlásit
Eldoguero
aportek vyplivl asi 2 m ode mě
Hele oni to jsou fakt astrální dvojčata
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 17:42
- Nahlásit
Lilátko je nejlepšíííííííííí
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 17:54
- Nahlásit
Baico
hrozný, to je ale týden před zkouškama
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 17:58
- Nahlásit
datli
nemohla bys blejsknout tu vestu prosím?
stačí na ramínku?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 17:59
- Nahlásit
Se divim, že to pod mamkou neprdlo.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 18:00
- Nahlásit
Venta
tvoje maloděcko se mi tam děsně líbilo, jak bylo hezky barevný a utikalo bosatý Vendula se k němu pěkně hodí, stejně jako Fanouš k malosaraksový.
Eldoguero
šmarjá netrap toho Happunku! Nebo ti ho Jabloň odebere!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 18:01
- Nahlásit
Lola1
Pani, tu úpravu sem myslela vážně, pošli poštou s info, o kolik cm, jo?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 18:06
- Nahlásit
Stala se mi teď divná věc...chtěla sem se napít z hrnku kávy, dala sem si ho k obličeji, naklopila...ale neměla sem ten okraj v puse...jde to rychleji, než bych čekala....ach bože!
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 18:08
- Nahlásit
Lilátko je vskutku ďábelské a absolutně předčí všechno, co jsem o něm tady četla
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 18:12
- Nahlásit
Eldoguero
hrozný, to je ale týden před zkouškama
Já to nehrotím, na zkoušky jedu, abych měla nějakej obhajitelnej důvod, abych se s váma viděla
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 18:14
- Nahlásit
Grin
Lilátko je vskutku ďábelské a absolutně předčí všechno, co jsem o něm tady četla
A to počkej, až ho uvidí na vlastní oči
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 18:17
- Nahlásit
řekněte mi proč ta dovolená tak rychle utekla mě se zítra težce nechce do práce ještě když vím, že toho tam budu mít šíleně moc ale alespoň mi to nadruhou stranu rychle uteče, ten pracovní den
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 18:21
- Nahlásit
Gerda
jde to rychleji, než bych čekala....ach bože!
Neboj, ještě to tu chvilku vydržíš a pak už ti to bude úplně jedno a zas budeš v pohodě )))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 18:21
- Nahlásit
Monty
nejvíc sebevražd lidi dělaj po dovolených. Proto si nikdy žádnou neberu, abych neměla tenhle šílenej pocit, že už skončila a musim do práce. Obecně se doporučuje, abys první den nic moc nedělala, ale aklimatizovala se. Tak nevim, jeslti můžeš, no.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 18:23
- Nahlásit
Baico
Já nevim jestli chci, ty fotky... připomínalo mi El chupacabru
...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 18:24
- Nahlásit
Gerda
no budu muset makat jak šroub, jinak bych se z toho tam pos.ala, kolegyně za mě udělala jen to nejnutnější, ale ten zbytek... no bude to masakr, ale jak jsem psala, alespoň mi to rychle uteče a budu zase s holkama
akorát mě děsí, že už mám jen 4 dny dovči
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 18:28 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
jo a dala jsem si předsevzetí na příští rok, že než budu mít třetí holčičku (jestli to všechno výjde) tak udělám tyto věci:
1) musíme absolvovat nejméně 10 výletů
2) pojedeme s holkama do ZOO
3) a že vás už konečně poznáme, takže jestli budete mít nejlépe někdy na jaře nějakou větší akci, tak bychom jely
4) ale to nevím jistě - uvidím podle toho jak budou holky poslouchat, že bychom zkusily i cvičák
jo a jinak jsem tento měsíc tatíkovi splatila poslední splátku
můžu začít pomalu šetřit na noťas
edit: ještě jsem zapomněla bod
5) že bych chtěla zkusit s holkama výstavu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 18:31
- Nahlásit
GDO A PROČ SEM DAL TU LOLYTKU???
čék si f klidu sedne ke kompu a zas aby šel
ympaktík
Se divim, že to pod mamkou neprdlo.
se divim,že sem ti eště nenamlátila hubu
děcka byla sem na tej bitvě,nakonec se bitvilo bo na tu chvíli přestalo scát,ale f plafkách nešli ty srapi!
masakr jako dycky ,napřed sme ííípily s nánou s vočním kontaktem jaxviňa ,paxme córaly a pak dyš česká stavofská vojska za závěrečné kanonády zbaběle prchala z pole,tak nanda usnula asi neni úpa patrijot..ačkolif vona je vlastně vofčák německý,tagže cajk dále tam měli 2 náááádherný frízácííí za kočárem,to sem se pokochola
du si fókat vepřovou hlavu nepyšte!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 18:36
- Nahlásit
Lilátku v overalu to děsně sekne
|