| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 20:32
- Nahlásit
Crysa
Já si teda myslim, že se bojíš přijet, páč si myslíš, že bys stejnak nic nevyhrála...halt klání sportovní... )))))))) Na to Kááámen nestačí ))))))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 20:37
- Nahlásit
GerdaJá si teda myslim, že se bojíš přijet, páč si myslíš, že bys stejnak nic nevyhrála...halt klání sportovní...
tak to tu nepyš tak vokatě.. halt mušíme aspoň zastrašovat když jsou u prdele lepíky z prohry
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 20:50
- Nahlásit
tady je ten nádherný chlap, ze kterého jsem vedle
|
Thee
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 20:52
- Nahlásit
Monty
šak dva nebo tři, to už není taky rozdíl
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 20:53
- Nahlásit
na mělníku je vinobraní a až do cukrovaru je cejtit vůně klobás.....
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 20:54
- Nahlásit
Thee
však já chci třetí, ale ta bude příští rok, malá je ještě malá a tento rok už nezbydou finance na pořízení si třetího ďáblíka
|
Thee
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 20:55
- Nahlásit
kejtlin
teďkon mi od tama volala banda těžce me štvou že se bavi a ja tu trčím neni nad zprávy z druhé strany
|
Thee
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 20:57
- Nahlásit
Monty
a mě by aj stačilo druhé pes, ale nesou peniazky představa že to mám doma 3x, šiš by mě omejvali...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 20:57
- Nahlásit
Thee
já dřepím na noční takže na píču taky
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 21:00
- Nahlásit
Thee
tak já o těch dvou kozách skoro ani nevím, řádí skoro pořád spolu, pak spí jak zabitý, pak zase řádí, ale neotravujou mě, jen jak chci spát, tak to skákaní po hlavě a těle není tak super, ale já už to ani moc nevnímám, vždycky vyprsknu smíchy, jak nejsou blbé a jebnuté a hned mě přejde zlost, že třeba za 5 hodin vstávám
|
Thee
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 21:01
- Nahlásit
kejtlin
a to mám zrovna volný víkend, a dělám hlídací psa bráchovi zabít málo, ty to aspoň cítíš, mě od tama průběžně chodí sms a jedna po druhé je více a více na šrot
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 21:02
- Nahlásit
Zdar jelimáni, co zas děláte furt?
My máme dnes odstopovano kompletně a mnoho moc mě potěšily jak holčičky, tak i chlapečci. Vzala jsem poprvé od počátku slepoty na stopy Bonninku a jsem mile potěšena, čekala jsem, že to bude horší
taky Happunka pracoval pracičkami, teda spíš hlavou, tak moc poslouchal až se z toho zvedl z dlouhodobého odložení neodešel nikam jen tuze moc musel děsit kolemjdoucího chlapečka a samozřejmě ve stoje, tak byl ihned usměrněn a donucen hlídat si zločince v leže, dokud nezmizel v dáli Je to miláček
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 21:03
- Nahlásit
kejtlinna mělníku je vinobraní a až do cukrovaru je cejtit vůně klobás.....
a až k tůním je slyšet řev od kolotočů.. "Prooodlouženááá jíííízdááááá, náástupujteeee" tady doma u okna u kompu to mám jak když mi hrajou pod oknem..
|
Thee
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 21:03
- Nahlásit
Monty
vono jak se to moje nadělení nudí to je napřesdržku zase kdyby byly dvě, třeba by to odpadlo
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 21:07
- Nahlásit
Thee
to si piš Soph kdysi otravovala, teď co máme Faith, tak je ráda, že se může na chvíli prospat, protože Faithice slovo spánek moc nezná
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 21:08
- Nahlásit
Crysa
dolů není slyšet nic
|
Thee
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 21:11
- Nahlásit
Monty
to je na pikaču s ňou, si jeden na chvíli sedne a už má tenisák v klíně, a to můžem klidně půl dne předtím lítat po venku chci unavitelného psa!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 21:11
- Nahlásit
Monty
já o psech taky skoro nevím, tedy když ležíme na gauči tak každej z nich chce být u mě aspoň chlupem se mě dotýkat, tak když je vedro tak bejt obložaná psama je fakt na prd protože děsně hřejou a když jsou utahaný tak ani nezvednou hlavy, když je posunuju abych se mohla otočit
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 21:13
- Nahlásit
bezva psal mi kamarád s kostariky, co dělám, že on má volno a je tam 30 nad nulou a poslouchá moře.....
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 21:15
- Nahlásit
Thee
já pořád fárala kdo jsi a ty jsi čáryfuk, že???
jedna z louky má taky australského honáckého psa, fenečku AG tak snad tam bude taky, je úplně stejně starý jako moje Faith budou slavit společně narozky
no já si nestěžuju, ti mí ujdou co já chci, lítají jak blbouni, ale jak mi bylo v pondělí blbě (jsem trošku více chlastala ) tak se mnou vydržely ležet skoro celý den (takže úplně ideální psi pro mě, samo, že kdybych měla takových dnů více, tak by se začaly hooooodně nudit) jak byly nemocné, tak jak se dostaly ven na dlouhou procházku tak lítaly, jak by venku v životě nebyly a doma řádily jako blbky, i mi na FB kámoška psala, že takhle nemocní psi nevypadají
|
Thee
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 21:19
- Nahlásit
Monty
jj to sem já, já si tu chodím číst, románek na pokračování skřet má 10 měsíců, ale jako to je peeees duracel, o víkendu sme dali pětadvacítku po beskydech, ten mamlas si v hospě ani neleh a řešil každé psisko v okolí samo že v autě na 2O min vytuhla a doma žebrala s tenisákem jak magor zabít málo
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 21:20
- Nahlásit
kejtlin
tak zase v zimě to musí být příjemné ne???
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 21:22
- Nahlásit
Thee
tak snad se zítra té tvojí slečny bude někde všímat aby jsi měla alespoň na chvíli pokoj
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 21:23
- Nahlásit
Monty
no nevím je stále jednou nohou v hrobě je to seržant u paragánů......
all
jinak uvažuje že s náma pojede do mrdic, že má ještě 4 týdny dovči
|
Thee
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 21:25
- Nahlásit
Monty
k tomu upínám všeeechny myšlenky na zítřek bo jak ne, du vrátit psa a koupím si piraně!!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 21:25
- Nahlásit
kejtlin
já reagovala na ty psy ne na toho chlapa z Kostariky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 21:27
- Nahlásit
Monty
jo v zimě topěj moc příjemně hlavně v posteli
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 21:28
- Nahlásit
aha tak je na korsice
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 21:29
- Nahlásit
Thee
tak s piraněma tě vidět ale nechci
|
Thee
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 21:31
- Nahlásit
Monty
ty si budu hýčkat doma v kulatém akvárku, do zblbnutí budou plavat dokola co s rybama, nepokecáš si, na vodítku netahaj, jen se tak mrskaj, zvěř na houby
|