Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8685 . 8686 . 8687 . 8688 . 8689 . 8690 . 8691 . 8692 . 8693 . 8694 . 8695 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 19:54
- Nahlásit

Nazdar zbytcí (to se mi mocinky líbí

vořechijáda velmi gůůůt Gerda ulovila úžasnou fotku lilátka, přijela i teta agáta, byl tam bezvadňáckej krysařík a vůbec fšici čokle byli fajn.

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 20:19
- Nahlásit

Alexa
nezbejva nez souhlasit,fsecky cokle co prezili Vikinu jsou moooc fajn ,velky dik patri Baicovce za obetavost a Fanouskovi za trpelivost a tez Baicovi ,krysarikovi,Gerymu ,Gine,Maryji a dalsimDD
stofard moc dekuje ze je nejkrasnejsi bez PP)))

datli
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 20:39
- Nahlásit

Alexa a kde máš Lilátko k vidění?
Mimochodem ty nejsi zbytci,ale ty jsi dnešní odpad(směr vořechyjáda )

datli
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 20:41
- Nahlásit

Jáj Gerda má foto.A navíc ten smajl měl být úplně jiný!

Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 20:41
- Nahlásit

datli
Mimochodem ty nejsi zbytci,ale ty jsi dnešní odpad(směr vořechyjáda )

no to je jasný a zdravila sem vás zbytky

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 20:43
- Nahlásit

foto lilatka neprojde antivirem se obavam....normalne je oskliva ze vsech stran a ze spoda nejvic

datli
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 20:45
- Nahlásit

prostě Lilátko,no.

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 20:47
- Nahlásit

ja ji znam uz par let..ale proste prekvapi jen ma ted moc peknou plastenku,takze aspon neco

datli
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 20:47
- Nahlásit

mě dneska napadlo praštěný jméno pro psa Cargo Helicopter Hipp.

datli
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 20:49
- Nahlásit

pláštěnka = plína coby duch?

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 21:02
- Nahlásit

Čus pipky, měli sme zase mocinky pěknej den, myslim, že sme ty čokle celkem slušně unavili. Začali sme ráno kousáníma, teda začali sme úplně tim, že sme nabrali saraksovou a její zavazadla na 14 dnů aji s děckem a čoklem. Tini měla z Mařenky moc velikou radost, úplně se začla těšit na výlet, kdežto Maryje se těšit úplně přestala. Pak se kousalo a pilo kafe a piknikovalo a snědli sme guláč, co měl bejt do Jílu. Pak sme jeli. Dojeli sme, začali pít kávu, Vikina začala vodit pejsky, a když dorazly Děti země, začalo se soutěžit. Ventovic Vendula vyhrála úplně všechno, byl tam boží krysa Áronek, měl obrovský skok vysoký. Mezitím se fotilo Lilátko, které je velmi nevzhledné až skoro podivné. Zase je ale velmi laskavé. Maryje běžela v rychlém běhu a byla opravdu velmi rychlá. Bůch viděl svoje kamarády po delší době a měl takovou radost, že se z toho podělal. Přišel i Atík, již je velmi krásný. Pak se závodilo a soutěžilo a pilo kafe a jedlo guláče, aji Lolinka dorazila a Gerry se zamiloval do Atíka, neb je hezký. Pak se vyhlásili vítězi, stejnak všechno vyhrála Vendula, povenčilo se,dopilo kafe, dojedlo guláčů, jelo domki. No a teď už sme právě tady.
Zdravíme navrátivší se Marunu, buenos días, ty španělská čupko!

Venta
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 21:09
- Nahlásit

Zdar, Jílový bylo super. Díky Bilušce a Alexe za zorganizování

Gerda
Ventovic Vendula vyhrála úplně všechno
To ne, vlastně bylo 8 disciplín a my jsme se umístili jen v 6. V těch vystavovacích ani v jedný, ale to bylo určitě tim, že porota byla prostě zaujatá

ratlík (krysa) Aronek byl výbornej a měl ten skok vyhrát, protože byl malej a přesto skákal hrozně moc Aspoň že vyhrál toho upravenýho psa s tim batůžkem

Marush
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 21:14
- Nahlásit

Gerda
Zdravíme navrátivší se Marunu, buenos días, ty španělská čupko!

Grááááásiaaaaaaaaaaaaaaas Gerdito!

Venta
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 21:17
- Nahlásit

Marush
Bienvenidos señorita Maria

Lola1
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 21:31
- Nahlásit

Díky za každé nové Jílové!!!

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 21:36
- Nahlásit

Lola1
je kraasny fanousek s Viki diky diky
Venta
laskave nam taky neco nechte
Gerda
dekujeme za odvoz i s pulkou bytu

Marush
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 21:41
- Nahlásit

Venta
Bienvenidos señorita Maria

ohhh,děkuji Ventičko...můčas grásias

Lola1

ňuchy ňuch,spousta pejskůch unt Biluš s mimozemským šarpějem,hezké

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 21:44
- Nahlásit

fotky moc pjekný a já uš melu fakt ze zbytků........

Venta
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 21:52
- Nahlásit

Lola1
Ty tři dobrmani vedle sebe jsou moc hezký

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 21:58
- Nahlásit

jablunka
jo a dyňu chceš co nejkulatější nebo co největší i když nebude třeba tak pravidelná? já mám ošklivou tvarově vypadá jak mozek, ale já haloween neslavím tak mi je to fuck

Crysa
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 22:01
- Nahlásit

Já měla taky dneska na pilno, ráno na stopy a pak na cvičák, ze cvičáku, plně naloženejma dvouma autama jsme přejeli ukázkovat, pak z5 na cvičák, doma posekat trávu na dvoře, opíct u našich buřta na vohni a pak na vohňostroj. Šel Kamínek se mnou, jako předchozí dva na předvýchově byli, ale Šutráček to zvládl nadmíru na pohodu. Jen jsme jako obvykle nedoletěli na poslední chvíli, ale pro jistotu o skoro 1/2 hodiny dřív, bo došlo k nějakému informačnímu šumu v rámci rodiny. Takže Kamínek se první půlku ohňostroje díval, seděl mi na klíně a se zájmem pozoroval, ani dech ani tep se mu nezrychlil a pak už ho ten pobyt tam tak nudil (to už jsme seděli za loděnicema 3/4 hodiny), že jsme hráli pacičkovanou a okusovanou (tedy já ječela a on mě žral) a pak se válel na zádech a okusoval vodítko a tak jsme druhou půlku neviděli ani jeden, teda já se snažila aspoň po očku koukat. Moc pěkný to měli. Holky byly zavřený pro jistotu doma, Ferdík koukal ze dvora. Venku je krásný teplo, šla jsme v tričku a vestě.
Jdu se odbahnit a spát. Konec hlášení fčeském jazyku.
PS: gratuluji všem umístěným z dnešní vořechyjády

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 22:05
- Nahlásit

kejtlin
ošklivou tvarově vypadá jak mozek, ale já haloween neslavím tak mi je to fuck
Já myslela na poprvé že popisuješ krásné Lilátko

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 22:31
- Nahlásit

Čus bus
Fotky již mám stažené, je jich 666, možná je ještě dneska upravím, ale na rajče je dám asi až zítra. Dneska už nemám sílu a zítra musím ráno vyrazit potrápit kurzisty

agáta12
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 22:43
- Nahlásit

Sláva , nazdar , sme tu !
Dorazili jsme domki , celou cestu nám v autě něco smrdělo , něco jako velké H. a on to byl úžasňák , taky si z toho Jílu musí tahat domů všecko Už sem mu to napříště zakázala , nejdřív mě napadlo to tam vrátit , ale musel by domů bos , protože bylo pevně přidělané k botě . Tak do Jílu možná nějaké pošlem časem . Samo že na dobírku !
Stejně jako minulý víkend jsem viděla 2 bílé psy , ale tentokrát to byli vovčáci a majitelka se nemaskovala a ani nemluvila německy a ani se nešmrdolila kolem nějakého důchodce západního . Tak tam asi Monty nebyla Jo a Lilátko sme viděli a koukali sme

Marush
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 23:10
- Nahlásit

Baico
je jich 666

ďáblovo číslo....hmmm,zas jedete zlo koukám

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 23:11
- Nahlásit

kejtlin
o a dyňu chceš co nejkulatější nebo co největší i když nebude třeba tak pravidelná? já mám ošklivou tvarově vypadá jak mozek, ale já haloween neslavím tak mi je to fuck

hlavně velikánskou....já ho slavím,páč mám ten den narozky.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 23:13
- Nahlásit

jablunka
hlavně velikánskou....já ho slavím,páč mám ten den narozky.

pána se pozeptám byl sympatickej, je to o vesnici dál o jinym zdroji dýní zatim nevim. No tak pochopitelně když máš ten den narozky

bonc
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 23:25
- Nahlásit

Ze ste to vy tak si dam tu praci to nadatlovat.. diik vsem za fajne odpoledne, obzvlast ze bylo potvrzeno ze oveckin je sikovnej a jeste k tomu krasnej )) Jak to cas dovoli, dogestime se zas!

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 23:28
- Nahlásit

Už jsme doma.
To byl ale krásný den, co Albertí?

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 23:28
- Nahlásit

kejtlin
No tak pochopitelně když máš ten den narozky

A navíc mi to přijde veselejší než naše chmurný dušičky.....ale až začnu slavit Den díkůvzdání,tak budu f prdeli.

<< 1 ... 8685 . 8686 . 8687 . 8688 . 8689 . 8690 . 8691 . 8692 . 8693 . 8694 . 8695 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání